Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:39:58
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Še mam eno hitro in enostavno: rižota na sečuanski način. Popražim piščanca, zalijem z Uncle Bens sečuansko omako in dam na kuhan riž. Zraven zelena solata. Sicer ni za Valentina, ker je pekoče, jaz Lii posebej skuham nekaj zraven riža. Je pa res hitro, enostavno in okusno! tudi zame ne, če je pekoče. Jaz tudi ne maram pekočega, sploh pa ne tak, da potem hrana nima okusa, ampak samo peče, ampak mi je ta jed full dobra, pekoč okus pa si blažim s tem, da si dajem malo po malo kisle smetane zraven, ko jem!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:40:45
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! Kaj sliko ti je poslala ali skupino?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:41:55
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! Si noseča?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:42:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! Si noseča? mislim da ne samo umiram pa na kislem zelju. IN se lahko zgodi da požrem, dobesedno požrem celo kilo sama
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 24.9.2010 11:43:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:42:55
|
|
|
|
KOKICA32
|
TAsa, zakaj pa ti paše kislo? Mogoče še kaj ne vem?
< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.9.2010 11:43:46 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:43:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! Si noseča? mislim da ne A misliš, da ne! Veš pa ne!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:44:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! Kaj sliko ti je poslala ali skupino? sliko njene skupine. Samo mi ne gre poslat na FB, niti mmsja mi ne gre poslat. Neke šteka toti Simobil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:44:33
|
|
|
|
tasa_m
|
Pa daj ena ga serjita, nisem noseša (še)
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:45:14
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! Si noseča? mislim da ne samo umiram pa na kislem zelju. IN se lahko zgodi da požrem, dobesedno požrem celo kilo sama Jaz pa imam bolj kislo repo rada pa krvavice in pečenice zraven! mnami!!!! Ne, jaz tudi nič ne vem kje je te tota Čebela! Nič je ni...nikjer..sploh! Me že malo skrbi? Kaj Klaro vidiš v vrtcu?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:47:15
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa imam bolj kislo repo rada pa krvavice in pečenice zraven! mnami!!!! Ne, jaz tudi nič ne vem kje je te tota Čebela! Nič je ni...nikjer..sploh! Me že malo skrbi? Kaj Klaro vidiš v vrtcu? meni pa so kašnice zakon. Samo pametne pa dobre kašnice dobit pa je že cela umetnost.. Ne, nisem nobene nikjer zasledila, ne Klare in ne Maje. Bom danes vprašala v vrtcu, če bo treba
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:47:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 In kaj boste danes kuhale/jedle? jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj. Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden. Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata! Kaj sliko ti je poslala ali skupino? sliko njene skupine. Samo mi ne gre poslat na FB, niti mmsja mi ne gre poslat. Neke šteka toti Simobil Ja, ja! Kaj pa na mail?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:48:27
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Jaz pa imam bolj kislo repo rada pa krvavice in pečenice zraven! mnami!!!! Ne, jaz tudi nič ne vem kje je te tota Čebela! Nič je ni...nikjer..sploh! Me že malo skrbi? Kaj Klaro vidiš v vrtcu? meni pa so kašnice zakon. Samo pametne pa dobre kašnice dobit pa je že cela umetnost.. Ne, nisem nobene nikjer zasledila, ne Klare in ne Maje. Bom danes vprašala v vrtcu, če bo treba saj kašnice oz. kašnate mi pravimo in krvavice so eno in isto! Vprašaj ja!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:48:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj ena ga serjita, nisem noseša (še) ŠE!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:54:21
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj ena ga serjita, nisem noseša (še) ŠE! Kaj čakaš, da ti povem, da je drugi porod reeeees lažji?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:55:29
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj ena ga serjita, nisem noseša (še) ŠE! Kokica sej če se ti kisla repa lušta, se je treba tut kaj vprašat????
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 11:58:31
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj ena ga serjita, nisem noseša (še) ŠE! Kokica sej če se ti kisla repa lušta, se je treba tut kaj vprašat???? Ne, ne meni se je trenutno je lušta , samo povedala sem, da jo imam ful rada!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:02:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
Grem na eno pijačko!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:05:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Grem na eno pijačko! uživaj! Jaz bom pa svojo malico za nohte porabila - časovno in finančno
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:12:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj ena ga serjita, nisem noseša (še) ŠE! Kaj čakaš, da ti povem, da je drugi porod reeeees lažji? jaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:12:56
|
|
|
|
tasa_m
|
evo slikico :
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:13:17
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Pa daj ena ga serjita, nisem noseša (še) ŠE! Kaj čakaš, da ti povem, da je drugi porod reeeees lažji? jaaaaaa
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:14:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m evo slikico : Pa daaaaaaaaj, kake face! Kaj Lija pa pravi: no pictures! Al sem jo zamenjala?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:16:11
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pa daaaaaaaaj, kake face! Kaj Lija pa pravi: no pictures! Al sem jo zamenjala? Ne, ne tisto ej Lija ja. Liji je blo nerodno, ker jo je Tjaša slikala.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:24:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Pa daaaaaaaaj, kake face! Kaj Lija pa pravi: no pictures! Al sem jo zamenjala? Ne, ne tisto ej Lija ja. Liji je blo nerodno, ker jo je Tjaša slikala. kaj se še ni navadila bliskavic?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2.del 24.9.2010 12:26:11
|
|
|
|
Tulipan12
|
Včeraj je Lia nekak našla kamero doma in si jo nastavila na oko in rekla: mama, pesi (prevod:mama, pleši)
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?