Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 14:20:14
|
|
|
|
drejčy
|
Joj punce ne morem verjet da je jutrišnji ET že pred vrati,...Še samo to noč No ja pa seveda upam,da se je od 8celic katera oplodila
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 14:42:41
|
|
|
|
pokamoka
|
Uuuu, ste se danes razpisale. Sem rabila kar nekaj časa, da sem preletela vse te zapise od včeraj do danes Jaz sem o.k., danes je drugi dan bo transferju. Včeraj me je nekaj bolelo, ampak danes je že bolje. Niti nimam nekega občutka, da se kaj dogaja... hmm... Kalaxy... kje si???? Si dobro??? Dve črtici ostajata???? Si že poklicala dr. in mu sporočila??? Meni je rekel, da naj pokličem po 14-ih dneh. Bravo, Drejčy... 8 si jih imela. Glej, jaz sem jih imela 4, pa so se oplodile3. Sigurno bo nekaj . Naj ti čas do jutri hitro mine, potem pa umirjeno naprej:) Uživajte in pazite nase...
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 15:05:27
|
|
|
|
kalaxy
|
Pokamoka imaš ZS
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 15:20:27
|
|
|
|
športnica
|
evo mene. danes STOPka, v nedeljo punkcija. me pa mal bega, ker je slika povsem drugačna kot v prvem postopku. folikle imam velike od 10, 13, 16, 17, 18, 22. A ni to nekam velika razlika? zakaj do tega pride? jih je pa skup samo ene 6 komadov. prvič jih je bilo cca 11. sej vem kvaliteta je važna, no sej bomo vidli. zdravnica je rekla naj ne primerjam s prejšnjim postopkom, itak ni bilo nosečnosti. še vprašanje? a je možno da mi tale 22 poči, k je že zdej tako velik? se kej spoznate? jst sm tam vse pozabila vprašat. upam da do nedelje, še kaj zrastejo in se prikaže še kak. kaj že? pivo morm pit ane?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 17:23:21
|
|
|
|
jona klara
|
športnica-vau ti si že daleč, srečno, nme obremenjuj se z velikostmi, eni so pač manjši, važno je, da se najde kaka dobra ccelica, ki te bo pipeljala v , držim pesti!!!pa naj bo brez bolečin hujših . iskrene čestitke barabara 31, xalaxy!!!!!
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 19:20:47
|
|
|
|
športnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara športnica-vau ti si že daleč, srečno, nme obremenjuj se z velikostmi, eni so pač manjši, važno je, da se najde kaka dobra ccelica, ki te bo pipeljala v , držim pesti!!!pa naj bo brez bolečin hujših . jonči ti kr še drž pesti. sm ravnokar odprla enga heinekena kar bo, pa bo. nimamo kej. narava dela svoje. oziroma medicina :)))))))) ti si good? pozdravček
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 19:36:09
|
|
|
|
mapesi
|
Punce Aljonka waiting drejčy srečno jutri ob sprejemu svojih pikic.Energija80 srečno pri punkciji
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 20:38:07
|
|
|
|
Aljonka
|
šprortnica nič bat saj nikoli ne preštejejo vseh pa po stopki vedno še kakšnen zraste, jaz sem imela kar dva velika 26 pa pol še manjše do 19 pa sem pridelala 8 celic, brez skrbi dost jih boš imela! Srečno! Punce hvala za navijanje tudi jaz želim ostalim, da jutri prejmete prelepe blastociste in da vam ostane še kakšen pingvinček!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 22:12:37
|
|
|
|
Maja_V.
|
Tudi jaz držim pesti za vse vas!
"V vsakem, še tako majhnem koraku, je smisel življenja!" *13.10.2011 ob 7.54 se je za naju začelo novo življenje, obsijano s sončkom! Čebelček najin: neskončno te imava rada in zate bi naredila prav vse!*
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 24.9.2010 22:16:38
|
|
|
|
beby78
|
Pozdravjene! Mene pa zanima ce je katera od vas uporabljala sprej za nos(hormonski sprej)??In koliko dolgo ce spika ???Ker jz nisem dobila nobenih tablet razen spreja.Moram omenit da delam IVF v tujini postopek je pa dokaj drugacen od tega kod berem da ga delajo v Sloveniji,namrec jz sem prvi dan zacela z sprejom 3x na dan v sredo sem dala kri ker naj bi zacela z inekcijami vendar so mi na krvi vidli da imam cisto,tako da so mi jo takoj odmaknili in v sredo moram spet dat kri in zdej upam da bo vse uredu da zacnem z spikanjem..... Veliko uspeha vsem in hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 7:36:32
|
|
|
|
aqua77
|
Jutro, jaz sem nazaj z UZ-ja, folikelčki počasi rastejo. Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam, da bo kaj uporabnega materiala. Vsem skupaj pa en lep vikend pa čim manj dežja in poplav...
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 9:11:14
|
|
|
|
športnica
|
aljonka hvala. drži se danes. sej vem, počat je treba na dan transferja, da vidiš kakšno je stanje. vse bi dala, da če tokrat ne rata, da dobim kakega zamrznjenčka. da mi ni treba takoj še enkrat čez vse to, ampak lahko poizkusiva še eno "kratko" rundo. punce držte se. jutri grem pa jaz v MB ob 7:30 morm bit tam
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 9:30:36
|
|
|
|
špica84
|
Športnica mislim nate,naj bo čim več celic in te najlepše
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 10:36:04
|
|
|
|
latka
|
Punce, jaz imam še vedno rahle izcedke od Femodena, ni mi pa jasno, zakaj je tako visoka BT, namreč 37,4?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 10:57:46
|
|
|
|
mapesi
|
ALJONKA srečno in da ti tokrat uspe.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 13:50:05
|
|
|
|
Aljonka
|
Hvala vsem za navijanje očitno je pomagalo saj se je od 8 celic oplodilo 7 vse so blastociste in 2 so mi takoj vstavli. Sem zelo vesela in resnično prepričana da je to to. Joj zdej pa ti dolgi dnevi, ki so pred mano . Punce kolk časa pa mine preden ti pošljejo če je kakšen zamrznjenček? energija80 kako si? drejčy kako je pri tebi? Lep vikend vsem!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 15:54:55
|
|
|
|
športnica
|
aljonka super. to so res lepe novice in lep izkupiček sm en teden za tabo. mene to čaka drug teden. a ni tako, da tiste, ki so blastociste in ki ostanejo, vse zamrznejo? to je res super. srečno, držim pesti zate. super sezona seje odprla veš?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 16:42:56
|
|
|
|
drejčy
|
Moje poročilo :grejem + en zamrznjenček.Tako da sem ful,ful vesela aljonka .Pri meni se jih je tudi osem oplodilo, le da so se ostale prenehale razvijati.Vprašali pa so me kaj bom in sem rekla da si enega vstavim eden pa se zamrzne.Tako da ne vem kako je s tem pošiljanjem obvestila športnica navijam zate
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 16:50:54
|
|
|
|
kalaxy
|
Punce . Dobro grejte in čez 14 dni.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 25.9.2010 17:20:35
|
|
|
|
S*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 Jutro, jaz sem nazaj z UZ-ja, folikelčki počasi rastejo. Danes zvečer pade stopka, v ponedeljek pa punkcija. Upam, da bo kaj uporabnega materiala. Vsem skupaj pa en lep vikend pa čim manj dežja in poplav... Ljubica moja zlata, navijam zate, za čim več celic v ponedeljek in seveda za en velik, debel + konec meseca! RTM in mislim nate!
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 26.9.2010 7:32:54
|
|
|
|
mića
|
dobro jutro naj se pohvalim da je vceraj in danes cb pokazal plus sicer rahel vendar je plusssssssssss tako za nami je uspešen ivf sedaj pa dolgih upamo da bo vse ok lep dan se naprej se se kaj oglasim in vas obvescam ce bo kaj novega in seveda se naprej navijamo za vse soborke
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 26.9.2010 7:59:36
|
|
|
|
drejčy
|
mića čestitke
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 26.9.2010 8:06:36
|
|
|
|
energija80
|
Dobro juro vsem..sem živa in zdrava, počutje fenomenalno.Res,vesela sem da se je tako izteklo Uglavnem 3 celice...malo ,ampak upan da v čertek transfer.Kako ste ve punce?
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 26.9.2010 8:11:40
|
|
|
|
kalaxy
|
Mića . Energija80 ne se sekirat, jaz sem imela 4 celice in 3 so se oplodile. Optimistično naprej.
|
|
|
|
RE: september-oktober 2010 IVF/ICSI 26.9.2010 8:27:47
|
|
|
|
jona klara
|
miča- bravo, uživaj v in se nam pridruži na oni strani. športnica- vso srečo ti želim in da se sreča pomnoži!!drži se vsem ostalim, da čimprej zagledate magičen in dobite nagrado za ves trud!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.