|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
28.9.2010 8:13:02   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

jutro

Hana v vrtcu-je samo zakorakala v igralnicouser posted image user posted image user posted image ....sem jo še poklicala,da sem ji lupčka vrgla,pa ga je vrgla nazaj(pa še en drug fantek tudiuser posted image ),pol se je šla pa igratuser posted image user posted image user posted image ......zdele si bom kar čokolino naredila,potem pa počasi na gradbišče......sem pa še čist user posted image -mi teli obiski wcja prekinjajo spanjeuser posted image user posted image

ejj...prejšnji post si napisala, da so odtise rokic delal, pa risbice risal....kolk stari pa so v njeni skupini???
pri nas niso nardili še čisto niččččččč....jojjj res mamo smolo s tole skupino....groza.....

petrušk_

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
28.9.2010 8:13:24   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo tko, samo še kastrole in kuhanjeuser posted image .....ne diši mi nč od nč.....najdt morm še slušalke od mobitela, pa pogruntat kako z mojim telefonom na internet in RRuser posted image , ker se mi je že pri Roksotu mešal, ker sm mogla bit not en teden.......to me od vsega najbolj mori......prvič bom ločena od Roksita, pa moja miš, k je ful na mene navezan......Majkl je bil zmeri bl Šimetov ljubček.....mah čist sm depresivnauser posted image ....rabm d me mal stiskateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sj bo....misl na najboljš, da boš v 3 dneh že doma....,.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa trebušček bo šel papa...pa energija bo nazaj prišlauser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
28.9.2010 8:13:56   
petrušk_
heiii...

revizijo uspešno spelala user posted image user posted image user posted image
eva baje jokala že doma, da ne gre v vrtec....joj moj mali mišek....sj bo boljš....zj so vsi ostali že cool in se majo vzgojiteljce čas naši miški posvetit....upam, da bo kmalu šla rada v vrtec, ker to je res mukaaa...no pa saj veste kako je user posted image user posted image user posted image

katjuša.
..juhuhuhu...bravo za selitev...zj pa samo uživancija, boš vidla kako bo coollll...pa nič nazaj gledat....samo naprej in uživat s svojo družinico

čebel@...lahko tebi s takimi malcami in zajtrki k si suhica in lahko vse poješuser posted image user posted image user posted image user posted image
krvavice pa zelje je tud moje favourite kosilceuser posted image user posted image
ejjj..kdaj maš ti že rok?
a so ti že vzel kri za tokso? men zanč niso, k je sestra pozabla, pa je rekla da bo kr naslednjič....halooo...to je šele čez en mesec bom že v 14 tednu??!!!??? a j to kej prepozno???

kolumbo...sj ne morm verjet koledarju....v petek greš že v rim...noroooo.....vso srečo in vse dobro pri porodu ti želim.....

tamika.
...dobro kosilo....tristan se je že navadil vrtca? ti maš kej več časa zase??

urša.
...še jokcate?? kako pa ste drugač??

sjmm...ti s res ultra preveč dobra gospodinja...če bi bla jst pr vas doma bi mela 200 kguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj surfuser posted image user posted image user posted image user posted image , vem kako ti je...pr nas bni blo isto, ampak jst sm na srečo že na začetku dala mojmu ultimat, da dokler ni posebej kuhne, pa z vrati zaprtga hodnika, da ne pridem k njemu živet....in se je blo treba podvizat...takrat sva kupla eno provizoriš kuhno za 900 eur z aparati vred....in je čist ok kuhala 4 lete, šele letos, ko sva prizidek končala sva novo kupila....neprecenljivo je met svojo kuhno in vhod, ločen z vrati.....nisva mela posebej, sam s knaufom sva zaprla....zj mava šele posebi vhod.....probita neki zgruntat...dedci so itak zakomplicirani pa se jim ne da dopovedat, da se stvari da zlo zlo hitro in poceni zrihtat, če je le malo dobre volje....
...nesoglasja s taščo znajo bit še hujša tudi zato, k greš tud ti njej na živce, k se po njeni kuhni sučeš....ste to kdaj pomislli...to je bilo nekoč samo njeno, zj ma pa še vas tam in nima nobenega miru....povej tvojmu to....pa povej mu tud, da vama ona zihr ne bo nikoli priznala da ji gresta na živce...naredta si po svoje, pa bosta vidla, da se boste vsi v kompletu čist drugač razumel.....
no to je moje mnenje po izkušnjah.....

aja pozabla povedat kako smo mel super dan v soboto...smo šli oči pa mami pa eva z vlakom na bled, pol nas je pa babi pršla iskat in smo šli na pico z mojima tetama...super je blo, eva je ful uživala na vlaku!!!

petrušk_

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
28.9.2010 8:16:11   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_

jutro

Hana v vrtcu-je samo zakorakala v igralnicouser posted image user posted image user posted image ....sem jo še poklicala,da sem ji lupčka vrgla,pa ga je vrgla nazaj(pa še en drug fantek tudiuser posted image ),pol se je šla pa igratuser posted image user posted image user posted image ......zdele si bom kar čokolino naredila,potem pa počasi na gradbišče......sem pa še čist user posted image -mi teli obiski wcja prekinjajo spanjeuser posted image user posted image

ejj...prejšnji post si napisala, da so odtise rokic delal, pa risbice risal....kolk stari pa so v njeni skupini???
pri nas niso nardili še čisto niččččččč....jojjj res mamo smolo s tole skupino....groza.....

Hana je v skupini 1-2 in vsi so stari 1,5l,edino 2 sta komaj 1 leto......ja pri nas full rišejo in vzgojiteljica sve to spravlja(ima vsak svoj zvezek in notr to dajejo,pa komentirajo zraven,pa slikajo jih ko se igrajo in pol te slike notr dajo)

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
28.9.2010 8:16:36   
Urša08
čebela a veš ko je mela Hana vmes mal krizice - kolk časa je trajala. MAm občutek da sta z Žigom zelo podobna pri uvajanju, prvo veselje nč jokca, sedaj pa malce krizeuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
28.9.2010 8:17:43   
Urša08

jutro

Hana je v skupini 1-2 in vsi so stari 1,5l,edino 2 sta komaj 1 leto......ja pri nas full rišejo in vzgojiteljica sve to spravlja(ima vsak svoj zvezek in notr to dajejo,pa komentirajo zraven,pa slikajo jih ko se igrajo in pol te slike notr dajo)

V naši skupini tudi tako delajo. Majo za vsakega otroka fascikel in notri bodo slikice, napisano kako otroček napreduje, opažanja, risbice,...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
28.9.2010 8:18:54   
Urša08
petrušk ja pri nas je tud še jokuser posted image , dons ni hotel dat čevljev dol, pa copatk gor,.. pa malce joka ko ga je moj predal vzgojiteljici. Samo baje se hitro pomiri.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
28.9.2010 8:19:32   
Čebel@
čebel@...lahko tebi s takimi malcami in zajtrki k si suhica in lahko vse poješuser posted image user posted image user posted image user posted image
krvavice pa zelje je tud moje favourite kosilceuser posted image user posted image
ejjj..kdaj maš ti že rok?
a so ti že vzel kri za tokso? men zanč niso, k je sestra pozabla, pa je rekla da bo kr naslednjič....halooo...to je šele čez en mesec bom že v 14 tednu??!!!??? a j to kej prepozno???

ja lahko vse pojem,samo se mi pa vse poznauser posted image ....pri Hani takle čas sploh še bušija nisem imelauser posted image ......PDP imam 24.3....ja so mi jo že vzeli in sicer ko sem šla na 1. pregled(8t)....najboljš da simono vprašaš če je prepozno ali pa pokliči Guser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
28.9.2010 8:21:06   
petrušk_
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

petrušk ja pri nas je tud še jokuser posted image , dons ni hotel dat čevljev dol, pa copatk gor,.. pa malce joka ko ga je moj predal vzgojiteljici. Samo baje se hitro pomiri.

ja sj eva se tud pol pomiri...ampak v vrtec pa sploh noče...će doma govori da neeeee....
upajmo, da bo kmal boljš....pa da nau slučajn spet kakšna bolezen vmes pršla...itak je blo zj preveč lušno doma....z mamico 24 ur na dan

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
28.9.2010 8:21:09   
Čebel@

jutro

V naši skupini tudi tako delajo. Majo za vsakega otroka fascikel in notri bodo slikice, napisano kako otroček napreduje, opažanja, risbice,...

mi smo zvezke dali in ta zvezek jih bo spremljal do šoleuser posted image user posted image user posted image .....aja ga bomo pa  dobili domov zdele oktobra,ker bojo imeli na obisku lutkico medvedka in jo bo vsak imel 1 vikend doma in bomo mi mogli slikat in komentiratuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
28.9.2010 8:23:13   
Čebel@

čebela a veš ko je mela Hana vmes mal krizice - kolk časa je trajala. MAm občutek da sta z Žigom zelo podobna pri uvajanju, prvo veselje nč jokca, sedaj pa malce krizeuser posted image
1 teden....upam da se ta kriza ne vrneuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
28.9.2010 8:23:42   
petrušk_

jutro

pr nas so pa tolk glupo skupine nardil, da so otroci notr od 11 mescev pa do 2 let...in enih  5 še sploh ne hodi, govori pa samo eva...tko da čist štekam, zakaj ji je dolgčas.....delajo pa še popolnoma nič...nam je rekla, da bomo rizbice domov dobival, pa da naj jih sami lepimo v zvezek, da bomo imel za spomin....slike....no comment...niti na kraj pameti jim ne pride....res nism zadovoljna z vrtcem...vsaj z našo skupino ne!!!!
itak, pa nimam kaj nardit....bom mogla zdržat, sam bog ne daj, da bi drugo leto dobila iste vzgojiteljice, k bom pa zahtevala, da gre drugamuser posted image user posted image user posted image

petrušk_

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:26:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4488
28.9.2010 8:27:34   
Čebel@

jutro

pr nas so pa tolk glupo skupine nardil, da so otroci notr od 11 mescev pa do 2 let...in enih  5 še sploh ne hodi, govori pa samo eva...tko da čist štekam, zakaj ji je dolgčas.....delajo pa še popolnoma nič...nam je rekla, da bomo rizbice domov dobival, pa da naj jih sami lepimo v zvezek, da bomo imel za spomin....slike....no comment...niti na kraj pameti jim ne pride....res nism zadovoljna z vrtcem...vsaj z našo skupino ne!!!!
itak, pa nimam kaj nardit....bom mogla zdržat, sam bog ne daj, da bi drugo leto dobila iste vzgojiteljice, k bom pa zahtevala, da gre drugamuser posted image user posted image user posted image

kaj pa če bi to predlagala na sestavku-mogoče bojo pa tudi druge mamice za to,da jih slikajo in da več ustvarjajo....pri nas tudi le 1 punčka malo več govori,ampak ni panike za ostale.....daj res to povej na sestanku,ker če boš ti nezadovoljna z vrtcem,pol bo to Eva čutila in imela odpor hodit tja.....pri nas je pa glih kontra-vse mamice+vzgojiteljici smo za to,da ju onedve čuvata vse do šoleuser posted image

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:29:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4490
28.9.2010 8:30:00   
Čebel@
kolumbo.....vav ti pa že v Rimuser posted image user posted image user posted image ....a sploh dojemaš???......ne obremenjuj se s sestrami že pol prekmaluuser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:33:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4492
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:35:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4493
28.9.2010 8:40:27   
petrušk_

Petrušk, kok je pa kej novih v skupini? Zdele zihr še en mesec ne bojo kej preveč delal, zarad tanovih, sploh če je vzgojiteljica bolj na izi. Pejt še na kakšno govorilno urco, na roditeljskem pa d ne boš presenečena, če boš sam ti govorila.....tastari so ponavad tih k riti, pr nas sm jst že navajena d morm skos kej težituser posted image .
Dons bomo Majkla vpisal na telovadbo in sm tut na roditeljskem sprašvala, kok jih ma kej namen otroke vpisat, glede na to, da ni v okviru vrtca, pa bo menda kr velik sovrtičkarjev zraven.

vsi novi so...in tko k si rekla vzgojitelca je čist na izi....no comment....o kakšnem sestanku ni blo še niti duha niti sluha....zato sam barve spreminjam k berem da ste mel že vsi ene roditeljske v vrtcih pa to!!!
ja sj zgleda bo res treba....res sm razočarana!!!user posted image user posted image user posted image
ne sj eva tega ne občuti....se potrudim tolk....user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4494
   [Brisano sporočilo]
28.9.2010 8:51:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4495
28.9.2010 8:55:05   
petrušk_

Petrušk, kok je pa kej novih v skupini? Zdele zihr še en mesec ne bojo kej preveč delal, zarad tanovih, sploh če je vzgojiteljica bolj na izi. Pejt še na kakšno govorilno urco, na roditeljskem pa d ne boš presenečena, če boš sam ti govorila.....tastari so ponavad tih k riti, pr nas sm jst že navajena d morm skos kej težituser posted image .
Dons bomo Majkla vpisal na telovadbo in sm tut na roditeljskem sprašvala, kok jih ma kej namen otroke vpisat, glede na to, da ni v okviru vrtca, pa bo menda kr velik sovrtičkarjev zraven.

vsi novi so...in tko k si rekla vzgojitelca je čist na izi....no comment....o kakšnem sestanku ni blo še niti duha niti sluha....zato sam barve spreminjam k berem da ste mel že vsi ene roditeljske v vrtcih pa to!!!
ja sj zgleda bo res treba....res sm razočarana!!!user posted image user posted image user posted image
ne sj eva tega ne občuti....se potrudim tolk....user posted image user posted image user posted image

men je ekstra rekla d morjo bit sestanki do najkasnej 20. septembra, pa pr moji matki k dela v vrtcu istouser posted image ......čim več potrpljenja.....sm pa že jst opazila ful razliko med delom v vrtcih v mestih al pa mal izven.......ni primerjave.....je glih moja bivša sodelavka k sva včas skupi delale v enem vrtcu v ljubljani in je ona šla zdej delat v en čist vaški vrtec 25km izven Ljubljane.....je rekla d ma pol manj delauser posted image , da gre na izbraževanje če hoče, če ji pa ne paše ji pa ni treba ituser posted image user posted image user posted image ......sm ji hotla rečt, zakva se je pol odločila za ta poklic, če sam lukne hvatauser posted image

ja res je norooo...moja teta je vzgojitelca...pa vem, da ma čist drug način dela, pa jst sm enkrat neki malga v enem vrtcu pomagala....no comment...res sm čist nezadovoljna....ne vem no...sj mogoč bo še kej boljš ampak zj je kaos....tud oprema...norooo...stara, knjige vse raztrgane, igrače vse brez baterij, ne vem no....tko mal mim mi je vse skupej...sploh ne vem kaj nej nardim...če se bom pretirano pritoževala bo pa itak sam eva še na slabšem, k jo bojo skoz mene zasovražle, tko da je boljš da sm to leto tiho in potrpim, drugo leto pa upam na premestitev...al kaj ti misliš? kaj je za narest...nej počakam še mal?

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4496
28.9.2010 8:57:53   
Katjusa
jutro noc je bila fantsticna beni je spal do 6:30 florija pa sem ob 7:00zbudila smo se pocasi oblekli in v soncku odkorakali do vrtca..... Sem navdusena....
Petrusk za tokso ni prepozno ce je nisi prebolela tak ves cemu se moras izogibat vsaj do testa ce testpokaze da je se nisi potem se mores pazit celo nosecnost.
Beni tud joka ko ga dam vzgojiteljici drugace pa se sam sezuje in mi pomaga dat copatke na nogice, potem pa leti pred vrata igralnice in pravi tuuu ko odprem vrata pa zacne vzratno hodit in govorit ne ne ne.... Ampak ga pol hitro potolazijo in cezdan nic ne joka.
Kako je za delodajalca najugodneje da me zaposli? Sem pa se na borzi.... Nujno rabim info. Ce katera kej ve.

Lep soncen dan vsem skupaj.

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
28.9.2010 8:58:09   
Urša08

zdej pa res pičim

Aja URŠA pa ČEBELA, kva sta se učeri zvečer neki na Simono spravleuser posted image , se sploh ne oglasi....ti ti hudobniceuser posted image ....ona je mogla delat, k so drugi zabušaval

Nč kolumbo. Jaz sem pohvalila njeno ginekologinjo, da očitno natančno dela, da si vzame čas. Verjamem pa da je njej zoprno skoz čez delovnik delat. Simonakr nč slabga nisem mislila.

Neposredna povezava do sporočila: 4498
28.9.2010 8:59:15   
Urša08
Petrušk a niste mel nobenga sestanka - tud uvodnega ne? Mi smo mel en skupinski in en individualni razgovor z vzgojiteljico in pomočnico preden smo jih začeli uvajat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
28.9.2010 9:00:10   
Urša08
Punce jaz sploh več ne vem kdo štrajkauser posted image Eni ja, drugi ne. Ma upam, da moja g dela, da bom mela v petek uz.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zanimivosti o januarčkih
Začetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Kaj jesti ob prehladu?
Prehlad, viroza dihal in gripa so bolj ali manj močni procesi čiščenja organizma, ki jih je dobro podpirati, ne pa zatre...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......