tims
|
IZVIRNO SPOROČILO: auroraa 3jemi - k si glih omenila prebujanje. jaz bom ponorela, če se ne bo stanje kmal izboljšalo. Pri tamali (4 let) v vrtcu letos ne spijo več, ampak samo "počivajo". Vem pa, da tamala še vedno rabi spanje, ker med vikendom in ko smo pač skupaj doma, jo dam po kosilu v posteljo in spi po najmanj 2 uri. evo, ta teden je spet v vrtcu in spanja seveda NI. tamala je tako razdražena, sitna, ponorena in ne vem še katero besedo bi uporabila, da bi opisala njeno stanje. ko ji gre kaj narobe, kar ponori. začne vpit, se meče po tleh, tepe Matica, mene udari.... ma ni da ni.... uveljavlja svojo voljo 100 na uro. to se ji spuli zarad take malenkosti, da glava peče. in potem valda še jaz ponorim in je vse skup še slabše. sploh ne vem, kaj naj nardim. sladkarije sem ji vse črtala, ker cuker jo še bolj naspidira. da bi jo pa že ob 19h dajala spat je pa spet kriza, ker Matic pa še spi po 3 urice na dan, pa mu takrat še ni za spat. tako, da se gresta kopat ob 20. in sta v postelji ob 20.30 najkasneje. pol bi ziher tečnari, češ - Matic je pa še lahko pokonc.... To se je pri nas tud dogajal, pa sem bila kar neomajna. Sem mu razložila, da Nina čez dan spi, da ni tok utrujena, da on pa pač ne počiva čez dan, mora pa zvečer it prej, da bo lahko drug dan spočit v šoli. Kakšen dan je bilo mal trmuljenja, pa nisem popustila. No, zdej tko al tko oba ob osmih že spita
|