katy83
|
dan babike. Jaz sem danes bila z aprilčicami na pijački, ker je T spet spal po svojem starem sistemu. od 20. do 7., pa potem še z mano 1 uro potegnil. Tak da sva se naspala in sva se zrihtala in šla v Mb. Je prav pasalo, pa še tak fajn sonček je. joj, joj, ko berem tvoje težave Elevitka, vidim, da sem čisto malo poko loko , ko se obremenjujem, da T full je, da je včasih mali požeruhec. ma, vidim, da je to vseeno boljše kot pa to kar se tebi dogaja. nimam nobenega pametnega nasveta, sem pa gledala 1x eno oddajo o tem, ko se je fantek hrane bal , pa so uvedli kao nagrade. Če poješ to in to, dobiš...kaj vem, tam je blo, da bo zajčka živega lahko božal, pa neke igračke...skratka malo po malo...pač če ti zdaj 5 žlic poje, je že uspeh če ti jih bo potem 10. Ne vem, verjame, da si marsikaj sprobala in vem da boš mogla bit vztrajna. aja, kaj pa fora, da npr. midva s T prideva do vas ali kdo drug (samo primer dajem) in tisti otrok je pri vas pač nekaj? ga zamika, da bi on tudi? petea, to z kožico, da ne rabiš dol vlečt so pa nam v šoli za starše rekli, zato sem zdaj malo skeptična...ker večinoma pa vse to delajo mamice ali pa ateki Ker jaz ko mu to naredim, še glavice ni videt, čisto malo gre dol Ly, sicer se včeraj nisva kopala v bani, ker sva zabluzla na kavču, bova pa danes. hja, bana, to je zakon. Midva imava tako kotno, kr veliko in je super. 1x sva se celo v refošku kopala. Sva ga po nesreči polila, pa se nama ni dalo nove vode delat. Nekoč ko bom velika in bogata , bi rada imeli jacuzzi, takega kot so imeli v big brotherju. čakam dragega da pride iz službe, bova imela danes za kosilo zeleno solato, s krompirčkom, jajčkami in puranjim mesom. Mnjami. nič, zvečer me verjetno ne bo na RR, ker uživam v kopeli lp
|