Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:01:17
|
|
|
|
Urša08
|
Katjuša super za službico Kdaj začneš delat in kaj, kje?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:11:06
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Petrušk a niste mel nobenga sestanka - tud uvodnega ne? Mi smo mel en skupinski in en individualni razgovor z vzgojiteljico in pomočnico preden smo jih začeli uvajat. ja začetnega smo mel...idividualno...pol pa nč več
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:12:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Katjuša super za službico Kdaj začneš delat in kaj, kje? glede na to, da imaš otroke je najbolje da te zaposli za 4 ure (plačuje polovične prispevke, pol jih plača pa država) - ti pripada mislim da do 6 leta najstarejšega otroka.... plače ti da pa lahko kot bi ti pripadala za 8 ur...tko da mislim, da je to za delodajalca najugodneje
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:13:46
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro noc je bila fantsticna beni je spal do 6:30 florija pa sem ob 7:00zbudila smo se pocasi oblekli in v soncku odkorakali do vrtca..... Sem navdusena.... Petrusk za tokso ni prepozno ce je nisi prebolela tak ves cemu se moras izogibat vsaj do testa ce testpokaze da je se nisi potem se mores pazit celo nosecnost. Beni tud joka ko ga dam vzgojiteljici drugace pa se sam sezuje in mi pomaga dat copatke na nogice, potem pa leti pred vrata igralnice in pravi tuuu ko odprem vrata pa zacne vzratno hodit in govorit ne ne ne.... Ampak ga pol hitro potolazijo in cezdan nic ne joka. Kako je za delodajalca najugodneje da me zaposli? Sem pa se na borzi.... Nujno rabim info. Ce katera kej ve. Lep soncen dan vsem skupaj. ja sj to vem, sam preden sm vedla da sm noseča sm se na polno s suhimi salamami basala...sam to mi je pasal...pa me mal skrbi, da nism takrat kej fasala????!!!!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:16:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro noc je bila fantsticna beni je spal do 6:30 florija pa sem ob 7:00zbudila smo se pocasi oblekli in v soncku odkorakali do vrtca..... Sem navdusena.... Petrusk za tokso ni prepozno ce je nisi prebolela tak ves cemu se moras izogibat vsaj do testa ce testpokaze da je se nisi potem se mores pazit celo nosecnost. Beni tud joka ko ga dam vzgojiteljici drugace pa se sam sezuje in mi pomaga dat copatke na nogice, potem pa leti pred vrata igralnice in pravi tuuu ko odprem vrata pa zacne vzratno hodit in govorit ne ne ne.... Ampak ga pol hitro potolazijo in cezdan nic ne joka. Kako je za delodajalca najugodneje da me zaposli? Sem pa se na borzi.... Nujno rabim info. Ce katera kej ve. Lep soncen dan vsem skupaj. ja sj to vem, sam preden sm vedla da sm noseča sm se na polno s suhimi salamami basala...sam to mi je pasal...pa me mal skrbi, da nism takrat kej fasala????!!!! nič bat.....če bi jo dobila boš dobila AB v porodni
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:18:49
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro noc je bila fantsticna beni je spal do 6:30 florija pa sem ob 7:00zbudila smo se pocasi oblekli in v soncku odkorakali do vrtca..... Sem navdusena.... Petrusk za tokso ni prepozno ce je nisi prebolela tak ves cemu se moras izogibat vsaj do testa ce testpokaze da je se nisi potem se mores pazit celo nosecnost. Beni tud joka ko ga dam vzgojiteljici drugace pa se sam sezuje in mi pomaga dat copatke na nogice, potem pa leti pred vrata igralnice in pravi tuuu ko odprem vrata pa zacne vzratno hodit in govorit ne ne ne.... Ampak ga pol hitro potolazijo in cezdan nic ne joka. Kako je za delodajalca najugodneje da me zaposli? Sem pa se na borzi.... Nujno rabim info. Ce katera kej ve. Lep soncen dan vsem skupaj. ja sj to vem, sam preden sm vedla da sm noseča sm se na polno s suhimi salamami basala...sam to mi je pasal...pa me mal skrbi, da nism takrat kej fasala????!!!! nič bat.....če bi jo dobila boš dobila AB v porodni kaj ma to veze?? a ni ful nevarno za razvijajoči se plod?
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:49:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa jutro noc je bila fantsticna beni je spal do 6:30 florija pa sem ob 7:00zbudila smo se pocasi oblekli in v soncku odkorakali do vrtca..... Sem navdusena.... Petrusk za tokso ni prepozno ce je nisi prebolela tak ves cemu se moras izogibat vsaj do testa ce testpokaze da je se nisi potem se mores pazit celo nosecnost. Beni tud joka ko ga dam vzgojiteljici drugace pa se sam sezuje in mi pomaga dat copatke na nogice, potem pa leti pred vrata igralnice in pravi tuuu ko odprem vrata pa zacne vzratno hodit in govorit ne ne ne.... Ampak ga pol hitro potolazijo in cezdan nic ne joka. Kako je za delodajalca najugodneje da me zaposli? Sem pa se na borzi.... Nujno rabim info. Ce katera kej ve. Lep soncen dan vsem skupaj. ja sj to vem, sam preden sm vedla da sm noseča sm se na polno s suhimi salamami basala...sam to mi je pasal...pa me mal skrbi, da nism takrat kej fasala????!!!! nič bat.....če bi jo dobila boš dobila AB v porodni kaj ma to veze?? a ni ful nevarno za razvijajoči se plod? baje da ni panike-vsaj tko sem brala....upam da nisem kej zabluzila,ampak tudi naj bi dobil AB,če ga ti ne.....naj te ne skrbi prekmalu-lahko da sem jaz kaj zamutila.....najboljše da se pozanimaš direktno pri G
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 9:50:50
|
|
|
|
Čebel@
|
dnevno položit se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:09:28
|
|
|
|
Urša08
|
Jaz sem mela mojstra tuki za pečico in evo dela Stanovanje sem uspela posesat, pa wc je zglancan, sedaj me čaka še kopalnica , pa lover sam ne vem kolk se men kej da . Ob 12 grem pa do kolegice na kavico - me je prej klicala da nej pridem na en čvek . Kaj kej počnete? Kaj boste kuhale?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:13:23
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm en sem študirala da bi naredla eno sladico pa povej če si kdaj kej tacga delala. Na pekač bi dala baby kekse, jih mal s kakavom namočila, čez polila puding in smetano - a bi blo ok?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:14:46
|
|
|
|
sjmm
|
dan! naš mali je spal skor do 9h...no, ponoč je imel pač dežurstva jz sm uspela dnevno u red spravt preden je vstal...sam še posesat morm zdele pa že ene pol ure na wc-ju dežuram...je spet mau pokazala zobe po včerajšnjem zatišju..Maj pa wc papir po stanvanju raznaša...sam s tem se bom pol ubadala...k neha bolet..mislm...s.v.i.n.j.s.k.o sej sm vas prebrala, sam kako rečem mau kasnej
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:15:46
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm ojoj revčka tebe pa tele res dajejo
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:16:06
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm en sem študirala da bi naredla eno sladico pa povej če si kdaj kej tacga delala. Na pekač bi dala baby kekse, jih mal s kakavom namočila, čez polila puding in smetano - a bi blo ok? če maš banane...jih lahk pod puding narežeš..no, tko jz nardim...zadeva je stvar okusa
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:17:07
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm en sem študirala da bi naredla eno sladico pa povej če si kdaj kej tacga delala. Na pekač bi dala baby kekse, jih mal s kakavom namočila, čez polila puding in smetano - a bi blo ok? če maš banane...jih lahk pod puding narežeš..no, tko jz nardim...zadeva je stvar okusa Mam tud banane super , hvala ti se bomo dons mal sladkali
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:17:59
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ojoj revčka tebe pa tele res dajejo hvala...se oglašam kr iz sekreta ...ma, nej gre u rit...bo treba kr še enga naročit ...pa sej če po 4 ni bolš, po moje tud po 5 ne bo...bo treba kr do G, če se da kej pomagat...k mene tole zmozga za tri dni naprej..bljak
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:21:34
|
|
|
|
Urša08
|
Sjmm a si mela vedno take težave? Mislim da bo res najboljše se pogovort z ginekologinjo.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:23:21
|
|
|
|
petrušk_
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm ojoj revčka tebe pa tele res dajejo hvala...se oglašam kr iz sekreta ...ma, nej gre u rit...bo treba kr še enga naročit ...pa sej če po 4 ni bolš, po moje tud po 5 ne bo...bo treba kr do G, če se da kej pomagat...k mene tole zmozga za tri dni naprej..bljak
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:37:19
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo zdej pa res pičim Aja URŠA pa ČEBELA, kva sta se učeri zvečer neki na Simono spravle , se sploh ne oglasi....ti ti hudobnice ....ona je mogla delat, k so drugi zabušaval
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:45:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm dan! naš mali je spal skor do 9h...no, ponoč je imel pač dežurstva jz sm uspela dnevno u red spravt preden je vstal...sam še posesat morm zdele pa že ene pol ure na wc-ju dežuram...je spet mau pokazala zobe po včerajšnjem zatišju..Maj pa wc papir po stanvanju raznaša...sam s tem se bom pol ubadala...k neha bolet..mislm...s.v.i.n.j.s.k.o sej sm vas prebrala, sam kako rečem mau kasnej
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:47:34
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Jaz sem mela mojstra tuki za pečico in evo dela Stanovanje sem uspela posesat, pa wc je zglancan, sedaj me čaka še kopalnica , pa lover sam ne vem kolk se men kej da . Ob 12 grem pa do kolegice na kavico - me je prej klicala da nej pridem na en čvek . Kaj kej počnete? Kaj boste kuhale? vav pridna si že veliko naredila .....jaz kar zabušavam ....neki me hoče glava bolet .....za kosilo bojo pa danes kar makarončki
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 10:51:02
|
|
|
|
simonakr
|
Dan! Sej nism nč huda Stavka - mi nismo stavkali, ker če bo stavkali bi bila jest normalno doma! Ne pa da delam nadure ki niso ne plačane ne izkoristit jih ne morm! Tko da vse ki greste rodit bodte brez skrbi! Katjuša za službo in prvo noč v novem stanovanju! Kolumbo sej boš hitr doma, pa bo vse kmal po starem! Urša pojma nimam a lahko kakšen sirup proti kašlju vzameš. Domače smrekove vršičke najbrž lahko (ne namočene v alk), drugač pa vprašej v lekarni! No šibam k tašči pol pa v trgovino pa na šiht! Se pop kej tipkamo!
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 11:20:08
|
|
|
|
sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 Sjmm a si mela vedno take težave? Mislim da bo res najboljše se pogovort z ginekologinjo. ja, na žalost...od 12tega leta naprej k sem prvič dobila M...nikoli ni blo brez bolečin...včasih še u šolo nism mogla ta prvi dan...še HB...d sm zdej doma...ne vem, kako bi blo u službi
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 11:26:02
|
|
|
|
sjmm
|
urša---meni do dovolili Slezov sirup no, sem bla tok cajt na wc-ju d se je sonček skril, pa še dež zdej pada Maj se igra s kockami, mau čekira Mojstra Miha in gloda jabolko mene pa pričakujejo cote u svoji družbi...sicer mam kr slabo vest, če se ne igram ves čas z majčijem, sam zdej se tud po svoje kr zamoti...verjetn bi ga mogla kr pustit, a ne kosilo....juhca...zelje, krompir, korenček, rižota z zelenjavo in tuno, pa sadna solata aja...pa dons je šoping...uf, morm še listek napisat..sicer pa bo ta teden mau krajši k sva prejšnji teden kar fejst nafilala zaloge punce...ful hvala za pikepoke...sej zdej je že mau bolš...sam je kr uro in pol trajal d so sploh tableti prjel...s.r.a.n.j.e....kva čmo
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 11:26:51
|
|
|
|
sjmm
|
kje je pa mama kolumbo????
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 28.9.2010 11:49:42
|
|
|
|
birdy
|
Mama Kolumbo glih šla od mene Sjmm, ti se res kr pogovori z G. Ma ne moreš bit taka reva no vsak mesec Čim manj bolečin ti želim.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......