Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 16:37:20
|
|
|
|
rina22
|
Ja, ja, volitve.... jaz tudi že vem, koga bom volila, samo tak ne volim v Mb, tak da nem povedala, ker tak ne poznate
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 16:50:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Ma ja volitve so pred vrati, jaz nimam pojma koga volit, ker noben itak nebo nič naredil. Auer se full nekaj za Maribor zavzema Ja,se že ves čas,samo ima zdaj komaj malo več možnosti.Jaz sem za njega in ga bom tudi volila.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 16:50:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz iz šihta,Maks je še kr bogi,govori nič prav,ker revež ne more,če je pa kaj jedel,pa ne vem,samo kaj dosti po moje ni,ker ne more. Zdaj lahko samo upam,da še Saš ne bo od njega kaj dobil,čeprav se mu že kaže po rokicah.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 16:51:57
|
|
|
|
arabela*
|
Midva pa sva se najedla, pa načvekala ob kofeju do amena ...zdaj pa greva počasi po otroke k babici se zvečer tipkamo
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 16:54:24
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz iz šihta,Maks je še kr bogi,govori nič prav,ker revež ne more,če je pa kaj jedel,pa ne vem,samo kaj dosti po moje ni,ker ne more. Zdaj lahko samo upam,da še Saš ne bo od njega kaj dobil,čeprav se mu že kaže po rokicah. podpis boščeka mala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 16:55:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Midva pa sva se najedla, pa načvekala ob kofeju do amena ...zdaj pa greva počasi po otroke k babici lepo to se mi tak dopade, ker je to zgleda ena taka lepa navada, da se veliko pogovarjata saj midva se tudi - ko je moj doma.. kar pa je vedno manj danes sva spet sami-še zdaj pa ne vem, kak dolgo še bove
< Sporočilo je popravil rina22 -- 24.9.2010 16:56:14 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 17:09:00
|
|
|
|
elevitka
|
za maxa jaz sem tud večinoma sama z T. moj dela do 18 in je glih ob 18.30 doma nič od komunikacije nič od .... mah nič od nič no ... krneki
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 17:25:17
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ma skozi talajo nekaj, samo se mi tak to zdi..spet materialno....saj veš...včasih dejanja več povejo, ko pa neki obeski, pa rože, pa jabke in hriške...pa burek seveda se popolnoma strinjam... samo, če že delijo kako sadje zdaj, v predvolilnem času, bi lahko tudi takrat tu pa tam, ko so že izvoljeni. mislite, da ne bi bili tisti ubogi reveži srečni, ki prosijo na ulicah, če bi lahko kdaj dobli kako sadje zastonj? pa to čisto resno mislim..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 17:28:14
|
|
|
|
elevitka
|
meni pa to talanje sploh nima smisla... prav na živce mi gre... in to ravno iz razloga ki ga je napisala rina... ker želijo na tak način podkupiti čimveč ljudi in z tem glasov- zakaj to ne počnejo tudi sicer ko so izvoljeni ali pa tudi če niso....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 17:28:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz sem tud večinoma sama z T. moj dela do 18 in je glih ob 18.30 doma nič od komunikacije nič od .... mah nič od nič no ... krneki no, pol sva midve skoraj na istem samo moj, ko je "normalno" delo, dela do 16h, tak da pride domov okrog 16.30 do 17.00 (odvisno od tega, kje dela). ko pa je več dela, pa dela, kak dolgo mora. in zadnje dni/tedne je že tako pol pa še skoz vikende dela ko si en kolega dela pri starših stanovanje (mansardno), pa mu elektriko dela - ampak upam, da bo tega ta vikend konec.. ja, da o niti ne govorim.. ko ni preutrujen, njegov bratec tak dolgo gnjavi po stanovanju, da sva tak oba že zaspana in samo padeva v pojstlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 17:39:58
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz sem tud večinoma sama z T. moj dela do 18 in je glih ob 18.30 doma nič od komunikacije nič od .... mah nič od nič no ... krneki no, pol sva midve skoraj na istem samo moj, ko je "normalno" delo, dela do 16h, tak da pride domov okrog 16.30 do 17.00 (odvisno od tega, kje dela). ko pa je več dela, pa dela, kak dolgo mora. in zadnje dni/tedne je že tako pol pa še skoz vikende dela ko si en kolega dela pri starših stanovanje (mansardno), pa mu elektriko dela - ampak upam, da bo tega ta vikend konec.. ja, da o niti ne govorim.. ko ni preutrujen, njegov bratec tak dolgo gnjavi po stanovanju, da sva tak oba že zaspana in samo padeva v pojstlo hehehe tole pri nama popolnoma enako zgleda, sam da zadnje čase še tega ni, še malo pa bom pozabila kako se to dela
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 18:49:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz sem tud večinoma sama z T. moj dela do 18 in je glih ob 18.30 doma nič od komunikacije nič od .... mah nič od nič no ... krneki no, pol sva midve skoraj na istem samo moj, ko je "normalno" delo, dela do 16h, tak da pride domov okrog 16.30 do 17.00 (odvisno od tega, kje dela). ko pa je več dela, pa dela, kak dolgo mora. in zadnje dni/tedne je že tako pol pa še skoz vikende dela ko si en kolega dela pri starših stanovanje (mansardno), pa mu elektriko dela - ampak upam, da bo tega ta vikend konec.. ja, da o niti ne govorim.. ko ni preutrujen, njegov bratec tak dolgo gnjavi po stanovanju, da sva tak oba že zaspana in samo padeva v pojstlo hehehe tole pri nama popolnoma enako zgleda, sam da zadnje čase še tega ni, še malo pa bom pozabila kako se to dela tudi jaz pa še to- če bo tak še naprej, bom spet postala devica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 19:27:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka jaz sem tud večinoma sama z T. moj dela do 18 in je glih ob 18.30 doma nič od komunikacije nič od .... mah nič od nič no ... krneki no, pol sva midve skoraj na istem samo moj, ko je "normalno" delo, dela do 16h, tak da pride domov okrog 16.30 do 17.00 (odvisno od tega, kje dela). ko pa je več dela, pa dela, kak dolgo mora. in zadnje dni/tedne je že tako pol pa še skoz vikende dela ko si en kolega dela pri starših stanovanje (mansardno), pa mu elektriko dela - ampak upam, da bo tega ta vikend konec.. ja, da o niti ne govorim.. ko ni preutrujen, njegov bratec tak dolgo gnjavi po stanovanju, da sva tak oba že zaspana in samo padeva v pojstlo ma saj moj tudi..včasih je doma full, včasih pa full dela...npr sedaj je moral it neko grozdje v Austrijo peljat.....pa ga pred deseto ziher ne bo ....
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 19:28:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehehe tole pri nama popolnoma enako zgleda, sam da zadnje čase še tega ni, še malo pa bom pozabila kako se to dela mi pa to prakticiramo kjub utrujenosti...ni ovir
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 19:29:04
|
|
|
|
arabela*
|
grem ju porihtat za spanje......pridem kasneje
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:10:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: elevitka hehehe tole pri nama popolnoma enako zgleda, sam da zadnje čase še tega ni, še malo pa bom pozabila kako se to dela mi pa to prakticiramo kjub utrujenosti...ni ovir
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:14:56
|
|
|
|
botrca
|
Matcar zate in za Maksa . Je pa slinavka glede na opisano, je Jan to že prebolel pa vem kako in kaj. Upam, da ne bo Saš dobil čeprav malo verjetno da ne bo, ker sta skozi v stiku. Rina22 in elevitka, pravita kako vajinih ni skoraj nič doma, delata...kaj pa moj ko gre zjutraj okrog 10h pa dela do 00.00, včasih še bolj dolgo. Pride domov utrujen, zjutraj ga Jan zbudi ko gre v vrtec ob 7h...ko pride jaz že spim in sem tudi utrujena čeprav ne hodim v službo. Za ono pa da ne govorim...sem pozabila kako zgleda se sprostit zvečer in sexat. To je res redko.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:15:32
|
|
|
|
botrca
|
Grem dat otroku večerjo, pa spravit spat. Pridem kasneje.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:20:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj pa moj ko gre zjutraj okrog 10h pa dela do 00.00, včasih še bolj dolgo. Pride domov utrujen, zjutraj ga Jan zbudi ko gre v vrtec ob 7h...ko pride jaz že spim in sem tudi utrujena čeprav ne hodim v službo. to pa je res grozno
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:22:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 lepo to se mi tak dopade, ker je to zgleda ena taka lepa navada, da se veliko pogovarjata ja midva čvekava o vsemu...tu špila komunikacija...zašteka edino, ko se je treba pogovarjat o težavah v zvezi ...tam pa......tema
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:23:47
|
|
|
|
matcar
|
Čer! Sem iz preventive pelljala Saš-a k tašči,ziher je ziher.Sicer nista bila dosti skupaj,malo včeraj zvečer,pa še to mogoče 20 min,ker je Saš tak šel spat,pa danes zjutraj kake pol urce,edino popoldan sta bla skupaj,pa je že bla kriza,ker Maks kr v njega rine,pa ga hoče lupčkat,pa iz njegove flaške pije,sem mogla vse oprat,ko sem vidla...Tak,da bo do nedelje kr pri tašči.V ponedeljek pa se bosta zamenjala,ker sem jaz celi teden zjutraj,moj pa gre v Zagreb na teren in ga ne bo do nedelje.
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:25:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 lepo to se mi tak dopade, ker je to zgleda ena taka lepa navada, da se veliko pogovarjata ja midva čvekava o vsemu...tu špila komunikacija...zašteka edino, ko se je treba pogovarjat o težavah v zvezi ...tam pa......tema Mi2 tudi,skregama in nesoglasja so edino okoli otrok al pa postelnjih aktivnosti. Ni pa sile.Ker ko se orng ruknema,se jaz tak ne menim z njim,je na ignoru in to VEDNO PALI!
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:26:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj pa moj ko gre zjutraj okrog 10h pa dela do 00.00, včasih še bolj dolgo. Pride domov utrujen, zjutraj ga Jan zbudi ko gre v vrtec ob 7h...ko pride jaz že spim in sem tudi utrujena čeprav ne hodim v službo. to pa je res grozno
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:27:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya ja midva čvekava o vsemu...tu špila komunikacija...zašteka edino, ko se je treba pogovarjat o težavah v zvezi ...tam pa......tema in kako si ono rešila?
|
|
RE: Mariborčanke, 13. del 24.9.2010 20:36:43
|
|
|
|
katy83
|
čer. Jaz čakam mojega, da pride iz službe. T že spi, sem mislila, da ne bo, ker je čez dan kr dosti spal, ampak očitno ga plazenje in odkrivanje kablov po stanovanju utrudita. jah, moj ima tudi tak čudno šiht. Kak kdaj. Večinoma je popoldan, od 13. - 20. , al pa od 10 do 18, redkokdaj je zjutraj, to pomeni, da je že ob 3-eh doma. Ma sem se že navadla, ampak me jezi, ko včasihše v petek ne ve kako bo naslednji teden delal. Nič ne moreš planirat. Evo je že doma , grem, bova kako kavico brezkofeinsko spila, pa malo pokramljala. Midva full rada čvekama. Tak zabluzima včasih, da se sama sebi smejiva. lahko noč babike.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?