|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
24.9.2010 10:39:11   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Se pogledala po avtu?

ja in jih ni.

Vem, da sem jih dala v avto na spr. zic. In ko sma prišle v garažo, sem jih dala v eno vrečko (se mi zdi) ampak gor jih nisem prinesla. Bemomilomater sem jezna, ker jih iščem že teden dni pa jih ni.

torej so v eni vrečki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 176
24.9.2010 10:39:25   
KOKICA32
Joj, kaj pa zdaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 177
24.9.2010 10:40:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa kaj Lija nosi št. 80 al 86? Se mi zdi, da v C&A nikoli nimajo 80ke, pa tut 86 gre full hitro! Jaz pa tak redko tja zavijem, da ostanem brez vsega - pa mi majo full lepe zadevice po ugodnih cenah... čeprav sem zadnje čase kr nekak na Zaro navalila!user posted image
Lija ma zdaj 80, samo kupujem pa ji 86, ker ji pol pozimi nea misliš še enkrat vse novega kupovat.
Ma določene majčke pa hlače še 74 user posted image
ZARA če pa ma meni cene velikeuser posted image , saj drugače pa majo ful lepe stvari. user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 178
24.9.2010 10:40:25   
Tulipan12
Aja, še to moram povedat: sva z Lio bili včeraj sami pri kosilu in je hotla non-stop Čuke na Youtube gledat in poslušat, pa sem rekla hvala bogu za Jerneja, vsaj ni bilo tak tečno vse skupaj gledat!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 179
24.9.2010 10:42:15   
tasa_m

mislim, prideš od zadaj, prehitiš vse po levi in via na prvo mesto.

Ja, kaj naj rečem. BTAVO, BRAVO user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 180
24.9.2010 10:42:53   
tasa_m

Aja, še to moram povedat: sva z Lio bili včeraj sami pri kosilu in je hotla non-stop Čuke na Youtube gledat in poslušat, pa sem rekla hvala bogu za Jerneja, vsaj ni bilo tak tečno vse skupaj gledat!user posted image
user posted image user posted image user posted image
tak, zdaj pa smo še vas okužli z Jernejem in Čuki

Neposredna povezava do sporočila: 181
24.9.2010 10:43:12   
tasa_m
joj, spet nebom nič nardila..Pa tolko sem imela v planu user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 182
24.9.2010 10:43:56   
KOKICA32

Včeraj smo malo zavili v BC in sem malo cotike za Lio gledala - softshell jakna 40evrov!!??user posted image  mislim....
če grete v najdražjo trgovino user posted image user posted image
Jaz sem šla v soboto v C&A pa sem ji par HK nakupla, tak da zdaj pa ma res mir z toto mačko. user posted image

Ej, mene pa tota HK kar nervira že! Saj je ljubka mucka, pa nič nimam proti, da je na zvezkih, torbah, pižamicah, ampak bunda, kavbojke, v glavnem VSE HK, pa mi že gre na user posted image  Pa prosim vse fanice, da mi ne zamerite!!! Imamo tudi mi kakšno majčko, pa par cotic, ki smo jih dobili, ampak zadnjič sem bila v HMu in je bilo VSE HK!!!!!user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Kak sem srečna, da nimam punce.user posted image   Že tako sovražim roza barvo in sedaj so še s to HK tako posilični, da joj. Zadnjič v Bumbarju sem že mislila oni punci, ki je risala na telo, da naj si raje kar štampiljko nabavi, da bo vsaki deklici kar odtisnila na ličnico eno HK, na pa da je vsem po vrsti morala risati to mačko na lička. Pa saj vem kak je to, moja nečakinja je stara 9 let in je še tudi obsedena s to mačko. user posted image user posted image user posted image Pa tudi meni ne zameriti vse HK fanice!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 183
24.9.2010 10:45:22   
KOKICA32

Hja, eni pač znamo! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 184
24.9.2010 10:45:41   
Tulipan12

Tasa kaj Lija nosi št. 80 al 86? Se mi zdi, da v C&A nikoli nimajo 80ke, pa tut 86 gre full hitro! Jaz pa tak redko tja zavijem, da ostanem brez vsega - pa mi majo full lepe zadevice po ugodnih cenah... čeprav sem zadnje čase kr nekak na Zaro navalila!user posted image
Lija ma zdaj 80, samo kupujem pa ji 86, ker ji pol pozimi nea misliš še enkrat vse novega kupovat.
Ma določene majčke pa hlače še 74 user posted image
ZARA če pa ma meni cene velikeuser posted image , saj drugače pa majo ful lepe stvari. user posted image

Ja, cene pa se mi zdi, da so tak kak naletiš. Pa malo mam popredalčkano kje kaj kupujem - tiste malo bolj fancy stvari v enih trgovinah, vsakdanje pa v drugih.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 185
24.9.2010 10:47:32   
Tulipan12

Hja, eni pač znamo! user posted image

Danes si bolj redkobesedna - te pa ko rečeš, rečeš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 186
24.9.2010 10:48:38   
Tulipan12

joj, spet nebom nič nardila..Pa tolko sem imela v planu user posted image

Pa daj, petek je! To je dan, ko si narediš plan kaj vse boš za vikend naredil, kosilo pa ti najljubša picerija skuha!user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 187
24.9.2010 10:49:49   
Tulipan12
Ima katera od vas slučajno začasni naslov? Me zanima kak se podaljša, če je potrebno spet nest podpis lastnika...

Neposredna povezava do sporočila: 188
24.9.2010 10:49:51   
tasa_m
Kokica, našla sem copatke, pa še prav pucat nisem začela. Hm, le kaj bom vse še našla zdaj ko grem pucat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Nič, morem it, ker mamo res bombo.

Pa še palačinke moram spečt user posted image user posted image

Ko sesam, se oglasim, ker moram mizo spucat user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 189
24.9.2010 10:50:34   
tasa_m

Ima katera od vas slučajno začasni naslov? Me zanima kak se podaljša, če je potrebno spet nest podpis lastnika...
Žal, ti ne znam pomagat.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 190
24.9.2010 10:51:10   
tasa_m
Pa daj, petek je! To je dan, ko si narediš plan kaj vse boš za vikend naredil, kosilo pa ti najljubša picerija skuha!user posted image user posted image
delam jutri do 14h user posted image , pice pa mi grejo že malo pr uhah ven user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 191
24.9.2010 10:57:51   
KOKICA32

ne

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.9.2010 11:08:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 192
24.9.2010 11:13:35   
Tulipan12

delam jutri do 14h user posted image , pice pa mi grejo že malo pr uhah ven user posted image user posted image

No, te pa ena mala tolažba - itak bo dežek, pa te ne bo ven vleklo!
Kaj pa lazanja?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 193
24.9.2010 11:19:56   
KOKICA32
In kaj boste danes kuhale/jedle?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 194
24.9.2010 11:30:12   
Tulipan12

In kaj boste danes kuhale/jedle?user posted image user posted image user posted image

Jaz ne vem... sem tak brez idej, da je kr joj, lačna pa sem itak non-stop!
Mogoče bom naredila piščančje trakce in zraven kak riž ali zelenjavo - se mi to full lušta. Ampak imamo en obisk iz LJ napovedan, pa če bodo bolj pozni, bomo si naredili foundi.
Še vedno pa je pica alternativa, glede na sonček zunaj in bom pač jutri kuhala, da mi ne bo treba kurjave vklopit!user posted image
Nič ti nisem pomagala, ne?user posted image
Ti napišem par jedi, mogoče še niste imeli ta teden: špinača in pire, špageti bolognese, testenine s tuno, makaronflajš, mesna ali zelenjavna rižota, mesna ali zelenjavna lazanja, pečen krompirček v pečici in perutničke, zelenjavna juha in palačinke, restan krompir in govedina (za pečenko v petek ni časa), šmorn in kompot, piščanček v omaki in priloga po želji... ok, ne spomnim se več!user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 195
24.9.2010 11:32:38   
tasa_m

jaz mam kislo zelje pa pire, pa hrenovke če bo kiri htel cuj.
Ma se mi kislo zelje lušta že cel teden.

Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 196
24.9.2010 11:36:24   
Tulipan12
Še mam eno hitro in enostavno: rižota na sečuanski način. Popražim piščanca, zalijem z Uncle Bens sečuansko omako in dam na kuhan riž. Zraven zelena solata. Sicer ni za Valentina, ker je pekoče, jaz Lii posebej skuham nekaj zraven riža. Je pa res hitro, enostavno in okusno!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 197
24.9.2010 11:37:00   
tasa_m

Še mam eno hitro in enostavno: rižota na sečuanski način. Popražim piščanca, zalijem z Uncle Bens sečuansko omako in dam na kuhan riž. Zraven zelena solata. Sicer ni za Valentina, ker je pekoče, jaz Lii posebej skuham nekaj zraven riža. Je pa res hitro, enostavno in okusno!user posted image
tudi zame ne, če je pekoče.

Neposredna povezava do sporočila: 198
24.9.2010 11:38:09   
Tulipan12

Mi pa je zdaj kolegica poslala Lijino skupino, ko so v mestu na sprehodu. Bom dala na FB pa pol na RR, ker ne znam iz gsmja na računalnik dat slike. Okej? Upam, da mi rata!

[/quote]

Čuj, v kateri vrtec hodi Lija?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 199
24.9.2010 11:38:44   
KOKICA32

Jaz ne vem... sem tak brez idej, da je kr joj, lačna pa sem itak non-stop!
Mogoče bom naredila piščančje trakce in zraven kak riž ali zelenjavo - se mi to full lušta. Ampak imamo en obisk iz LJ napovedan, pa če bodo bolj pozni, bomo si naredili foundi.
Še vedno pa je pica alt_ernativa, glede na sonček zunaj in bom pač jutri kuhala, da mi ne bo treba kurjave vklopit!user posted image
Nič ti nisem pomagala, ne?user posted image
Ti napišem par jedi, mogoče še niste imeli ta teden: špinača in pire, špageti bolognese, testenine s tuno, makaronflajš, mesna ali zelenjavna rižota, mesna ali zelenjavna lazanja, pečen krompirček v pečici in perutničke, zelenjavna juha in palačinke, restan krompir in govedina (za pečenko v petek ni časa), šmorn in kompot, piščanček v omaki in priloga po želji... ok, ne spomnim se več!user posted image user posted image

Uuuu, si se potrudila! user posted image user posted image user posted image

Boldano pa smo že jedli ta teden! user posted image user posted image user posted image Šmorn in kompot pa odpade, ker ga moja fanta ne jesta! Hmmmm, kaj še torej ostane? Pire in špinača je bila prejpni teden, špageti pa tudi....Joj, ne vem, če ne bomo kar v Mehiško šli!

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 24.9.2010 11:39:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?