|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
27.9.2010 18:48:36   
Čebel@
Hana pančka,ati je šel nazaj na gradbišče,jaz si moram pa nujno lase umit,ker me že vse skrbiuser posted image

pridem še kasneje pogledat,če bo kera tukajuser posted image

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
27.9.2010 19:14:59   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

simona.....a je ta vikend zdele,ki pride-sejem v Komendi?

Ja tale vikend bo! 1., 2. in 3.10.2010 Če boste kej mim hodil se oglaste na kavici user posted image  

< Sporočilo je popravil simonakr -- 27.9.2010 19:16:12 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
27.9.2010 19:17:28   
simonakr
Čer! Spet vleče - naša dr mislim! Jest še vedno na šihtu skačem! user posted image user posted image  user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
27.9.2010 19:25:48   
Urša08
Simonakr če bi ti pri naši ginekologinji delala ne bi bla pred 20 nikol frej - a ni to dober znak da je ginekologinja natančna in si vzame časuser posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
27.9.2010 19:29:57   
Urša08
čer

Mi smo že potuširani v pidžamicah, pa povečerjali smo tud. Tamaledva se lovita po stanovanju in se smejita - sta taka cukrauser posted image user posted image user posted image user posted image

čebela teb pa Hana res zgodaj zaspi, mata z user posted image veliko časa zase user posted image user posted image user posted image user posted image

Birdy uf dobra si da tkole do 11 delaš, mene prej zmanjka. Jaz do 20 pedenčkam potem pa počivamuser posted image user posted image user posted image

Sjmm a ti maš tud težko glavo, no sva že dveuser posted image , nej glava čim prej neha bolet user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image en mal pikic pokic še za tvojga da se pozdravi

Kolumbo super za pizzo user posted image user posted image user posted image ma da ta teden še izkoristiš ves luksuz, nč kuhat, pusti se razvajat.

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
27.9.2010 19:32:13   
Urša08
Birdy si mi dala mislit da smo že konc septembra in sem šla dneve štet in mam še natanko 56 dni do roka, bo treba rokave zavihat in začet migatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
27.9.2010 19:35:10   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

simona.....a je ta vikend zdele,ki pride-sejem v Komendi?

Ja tale vikend bo! 1., 2. in 3.10.2010 Če boste kej mim hodil se oglaste na kavici user posted image  

bi z veseljem prišli,če bi šli sami,tko gresta pa še tašča in tast zraven

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
27.9.2010 19:35:52   
Urša08
Simonakr ti k si s foha a sme nosečnica kej za kašelj vzet? hvala ti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
27.9.2010 19:35:58   
Čebel@

Čer! Spet vleče - naša dr mislim! Jest še vedno na šihtu skačem! user posted image user posted image  user posted image

nadure nabijatauser posted image user posted image user posted image user posted image .......a je Larisa še budna,ko prideš domov?

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
27.9.2010 19:37:14   
Urša08

nadure nabijatauser posted image user posted image user posted image user posted image .......a je Larisa še budna,ko prideš domov?

Očitno ne štrajkata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4460
27.9.2010 19:37:33   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela teb pa Hana res zgodaj zaspi, mata z user posted image veliko časa zase user posted image user posted image user posted image user posted image

se pozna,da jo zjutraj budim za v vrtec in da tam spi le kakšno uro....ja možek gleda do 22.00 TV,jaz pa itak on 20.00 spimuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
27.9.2010 19:38:18   
Čebel@

Očitno ne štrajkata user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a veš da me prav skrbi za tiste ki grejo zdele rodit,k sestre štrajkajouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4462
27.9.2010 19:38:48   
Urša08
čebela še malo pa bo energija nazaj prišla, boš potem do 21 pokonc user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
27.9.2010 19:40:06   
Čebel@

čebela še malo pa bo energija nazaj prišla, boš potem do 21 pokonc user posted image user posted image user posted image
ja ja-jaz spim na zalogo,ker vem da pol neki časa ne bom spalauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
27.9.2010 19:40:29   
Urša08
čebela ma sej valda v porodni pa ja ne štrajkajouser posted image no vsaj upam.
Sem šla pa dons na csd in sem mislila da ne bom nč opravila, sam očitno pri nas ni blo štrajka, je bila referentka ful prijaznauser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
27.9.2010 19:41:25   
Urša08

Če mene spomin ne vera je Hana že od začetka bla pri spanju ful pridna user posted image user posted image user posted image tko da nč bata znata delat otroke k ponoč spijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
27.9.2010 19:42:19   
Čebel@

čebela ma sej valda v porodni pa ja ne štrajkajouser posted image no vsaj upam.
Sem šla pa dons na csd in sem mislila da ne bom nč opravila, sam očitno pri nas ni blo štrajka, je bila referentka ful prijaznauser posted image
za v porodni me ne skrbi-pol na oddelkuuser posted image ....je bilo po tv da so nekje po več kot 1 uro čakali na občini za os.dokumentuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
27.9.2010 19:47:06   
Čebel@

Če mene spomin ne vera je Hana že od začetka bla pri spanju ful pridna user posted image user posted image user posted image tko da nč bata znata delat otroke k ponoč spijouser posted image user posted image user posted image user posted image

ja dokler se je dojila se je zbujala na cca.2 uro,pol ko je bil pa AM oa smo začeli spati....tadrug bo pa ovenček(kot jaz) in upam da bo tudi spanje imel po meniuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
27.9.2010 19:49:20   
birdy
Urša, a sem te prestašila a ne? Mene tud vsake tok časa zvije ko vas novembrke preberem... Mam tam še eno soavgustovko pa sem dost pri novembrkah, ma pa ona en dan pred tabo rok. In pol dons na eno novembrko dam miško in vidim da ma samo še 44 dni do konca, me je čist zvil, glede na to da nisem velik za vamiuser posted image
Drugač pa je moja delavna produktivnost med 6 in 11. tako zjutri kot zvečer. Takrat nardim največ, vmes je pa bolj temauser posted image
Zdej pa grem peglat, sem še ene cunje pobrala k so ble suhe tko da mam dost delauser posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
27.9.2010 20:39:52   
Katjusa
miseka moja sta se kopala v novi banji itsk k je tok majhna kopalnica je cela cist gnila. Zdej p spita k polheka... Ni blo nobenih tezav.
Mojga dons ne bo ima neko nujno delo parabi net.... Dela zaenga nek program za racune in predracune izdajat(ce bo katera rabla se priporocamo):)) v glavnem bo dolgo delal in sem mu rekla da se mu ne splaca sredi noci sem vozit pa kilometre nabijat..... Jst pa hdle sedim v avtu ker imam telefon cist prazn in ga filam, da bom imela zjutraj budilko:)
Zdej si grem pa tud jst kopel pripravit se prej grem pa mlado muco lovit k se joka tle nekje blizu.....

Lahko noc.

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
27.9.2010 20:50:07   
sjmm
MOJ JE GLIH S SESTANKA, TA MALA 2 ŽE SPITA, TA VELKA 2 ŠE NE..ups črke..sorči

ma je bil dolg popoldne se mi zdi....sam smo se kr naigral...dnevna je šezmer bomba...ma bom ju3 kej vkup vrgla...dons mam dost vsega

Maj je taka slika...smo se mu ful narežal...pa kr skoz neki govori ...mau zares, mau po kitajsk...zdej mi je Jan ga pomagu skopat...sm mislila, da ga bo pojedu...tok ga je skoz lupčkal....se mi zdi da ga ima Jan najrajši...je kr zalublen vanjga...itak ga pa tud največ popazi

no, zdej pa počas mau položaj na kavču zavzamem

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
28.9.2010 6:31:33   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
28.9.2010 6:32:10   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
28.9.2010 7:28:49   
Urša08
jutro

Dons je pa moj odpeljal tamaledva v vrtec. Nejc ves navdušen, Žiga pa spet solziceuser posted image . Jaz sem mislila kako bom šla lahko še mal spat pa ne morem. No sej dela mam dost. Se mi včeraj zvečer ni nč več dalo in sem šla na kavč počivat. Bom pa dons nadoknadla.

Tamika
hvala za zajtrkuser posted image Koliko časa rabiš da vse 4 zrihtaš in odpelješ ?

Sjmm upam, da si se spočila

Katjuša vidim da že uživate v svojem gnezdecuuser posted image user posted image user posted image

SURF sta se s tvojim kaj pomenila?

Birdy ja si me mal prestrašla, no pa sej zadnje čase me vsi sprašujejo če mam že kaj pripravljeno in so kr mal presenečeni k rečem da še nimamuser posted image . Si pa ti ravnotoliko za mano da me lahko še prehitiš al bova pa skup v porodnišniciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
28.9.2010 8:07:43   
Čebel@
jutro

Hana v vrtcu-je samo zakorakala v igralnicouser posted image user posted image user posted image ....sem jo še poklicala,da sem ji lupčka vrgla,pa ga je vrgla nazaj(pa še en drug fantek tudiuser posted image ),pol se je šla pa igratuser posted image user posted image user posted image ......zdele si bom kar čokolino naredila,potem pa počasi na gradbišče......sem pa še čist user posted image -mi teli obiski wcja prekinjajo spanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?