|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
24.9.2010 22:55:38   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Saraya tebe še zanima pobiranje jabolk? Če te me pokliči ali pa pošlji sms.

..hvala...a to misliš tam ko je Sami? Z njo sva izmenjali informacijeuser posted image

Ne, to je v drugem kraju.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3676
24.9.2010 22:56:23   
ly117

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ma ja volitve so pred vrati, jaz nimam pojma koga volit, ker noben itak nebo nič naredil.

Auer se full nekaj za Maribor zavzemauser posted image

Ta še je patron, ki ga drugo ne zanima ko samo denar.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3677
24.9.2010 23:05:58   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

user posted image user posted image user posted image user posted image za maxa

jaz sem tud večinoma sama z T. moj dela do 18 in je glih ob 18.30 doma user posted image nič od komunikacije nič od user posted image .... mah nič od nič no ... krneki

Oh, elevitka! Ti pošiljam en velik
user posted image

Pa podeli ga z Rino.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3678
24.9.2010 23:06:29   
ly117
Nič grem ajat.

Nočko.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3679
25.9.2010 8:10:00   
elevitka
morgen babike

spali smo kolk tolk... mene je edino zvijalo in sem ela grozne ledvične bolečine pa še zob me je nekaj začel bolet.... zobozdravnika pa se bojim ko pes palce.

botrca user posted image user posted image sem se jaz sama sebi smilila ker živiva vsak v voji sobi skor... in se ne vidiva kaj dosti, pa vidim da je lahko še huje.

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
25.9.2010 8:21:21   
ly117
Jutro! user posted image

Spali čist OK in to celo do pol8. Pa še bi dalje pa se je ata vstal, s tem pa se je pa tudi L zbudil.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
25.9.2010 9:13:00   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

botrca user posted image user posted image sem se jaz sama sebi smilila ker živiva vsak v voji sobi skor... in se ne vidiva kaj dosti, pa vidim da je lahko še huje.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3682
25.9.2010 9:15:07   
botrca
Jutro,

mi smo tudi super spali do pol 8, se najedli, kavo še pijem. Ata je šel gledat, če bo lahko travo kosilo, Jan se vozi z motorjem po hiši...pestro jutro ni kaj.user posted image

Kuhat danes ne rabim, ker je možek prinesel iz službe želodčkovo juho user posted image user posted image user posted image . Mogoče bom popoldan naredila kaj sladkega če mi bo. Če ne bomo tudi preživeli.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3683
25.9.2010 11:34:58   
matcar
Dan!

Spala odlično,Maks tudi,samo sem mogla vstat zjutraj z mojim,ker sem ga mogla peljat delat.Maks je malo boljši,samo jest še vedno ne more,je pa vsaj govorit začel.Zdaj pa še je drisko dobil,sicer ne vem,če od tega,ker AB nima,kaka pa spet penasto.user posted image user posted image user posted image
Jaz pa našla papirje od telefonauser posted image user posted image user posted image ,tak da ga popoldan nesem na servis.Imam pa zdaj rezervo,mi je tašča včeraj enega starega dala za tacajt,ko sem brez.Sem vsaj mobilna spet,če ne druga.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
25.9.2010 11:36:31   
Sacherca
daan

Za vse,ki se trenutno ne pocutite najboljse,najlepse,najbolj srecne user posted image Za vsakim dezjem posuje sonce! Veselite se tem dnevom,ki prihajajo!

Mi se zjutraj vstali ob 8ih, ata so v sluzbi, midva z malim pa pekla rogljicke, cufti za kosilo kuhani,pire bo iz vrecke pa solata iz kitajskega zelja pa je to to.... Se  oglasim,ko bo dete spalo user posted image Zdaj sem mu obljubila zgeckanje in norenje v spalnici user posted image

adios

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
25.9.2010 11:36:53   
matcar
Kuham pa danes golaž in torteline,si je Lea zaželela.Pa seveda juhico in solato.Ju3 pa bomo imeli pohane šampione,čevape in krompirček.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
25.9.2010 11:37:50   
Sacherca
Maks user posted image

drsika naj izgine,ni ga vecjega sranja od driske pa bruhanja user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 3687
25.9.2010 12:10:02   
arabela*
Morninguser posted image

Mi tud kar spali, le da je M mrdala in spet  kolovratla pri nama v postli, pa zahtevala malo mleko, malo sok, malo naj ji dam plac...ma svašta...potem še A prišla se cartat...skratka pestrouser posted image

Bili že v mestu, seveda se je ulilo...tak da smo bili mokri in zbežali domov....

Kuham špinačo in pireuser posted image

Popoldne pa gre tak A na rojstni dan k prijatelju, moj pa spet gre eno furo peljatuser posted image ...tak da ..bomo že nekak danes..))))

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
25.9.2010 12:33:35   
katy83
"dober" dan.
Ja, tak je to pri nas, ko ati hitro pride iz službe je pa dež. user posted image Ma sma se danes zmenla z mojim, da greva malo v Qlandijo, moram it v dm, pa v pikapolonico greva malo za sedeže pogledat, pa po sadje bo treba it...sprehod v trgovskem centru. Vsekakor boljše kot bit doma.
Kuhala danes jaz tudi ne bom, ker je včeraj dragi iz službe pasulj prinesel, T pa bo jedel gris s korenčkom. user posted image ok, meni to ne gre skup, on ima pa rad. user posted image

Matcar, tudi jaz držim pesti za Maksa, da se čimprej pozdravi. user posted image
mene je včeraj tudi nekaj zašraufalo, sem zvečer imela drisko...danes je boljše. user posted image
Sami, javi se kajuser posted image

no, kljub slabemu vremenu, vam želim lep danuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
25.9.2010 12:50:04   
Blueberry
Dan! Da se spet malo javim. user posted image Mi2 bova danes imela torteline s smetanovo omako. Moja2 pa sta šla na zlato poroko. Vreme ga spet nekaj serje.user posted image Matcar upam, da se čimprej pozdravite.user posted image user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
25.9.2010 15:53:56   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: katy83user posted image
Sami, javi se kajuser posted image

A me je kdo pogrešal?
user posted image user posted image

Samo omenite me,pa že priletim...user posted image user posted image user posted image

Garam kot konj zadnje dni,če me ne bi danes "odrešil" dež,bi komaj sedaj priplazila s šihta..dobesedno priplazila,ker smo sedaj pobirali jabolka za industrijo,s tal in me križ boli za popizd...user posted image ,stojim na nogah s pomočjo Ketonala.
Se sploh več ne spomnim,kdaj sem bila nazadnje pred računalnikom,par dni nazaj,se mi zdiuser posted image .
Vsaki dan po šihtu pa še kak dodaten opravek,roditeljski sestanki v šoli in vrtcu,nogometne tekme,logoped...
Da ne bom samo jamrala,jutri sem fraj,v ponedeljek pa spet bolj normalen tempo naprej,vsaj kar se dela tičeuser posted image .

Pokomentiram vas pa kasneje,me že otroci spet vlečejo za roko...

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
25.9.2010 16:38:00   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ma ja volitve so pred vrati, jaz nimam pojma koga volit, ker noben itak nebo nič naredil.

Auer se full nekaj za Maribor zavzemauser posted image

Ta še je patron, ki ga drugo ne zanima ko samo denar.

user posted image user posted image user posted image takemu, ki je utajil ne vem koliko milijonov € pa mu res ne moreš zaupat. Vsaj jaz mu ne morem user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
25.9.2010 16:41:21   
tasa_m
No, pa en lep deževen pozdravček.

Sva mislile it z Lijo po lužah skakat pa malo preveč dežuje. Joj, ko je z ničemer ne morem zamotit. Trenutno se z labelo šminka, da je cela lu knjasta ne rabim pravit ne user posted image user posted image user posted image

matcar user posted image user posted image user posted image za Maksa.
elevitka... user posted image user posted image user posted image

več pa nisem brala user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
25.9.2010 17:15:30   
ly117
Dan!

MI pa smo se maloprej vstali. Sma z L spala od pol2 pa do pol5. Ata je pa med tem časom šel enemu kolegu nekaj delat.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
25.9.2010 18:41:44   
botrca
Midva sva pa sama, je moj moral it delatuser posted image . Imam navijalke v laseh, ker itak danes ni kam za it glede na vremeuser posted image . Jan gleda Nodija na dvd-ju, jaz pa na računalniku.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
25.9.2010 18:48:22   
arabela*
Mi smo tudi doma....

je moj hvalabogu že ob pol enih šel delat, ena selitev pa je odpovedana, tak da je lahko lepo doma......mi paše, ko je tako turobno zunaj...))

Smo šli samo v Tuš po A......pa kar nazaj....nimajo nobenih igral, drugače bi tak malo ostali.....

Dogaja: nič posebnega, jaz malo bajdevaj pospravljam, moj pa igerce trajbla....mičkene pa se igratauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3696
25.9.2010 18:48:58   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Midva sva pa sama, je moj moral it delatuser posted image .

user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
25.9.2010 18:50:09   
arabela*

takemu, ki je utajil ne vem koliko milijonov € pa mu res ne moreš zaupat. Vsaj jaz mu ne morem user posted image user posted image

saj to je marsikateri drugi tudi...le da se ni odkrilouser posted image ...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3698
25.9.2010 19:35:02   
matcar

takemu, ki je utajil ne vem koliko milijonov € pa mu res ne moreš zaupat. Vsaj jaz mu ne morem user posted image user posted image

saj to je marsikateri drugi tudi...le da se ni odkrilouser posted image ...
Kolko jaz vem,je dokazal,da ni nič utajil,kar so mu očitali.Pa na vsak način bi ga radi na nulo spravli v očeh ljudi,pa jim ne rata.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
25.9.2010 19:36:24   
matcar
Mi tudi spali do 5-h,pol sem šla v Tuš-a nest telefon,da so ga na servis poslali,pa malo sem šla k tašči Saš-a pogledat,zaj pa sem doma.Maks je že malo boljše,samo jest še vedno ne more,se mi revežek tak smili,ko bi rad,pa ne more.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?