bibk
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi bibk super, da si ok! jaz, ja mela slab dan, ampak se pobiram sem pa dans klicala tja sestre in so mi rekle, da pridem kar v staro porodnišnico ja, ne v kliničnega, kot je blo najprej rečeno to mi je bolj všeč daj mi še nekaj povej ... so ti dali pred operacijo odvajalo? če so, je blo v obliki tablete ali tekočine? ko sem imela laparo/histero, so dali tekočino in mi je bla tko nagraužna, da sem več kot pol ure držala zaprta usta, sam da nebi bruhala, ker pol morš še enkrat spit , pa me sam zanima, kaj me zdaj čaka komaj pa čakam operacijo, reees kr takoj boš šla spet v ivf? ob prvi M, ko pride? Loremi, jaz sem imela vbistvu "srečo", ker niso bili sigurni če bom dejansko operirana v sredo ali v čet., pa mi je pol una sestra Marika (full prijazna) rekla da mi ne bo nič dala, da naj se pač v sredo odpovem zajtrku če slučajno bi prišla na vrsto, tako da sem se v sredo odpovedala zajtrku in dokler sem prišla na vrsto tudi kosilu , za večerjo pa sem dobila svojo dozo juhice in prepečenca . Sem pa dobila ko sem imela operacijo IMN neko kao "čokoladno" sranje za spit in mi je blo groza, ker se mi je pol že kar vrtelo in slabo mi je blo kolk sem se praznila .... Sem bla prav presrečna da mi tokat niso ničesar dali. Ja no ne bom ravno z naslednjo na vrsti, ker morajo moji papirji komaj romat na konizilij, ampak takoj ko bo spet prilika, verjetno proti koncu leta.... Evo ravno sem dobila odgovor na mail, komaj 2.11. sem naročena pri Šalamun , sem upala da bo kej prej, glede na to da samo mora papirje dat naprej
< Sporočilo je popravil bibk -- 24.9.2010 14:02:54 >
|