Anonimen
|
Dober večer! Evpo mene! Danes je res malo boljši dan za mene.Smo se spet potepali v Celju.Ema bila kar pridna,sam v vozičku mi noče več spati ,to je njena nova fora.Taveča je bila z šoli na Pika Nogavički.Ati nam gre juti v službo. amelie a tak ga je ta obrat zmatral ,res bogi revček.Pa lepo ,da si pogruntala ,kako lahko na najboljši način daš kremico v oči. aprilčica10 kar lepo napredujete,upam ,da se ti možek čimprej pozdravi ,pa da se spenje Benjamina popravi na boljše. nejanejc super za krst..Pa rečmo ,da so res samo zobki krivi ,da so tako sitni... spanje aprilčica,nejanejc naša ima tudi včasih dneve ,ko čez dan zelo slabo spi .Ponavadi popoldan po kosilu ,je zelo sitna preden za spi,spi v postelji 2-3 ure v vozičku ,pa pol ure ali še manj.Pa zelo jo matra zaspati.Zvečer se zrihtamo,ji še dam za pit,pa lepo v svojo posteljico se obrne na bok,zavrtim glasbeni vrteljak in v roku 3 minutk zaspi ,pride dan ,da 1 uro traja ,da zaspi....tak je pri nam. legenda-m a alergije pa mogoče nima na kakšno hrano..A po celem obrazu je pikast... babylioverka jaz nič ne shranjujem v hladilniku ,razen če kakšen kupleno kašico ,kopim ,pa da jo ne poje tisti dan ,to je bilo ,do sedaj 1 krat.Ji vedno svežo hrano naredim ,uiživam ,ko kuham za njo.Od sadja sem samo prvič skuhala jaboljko in hruško ,drugo sadje vse srovo.Ohrovt in špinačo naj bi bila od 6 meseca. Se zgodi ,da atiji včasih kaj odpelajo... potrpežlivost sem zelo..odvisno za kaj za otroka zelo ,preden se mi je pa 1 hči rodila,bi pa moglo biti vse na hitro ,brez potrpežlivosti ,kako se spremeni...a ne... nataša35 čestitke za 5 mesecev insuper mire imate ..Kam čas beži...Jaz sem Emo vpisala pred 5 mesecu,čakam na odločbo... katy super za T je priden za jest.A še gledate na uro ,ko se hranite ali samo ,da ima 5 obrokov na dan.. madeži katastrofa..je že kar nekaj slinčkov šlo iz prometa ,pa sreča ,da jih imam še od prve hči ,drugače pa jaz uporabljam te slinčke ,ko so celi plastični za korenček ,drugače pa takoj ,ko nehamo jesti ,namočim slinček v vodo ,da tisto tavečo umazanijo dol spravim.Na hlače a li majico ,pa mi nič kaj ne popacamo zaenkrat. gh danes smo papcali korenček,cvetačo ,krompir,bi ga kg pojedla ,če bi naredila tako ,nisem folgala ji dajati hrane ,tako rada je jedla.Za sadje smo danes prvič probali breskev ,bomo videli ,če bo kaj alergije ... Ja lepo se imejte,moje princeske že 4 ure spijo.Jaz grem tudi počasi. Da ne pozabim ,danes sem kupila stekleno stgalo ,sem sprobala ,pa je kar uredu .. Sedaj pa res ..llllllllllllllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhkkkkkkkkkkkoooooooooooooooo nnnnnnnoooooočččččč1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|