|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
26.9.2010 19:18:53   
ajtak
v.d. drugače pomeni- vršilec dolžnosti
Seveda je pa prevod v.d. mož- a točn tko k je enkratna napisala.

Punce js sm spet za en drek user posted image . Zebe me, vse me neki boli, tečna sem... Hb je možek doma pa bo dal malega spat user posted image  Js pa ležat! Nism za nč drucga...

Enkratna, tist tvoj hec bi mi moj pomoje kr mal zameru... Je že tko tečn, brez da bi ga dražla.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
26.9.2010 19:52:35   
jacki
Hejla čvekice!
Sem rabila kar neki časa, da sem se prebila čez vse vaše misli dveh dni user posted image kar pa seveda ni slabouser posted image user posted image user posted image

Za mano je skozlan (sorči izrazu) večer in jutro.user posted image Sem bla tolk adijo os bruhanja, da še vedno nisem taprava... čist izčrpana...

user posted image ...hmmmm kaj je že to user posted image ...imam tud jest slabo vest user posted image ...bova v drugem trimesečju nadoknadlauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Sej ne, da ne bi, samo sem enkrat mal krvavela, pa sva se zavestno odločila, da bova raj do 12 tedna, ko je najbolj kritično odbdobje rajš mal na pavzi, pol pa ponovna akcija user posted image user posted image user posted image user posted image

Tincy, tud jest sem vesela, da so se vaši mal umiril, pa da je bilo srečanje uspešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

U, sem vam pozabila povedat, da je blo včerajšnje dopoldansko šopingiranje prav uspešno user posted image user posted image user posted image Sem kar nekaj majčk, pa pulijev našla na otroškem oddelku, model-podaljšan (HB za letošnjo modouser posted image ), tako da bi bile lahko komot original nosečniške majčke. V H&M sem dobila še ene kavbojke in trenerkico za nosečnice, tako da sem prov vesela odšla domov user posted image user posted image user posted image user posted image

En lep in uspešen teden vam želim...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
26.9.2010 21:32:32   
womanpolice
Živjo!
Na hitro se oglašam, potem pa grem v vodoravnega, saj sm koma zaspana... nič kaj nism spala in dans je blo treba še vse pospravit. Poroka uspela... le dež ga je mal polomil.... ampak ok.. na vreme ne moremo vplivaTI...

Včeraj je bil srečen dan, danes sem pa tud srečna.... prvič zato ker sem se prebudila v nov dan kot gospa :-), drugič pa, ker sem danes prvič slišala (preko Angel sound) bitje srčka najinega bitjeca, ki raste pod mojim srcem. Sem morala kr dost ušeske napet, ampak se je slišalo... Mi je privabilo zeoooooooo širok nasmeh na obraz.... Moj pa je napenjal ušesa in ni slišal... :-)

Pa vi? Kak ste? Še slabo...? Men še malo....

lp

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
26.9.2010 22:02:54   
Tincy90
Glede sexa (user posted image -user posted image ) midva skor vsak dan, razn kadar se nama res ne ljub pa sva zmatrana al pa zaspana, drgač pa kr hopa cupa, sva že od samga začetka čist bla prfukjena na to stvar.user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
26.9.2010 22:03:46   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

Tincy, tud jest sem vesela, da so se vaši mal umiril, pa da je bilo srečanje uspešno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala jacki.user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
27.9.2010 7:16:23   
enkratna
Ena ringarajina "šala" za dobro jutro (saj vse to dobivamo na mail od RR, pa vseeno...):

"Ali tudi vi zadnje čase na cesti opažate samo nosečnice in mlade družinice? Čeprav že vrabci na strehi čivkajo, da je rodnost v Sloveniji izjemno nizka, manj  kot 18.000 porodov letno. Številčno enaka rodnost je bila v času druge svetovne vojne, ko mož sploh ni bilo doma!" user posted image Moja pripomba: očitno so v.d. možje vse zrihtali user posted image user posted image

WP, krasno krasno krasno! Tiste rahle slabosti sploh ne čutiš več ob takšnem veselju, mar ne?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
27.9.2010 8:32:50   
florecita
Jutro!user posted image

Kako smo?
Večina nas je že končala 12 kritičnih tednov, jaz sem včeraj prestopila v 13user posted image  

Ali katera že čuti kaj user posted image ?
Meni se verjetno samo zdi, ampak sem včeraj zvečer začutla nekaj čudnega... kot da bi mi nek živec v sp.delu trebuha parkrat tako zelo zatrzal, pa sem se spomnila, da se bo kmalu začelo z metuljčki in kasneje z brcamiuser posted image

glede peglanja:
Moj user posted image  je to delal že preden sva se spoznala, pa sem rekla, če že želi, pa naj kr nadaljuje s to stadicijo user posted image user posted image user posted image  ima pa tudi srajce v službi,..

Sex?  Mislim, da do poroda ne bo nič user posted image user posted image user posted image  
moj ima take ideje: kaj pa če bova user posted image  kaj naredila? P.S. Saj priznam, da mi kr paše to razmišljanje, ker se mi itak ne ljubi...
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
27.9.2010 8:46:52   
ajtak
Dobro jutrouser posted image

Danes me čaka gooora likanja, pa pranje in sivi lasje ker se nič ne suši...

Noseča sem točno 10t user posted image , morda sva sedaj med zadnjimi ampak boste videle, ko bo treba jit rodit bova pa prehitevala vse po vrsti user posted image

Nč, perilo čaka...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
27.9.2010 8:51:50   
wessna
jutro user posted image

ko sem že mislila da je user posted image za mano, me tale user posted image še malo opozori da naj bruham...grrruser posted image ni hujšega ko pa bruhat na prazen želodec..da bi vsaj  user posted image počakala da nekaj pojem user posted image user posted image

sex: tole mamo pa vsak dan na jedilniku user posted image

tincy90 zasledila sem da si mela težave s starši, lepo da se je to uredilo..upam da se moji tud pomirijo..moji so čist ven padli...so me hotli kar na splav pelat user posted image noseča pri 23,pa še s črncem,je rekla mama da jo bo infarkt..domov nimam več vstopa...

se pa veselim moje user posted image ...made with user posted image   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu florecita)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
27.9.2010 8:57:04   
sreckica
tko. js sm danes sitna. okol vrata si bom obesla napis: pozor, huda nosečnica! blaah čudn dan. upam, da ste vredu, lep pozdrav vsem!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
27.9.2010 10:25:15   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

tincy90 zasledila sem da si mela težave s starši, lepo da se je to uredilo..upam da se moji tud pomirijo..moji so čist ven padli...so me hotli kar na splav pelat user posted image noseča pri 23,pa še s črncem,je rekla mama da jo bo infarkt..domov nimam več vstopa...

se pa veselim moje user posted image ...made with user posted image   user posted image user posted image user posted image

Ej, ne se sekirat, čeprov vem d je lahko to rečt, js se z mojimi nism mogla hmm kako leto, še več, pa poglej zdj, jih je končno srečala pamet, sicer me mal skrbi kako bodo odreagiral na 2.user posted image , ampak ok, mam podporo in ljubezen s strani hanija, s katerim mam že družino in to mi je najbolj pomembno. Upam, da bo mamo hmal srečala pamet in sprevidla da dandanes ni nič kaj tekega, če maš otroka pri 23 in s človekom druge rase. Pol moraš obvezno slikce pokazat od bebija, js bi mela tud s črncem otroka, če bi ga prej našla.user posted image ma so mi lepi in sploh če ma z belko otroka, to je pol zanimivo videt, kok bo šele pol srčkan otročk.user posted image user posted image
Če ni prveč osebno uprašanje, kje si ga pa našla?user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
27.9.2010 10:27:06   
sesil
dobro jutro

pri nas vse po starem, cunje se tudi še sušijo in ne vem kaj naj z njimi user posted image . HB vsaj dež ne pada.
no, za nosečnost smo povedali že skoraj celi žlahti (v.d. mož jo ima kr precej), tako da je to za nami. moram pa reč, da so ene znanke (niso prijateljice) prav radio. hitro razširit novico, kot da je nosečnost nekaj ...ne vem kaj  - ekskluzivna novica.
wessna, ne skrbi, prej ali slej se bo mama sprijaznila. če ne prej, ko bo dejansko vidla user posted image štruco.
tincy vidiš da se poštima prej al slej.
mi smo pa vstopli v 13 teden, krizno obdobje upam da je za nami. komaj čakam naslednji pregled, pravi moj da bo šel tudi on in tamala hči z mano.user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1537
27.9.2010 10:33:05   
wessna
tincy90 v bistvu sva se na internetu spoznala, po parih sporočilih, sem rekla da se bi lahko dobila, pol pa je iskrica kar poskočlauser posted image 19.4 sva se prvič vidla, 21.4.2011 pa pride najina user posted image

bom dala slikce gor user posted image ...sam da pokuka na svet

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
27.9.2010 10:38:20   
sesil
uuuuu madona, zdej sem šla čekirat kolko sem noseča in smo že v 14 tednu - a ne gre to nekam hitro?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
27.9.2010 10:38:58   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: wessna

tincy90 v bistvu sva se na internetu spoznala, po parih sporočilih, sem rekla da se bi lahko dobila, pol pa je iskrica kar poskočlauser posted image 19.4 sva se prvič vidla, 21.4.2011 pa pride najina user posted image

bom dala slikce gor user posted image ...sam da pokuka na svet

pol si pa že frišno zaljubljenauser posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
27.9.2010 10:58:01   
enkratna
wessna, potem sva skoraj na istem - jaz sem svojega (sicer belčka user posted image ) spoznala 1.1.2011, 9.1. sva imela prvi zmenek (zame prvič v življenju ljubezen na prvi pogled, on pa pravi, da je bil vame še predno sva se srečala), in potem je vse zlaufalo... čisto spontano, zaljubljeno, srečno...
Glede na to, kako sem (bila) pasja v spletnih čvekalnicah me čudi, da ni roke dvignil od mene že pri prvem stavku - ko je kliknil name, sem mu brez uvoda rekla "KWAB PA TI RD???" user posted image user posted image (predhodno sem bila nastrojena od raznoraznih sočnih ponudb in obupnih sogovornikov v smislu "oj, kako si, s kje si, si poročena"... bljak"!)
Si predstavljam, kako se je boriti s predsodki - jih je pa res težko sprejemati, še posebej ko prihajajo od domačih in najdražjih. user posted image Slovenija ni tako zelo kulturno mešana, in ljudje res težko sprejemajo drugačno narodnost, kaj šele barvo. Počasi se to spreminja, ampak res (pre)počasi. A tako kot so predhodnice rekle - če kdo, potem so otroci najlepši, čudežni mediator, kjer še takšni predsodki padejo v vodo... sploh ko bo user posted image imelo bujno čupico user posted image

sreckica, slab mesec nazaj sem na FB napisala "Danes sem uradno TEČNA. Ogovarjajte me samo v njunih življenjskih primerih. Hvala za razumevanje" - tko da te čist štekam. Ti kar... bodi tečna. Pa ne pozabi folku okoli sebe težit user posted image user posted image Lohk tut men, če nimaš koga lepšga pri roki user posted image user posted image user posted image

sesil, 14. teden? A žeee??? O ti važička user posted image user posted image   Šala, saj veš da sem vesela zate. Vse smno!
Jaz sem pa že/šele v dobrem 9T. Sicer mi je od RR prišlo obvestilo za 10T, ampak to bo uradno šele ta petek... Trebuh je pa za 4 mesece. Da ne bo res na naslednjem UZ "oooo, lepooo, dva srčka" - sej bi me kap. Čeprav moram priznati, da si na tihem celo želim tak scenarij, ker si zelo želim 2 user posted image , leta pa so tudi že kar visoka...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1541
27.9.2010 11:07:15   
majčica1508
čveke lep dober dan
jah moje jutro je bilo skozlano,bljak,bljak....pol pa otročka v vrtec
mami pa v šoping in ja sem najdla veliko stvari zasebe,sam čas je treba imet in pa sam
biti....pa gre,zapravila sem tudi lepo cifro,mah saj bo.........

zdaj pa čufte do konca skuham,krompir je že olupljen.....se grem rihtat
in letim na NS.......

se beremo in tipkamo
papa

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
27.9.2010 11:19:06   
pussycat
Čawčy moje klepetulje user posted image

Uh, spet ste ble pridne.

Tinchy90..... bravo bravo user posted image  me veseli, da so se starši spametovali, torej je manjkala le še tap ikica na i, in zdaj lahko na polno uživaš s trebuščkom user posted image

Punce, tudi pri meni je nekaj novega : v petek sva imela nuhalno. Vsi izvidi so bili nad pričakovanji ( rizik za Dawnow sindrom je 1: 20871 ) kar naj bi bil izjemen rezultat, glede na mojo starost. Videla sva najino pikico, občutkov se ne da opisat...verjetno najlepši dan v najinem življenjuuser posted image user posted image  Pikica je migala ko nora, celo nasmejčkala se jeuser posted image
Rok poroda mi je G prestavila na 5.4.2011, pa tudi spol se je že videl ( sicer 70% zanesljivost )... po vsej verjetnosti dobiva....puuuuunčkoooo user posted image  user posted image
Našim sva povedala v petek, bili so najprej šokirani, potem pa obe babici v jok in smo se objemali, nepozaben dogodek :) Mami me je pogruntala, in mi je že v petek prinesla mini nogavičke user posted image user posted image  Mamice očitno kar vejo user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
27.9.2010 11:23:03   
enkratna
pussycat, imam kar solzice sreče v očeh, ko sem brala tale tvoj post... takšno veselje čutim s teboj, kot da bi občutila tvojo srečo.
Tole z mamo je pa še pika na i.  Mame imajo v zvezi z otroci res neverjetno intuicijo user posted image

(odgovor članu pussycat)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
27.9.2010 11:48:51   
wessna
najdla še eno vražouser posted image če ti je med nosečnostjo slabo in bruhaš bo fantek, sicer punčkauser posted image user posted image user posted image

le kdo te smisle skup spravlauser posted image

dans bomo kuhal krompirjev golaž...nwm zakaj,ker ga v življenju nisem jedla...mi pa dišiuser posted image user posted image

tincy90 frišno ja..

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
27.9.2010 11:53:49   
ajtak
Pussycat, kak lepo, js si tudi želim tak lep scenarij in da bi se spol videl user posted image

Kaj ste to vse nekaj frišno zaljubljene? user posted image  Midva praznujeva 5.12. -11let kar sva skupaj, maja 2011 bo pa 4leta od poroke user posted image

Wessna, kako to tvoja mama misl, pr 23 noseča... JA KDAJ PA BOŠ? A niso to najlepša leta za met otroka?
(Jaz sem zanosla pr 23, rodila pr 24)user posted image

Mah, tti starši so eni prav za odstrel user posted image user posted image  (grem nazaj peglat preden še kako bedarijo napišem).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
27.9.2010 12:17:55   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

Wessna, kako to tvoja mama misl, pr 23 noseča... JA KDAJ PA BOŠ? A niso to najlepša leta za met otroka?
(Jaz sem zanosla pr 23, rodila pr 24)user posted image

po njenem mnenju ko bi nardila fax, mela 6 let stalne službe, hišo, partnerja 10 let...torej tam pr enih 35...če bi mi hišo uspel nardituser posted image user posted image user posted image

mah..ne razumem...

tale moj user posted image namiguje o poroki..vzgojen je v smislu: poroka - otroci..čist sem zmedenauser posted image bomo vidli...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
27.9.2010 12:31:39   
Tincy90
Midva z mojim sva pa skupi 2 leti, ko sva bla ene pou leta skupi sm js že zanosila, zdj k je tamala stara 9 mescev sm pa spet noseča.user posted image no sj to bi blo to kar se tiče otrok, hotla sva met 2 in z mejhno razliko in želja se nama bo uresničla aprila 2011.user posted image aja, pa itak hotla sva bit mlada starša, pa da ne bo pomote ste tud druge mlade.user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
27.9.2010 12:34:54   
wessna
mi2 sva po 3 mescih vidla user posted image ..živo rdeči...js sem šla kar spat, dragi pa skor do stropa skakal od veselja...user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
27.9.2010 12:47:46   
pižmovka
Hej! Ste pa res čveke! Rabla 1h, da sm pršla skoz!
Tinchy90 super, da se je vse rešlo! user posted image
Uh meni tut ful smrdi hladilnik / skrinja. Sm težila user posted image  naj ugotovi kaj to smrdi, ampak on nč ne voha! Sm pa včer ugotovila, da pri tašči enako smrdi! Očitno je problem pri meni! user posted image  Za bruhat! Fuj!
Pussycat user posted image ! Upam, da bo tudi pri nas konec tena tako!

user posted image  mi smo včer 1. po tem ko je bla pikca narjena! Js sm v tistem času pršla sam za dva dni domov in očitno glih taprav cajt! Se drugač nisva vidla 1 mesec in pol! Mučlo me je ko sva bla ločena...potem ko sm pršl domov pa enostavno ni blo želje do kaza tedna nazaj!
Ampak tut moj ni mel glih želje. Js bi rada vidla da bi si on želel čeprav men ne bi pasal! user posted image
Je reku: "Lubi, pa ne morva bebice tlačt!" user posted image

NS ma katera izkušnje v Novem mestu??? Kako je? Dobiš slikco, posnetek??? Morš met kej s sabo????Je tut 3D? Ti razlož?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.