|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčki 2010
20.9.2010 22:26:10   
Anonimen
Dober večer!
Danes imam malo več časa za javlanje...In kako ste kaj mamice z svojimi sončki.Mi smo uredu ,danes smo se malo pri sestrični potepali,je bila Ema prava tečka.Kdaj mislijo priti že te zobki ven.Jedla je danes malo več ,ko včeraj.Smo že 3 dan jedli krompir pa bučko,najraje ima sam krompir,pa hruško tudi obužuje.Jutri gremo na breskvo.Za spanje ponoči je pridna ,podnevi pa si okrog 3-4 uri.Danes očitno ni moj dan ,prvo se mi je voda polila ,potem pa na jabolki zob zlomil in  to spodnji ,polovico...katastrofa.
Malo smo bili na sprehodu ,na soncu je bilo prijetno toplo.
Sedaj pa malo po komenteram...
mamika25 razlog za sitnost je torej pri vam bilo zobek..
katy83 si pa zelo pridna bila za nedeljo,super za tvojega ,da je kosilo skuhal,če sem prav prebrala..
didi5 lepo ,da imate lepe odnose zunaj službe z šefom in njegovo ženo,le tako naprej...
babyloverka za mehko kakanje probaj sadne kašice..jabolka,marelica,breskev,hruška pomaga...
                    Za toplice pa ti prdlagam Podčetrtek mi smo bili pred 14 dnevi ,smo uživali ,pa za otroke imajo tudi super narejeno.
nataša35 ti bi že kar šla delati,klub porodniški.Jaz sploh ne študeram nato,ko bo kar hitro minilo lepo.Denar pa vedno prav pride..user posted image user posted image user posted image user posted image .Meni je tudi kar čudo ,če grema kdaj z mojim ,brez otrok kam ,nekaj tako manjka .
nax še ti živiš..lepo da si se javila in da si med nami..
amelie ja te  menstre...katastrofa .super je bilo ,ko jih ni bilo 9 mesecev..a ni res...Pozdravite se čimprej za oči...
nejanejc lepo ,da ste bili na sončku in sprehodu,so otroci kar drugačni ,ko so malo vzunaj...
Hvala za odgovor za skutke.
To bo za danes ,grem počasi v mežovo deželo moram jutri kmalu vstati...lahko noč...

(odgovor članu nejanejc)
  Neposredna povezava do sporočila: 2301
21.9.2010 9:44:47   
amelie
Jutro!

Mišek je skapiral obrat s trebuha na hrbet in ga tolk časa ponavljal, da je od utrujenosti zaspal user posted image  Jaz sem pa skapirala super način za nanašanje kremice v oči - prižgem vrtiljak, Žiga na stežaj oči odpre in sploh ne opazi, da mu je kaj not padlo user posted image  

nejanejc, pridna, da tako kuhaš za vse tri. Jaz sem včeraj imela mojega doma, pa sem kuhala samo zase. Me je tako šokiral najprej v petek, potem pa še v nedeljo z nekimi izjavami, da nisem ne jezna ne žalostna, ampak mi tako zelo nič ni jasno, da se niti ne trudim razumet. In prvič v sedmih letih teče že drugi dan, odkar nisem niti besede z njim spregovorila. Navadno sem že po pol ure iskala stik z njim. Vem, da je pod pritiskom, zaključuje diplomsko in sem mu ful pomagala, da bi mu bilo lažje, ampak preko nekaterih stvari enostavno ne morem. Sploh pa mrzim dramo in se mi ne da ... Hočem nazaj tistega človeka, v katerega sem se zaljubila, in to hitro, da me ne mine. user posted image  user posted image

Levinjica, upam, da boš imela danes boljši dan! Sonček sije na polno, to je že dober znak user posted image  Pri nas žal preveč piha, da bi uživala zunaj, zato bomo kar notri, dokler se veter ne umiri.

Grem malo peglat, dokler mali spi.

Lep dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
21.9.2010 10:05:26   
Anonimen
Punce, mi spet nič ne spimouser posted image user posted image user posted image Groza!!! Včeraj je vstal ob 8.30 in spal potem zjutraj pol urce, pa opoldne 2 uri, popoldne pol urce in šel spat ob enih ponoči!!! Potem zbujanje vsake pol ure (spetuser posted image ) in ob 7.00 auf, pa ni še nič spal. Kje, od kod, kako toliko energije - ne vem, obup! Je pa mož tudi zbolel, sicer je v službi, ampak zdaj si te bacile talata med sabo, mene še nista pokopala, ampak je res, da sem redko, redko kdaj bolana. Ob 12.00 imava posvetovalnico, cepila ga sigurno ne bo, ker že ob najmanjšem znaku prehlada naša P ne cepi. Se vam še javim - popoldne. Upam, da ste vsi lepo spali in, da uživate s svojimi sončki.

Papa

(odgovor članu amelie)
  Neposredna povezava do sporočila: 2303
21.9.2010 10:10:53   
nejanejc
ojla... pr nas se kar megla strasi..nejc se se malo doji malo se igra in se prekriva z blazino za  igranje...

amelie.. nas se kar ni pogruntal kako se iz trbuscka na hrbet prevalit... kontra mu gre pa super
uh, upam, da resta s tvojim neskladja...nev bom filozofirala, ker nisem filozof po naravi... drzim pa pesti.. jst mam obcutek, da dokler te skrbi za nekoga ti ni vseeno in se da z dobro voljo vse resit..

levinjica, mi smo se nna eni hrani... zdej mamo bucke... vceraj je malo manj mleka pol spil popoldne

vceraj smo sli nasga fanta za krst prjavit.... pr nas je tako, da ma on vse, jst pa nic... pa me malo grize...

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
21.9.2010 10:14:38   
nejanejc
aprilcica, upam, da vseeno lepo prihtate.. a cez dan pa kaj spi dete?... nas zdej ne ve kaj bi, spal al jedu al nagajal..
se prklopi, pa zaspi, pa igra... nohte mu probam vmes ostrizt pa ni sans...

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
21.9.2010 10:28:16   
legenda_m
živjo!

mi smo ok. se mi zdi da ga po uvajanju gh spet mal bl napenja. govorila sem z eno mamico ki jih ima 4 in pričakuje 5ega in je rekla, da sta mela dva od 4ih tud probleme in da mine... pa mu ne dajem nč tazga, krompir, banana, korenček, kolerabica, jabolko, hruška. no to je do zdj probal. danes bo bučko. pol bom pa začela mešat. pa ful je pikast okrog ust. in mozoljast ko kkšn najstnik. pikast predvidevam, da od sline in vsega kar nosi v usta. včeraj je pomočil roke v paradižnikovo solato in sm mu s skrajnimi napori preprečila da jih ni dal v usta. obračanje. jst ne vem. sj se mal na bok. ampak mora bit fejst zanimivo na drugi strani da se obrne. drugač pa kr čaka, da pride igračka. če pa sedim zraven in mu zvončkljam se pa dere. a se mu ne da? user posted image . tko sm mal žalostna. mojga itak ni. zdle ga 14 dni ne bo. ko pa pride pa itak nč ne opazi. pa takoooooo ga pogrešam....
ptič se gre zdj potapljača. v banci od sladoleda kjer ima vodo, najprej vrže noter žlico, pol jo pa hoče ven dobit, in tamau bi ga takoooooo rad dal v usta. ptička mislm.

aprilčica10 joj ti si pa res boga. a s bla drugač ful žurerka? mogoče bo on tud. pa že zdj vadi. vse bolj se mi dozdeva da pol ko dobiš otroke na spanje lahko pozabiš. ker. najprej so dojenčki ki jih vse zvija, pol malčke bo strah al pa ne bojo hotl spat kar tak, prav tako šolski otroci, pol so pa najstniki in ne spiš ker jih ponoč ni domov in čakaš in čakaš kdaj pridejo (sem naredila zaključek po pripovedovanju druge mamice ki ima 17letnico)

nataša35 a ti to resno? men se pa nč ne hod v službo.

nejanejc ful pridna. si mi pa nardila lušte s pašto.

amelie drama je včasih potrebna... če ne bi blo preveč dolgčas. dj pobotajta se. zaljubljenosti je hitr konc, kar ostane je ljubezen. maš pa pravico da se mal kujaš, sam ne predolg. joj še zdj nism uspela cdja do konca polgedat, sam ta pru filmčk. res maš hudga otročka

levinjica- prosi emo če ti posodi enega od svojih zobkov če pa ne pa čimprej do zobarja.

roke par dni nazaj je blo že ful dobr, so čist mal spale in sem se spet hotla pohvalt in danes ponoč spet katastrofa. tko da. tle gor bom sam še jamrala user posted image . pol morm it še v trgovino. nimam pojma kko bom to izvedla... ma bom že....

a kkšna ve kakšna je razlika med nadaljevalnim mlekom in navadnim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
21.9.2010 10:40:40   
babyloverka
pozdrav še od mene user posted image

si bom vzela čas za malo daljši post, sem ravno malega dala v igralnico v kinderpet poln raznih igrač pa še vrtiljak mu igra user posted image

najprej vam povem naš trenutni urnik:
otrok je prvi obrok med peto in šesto uro, potem zaspi do pol osmih. ponavadi spi do prvega obroka v kinderpetu, razen če ga kaj mantra spi pri meni. ko se zbudi se pokaka, potem se porihtama in cartama do devetih, dobi flaško katero je kar ene pol ure ker vmes radovednost pač dela svoje, potem zaspi za pol urce. potem pa je okrog dvanajstih gosto hrano, zaspi za pol ure, potem okrog treh spet je gosto hrano in dobi še malo flaške, zaspat nima časa ker je ati prišel iz službe, potem ob šestih flaška, vmes malo dremeža, ob osmih kopanje, ob pol devetih flaša, zaspi in ga odložim, se zbudi, se pocarta z atijem in ga spet dam spat user posted image  meni je tako všeč, samo spal bi lahko malo več čez dan user posted image  
naš dnevni obrok mleka je 150ml zjutraj in čez dan, v kolikor ne poje 100 ml gh mu dam še mleka kolikor je manjkalo, zvečer pa poje od 180-200 ml.
kaj naš otrok zna:
vedno bolj glasno in trmasto uveljavljat svojo voljo user posted image
se zvijat ko šus ko ga previjam in potem ga lovim s tisto plenico po postelji, by the way pimpek mu nese vedno dlje in ko ga odvijem že lula user posted image
obrne se na trebuh, kravic pa še kar ne zna past, smo ugotovili da rajši da roke na stran in vozi avion user posted image
zna jest gh, vse razen bučk in krompirja, zna tudi špukat in kihnit s polnimi usti tako da sem jaz in on v kašici user posted image
in zna neizmerno nasmejat vse, najbolj seveda mene, pa tudi gane te ko tako nežnoooo nekaj razlaga user posted image

imam vprašanje:
sem začela z proizvodnjo gh doma. danes sem mu skuhala jabolko, breskev in hruško, dodala malo cimeta in kumine. do kdaj bi naj bilo to uporabno? verjetno danes celi dan, ne?
kaj pa špinača? zadnjič sem jo skuhala pa ne vem kako dolgo je užitna ker mi je ne jemo doma.
pa ohrovt? se skuha normalno samo v vodi in spasira?
shranjujete kaj to hrano v hladilniku?
kaj vse mu še lahko dam od zelenjave: ohrovt, špinačo, bučke,brokoli, korenček pa še kaj???

nejanejc vaš otrok tako težko zaspi? sam se uspava ali ga ti??
aprilčica10 verjetno je ta slabši spanec povezan z prehladom. od našega prehlada bo že dva tedna pa mali od takrat ne spi več toliko podnevi kot je. upam da bo čimprej spal vsaj ponoči.
natasa35 dobro da niste plavali.
mamika25 čestitam za zobek user posted image
amelie moški, ne? user posted image  se mi zdi da ko je enkrat končno vse ok in si brez skrbi si bo pa ded nekaj zmislil da ti da štundirat in te spravil v slabo voljo user posted image
malena in levinjica hvala za predloge, verjetno bomo res šli v podčetrtek user posted image
katy super za vabila, me kar firbec mantra kakšna so user posted image  mi smo jih tudi delali doma, so bila v obliki pleničke user posted image
nax05 sem te že pogrešala user posted image  lepo da si se spet javila.
didi5 kako ste? Lara ok? mami zadovoljna in ati še bolj??? user posted image

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
21.9.2010 10:44:38   
babyloverka
aja še to: legenda_m mislim da je izjavila da ko si mama odkriješ vse sorte talentov v sebi in se popolnoma strinjam user posted image

odkar imam malega sem veliko bolj potrpežljiva user posted image  in dobre volje user posted image  in aktivna user posted image  in družabna user posted image  

in danes sva mislila z malim it na srečanje ptujskih mamic pa nama je ati jajčko odpeljal v svojem avtu pa ne moreva nikamorrrr user posted image

30.04.2010

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
21.9.2010 11:01:48   
amelie
IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
odkar imam malega sem veliko bolj potrpežljiva user posted image  in dobre volje user posted image     

Tole s potrpežljivostjo je pa res. Jaz res nisem potrpežljiv človek drugače, če so v trgovini trije pred mano in kdo začne še s kakimi pikami barantat, znam kar odložit košarico in it user posted image  Otroka pa ne morem. Mi je zakon, da se trudim. Pa itak že od začetka, odkar je prišel iz maternice, mam filing, da sem malo 'počena', he he user posted image  Prav pomirjena sem, nikoli v življenju nisem bila.

Dober opis, kaj vse zna Bastian user posted image  Sem se narežala, sploh kihcu s polnimi usti user posted image

Drugač pa nisem slabe volje zaradi mojega, niti malo. Se znam zasekirat, kadar kaj ne gre, če se ne znava kaj zmenit itd., znam tudi dat vse od sebe in se potrudit, ker je vredno in ker mi je zakon z njim. Ampak tokrat ni tako in niti sanja se mi ne, kako bo rešil situacijo in me sploh ne zanima, upam le, da se bo vsaj potrudil. Ker zaenkrat žal vse kaže, da mu niti ni do tega ... Več pa ne bom niti pisala, ker se mi ne zdi fer do njega, da ga opravljam in se ne more branit.

legenda, je kul naš mali, ne? user posted image  Vsi naši mali so kul! user posted image  Naj ti čim prej mine teh 14 dni!

Neposredna povezava do sporočila: 2309
21.9.2010 12:21:41   
NATAŠA35
uhh ste se razpisaleuser posted image user posted image ....

mi smo danes napolnili 5 mesecev juhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image in tako imamo še cepljenje user posted image user posted image in posvetovalnico...no bomo zvedeli, koliko smo težki in velikiuser posted image user posted image ...sem bila jaz danes že zgodnja, ker sem mojga odpeljala v službo, potem nazaj dam in dva odpeljat v šolo, potem pa jih grem iskat, ampak z vozekom..pa še malega uštimam in šibamo ob pol 4-ih k doktorju...

mali je tako živahen in se smeji, pa že sedi, ne veno sam, ampak ob opori, kar je super...naš se obrača naprej in nazaj 100/h, tako, da ga komaj previjem in oblečemuser posted image user posted image user posted image

hvala bogu, da nas ni zalilo, samo brega veliko manjka, pa upam, da to kmalu poštimajo, ker en breg sanirajo od zadnjih poplav leta 91, ko nam je tud most pobralouser posted image user posted image user posted image

služba ja bi šla lepo nazaj delat, ker sem imela prej bolj pospravljeno, sedaj pa neuser posted image user posted image , zdaj pa vse lepo prelagam...prvo ene 2-3x/teden, po novem letu pa vse dni...

varstvo če ne bom dobila vrtca aprila, ga bo ali babi čuvala ali prijateljica... a ste že oddale prošnje v vrtec?

amelie ne daj se, naj ona vsaj en korak naredi, ne popusti...zakaj bi ti vedno reševala situacijo?

babyloverka jaz naredim malo več, vsaj za dva dni, razen krompirja, ki je vsak dan sveže kuhan in nato ko se ohladi dam v posodice in v hladilnik...pogrejem ali v mikrovalovki ali v topli kopeli...

levinjica jaz sem pa danes zažgala kosilce za malega, sem čisto pozabila, da sem dala kuhat grrr...sem komaj spucala posodo...

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
21.9.2010 12:26:00   
katy83
dan.

No, jaz sem pred kratkim T nahranla, zdaj pa 4 ure nič . Je pa jedel puranjega meseka, pa riž in zelenjavo. Ni vrag da od tega ne bo sit. no, držite pesti, da ne bo panike in da bo vse ok, valda.

lp

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
21.9.2010 13:28:57   
babyloverka
IZVIRNO SPOROČILO: amelie

IZVIRNO SPOROČILO: babyloverka
odkar imam malega sem veliko bolj potrpežljiva user posted image  in dobre volje user posted image     

Tole s potrpežljivostjo je pa res. Jaz res nisem potrpežljiv človek drugače, če so v trgovini trije pred mano in kdo začne še s kakimi pikami barantat, znam kar odložit košarico in it user posted image  Otroka pa ne morem. Mi je zakon, da se trudim. Pa itak že od začetka, odkar je prišel iz maternice, mam filing, da sem malo 'počena', he he user posted image  Prav pomirjena sem, nikoli v življenju nisem bila.

Dober opis, kaj vse zna Bastian user posted image  Sem se narežala, sploh kihcu s polnimi usti user posted image

Drugač pa nisem slabe volje zaradi mojega, niti malo. Se znam zasekirat, kadar kaj ne gre, če se ne znava kaj zmenit itd., znam tudi dat vse od sebe in se potrudit, ker je vredno in ker mi je zakon z njim. Ampak tokrat ni tako in niti sanja se mi ne, kako bo rešil situacijo in me sploh ne zanima, upam le, da se bo vsaj potrudil. Ker zaenkrat žal vse kaže, da mu niti ni do tega ... Več pa ne bom niti pisala, ker se mi ne zdi fer do njega, da ga opravljam in se ne more branit.

legenda, je kul naš mali, ne? user posted image  Vsi naši mali so kul! user posted image  Naj ti čim prej mine teh 14 dni!

tudi jaz mam filing kot da sem malo hempnjena user posted image  pa če bi me kdo poslušal in gledal kako delama z malim ko sma sama bi me itak na socialno prijavil, ker ful norima pa vriskama pa se pačima(v glavni vlogi sem jaz) user posted image

kihec s polnimi usti je res recept za umetnijo user posted image  pa še hlače so zanič ker nisem takoj namazala madežev user posted image  in sedaj ko je gh je bolj umazan, včeraj sem ga vmes čez dan preoblekla ker je nekaj bruhnil potem je pa spet bil celi zaflocan pa ga nisem šla še enkrat preoblačit. se je že začelo pacanje user posted image

pošteno do tvojega dragega. no upam vsaj da se čimprej potrudi. sicer pa nikoli ne veš, lahko te preseneti user posted image

30.04.2010

(odgovor članu amelie)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
21.9.2010 14:21:46   
Anonimen
Punce, za seznam:

4,5 meseca: 6660g in 66cm (user posted image ).

Cepljeni smo bili, upam, da ne bo reakcijeuser posted image

Katy: držim pesti!!

Grem na kavicouser posted image Papa.

Neposredna povezava do sporočila: 2313
21.9.2010 18:09:40   
nejanejc
ma kaj je kasna luna danes al so sam zobki... nas tamali je cist adijo revcek...joka in stoce skoz...

danes je zelo malo bucke pojedu, vceraj pa je bil kar priden... mogoce more bit tako, en dan priden, en dan ne

mene je zmozgalo, zdej cakam, da pride moj domov, da pojemo in gremo v trgovino skupaj, ce ne bo prehudo s tamalim

babyloverka, ma nasega mulcka damo v posteljco ko se naje zvecer in  pol sem veliko kar zraven, ker joka in se premetava...

natasa, dobro, da vas ni zalilo

amelie, no dobro, ce si vredu, drzim vseeno pesti, da se resi kmalu situacija

aprilcica, lepo za pregled

lepo se mejte

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
21.9.2010 21:48:17   
legenda_m
oj še enkrat

help plizzzzz kako se spopadate z madeži od gh. recmo korenček, jabolka, banane. jst sm zdle vidla da je vse flekast. še dobr da so sposojene cunje in majo že mal flekov od prejšnih user posted image . no sam nekaj je pa novih. zdj me pa čaka bacek jon maraton. tamala mi je posodla dvdje. res sm trapasta s to ovco. po drug stran pa ene gledajo telenovele, druge romantične komedije, ene pa pač backa jona ane
nočko

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
21.9.2010 22:07:09   
NATAŠA35
za seznam: 5 mesecev: 7830g, 68 cm, OG 43cm

sem jezna, ker ga je hitro zmerila, pa ne natančno, ker je bila ura za malicouser posted image , tako da mogoče sploh ni prava merauser posted image user posted image ...drugače je bil pravi dobrovoljček, je vse naredil, kar je hotelauser posted image user posted image , pa tudi pri zdravnikuuser posted image user posted image , tako da je mami zelo ponosnauser posted image user posted image ...zelo malo mu manjka za sedet, pa se tudi že visoko dvigne, tako, da ga ne smemo pustiti niti malo samega, razen v posteljici...sem rekla, da poje mleka samo 120-170ml naenkrat in je rekel, da zgleda da vse pokoristiuser posted image , ker ima lepo kilažo, samo jaz pač nisem navdušena, ker še vedno išče na 4 ure mleko, ampak je rekel, da to ni nič narobeuser posted image

malo je siten, od zobkov in inekcije, tako da se mučimo, da zaspiuser posted image user posted image ...

jaz grem dat prat, pa kuhinjo in dnevno sobo spet pospravit, pol pa grem tudi jaz v vodoravni načinuser posted image user posted image

(odgovor članu nejanejc)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
21.9.2010 22:50:25   
Anonimen
Dober večer!
Evpo mene!
Danes je res malo boljši dan za mene.Smo se spet potepali v Celju.Ema bila kar pridna,sam v vozičku mi noče več spati ,to je njena nova fora.Taveča je bila z šoli na Pika Nogavički.Ati nam gre juti v službo.
amelie a tak ga je ta obrat zmatral ,res bogi revček.Pa lepo ,da si pogruntala ,kako lahko na najboljši način daš kremico v oči.
aprilčica10 kar lepo napredujete,upam ,da se ti možek čimprej pozdravi ,pa da se spenje Benjamina popravi na boljše.
nejanejc super za krst..Pa rečmo ,da so res samo zobki krivi ,da so tako sitni...
spanje aprilčica,nejanejc naša ima tudi včasih dneve ,ko čez dan zelo slabo spi .Ponavadi popoldan po kosilu ,je zelo sitna preden za spi,spi v postelji 2-3 ure v vozičku ,pa pol ure ali še manj.Pa zelo jo matra zaspati.Zvečer se zrihtamo,ji še dam za pit,pa lepo v svojo posteljico se obrne na bok,zavrtim glasbeni vrteljak in v roku 3 minutk zaspi ,pride dan ,da 1 uro traja ,da zaspi....tak je pri nam.
legenda-m a alergije pa mogoče nima na kakšno hrano..A po celem obrazu je pikast...
babylioverka jaz nič ne shranjujem v hladilniku ,razen če kakšen kupleno kašico ,kopim ,pa da jo ne poje tisti dan ,to je bilo ,do sedaj 1 krat.Ji vedno svežo hrano naredim ,uiživam ,ko kuham za njo.Od sadja sem samo prvič skuhala jaboljko in hruško ,drugo sadje vse srovo.Ohrovt in špinačo naj bi bila od 6 meseca.
Se zgodi ,da atiji včasih kaj odpelajo...
potrpežlivost sem zelo..odvisno za kaj za otroka zelo ,preden se mi je pa 1 hči rodila,bi pa moglo biti vse na hitro ,brez potrpežlivosti ,kako se spremeni...a ne...
nataša35 čestitke za 5 mesecev insuper mire imate ..Kam čas beži...Jaz sem Emo vpisala pred 5 mesecu,čakam na odločbo...
katy super za T je priden za jest.A še gledate na uro ,ko se hranite ali samo ,da ima 5 obrokov na dan..
 madeži  katastrofa..je že kar nekaj slinčkov šlo iz prometa ,pa sreča ,da jih imam še od prve hči ,drugače pa jaz uporabljam te  slinčke ,ko so celi plastični  za korenček ,drugače pa takoj ,ko nehamo jesti ,namočim slinček v vodo ,da tisto tavečo umazanijo dol spravim.Na hlače a li majico ,pa mi nič kaj ne popacamo zaenkrat.
gh danes smo papcali korenček,cvetačo ,krompir,bi ga kg pojedla ,če bi naredila tako ,nisem folgala ji dajati hrane ,tako rada je jedla.Za sadje smo danes prvič probali breskev ,bomo videli ,če bo kaj alergije ...
Ja lepo se imejte,moje princeske že 4 ure spijo.Jaz grem tudi počasi.
Da ne pozabim ,danes sem kupila stekleno stgalo ,sem sprobala ,pa je kar uredu ..
Sedaj pa res ..llllllllllllllllllllllllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhkkkkkkkkkkkoooooooooooooooo              nnnnnnnoooooočččččč1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 2317
22.9.2010 0:08:07   
NATAŠA35
jaz sem še vedno tu...malo sem pospravila, več se mi pa ne dauser posted image ...včasih sem ponoči delala vse, ker sem imela mir, sedaj pa raje podneviuser posted image ...

madeži če se hitro spere, gre vse dol...sem pa kupila tudi te spreje za odstranjevanje madežev, pa včasih pomagajo, včasih ne, tako da nekatere stvari nosimo samo doma, druge ta lepše pa zunaj

gh jaz tudi več ali manj kuhat sveže in sproti, včasih pa kar kupljeno dam...drugače pa smo mi sprobali bučke in krompir in gre dobro v promet user posted image user posted image , ga nisem mogla nahranit, danes pa smo poskusili še z fruchtwerge različico iz lidla in je lonček zmazal kot iz šusauser posted image ...bomo videli, če bo kaj reakcije, zaenkrat ne kaže nič...sigurno se bo poznalo na blatu, ker bo dišalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
22.9.2010 13:00:17   
mamika25
Ojla punce!

No pa imam mal časa. Imela sva posvetovalnico, bil je cepljen, pa ni niti trznil. Kot da ni nič čutil user posted image , sam mal me je čudno pogledal user posted image .
Torej, načeloma je vse okej. Sedi še ne, kar rit spodnaša in se nazaj meče. Pri nas bo še trajalo. Sem rekla, da noče več flaše, pa sem povedala, da mu dajem mleko po žlički, pa se je sam zasmejal, pa rekel: "prav pa naj tako je, če mu paše." Nisem rabla takega odgovora, sam je precej mučno, ker noče vlečt. Imamo 3. zobek (hvala za čestitke user posted image ) in sicer mu je zrastla zgoraj dvojka! Ni enka, ampak dvojka. Tudi enka ven rine, sicer zatipa se jo še ne, samo bo kmalu. Bogi ta mali otrok, pri 5.mesecih 4 zobe, pa še ven rinejo. Ponoči je bilo zdaj 2 noči malo bolje, za spoznanje. In sicer je zdaj tako, da zaspi v svoji postelji, potem pa ponoči tečnari, tečnari in dudo ven meče (sploh ne vem zakaj jo ne likvidiram, ker jo itak ne mara), in potem ga dam k nama na posteljo na sredino in lepo spi ko angelček, mamico pa glava ne boli več. Zdaj si mislim, ko sem tako utrujena, če na meni spiš, samo da si tiho user posted image .

Nataša, Aprilčica lepe mereuser posted image .

A seznam še obstaja?

Naše mere pri dobrih 5 mesecih - 8320g in 71cm. (Zrastel je 5cm v 1 mesecuuser posted image ).

No, toliko. Da veste da mislim na vas. Nekatere mal prečekiram na fb, od drugih ne vem imen... nejanejc? legenda? Pošljite zs, da se še tam mal "pregledamo", če ste gor.

Čao!

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
22.9.2010 13:14:04   
katy83
dan

ma kaj se to dogaja z našim fantom, da se ponoči okoli 3-eh zbudi, pa se meni, igra, ni lačen, ne bi spal Sem ga spet k sebi vzela, pa sva se 1 uro "pričkala", da je noč, pa mora spat, on pa meni roke v usta tiši, pa binca me, pa se smeji. No in po 1 uri teh bojev se mami razjezi, ga nese v njegovo posteljo in zaspi v sekundi dvajset. Kdo bi jih razumel?

no, včeraj sem še kar nekaj delala za diplomo, pa sem mentorju pa somentorci pisala, pa mi je danes mentor odpisal, da naj pridem na govorilne še preden gre T v vojsko.

aja, saj ste verjetno na fb videle, no pa še vseeno. UZ za Timoteja smo prestali, na izvidih ne piše nič kar bi bilo slabo, pa btw naš fant je zdržal celih 5 ur brez hrane in se ni nič jokal. Jaz pa sem se tak bala.

Štajerke, ju3 se dobite/dobimo? kje? kdaj?

lp

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
22.9.2010 13:15:10   
katy83
vau, mamika, vi pa imate pravega korenjaka. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
22.9.2010 14:22:47   
mamika25
Hvala Katy! Po vseh mukah s tem mlekom napredujemo kar v redu očitno. Zgleda je trud poplačan, živci so pa čist skravžlani user posted image .
sem ti pa hotla rečt, da pri nas je bila zdaj en teden ista pesem, zvečer je zaspal ko ubit, čista koma. Pol pa recimo ob 2h, pol 3h - žurka. Ni tečen, ne sitnari, kar pogovarja se, škraba po postelji, brca v ograjo... ko prižgem luč so oči velike kot frnikule user posted image , ves srečen da sem se zbudila. Mojga to ne mori, itak smrči celo noč in ne sliši čisto nič. Jaz pa ni šanse da zaspim če en jamra zraven.

Zadnjič (prejšnji vikend) sva se zmenla, da bom jaz spala na kavču v dnevni ona dva pa v spalnici (tamala je pa itak v svoji sobi). Ker sem bila čist izmozgana, že od vedno rada spim in sem čist user posted image  če nisem naspana (vsaj približno). In ker se je to vleklo, ta nenaspanost se me je moj "usmilu" in mi dal "frej" noč. In zaspim ob 10h na kavču ko top, on ga nahrani, odrihta,... vse. Spim in me nekaj zbudi. Tamal, normalno. Spet se neki pogovarja, brca in sitka. Poslušam, poslušam... "Kaj hudiča bo ustal in ga utišal???!!!" In ustanem. In ga grem jaz umirit. In nazaj spat. In tako celo noč. On je spal ko klada, sploh ga ni slišal. Jaz pa v dnevno. Tako je minila moja noč na kavču. user posted image  in user posted image .

Drugač pa... kuham mu zdele korenček (rdeč in rumen) in mal krompirčka zraven. Ko bo kuhano skoraj bom noter dala še mal greska. Da se zgosti. Upam, da mu bo šlo v slast.
Moram probat te skutke, da vidim kako bo sprejel. Najbrž v redu, sam da je žlica.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
22.9.2010 14:40:48   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: mamika25

Hvala Katy! Po vseh mukah s tem mlekom napredujemo kar v redu očitno. Zgleda je trud poplačan, živci so pa čist skravžlani user posted image .
sem ti pa hotla rečt, da pri nas je bila zdaj en teden ista pesem, zvečer je zaspal ko ubit, čista koma. Pol pa recimo ob 2h, pol 3h - žurka. Ni tečen, ne sitnari, kar pogovarja se, škraba po postelji, brca v ograjo... ko prižgem luč so oči velike kot frnikule user posted image , ves srečen da sem se zbudila. Mojga to ne mori, itak smrči celo noč in ne sliši čisto nič. Jaz pa ni šanse da zaspim če en jamra zraven.

Zadnjič (prejšnji vikend) sva se zmenla, da bom jaz spala na kavču v dnevni ona dva pa v spalnici (tamala je pa itak v svoji sobi). Ker sem bila čist izmozgana, že od vedno rada spim in sem čist user posted image  če nisem naspana (vsaj približno). In ker se je to vleklo, ta nenaspanost se me je moj "usmilu" in mi dal "frej" noč. In zaspim ob 10h na kavču ko top, on ga nahrani, odrihta,... vse. Spim in me nekaj zbudi. Tamal, normalno. Spet se neki pogovarja, brca in sitka. Poslušam, poslušam... "Kaj hudiča bo ustal in ga utišal???!!!" In ustanem. In ga grem jaz umirit. In nazaj spat. In tako celo noč. On je spal ko klada, sploh ga ni slišal.
Jaz pa v dnevno. Tako je minila moja noč na kavču. user posted image  in user posted image .

Drugač pa... kuham mu zdele korenček (rdeč in rumen) in mal krompirčka zraven. Ko bo kuhano skoraj bom noter dala še mal greska. Da se zgosti. Upam, da mu bo šlo v slast.
Moram probat te skutke, da vidim kako bo sprejel. Najbrž v redu, sam da je žlica.

ej, to pa je skoraj tak kot da bi jaz pisala. user posted image user posted image user posted image

Timotej je ravnokar pojedel svoje kosilo. Sem mu naredla tako gosto "juhico" iz krompirja, blitve in cvetače, pa malo kisle smetane not, pa soli. Se mi zdi, da sem dala malo preveč soliuser posted image , drugič sploh ne bom več dala, ker potem sem samo jezna. Je pa blo full dobro. user posted image

(odgovor članu mamika25)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
22.9.2010 19:51:19   
didi5

Na kratko samo da vam povem tole:

nagradno vparšanje: KAKŠNA JABOLKA JE NAJBOLJE PREDELANA? JA TISTA V ŠTRUDLU NE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kak pa je to naša danes mazalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tisti mehki del testa in naribana jabolka not (je sploh ne motijo koščki, ona se očitno drgne kadar ji kaj ni dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mali me že zdaj okol prsta mota - jaz pa sem mislila, da delam pregrobe kašiceuser posted image ). Popoldan sem pa dragemu nastavila, da ji da juhico z ribanci (in mu je zmazala skor cel aventov lončekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) ker jaz sem bila na babjem čveku v Mb - DEŽ BOuser posted image

Jutri kaj več, sem danes bila cel dan na terenu, zdaj pa bo pasalo malo mira:)

Aja pa danes smo spali 12 ur brez zbujanja user posted image user posted image user posted image user posted image

Ustvarjamo našo malo družinico

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
22.9.2010 20:05:10   
katy83
kuc kuc. Kje ste vse???

Midva s timotejem sva danes preživela en lep dan, ne morem verjet kakšen smejkec je ta naš navihanček. Posodo umivam, pa se vsake toliko samo obrnem k njemu, pa se on že smeji.
Pa kaj mi je danes delal. Sredi dnevne sobe imam na tleh odejo 140x200 zaradi njega...no, ampak on okoli nje plazi.

Zdaj čakam dragega, sva se danes zmenla, da si bova po dolgem času privoščla malo skupnega kpanja v bani, pa mogoče kaki rdeči vinček. To sva prej, preden sem zanosla full pogosto prakticirala.

aja, tiste, ki imate fantke, imam 2 vprašanja (niti malo povezana med sabo )
* kako je s kožico na lulčku. Vlečete to dol?  in če ja, kako pogosto? Ne vem, jaz kr nekak pozabim na to, pa saj to pol sami začnejo al kak?
* no, drugo vprašanje pa tiste, ki ste dale vaše junake krstit, kaj ste jim oblekle? So bili v belem? Jaz imam doma namreč en fajni, taki frajerski, nič naničkani, beli komplet, ampak se mi zdi, da bo full pretanek.

didi, kako juhico si to dala? Jaz sem ravno danes ugotavljala, da moj bogi otrok je non stop isto hrano. Bi mu rada kaj drugega dala, pa nimam idej. user posted image

lp

(odgovor članu didi5)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 romantičnih imen za nežne fantke
Kakšno ime dati fantku, ki je že kot novorojenček pokazal, da je zelo nežen in občutljiv deček? V članku preverite devet...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?