|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
23.9.2010 21:30:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jutri zjutraj pa grem na cips...teste delatuser posted image

držim pesti user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
23.9.2010 21:31:35   
botrca
Jaz tudi grem počasi v pojslo, naporen dan je za mano, upam da bom spala ker me Jan pošteno zeza ponoči.

Nočko user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
24.9.2010 9:08:51   
rina22
jutro user posted image

elevitka, kaj drugega ti pa žal ne znam svetovatuser posted image full bi rada pomagala, pa ne vem, kako, ker res nimam pametnega nasvetauser posted image pa kot zgleda, ste že vse živo sprobali.. upam, da bo res čimprej tole obdobje minlo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

katy, tole z bano, pa tudi meni zveni uffff... božansko user posted image user posted image ja, jaz bi tudi mela nekoč, ko bom velika in bogata (nič od tega pa ne bom user posted image sem bolj mala, pa bogata tudi nem, razen če si kakega bogatega ljubčka najdem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ), bi mela jacuzzi, ampak se bom kar zadovoljila s hiško in veliiiiiko banouser posted image

ly, tudi midva nimava bane, imava samo tušuser posted image pa kar pogrešam bano, ker sem bla navajena nanjo. ko sem še bla pri starših, sem lahko izbirala med tušem in bano, zdaj pa več ni tako.. sva pa tudi midva šla na kopel za dvauser posted image sva lani dobla bon za božička od mojih starševuser posted image in je reeees zakonuser posted image user posted image user posted image tak da vama toplo priporočamuser posted image user posted image user posted image

botrca, z veseljem bi ti nardila povzetek, ampak če mi verjameš ali ne, se trenutno ne morem spomnit za nazaj tolkouser posted image sem že tak sklerotična, pa še mali milijon misli mi bega skozi tole mojo bučouser posted image

aja, mislim, da je lenči spraševala, če je T bla bolna. v B je bla zaradi polivanja.

moram povedat, da je bila T včeraj v vrtcu baje super, se je igrala z drugimi otročki, z eno punčko sta prišli v konfliktuser posted image ampak sta ga hitro rešli - s pestmiuser posted image ojoj, tale naš rambo.. najprej je ona punčka odrinla T od ene igračke in ji jo vzela, pol pa jo je T poknila. In je ona mala revica bla tako presenečena, da sploh ni mogla odreagirat. Presenečena zato, ker baje tista punčka vse tepe in je "glavna" v skupini- vse mora bit po njeno. Aja, pa sama je sedela pri mizi in pojedla četrt breskve in pol banane - pri mizi.. to je doma ZNANSTVENA FANTASTIKAuser posted image no, tolko, da veste, da je obisk uspeluser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
24.9.2010 9:39:23   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

moram povedat, da je bila T včeraj v vrtcu baje super, se je igrala z drugimi otročki, z eno punčko sta prišli v konfliktuser posted image ampak sta ga hitro rešli - s pestmiuser posted image ojoj, tale naš rambo.. najprej je ona punčka odrinla T od ene igračke in ji jo vzela, pol pa jo je T poknila. In je ona mala revica bla tako presenečena, da sploh ni mogla odreagirat. Presenečena zato, ker baje tista punčka vse tepe in je "glavna" v skupini- vse mora bit po njeno. Aja, pa sama je sedela pri mizi in pojedla četrt breskve in pol banane - pri mizi.. to je doma ZNANSTVENA FANTASTIKAuser posted image no, tolko, da veste, da je obisk uspeluser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image super, bravo Timeja user posted image user posted image

A si jo vpisala zdaj v vrtec, ste ga dobili al kako imaš to pošlihtano.

Aja, daj mi pošlji tvoj naslov, ti bom poslala po pošti tisto, ker drugače ne vem kak bo?! user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
24.9.2010 10:49:40   
ly117
Jutro! user posted image

Sem L peljala v vrtec pol pa nazaj spat. Ker sem kronično nenaspana. Zdaj sem pa na dozi user posted image .
Pa drugi teden delam. user posted image user posted image user posted image   Sam ne vem za kak dolgo so podaljšali. Sem pa zjutraju ( samo za informacijo user posted image ).

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
24.9.2010 10:54:05   
ly117
Saraya tebe še zanima pobiranje jabolk? Če te me pokliči ali pa pošlji sms.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
24.9.2010 12:17:12   
tasa_m
Evo, Lijino skupino na sprehodu po mestu user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
24.9.2010 12:17:37   
rina22
tasa, hvala user posted image user posted image user posted image čeprav jaz prvi trenutek nisem bla vesela, ko mi je mama to povedalauser posted image
v vrtec je nisem vpisala, več imaš na zsuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
24.9.2010 12:18:11   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Pa drugi teden delam. user posted image user posted image user posted image   Sam ne vem za kak dolgo so podaljšali. Sem pa zjutraju ( samo za informacijo user posted image ).

Super user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
24.9.2010 12:18:49   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image

to je bilo danes zjutraj?...sva gledale z M...kaki carteki souser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
24.9.2010 12:19:03   
rina22

user posted image

iiiiiiiiii, lepiiii user posted image user posted image user posted image kak so posrečeni v tem mini "busu" user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
24.9.2010 12:20:43   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Saraya tebe še zanima pobiranje jabolk? Če te me pokliči ali pa pošlji sms.

..hvala...a to misliš tam ko je Sami? Z njo sva izmenjali informacijeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
24.9.2010 12:24:11   
arabela*
jaz pa končno domauser posted image

Sem bila na cipsu, da sem teste opravila, pa uradno sem se kar še na šolo šla v pisat, tak da sedaj samo čakam na začetekuser posted image user posted image

po mestu norišnica, so čist ponoreli s temi volitvami...koga boste volile?user posted image

Zdaj sem na dozi lučk, potem še kofein..za kosilo pa bojo pečene hrenovke, pa kruhuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
24.9.2010 13:16:35   
tasa_m
to je bilo danes zjutraj?...sva gledale z M...kaki carteki souser posted image user posted image
ja, ja zjutraj je blo to. A sta jih videle? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
24.9.2010 13:18:16   
tasa_m

jaz pa končno domauser posted image

Sem bila na cipsu, da sem teste opravila, pa uradno sem se kar še na šolo šla v pisat, tak da sedaj samo čakam na začetekuser posted image user posted image

po mestu norišnica, so čist ponoreli s temi volitvami...koga boste volile?user posted image

Zdaj sem na dozi lučk, potem še kofein..za kosilo pa bojo pečene hrenovke, pa kruhuser posted image
user posted image user posted image za teste.

Ma ja volitve so pred vrati, jaz nimam pojma koga volit, ker noben itak nebo nič naredil. Vsak si bo dalje žepe polnil, kolko pač še gre iz blagajne € pobrat.
A so spet kaj talali? Jaz še nikoli nisem nič dobila, zato nebom nobenega volila user posted image user posted image user posted image Aja, Lija je včeraj burek dobla. Pozabla user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
24.9.2010 13:42:40   
arabela*
Jaz še nikoli nisem nič dobila, zato nebom nobenega volila user posted image user posted image user posted image Aja, Lija je včeraj burek dobla. Pozabla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ma skozi talajo nekaj, samo se mi tak to zdi..spet materialno....saj veš...včasih dejanja več povejo, ko pa neki obeski, pa rože, pa jabke in hriške...pa burek sevedauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 24.9.2010 13:46:19 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
24.9.2010 13:43:32   
arabela*

Ma ja volitve so pred vrati, jaz nimam pojma koga volit, ker noben itak nebo nič naredil.

Auer se full nekaj za Maribor zavzemauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
24.9.2010 13:44:18   
arabela*

ja, ja zjutraj je blo to. A sta jih videle? user posted image

ja, ravno so se spravljali prek mostauser posted image ...ampak nisem Lije zasledilauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
24.9.2010 13:45:06   
arabela*
Nič grem do konca pospravit, pa za jest naret...je moj tak hitro iz šihta prišeluser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
24.9.2010 14:01:54   
katy83
dan.

jaz ne vem kaj je z mano. Zebe me, spala bi, pa sem spala celo nočuser posted image user posted image user posted image ne vem no, če se me kaj loteva al sem lena tak? user posted image
Timotej je trenutno v stajici in ugotaljam, da bi on rabo stajico 5mx5m. user posted image Saj večinoma ga imam na tleh, ampak ga malo navajam na stajico, ker ko se bo začel konkretno plazit, ga ravno ne bom mogla pustit samega na tleh, jaz pa bom šla kuhat al pa nekaj. no, trenutno se krega z nogo od kužka (igračke)user posted image user posted image user posted image

hja, volitve, včasih ko sem še v Tušu delal, so tam full talali stvari in sem dobila vsak dan kako majico. (so mi v nosečnosti prav prišleuser posted image , zdaj pa za Timoteje ve bruhece tudi niso slabeuser posted image ) Drugače jaz itak ne morem volit v MB, bi pa verjetno Kanglerja dalje. Naj se ga šinfa kolikor hoče, naredil pa je kr dosti. No, saj je od tega verjetno tudi kaj imel, ampak vseeno. Ja, pa Auer mi je tudi kao simpatičen, ampak po drugi strani si pa mislim, lahko se je zdaj ven metat, ko si pa enkrat v tej situaciji, pa najprej sebi malo nagrabiš, potem če pa kaj ostene pa kaj narediš. user posted image   madoniš danes pa imam močne izjave. user posted image Sem že na fb imela z enim kr user posted image debato, no jaz sem komentirala, čakam njegov odgovor. Malo sem nastrojena danes. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
24.9.2010 14:02:40   
katy83

Jaz še nikoli nisem nič dobila, zato nebom nobenega volila user posted image user posted image user posted image Aja, Lija je včeraj burek dobla. Pozabla user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

ma skozi talajo nekaj, samo se mi tak to zdi..spet materialno....saj veš...včasih dejanja več povejo, ko pa neki obeski, pa rože, pa jabke in hriške...pa burek sevedauser posted image user posted image

samo to pa je blo svetovnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
24.9.2010 14:03:57   
katy83
aja, kaj bomo danes kuhali?
Timotej bo jedo kurjo juhico, pa korenček, brokoli in ribano kašicouser posted image , jaz pa...malo juhe, pa sendvič gor. user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
24.9.2010 14:48:23   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

aja, kaj bomo danes kuhali?

nič ker mi niuser posted image ...imam sladko zelje od srede, skuham hrenovke in to je to...danes sem tudi jaz bolj na izi in mi ni za nič. Malo še pa grem po otroka v vrtec, pol peljem taščo k zdr. na kontrolo...dan bo minil ko šus.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
24.9.2010 15:30:33   
matcar

Ma ja volitve so pred vrati, jaz nimam pojma koga volit, ker noben itak nebo nič naredil.

Auer se full nekaj za Maribor zavzemauser posted image
Ja,se že ves čas,samo ima zdaj komaj malo več možnosti.Jaz sem za njega in ga bom tudi volila.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
24.9.2010 15:34:12   
matcar
Dan!

Jaz iz šihta,Maks je še kr bogi,govori nič prav,ker revež ne more,če je pa kaj jedel,pa ne vem,samo kaj dosti po moje ni,ker ne more.user posted image Zdaj lahko samo upam,da še Saš ne bo od njega kaj dobil,čeprav se mu že kaže po rokicah.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?