Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 12:33:45
|
|
|
|
Arwenko
|
Ampak resnično so psi dobra šola za vse to. Bolj kot berem recimo, bolj ugotavljam, da v današnjo vzgojo vse bolj uvajajo principe in prijeme, ki jih mi kinologi poznamo iz pasje vzgoje, pač nekoliko prirejeni na to, da je eno res pes, drugo pa otrok, ampak v svoji osnovi pa ostane princip čisto enak - npr. princip pohvale če so otroci pridni in ignoriranja kadar zganjajo bedarije in podobno no, ravno zadnjič je ena ugotavljala, da bi se lahko po tem kako pse navajamo npr. na novega člana zgledovali pri pripravljanju starejšega otroka na mlajšega bratca, sestrico, itd. saj je ogromno takšnih stvari. Pa dejansko vidiš ne, midva ko imava 4 pse, kako smo pri prvem komplicirali in kako zdaj pri 4. niti približno ne več. Enako pa pravijo tudi tiste, ki imajo več otrok, pri prvem večina čisto preveč razmišlja in komplicira, pri drugem je že lažje, pri tretjem pa postanejo vse tiste komplikacije od prvega popolnoma nepomembne.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 12:34:06
|
|
|
|
lidik
|
Arwenko vidiš, tu je pa ravno obratno. Prvi trije bodo spali v posteljci, četerti pa na sredini.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 12:38:33
|
|
|
|
Arwenko
|
Če me kdo vpraša zakaj otrok ne spi v postelji z nama je odgovor gladek ne: "ni prostora, so štirje pesi že tam"
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 12:42:42
|
|
|
|
obcinarka
|
ja bejbe živ.... tu na polno dela v službi.... madonca ej,., bravo lidik za opremo, vse ostale sm preletela, pa tud fajn... jah bomo že pametne kk bodo bebe naše spale v svoji postlico, bomo pa vidle ka bo pol res v praksi... men je pa zdej končnoooooooooooooooo uspelo da odletim ob treh k frizerki po kratke lase!!! pa mami mi je v hoferju vzela en kompletek tetra pleničk ter dekico, je dans menda akcija... kosilo doma od včeraj... zelje+pečenica... drgač pa nadaljujemo z delovno akcijo!" sej res.. čveke.. lahk bi se v jeseni kej dobile... hmmmmmmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 12:42:58
|
|
|
|
lidik
|
ufff pol pa res nimate več placa Čuj Arwenko ne vem če ne boš ti mogla kupiti večje postelje za vas, ne pa kinderpeta kupovat.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 12:53:07
|
|
|
|
Arwenko
|
Že itak mam 180x200 posteljo, večje pa res ne spravim noter. Samo pese jaz lahko ponoči dol zbrcam, otroka pa ne . Pa bogi otrok bi se pri vsej dlaki v najini postelji itak zadušil.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 12:55:21
|
|
|
|
lidik
|
no veš kaj, pol pa res za otročka boljše da spi v svoji posteljci, če si pa tak groba, da kr sred noči uboge speče živalce dol zbrcaš.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 13:01:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Daj ne govori mi, ena psica je tik pred tem, da se bo gonila ne in ima zdaj seveda grozno potrebo po tem da je nalepljena na nekoga ne (se zgodi pač pred vsako gonitvijo) in ta spi ali meni ali pa možu na povštru zdaj, ker očitno je to edino mesto, kjer se počuti nama dovolj blizu in pol na trenutke ne pomaga nič drugega kot radikalni ukrep in nočni polet navzdol iz postelje, pol pa gre na drugi strani k mojemu nadaljevat spanec
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 13:02:30
|
|
|
|
mami_1979
|
Pa vidve sta carice! Toliko sem se vama nasmejala, kot že dolgo ne!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 13:15:53
|
|
|
|
Arwenko
|
Eh, malo pa je fajn ne Smeh še nobenemu ni škodil, jaz sem pa od včerajšnjega 3D-ja tak dobre volje, da sploh ne znam povedat, pa za vse se mi fučka, stres na nuli, delovna morala sicer tudi, pa vseeno
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 23.9.2010 13:16:13
|
|
|
|
lidik
|
ubožica mala no, pa si res kruta do nje. Me zanima če ko si ti imela kakšno potrebo po čem, če te je tudi tvoj iz postelje dol vrgel, ko se se začel smukati okoli njega. no mami_1979 malo se morava hecat, je pa lepo prebrati, da še koga zraven nasmejiva.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 7:09:34
|
|
|
|
mami_1979
|
Dobro juto punce! Pa mi je uspelo, da sem enkrat prva ! Ravnokar sem na radiu slišala, da je bilo v Celjski P ponoči rojenih 10 deklic in 4 dečki! Luna še deluje ! Je katera od nas srečnica?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 7:45:29
|
|
|
|
lidik
|
o mami kaj pa ti tako zgodaj? ooooo luna pa očitno res deluje.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 8:07:15
|
|
|
|
obcinarka
|
jutro punce, kaj 14 bejbic??????????????? lidik ktera bo zračunala luno v decembru??????????????... jaz delovno, zdej bomo cel dan poslušali o štrajku v pondelk.... a mate kakšna navodila vi?? drgač pa pr nas v baby sobi pobarvano nebo-modro, men osebno mal preveč modro al pa ka pa vem...... ker nism ravno pretirano navdušena nad modro, dans pa baje pride travica... zelena.. in jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa končno sm kratkolaska pa se več kot odlično počutim... dejmo vzdržat dans, pa še potem.. in... se javim
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 8:24:39
|
|
|
|
lidik
|
luno v decembru? katero pa vzamem? polno ali prazno luno? Kar se stavke tiče pa v ponedeljek mi ne pridemo v poštev. So izrecno včeraj povedali, da mi bomo pridno delali.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 8:53:47
|
|
|
|
Oxer
|
Živijo! Polna luna je 5. decembra, prazna pa 21.. Izbirajte.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 8:56:52
|
|
|
|
lidik
|
ooo Oxer hvala za pomoč. Jaz si zberem prvo. Naj bo miklavžek.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 9:06:32
|
|
|
|
mami_1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik o mami kaj pa ti tako zgodaj? ooooo luna pa očitno res deluje. Žal moram vsako jutro vsta ob 6.30, da pripravim zajtrk, za moje tri fante, ki gredo v šolo! Pa še ob večerih sem tako utrujena, da raje zjutraj pospravljam , čeprav mi nič ne diši, bi še tako spala,.. IZVIRNO SPOROČILO: Oxer Živijo! Polna luna je 5. decembra, prazna pa 21.. Izbirajte. Zradi mene velja tudi prazna, samo da ne bosta šli obe mimo mene
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 9:07:54
|
|
|
|
obcinarka
|
pa veš da je men tud bolj všeč 5. kot 21.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 9:35:02
|
|
|
|
lidik
|
mami, kaj se meni meša, ali sem narobe gledala ali kaj, a nimaš ti oktobra rok? ojej, trije možje že hodijo v šolo? eden pa mamico čuva?
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 9:43:47
|
|
|
|
mami_1979
|
lidik Ja, imam oktobra. Aha, luno ste pa gledale za december-sem spregledala. Uradni PDP-po prvem UZ 28.10, po mens-22.10, po mojih izračunih pa 25.10. Zmešano, kajne? Sama se zanesem bolj na moj izračun, saj sem pri tamalem naračunala točno taprav dan obcinarka, me je videla, da sem sedaj že skoraj širša, kot daljša , kaj šele bo,... Doma imam pa vsak dan 5moških.com- nima vsaka takšnih privilegijev
< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 24.9.2010 9:46:57 >
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 9:56:32
|
|
|
|
lidik
|
oooo še en mesec. Moram pa jaz pohiteti in kmalu priti v tvoje konce, da te še vidim z bušijem. Hmmm privilegij pa res imaš veš, ti lahko marsikdo zavida.
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 10:03:53
|
|
|
|
pikamonca
|
Halo, punce ! Mami_1979, ti si pa res carica! 5 moških!!!! Vsaka čast!!!! To ti pa kar malo zavidam. In ti to vse v vrsto postaviš? In so čisto tiho, pa vse naredijo, a ne? Bravo! Bravo!!! Jaz delam v moškem svetu, imam čisto moški poklic in ne morem ti povedati, kako uživam v takem okolju!!! Tako, da bi neki takega kar vzela za svoje tudi doma! Sploh si ne znam predstavljati, kako bi se razumela s hčerko. Sem že polovico življenja kinolog. Včasih sem šolala pse, zase, za druge in tudi celo četico štirinožcev sem imela parkrat v šoli. In z vsemi psi sem se super ujela, s psičkami pa nikoli. Nikoli med nami ni bilo take ljubezni kot med mano in psi. Glede na to, da sem bolj hude narave, bi verjetno imela ful težave pri vzgoji hčerke. Pubertete z njo si sploh ne more predstavljati. Po moje: GROOOOZAAAA! Če sam pomislim, na vse svoje izbruhe in vso bolečino, ki sem jo moji mami prizadela v tem obdobju..... Joj, prejoj! Takoj podpišem za same sinove! Tako, da: VSAKA TI ČAST!!!!! Drži se svojih zakladov!
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 10:19:18
|
|
|
|
mami_1979
|
Joj, prejoj! Takoj podpišem za same sinove! Mislim, da bom tudi jaz imela ne-malo težav pri vzgoji punčke (če se napovedi uresničijo ), pa še škorpijonka bo, tako, kot jaz, kriza , sploh tam okrog pubrtete! Se pa tudi jaz bolje razumem z moškimi ! Po drugi strani, si pa tudi želimo spremembe spola,samo upam, da je ne bomo preveč razvadili !
|
|
|
|
RE: Celjske srečke nosečke 24.9.2010 10:22:10
|
|
|
|
mami_1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: lidik oooo še en mesec. Moram pa jaz pohiteti in kmalu priti v tvoje konce, da te še vidim z bušijem. Hmmm privilegij pa res imaš veš, ti lahko marsikdo zavida. Še ne mislim nikamor it-nimam časa! Imam vse splanirano, tako da 22.10. lahko grem, ker je petek, nato pa cel teden počitnice Če bi planirali na počitnice, nam sigurno ne bi ratalo!!! Glede zavidanja pa-hitro po mojih stopinjah punce-pa bodo še vam zavidali
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?