metuljcek321
|
Živjo! Oh, what a day je bil včeraj - Anjo še kar muči zabasan nosek, ful je jokava, pol je pa še moža zvilo - vročina, grlo, vse ga boli, nos ... joj, ej, smo bli kripl family ... jaz sem hotla sam mal miru, ampak je bla prava norišnica. Anja se je tudi ponoči 3x zbudila z grozljivim jokom in vpitjem: "Mamiiiii, mamiiiiii, mamiiiiii, mamicaaaaaaa ..." potem padla dol, k sem jo potolažila/božala po hrbtu & glavici ... mi paše zdaj mir & tišina, počivam na sedežni ... saj ne vem, po eni strani mi je kar bed, da nisem šla v službo, ker bi komot delala, po drugi pa vem, da si zaslužim počitek in nenaprezanje, da povečam možnosti zanositve ... ma, ja, sem smotana, I know. populis, mega barva je, res! Kako sta barvo namešala - kupila že pripravljeno? Ful dobr imata zrihtano. Btw: kako pa kaj prodaja? A se folk kaj zanima? Larine težave s spanjem - mogoče pa zdaj samo bolj intenzivno čuti menjavo letnega časa in se navaja ne nek nov ritem ... srčno upam, da se umiri ... ej, si ne predstavljam, kako zdržiš - mene je že tole današnje vreščanje 3x ponoči vrglo iz tira ... sem mogla prav globoko vdihnit in začet na lepo, da nisem ponorela, kaj zdaj to vpije ... peka piškotkov - že on my to-do list - thanks, zimska, za idejo. neboglasnica, tisti mekani č se mi je izmuznil notri, zgleda pa gudo profesinalno, a ne? Kako si kaj danes? Uši???? Drek na palci, jajca v šalci - sranje! mojček, a to bi šla na laser zato, da bi bla koža bolj sijoča? posoda - joj, jaz jo pomijem vedno takoj po jedi, sem čist alergična, če kje kaj ostane ... Vau, Majuška, vidim, da imaš navdiha za izvoz - bravo. JAz sem si rekla, da bom zdaj, ko sem doma, kakšen članek napisala, da ga pošljem v eno tujo revijo ... eh, itak bojo zdaj vsa napredovanja zamrznili, imam sam še za v svetnico za it (ulala, svetniški sij čaka name), pa rabim take hude, trojne pike ... Kylie Minogue je zdajle po radiu - All the Lovers - en najboljših komadov zadnjih časov, men je tkooooo kul, celo poletje sem si ga prepevala: KLIK IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi a dej no, kar je preveč je preveč... http://dominvrt.si/clanek%20/rubrika/trend/hisa-hello-kitty.html , glih sem hotla tole pripopat gor, res! rebeca, ja, decembra sem imela punkcijo - pa ne eno, celo 2, k sem imela 50 foliklov (!!!!!), pa mi potem zaradi hiperstimulacije niso ničesar vstavili (remember - 8 kil gor, grozljivo, kolk vode v meni), maja sem dobila 2 zamrznjenčka, pa nista ostala pri meni, zdaj pa druga 2 ... tko da ... bomo videli ... hi, hi, navijaš za dovjčka, a ne da - vidim, vidim ... ma, se mi po moje odklopi, da se to zgodi ... luda kuča bi bla, prav zares! nanka, definitivno rabiš odmor/odklop, sicer se ti bo zrolalo - takle tempo ima svoje meje. Drž se, bejba! prehlajenčki/bolniki - get well soon, pikci mali! Te jesenske nadloge so res bljak, fuj & fej. puli - yes, please. Teja, ja, sem tud jaz razmišljala - meni je pa najprej prišla na misel tista iz Survirorja, pa sem razmišljala - a ponavljajo, al kaj - no, pol mi je uštekalo, da gledate supermodel ...