Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:31:36
|
|
|
|
SURF
|
Katjuša,ti sploh neveš kako sem vesela zate sedaj boste imeli svoj vzorec,svoj ritem,svoj mir,sedaj boste samo svoja družinica.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:33:47
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Pozdravljene....sj nevem,če si sploh lohka dovolim,da pišem o mojih problemih tu gor....ampak enostavno ne zmorem več...mislim,da postajam živčna razvalina v tej hiši na videz vse nekako gre....ampak,v resnici .....ne moremo živeti svoje družinskega življenja...tašča in njena mama se v vsako stvar vtakneta,če ne ena pa druga.......ne sfolgam njihovega ritma,ko furam svojega sem deležna kritik,včasih ko pa mi že ne upata kej več rečt,ker se jima resnično ne dam,sem pa deležna tistih groznih pogledov.........nevem več,kaj naj naredim,ma pojma nimam....bi šla psihiatru,samo mislim,da mi bo povedal kar že sama vem....velikokrat ne morem ostati več močna....venomer se iščem......moj vse razume,naredi nič kej konkretnega....se mi zdi da tu sta tako samo dva izhoda...ali si najdem službo in se s tamalo odseliva ali pa smo čisto za sebe,tudi gospodinjstvo...za kar pa močno dvomim da bi furalo,ker se kao na kmetiji ne da tako,ker je moj edini moški...nevem....tako sem se spremenila odkar sva si ustavrila družino,sedaj ko bi lahko bili srečni.......vsak dan sem tako utrujena,pa ne od dela,od vseh teh misli,od vsega iskanja,v meni se odvija vojna...včasih že podvomim vase....kar šla bi........tako malo na grobo sem se vam spovedala....nočem vam kvariti vzdušja,ampak ve ste edine,nepristranske tukaj.... sej ne vem kaj naj rečem-lahko je biti pameten,če nisi v taki situaciji .... zate-pa ko je kriza lahko sedež v avto in prideš do mene na kavo da shladiš živčke
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:35:47
|
|
|
|
Urša08
|
SURF prvo zate, pa itak da je prav da se nam spoveš, da daš vn iz sebe. Tuki smo v dobrih trenutkih in v slabih . Predvidevam da selitev vaše družinice kam drugam ne pride v poštev ampak na tvojem mestu bi pa tvojmu možu postavila ultimat in sicer takoj vse na svoje s svojim vhodom al pa spakiraš in greš. Povej mu da tako enostavno ne gre več. Postavi se zase in za svojo družinico
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:36:10
|
|
|
|
petrušk_
|
jutro punce...se sam na hitro javljam..... vikend uspešen - v bohinju pri babici....eva se je pozdravla...že v vrtcu...kako pa bo naprej bomo pa vidli.....zjutraj je norooo jokala..... v službi revizija, tko da nau nč cajta prebrat...bl pol popoldan...sam tolk da se pofočkam.... popoldne pa kej več pokomentiram....
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:36:31
|
|
|
|
SURF
|
Hvala Majchy .... sj vem,da jamram....treba bo najti tudi rešitev.................
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:37:02
|
|
|
|
Urša08
|
čebela vedve s Hano sta na konju bravo Hana A sta z možem končala tiho vojno?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:38:35
|
|
|
|
Urša08
|
Petrušk super da je Eva zdrava glede solzic pa vem kako ti je, je Žiga tud jokal ampak trdno verjamem da bosta tudi onedva kmalu z veseljem vstopila v igralnico
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:38:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Hvala Majchy .... sj vem,da jamram....treba bo najti tudi rešitev................. nič ne jamraš....vsak ima svojo mejo potrplenja in tvoja je zgleda dosežena.....joj če bi bile midve bližje doma,bi bijo takoooo lažje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:39:05
|
|
|
|
SURF
|
Urša hvala ... Nevem kako bo z ultimatom,jih je že dobil ,vse obljubil,da moramo malo počakati....js pa potem takole ven padem ....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:39:28
|
|
|
|
Urša08
|
Baki kako je z Nikom? Ma še vročino al je boljše?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:40:21
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela vedve s Hano sta na konju bravo Hana A sta z možem končala tiho vojno? upam,da ne bo jutri spet solzic ......ubistvu sva jo,zgleda da se je njemu preveč skrbi nabralo in on namesto da bi dal ven iz sebe-je kar tiho in takrat je turbo razdljažliv....bo že bolje
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:40:31
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF Urša hvala ... Nevem kako bo z ultimatom,jih je že dobil ,vse obljubil,da moramo malo počakati....js pa potem takole ven padem .... Zakaj počakat? A možnost da ste na svojem imate? Mate ves štuk zase? Se da kje kuhinja in kopalnica narest?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:40:47
|
|
|
|
baki
|
jutro.urša hvala za kavico.SURF-ne vem kaj naj rečem.povej jim kar jim gre,pa bo kar bo.kaj pa tvoj pravi na vse to?nisem še bla kdaj v taki situaciji zato ne vem svetovat.saj pa vsem nam gre na zivce če nas komandirajo,zato pa jst nebi mogla zivet ne zraven mojih, ne zraven njegovih.je fajn če veš da imaš dom kamor se lahko umakneš če ti kaj ne paše.
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:41:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: petrušk_ jutro punce...se sam na hitro javljam..... vikend uspešen - v bohinju pri babici....eva se je pozdravla...že v vrtcu...kako pa bo naprej bomo pa vidli.....zjutraj je norooo jokala..... v službi revizija, tko da nau nč cajta prebrat...bl pol popoldan...sam tolk da se pofočkam.... popoldne pa kej več pokomentiram....
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:41:36
|
|
|
|
SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Hvala Majchy .... sj vem,da jamram....treba bo najti tudi rešitev................. nič ne jamraš....vsak ima svojo mejo potrplenja in tvoja je zgleda dosežena.....joj če bi bile midve bližje doma,bi bijo takoooo lažje ja bi bilo fino kdaj mimogrede skočiti na klepet s teboj ja res gre vse skupaj čez mejo,ornk čez......
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:41:40
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela vedve s Hano sta na konju bravo Hana A sta z možem končala tiho vojno? upam,da ne bo jutri spet solzic ......ubistvu sva jo,zgleda da se je njemu preveč skrbi nabralo in on namesto da bi dal ven iz sebe-je kar tiho in takrat je turbo razdljažliv....bo že bolje čebela ja moški včasih preveč v sebi držijo in nam ne povejo, da nas ne bi obremenjevali, al pa da nas ne bi skrbelo, so mal smotkani ja
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:42:52
|
|
|
|
SURF
|
Punce moje...grem ...tamala je v vrtcu...pridem še nazaj...............hvala!
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:43:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: Urša08 čebela vedve s Hano sta na konju bravo Hana A sta z možem končala tiho vojno? upam,da ne bo jutri spet solzic ......ubistvu sva jo,zgleda da se je njemu preveč skrbi nabralo in on namesto da bi dal ven iz sebe-je kar tiho in takrat je turbo razdljažliv....bo že bolje čebela ja moški včasih preveč v sebi držijo in nam ne povejo, da nas ne bi obremenjevali, al pa da nas ne bi skrbelo, so mal smotkani ja moj dedec sploh
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2010 8:44:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:44:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: SURF IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: SURF Hvala Majchy .... sj vem,da jamram....treba bo najti tudi rešitev................. nič ne jamraš....vsak ima svojo mejo potrplenja in tvoja je zgleda dosežena.....joj če bi bile midve bližje doma,bi bijo takoooo lažje ja bi bilo fino kdaj mimogrede skočiti na klepet s teboj ja res gre vse skupaj čez mejo,ornk čez...... upam,da potuhtaš kakšno dobro rešitev za vašo malo družinico
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:47:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA a ste rešil tiho mašo? A s vidla uno reklamo s trojčki za ta novga Turana sej pravim,da je moj dedec čuden al pa jaz,k sem z njim ......ej sem vidla reklamo ja ......moj neki bluzi okrog pežoja 307 karavana-tko da bom zgleda zvisela s toaranom ....je rekel,da ko bo tretji na poti,da pa kupimo toarana
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:47:58
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......kdaj imaš uraden PDP?
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:49:16
|
|
|
|
Urša08
|
Kolumbo ja kva ste pa Roksota zmatrala da revček še spi Glede pečice pa pojma nimam kva jo daje, sej vse speče sam neki teče dol, pa skoz neki ropota tud če 3 dni nč ne pečemo nej mojster pogleda. Ti pa nč skrbet glede vrtca in Šimeta bo vse popedenu boš vidla, mogoče ne bosta v stilu napravlena ampak znajdu se pa bo .
|
|
|
|
RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0... 27.9.2010 8:50:38
|
|
|
|
Urša08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo ČEBELA a ste rešil tiho mašo? A s vidla uno reklamo s trojčki za ta novga Turana sej pravim,da je moj dedec čuden al pa jaz,k sem z njim ......ej sem vidla reklamo ja ......moj neki bluzi okrog pežoja 307 karavana-tko da bom zgleda zvisela s toaranom ....je rekel,da ko bo tretji na poti,da pa kupimo toarana Bosta pa s tretjim pohtela pa bo kmalu Turan pred hišo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 27.9.2010 9:19:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o januarčkihZačetek novega leta prinese mesec januar. Našli smo 5 lastnosti, ki so skupne otrokom, rojenim v mesecu januarju.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......