|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
28.9.2010 9:01:17   
Urša08
Katjuša super za službico user posted image user posted image user posted image Kdaj začneš delat in kaj, kje?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
28.9.2010 9:11:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Petrušk a niste mel nobenga sestanka - tud uvodnega ne? Mi smo mel en skupinski in en individualni razgovor z vzgojiteljico in pomočnico preden smo jih začeli uvajat.

ja začetnega smo mel...idividualno...pol pa nč več

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
28.9.2010 9:12:46   
petrušk_

Katjuša super za službico user posted image user posted image user posted image Kdaj začneš delat in kaj, kje?

glede na to, da imaš otroke je najbolje da te zaposli za 4 ure (plačuje polovične prispevke, pol jih plača pa država) - ti pripada mislim da do 6 leta najstarejšega otroka....
plače ti da pa lahko kot bi ti pripadala za 8 ur...tko da mislim, da je to za delodajalca najugodneje

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
28.9.2010 9:13:46   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

jutro noc je bila fantsticna beni je spal do 6:30 florija pa sem ob 7:00zbudila smo se pocasi oblekli in v soncku odkorakali do vrtca..... Sem navdusena....
Petrusk za tokso ni prepozno ce je nisi prebolela tak ves cemu se moras izogibat vsaj do testa ce testpokaze da je se nisi potem se mores pazit celo nosecnost.
Beni tud joka ko ga dam vzgojiteljici drugace pa se sam sezuje in mi pomaga dat copatke na nogice, potem pa leti pred vrata igralnice in pravi tuuu ko odprem vrata pa zacne vzratno hodit in govorit ne ne ne.... Ampak ga pol hitro potolazijo in cezdan nic ne joka.
Kako je za delodajalca najugodneje da me zaposli? Sem pa se na borzi.... Nujno rabim info. Ce katera kej ve.

Lep soncen dan vsem skupaj.

ja sj to vem, sam preden sm vedla da sm noseča sm se na polno s suhimi salamami basala...sam to mi je pasal...pa me mal skrbi, da nism takrat kej fasala????!!!!

petrušk_

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
28.9.2010 9:16:13   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro noc je bila fantsticna beni je spal do 6:30 florija pa sem ob 7:00zbudila smo se pocasi oblekli in v soncku odkorakali do vrtca..... Sem navdusena....
Petrusk za tokso ni prepozno ce je nisi prebolela tak ves cemu se moras izogibat vsaj do testa ce testpokaze da je se nisi potem se mores pazit celo nosecnost.
Beni tud joka ko ga dam vzgojiteljici drugace pa se sam sezuje in mi pomaga dat copatke na nogice, potem pa leti pred vrata igralnice in pravi tuuu ko odprem vrata pa zacne vzratno hodit in govorit ne ne ne.... Ampak ga pol hitro potolazijo in cezdan nic ne joka.
Kako je za delodajalca najugodneje da me zaposli? Sem pa se na borzi.... Nujno rabim info. Ce katera kej ve.

ja sj to vem, sam preden sm vedla da sm noseča sm se na polno s suhimi salamami basala...sam to mi je pasal...pa me mal skrbi, da nism takrat kej fasala????!!!!

nič bat.....če bi jo dobila boš dobila AB v porodni

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
28.9.2010 9:18:49   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kaj ma to veze?? a ni ful nevarno za razvijajoči se plod?

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
28.9.2010 9:49:50   
Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

kaj ma to veze?? a ni ful nevarno za razvijajoči se plod?

baje da ni panike-vsaj tko sem brala....upam da nisem kej zabluzila,ampak tudi user posted image  naj bi dobil AB,če ga ti ne.....naj te ne skrbi prekmalu-lahko da sem jaz kaj zamutila.....najboljše da se pozanimaš direktno pri G

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
28.9.2010 9:50:50   
Čebel@
user posted image  dnevno položituser posted image

se tipkamo kasnejeuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
28.9.2010 10:09:28   
Urša08
Jaz sem mela mojstra tuki za pečico in evo dela user posted image user posted image user posted image user posted image

Stanovanje sem uspela posesat, pa wc je zglancan, sedaj me čaka še kopalnica , pa lover sam ne vem kolk se men kej dauser posted image . Ob 12 grem pa do kolegice na kavico - me je prej klicala da nej pridem na en čvekuser posted image .

Kaj kej počnete? Kaj boste kuhale?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
28.9.2010 10:13:23   
Urša08
Sjmm en user posted image sem študirala da bi naredla eno sladico pa povej če si kdaj kej tacga delala. Na pekač bi dala baby kekse, jih mal s kakavom namočila, čez polila puding in smetano - a bi blo ok?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
28.9.2010 10:14:46   
sjmm
dan!

naš mali je spal skor do 9h...no, ponoč je imel pač dežurstvauser posted image

jz sm uspela dnevno u red spravt preden je vstal...sam še posesat morm

zdele pa že ene pol ure na wc-ju dežuram...je spet user posted image mau pokazala zobe po včerajšnjem zatišju..Maj  pa wc papir po stanvanju raznaša...sam s tem se bom pol ubadala...k neha bolet..mislm...s.v.i.n.j.s.k.o

sej sm vas prebrala, sam kako rečem mau kasnejuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
28.9.2010 10:15:46   
Urša08
Sjmm ojoj revčka tebe pa tele user posted image res dajejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
28.9.2010 10:16:06   
sjmm

Sjmm en user posted image sem študirala da bi naredla eno sladico pa povej če si kdaj kej tacga delala. Na pekač bi dala baby kekse, jih mal s kakavom namočila, čez polila puding in smetano - a bi blo ok?

user posted image

če maš banane...jih lahk pod puding narežeš..no, tko jz nardim...zadeva je stvar okusauser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
28.9.2010 10:17:07   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image

če maš banane...jih lahk pod puding narežeš..no, tko jz nardim...zadeva je stvar okusauser posted image

Mam tud banane user posted image user posted image user posted image user posted image super , hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se bomo dons mal sladkaliuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
28.9.2010 10:17:59   
sjmm

Sjmm ojoj revčka tebe pa tele user posted image res dajejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...se oglašam kr iz sekretauser posted image user posted image ...ma, nej gre u rit...bo treba kr še enga naročituser posted image user posted image user posted image ...pa sej če po 4 ni bolš, po moje tud po 5 ne bo...bo treba kr do G, če se da kej pomagat...k mene tole zmozga za tri dni naprej..bljak

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
28.9.2010 10:21:34   
Urša08
Sjmm a si mela vedno take težave? Mislim da bo res najboljše se pogovort z ginekologinjo.

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
28.9.2010 10:23:21   
petrušk_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...se oglašam kr iz sekretauser posted image user posted image ...ma, nej gre u rit...bo treba kr še enga naročituser posted image user posted image user posted image ...pa sej če po 4 ni bolš, po moje tud po 5 ne bo...bo treba kr do G, če se da kej pomagat...k mene tole zmozga za tri dni naprej..bljak

petrušk_

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
28.9.2010 10:37:19   
simonakr
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

zdej pa res pičim

Aja URŠA pa ČEBELA, kva sta se učeri zvečer neki na Simono spravleuser posted image , se sploh ne oglasi....ti ti hudobniceuser posted image ....ona je mogla delat, k so drugi zabušaval

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
28.9.2010 10:45:56   
Čebel@

dan!

naš mali je spal skor do 9h...no, ponoč je imel pač dežurstvauser posted image

jz sm uspela dnevno u red spravt preden je vstal...sam še posesat morm

zdele pa že ene pol ure na wc-ju dežuram...je spet user posted image mau pokazala zobe po včerajšnjem zatišju..Maj  pa wc papir po stanvanju raznaša...sam s tem se bom pol ubadala...k neha bolet..mislm...s.v.i.n.j.s.k.o

sej sm vas prebrala, sam kako rečem mau kasnejuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
28.9.2010 10:47:34   
Čebel@

Jaz sem mela mojstra tuki za pečico in evo dela user posted image user posted image user posted image user posted image

Stanovanje sem uspela posesat, pa wc je zglancan, sedaj me čaka še kopalnica , pa lover sam ne vem kolk se men kej dauser posted image . Ob 12 grem pa do kolegice na kavico - me je prej klicala da nej pridem na en čvekuser posted image .

Kaj kej počnete? Kaj boste kuhale?

vav pridna si že veliko naredilauser posted image user posted image user posted image .....jaz kar zabušavamuser posted image ....neki me hoče glava boletuser posted image .....za kosilo bojo pa danes kar makarončkiuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
28.9.2010 10:51:02   
simonakr
Dan!
Sej nism nč huda user posted image  

Stavka - mi nismo stavkali, ker če bo stavkali bi bila jest normalno doma! Ne pa da delam nadure ki niso ne plačane ne izkoristit jih ne morm! user posted image  
Tko da vse ki greste rodit bodte brez skrbi!

Katjuša user posted image  user posted image za službo in prvo noč v novem stanovanju!

Kolumbo sej boš hitr doma, pa bo vse kmal po starem!

Urša pojma nimam a lahko kakšen sirup proti kašlju vzameš. Domače smrekove vršičke najbrž lahko (ne namočene v alk), drugač pa vprašej v lekarni! 

No šibam k tašči pol pa v trgovino pa na šiht! Se pop kej tipkamo! 

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
28.9.2010 11:20:08   
sjmm

Sjmm a si mela vedno take težave? Mislim da bo res najboljše se pogovort z ginekologinjo.

ja, na žalost...od 12tega leta naprej k sem prvič dobila M...nikoli ni blo brez bolečin...včasih še u šolo nism mogla ta prvi dan...še HB...d sm zdej doma...ne vem, kako bi blo u službiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
28.9.2010 11:26:02   
sjmm
urša---meni do dovolili Slezov sirupuser posted image

no, sem bla tok cajt na wc-ju d se je sonček skril, pa še dež zdej pada

Maj se igra s kockami, mau čekira Mojstra Miha in gloda jabolko

mene pa pričakujejo cote u svoji družbi...sicer mam kr slabo vest, če se ne igram ves čas z majčijem, sam zdej se tud po svoje kr zamoti...verjetn bi ga mogla kr pustit, a neuser posted image

kosilo....juhca...zelje, krompir, korenček, rižota z zelenjavo in tuno, pa sadna solata

aja...pa dons je šoping...uf, morm še listek napisat..sicer pa bo ta teden mau krajši k sva prejšnji teden kar fejst nafilala zalogeuser posted image

punce...ful hvala za pikepoke...sej zdej je že mau bolš...sam je kr uro in pol trajal d so sploh tableti prjel...s.r.a.n.j.e....kva čmouser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
28.9.2010 11:26:51   
sjmm
kje je pa mama kolumbo????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
28.9.2010 11:49:42   
birdy
Mama Kolumbo glih šla od meneuser posted image

Sjmm, ti se res kr pogovori z G. Ma ne moreš bit taka reva no vsak mesecuser posted image Čim manj bolečin ti želim.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......