|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
27.9.2010 11:43:08   
birdy
Urša, moram. A veš da sem jst zdej dojela da je že skor oktober in da zdej pa več nimam več tok velik časa. Planov mam pa še tok da če zdele kuj začnem da mam za mesec in pol dela, pač glede na to da ne mislm cel dan delat ampak vsak dan ene dve-tri ure. In če sem hotla spalnico pospravt sem mogla it cunje rihtat. Namreč, zdej sem mela vse premajhno in to kar sta Kolumbo in Sjmm dale zložen na policah. Sicer v vrečki in presortiran ampak blo je pa na policah. Posledično je mel dec omejen prostora v omariuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
27.9.2010 11:44:38   
Urša08
Tamika samo do te srede user posted image user posted image user posted image   Se bom namesto s štrukli pa s palačinkami posladkalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
27.9.2010 11:46:09   
Urša08
Birdy ne preveč planov delat kaj morš še vse narest. Kej lahko tud počaka user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
27.9.2010 11:47:50   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Tamika samo do te srede user posted image user posted image user posted image   Se bom namesto s štrukli pa s palačinkami posladkalauser posted image user posted image user posted image

saj palalalačinke so tudi mjami ... sploh če jih kdo drug speče user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
27.9.2010 12:03:02   
sjmm
sva bla mau zuni...mokrota ...blat....tko tud mi2 zgledavauser posted image

zdej pa čajček in Rori...itak...naš je obseden z avti...toje zdej dokazanouser posted image

pa testo za kruhke mi je vzhajal...grem zdej male kruhke nardit in v pečico vržt...pol pa juhca

pa še neki za Majevo malco morm zgruntatuser posted image

ajde...bejbikeuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
27.9.2010 12:10:37   
Čebel@
kosilo:KRVAVICE IN ZELJEuser posted image user posted image ......jih je tašča dobila,tko da danes bo moje kosilouser posted image user posted image user posted image ......sta šla še usput gor k meni pogledat,kako napredujem s polaganjem-sem bila pohvaljenauser posted image ......med delom pijem čaj,tko da sem skos na WCju-pa vmes priden sem težituser posted image

delo kliče-papa

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 12:41:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4432
27.9.2010 13:17:34   
simonakr
Dan! Sovražim ponedeljke! user posted image user posted image

Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za selitev!
No sej se morm tud jest pohvalit - v sredo dobiva okna če bo vse po planu!

Surf - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se pa strinjam in z Uršo in z Kolumbo - S tvojmu se usedta dol, pogovorta in uredta zadevo, pa ti bo veliko lažje!

šibam denarčka služit! papa

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 13:39:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu simonakr)
  Neposredna povezava do sporočila: 4434
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 13:46:12   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4435
27.9.2010 13:53:50   
birdy
Kolumbo, prid na kak kafe če boš mela cajt. Zdej sem zdrava tko da to ni ovira. Če pa nimaš cajta pa tud čist razumemuser posted image Skratka, če ti bo pasal se kr oglasi.
Jst mam pregledane še cunje št. 80, jutr z mojim uštimava še 56 in 62 pa štumfke, kapice in te drobnarije in sem fertik za en cajt s tem.
Za kosilo bodo češplovi knedli.
Zdej me pa moj grdo gledauser posted image tko da grem...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4436
27.9.2010 14:55:12   
Urša08
Kolumbo sam zate en milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa dej si te štiri dni bolj na izi, počivaj, uživaj, razvajaj se. Ne skrbi za tvojedva sončka, ki se bosta mela čist fino ko boš ti z Jurjem v porodnišniciuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
27.9.2010 14:57:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo tko, samo še kastrole in kuhanjeuser posted image .....ne diši mi nč od nč.....najdt morm še slušalke od mobitela, pa pogruntat kako z mojim telefonom na internet in RRuser posted image , ker se mi je že pri Roksotu mešal, ker sm mogla bit not en teden.......to me od vsega najbolj mori......prvič bom ločena od Roksita, pa moja miš, k je ful na mene navezan......Majkl je bil zmeri bl Šimetov ljubček.....mah čist sm depresivnauser posted image ....rabm d me mal stiskateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

poznam kako se teden lahk vleče tam u P...sam itak boš zaposlena s ta frišno štručko..no, jz sm pri Maju zdržala 5 dni...pol sm pa domou spokala...je blo koj vse gutuser posted image

sam zate in Roksija.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sjmm -- 27.9.2010 14:59:06 >

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4438
27.9.2010 14:59:43   
Urša08
birdy pridna , pridna user posted image user posted image user posted image

Jaz sem šla iskat mojedva sončka. Sem ugotovila da rabm 45 minut da oba poberem in pridemo nazaj. Sedaj smo pojedli malico, tamaledva se igrata. Morm še ritko od Žiga preverituser posted image .

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
27.9.2010 15:00:59   
Urša08
Sjmm maš že vse svoje otročke doma?

Pri nas že ves dan po malem skoz pada dež, sem tok sita tega vremena.user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 15:02:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4441
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 15:04:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4442
27.9.2010 15:07:52   
sjmm
no, tko pa mi je le uspel par stvari poštimatuser posted image

juhca...finito...čakamo mojga d uleti in navalimo, kruhki že skor hladni, pa še puding sm skuhala usput k si ga je piščanec Mihc zaželel

pomivalc še laufa, sušilc že skor fertik, pralc pa čaka d ga nafilam

Maj je že pokonc...Jana zabava in mau mkvina zravn prečekira

z Mihcem nalogo obravnavava...pa še matematko ju3 pišejo..une računčke u stolpčkih...ooo, kje je že touser posted image user posted image

v glavnem...moj je čist brez glasu, pa še en sestank ma dons...pa čist je neki naspidiran glede rihtanja sobic...hja ...bomo vidk kako bo...sem ga pa učer zvečer s hudim načrtom zasula...je bil prvo mau šokiran..je reku d ne ve od kod mi ideje...sam je vse izvedljiv...mogoče še z manjšimi stroški k uno zapiranje terase uzadi...tak d bomo vidl k bo mau prekalkuliral...sva se pa odločla....Jan in Miha...skupaj, Saša posebej, Maj posebej v sobicah...zdej se pozna d saša zvečer dalj bedi in zju3 prej vstane...Jan in Miha pa se mau prtožujeta, ker tud do njiju sveti luč.....glede Maja pa sm itak čist sure d ga je treba dat v svojo sobo...včeri mene sicer ni slišal k sm se pod kovter ušunjala...pol pa moj uleti izpod tuša...pa gate išče, pa pižamo...pa teka sm in tja...evo je bil že pokonc...in spet pri nama...grem stavt d bi več k 50% noči mirno spal,če bi bil v svoji sobici...sej men je težko ga dat stran....sam sej ne bo daleč in mogoče se še spat navadim nazajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uf...sm se razpričala...upam, da ne bo še več dežja...grem rajš kej koristnga početuser posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
27.9.2010 15:09:01   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

Sjmm maš že vse svoje otročke doma?

Pri nas že ves dan po malem skoz pada dež, sem tok sita tega vremena.user posted image

vse tri prince imam, princeska na poti domouuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
27.9.2010 15:31:44   
TAMIKA3
user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
27.9.2010 15:43:09   
Čebel@
evo,škratek domauser posted image user posted image user posted image smo šli na poti iz vrtca še k najboljšmu sosedu-sem ji kupila en sprej za lažje razčesavanje lask,ker se ji koderčki vozlajouser posted image ....sem pa pred igralnico videla odtise rokic v okvirjih,in ene od njih so tudi Hanineuser posted image ...jutri bo nesla s sabo zvezek,ker jim bojo fotke in risbice lepili v zvezekuser posted image user posted image user posted image

user posted image ,mala že razturava po bajtiuser posted image

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
27.9.2010 17:11:59   
Čebel@
simona.....a je ta vikend zdele,ki pride-sejem v Komendi?

sjmm.....jaz sem prepričana,da bosta ti in Maj bolje spala,ko bo mali v svoji sobiciuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....sem ziher,da bo Šime dober uštimal tamaledva-če pa itak Maj ve ves protokol in tudi čigave cunje so katereuser posted image

urša.....a veš da sem mislila da je Nejc jokal zjutraj,pa sem zdele brala da Žigauser posted image user posted image user posted image

grem mulcu nardit večerjo......dedec je na gradbišču-čaka vodovodarja

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
   [Brisano sporočilo]
27.9.2010 17:22:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4448
27.9.2010 17:37:29   
birdy
Hoj,
dec je šel delat k sosedu, jst pa ugotavljam kako fina naložba so ble lego kocke.user posted image Se tamalidve igrata in sta ful pridne. Pred tem smo pa ustvarjale z vodenkami pa štempiljkami...
Še dobro uro pa ju začnem dajat spat. Pol pa moj ljubimec pa posoda pa bo ura enajst.
Se še beremo...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4449
27.9.2010 18:11:45   
sjmm
sem en kofetek skuhala...bove kr s saško dons...moj še sestankuje

zdej grem pa še mau sušilc spraznt...mam dons neki čudno bučo...vreme al kvauser posted image

Maj in Miha sta se zakopala med duplote, Jan pa bere...ne morš belivatuser posted image

no, be back

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Še poznate stare igre? Se jih še igrate?
photo
Igre poznajo vse kulture sveta. Skozi igro spoznavamo sebe in druge, pridobivamo dragocene izkušnje, rešujemo konflikte,...
Triki za odvajanje od plenic glede na astr...
Vsako astrološko znamenje ima svoje značilnosti, ki so vam lahko v pomoč, da izberete pravo taktiko odvajanja od plenic....

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......