Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ jutro Hana v vrtcu-je samo zakorakala v igralnico ....sem jo še poklicala,da sem ji lupčka vrgla,pa ga je vrgla nazaj(pa še en drug fantek tudi ),pol se je šla pa igrat ......zdele si bom kar čokolino naredila,potem pa počasi na gradbišče......sem pa še čist -mi teli obiski wcja prekinjajo spanje ejj...prejšnji post si napisala, da so odtise rokic delal, pa risbice risal....kolk stari pa so v njeni skupini??? pri nas niso nardili še čisto niččččččč....jojjj res mamo smolo s tole skupino....groza..... Hana je v skupini 1-2 in vsi so stari 1,5l,edino 2 sta komaj 1 leto......ja pri nas full rišejo in vzgojiteljica sve to spravlja(ima vsak svoj zvezek in notr to dajejo,pa komentirajo zraven,pa slikajo jih ko se igrajo in pol te slike notr dajo) V naši skupini tudi tako delajo. Majo za vsakega otroka fascikel in notri bodo slikice, napisano kako otroček napreduje, opažanja, risbice,... pr nas so pa tolk glupo skupine nardil, da so otroci notr od 11 mescev pa do 2 let...in enih 5 še sploh ne hodi, govori pa samo eva...tko da čist štekam, zakaj ji je dolgčas.....delajo pa še popolnoma nič...nam je rekla, da bomo rizbice domov dobival, pa da naj jih sami lepimo v zvezek, da bomo imel za spomin....slike....no comment...niti na kraj pameti jim ne pride....res nism zadovoljna z vrtcem...vsaj z našo skupino ne!!!! itak, pa nimam kaj nardit....bom mogla zdržat, sam bog ne daj, da bi drugo leto dobila iste vzgojiteljice, k bom pa zahtevala, da gre drugam kaj pa če bi to predlagala na sestavku-mogoče bojo pa tudi druge mamice za to,da jih slikajo in da več ustvarjajo....pri nas tudi le 1 punčka malo več govori,ampak ni panike za ostale.....daj res to povej na sestanku,ker če boš ti nezadovoljna z vrtcem,pol bo to Eva čutila in imela odpor hodit tja.....pri nas je pa glih kontra-vse mamice+vzgojiteljici smo za to,da ju onedve čuvata vse do šole
|