|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
22.9.2010 12:05:31   
samsara04
En lep pozdrav vsem user posted image

Vas redno berem, le pišem ne.
čukica čestitam za user posted image , d3lfink4 tebi pa za brcike!

Drugače pa se malo preveč potepam naokoli in premalo počivam...zato pa me je včeraj zvečer grozno bolel trebuh, trtica, pa še glava. Glavno je, da sem danes bolje. V soboto sem bila na poroki od kolegice in ko sem se v nedeljo zjutraj zbudila, sem (prvič) občutila majhno bunkico na levi spodnji strani trebuha, ki je čez trenutek izginila. Sem pa bila toliko bolj vesela zvečer, ko sem ležala na levem boku in bila s trebuhom naslonjena na mojega. Takrat sem začutila prvo brciko user posted image Tako da bo ta dva tedna do pregleda nekoliko lažje preživeti.

Čestitam vsem za dobro opravljene preglede in srečno tistim, ki jih imate danes.

Ko ste že toliko pisale o hrani...ravno pečem potico. Tok se mi je zluštalo pehtranove, ki je moj ne mara, tako da delam zanj orehovo user posted image

Lep dan vam želim!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
22.9.2010 12:44:12   
sara1986
IZVIRNO SPOROČILO: lil_

sara1986 joj ti morm povedat, da se mi je dons sanjal o tep. sam kej vec, ti nemorm povedat, k me "ne poznas" user posted image

Zdej me pa ful zanima, heheheuser posted image user posted image user posted image Povejjjjjjjjjjjjjjjj user posted image

(odgovor članu lil_)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
22.9.2010 13:06:56   
iluzija
oooo klepetulje kako ste pridne user posted image

jaz sem pa danes tako lena da je joj user posted image , po moje me mal luna daje, haha
Vsa nejevolna sedim in čakam da bo ura toliko da grem domov, no zdele bom malo pobrskala po netu za kakšen dober recept za bučno juho, morm mal bučke porabiti, če ne bojo zgnile.

ja pa vsem user posted image čestitke za dobre rezultate pri pregledu in za brcike user posted image kar tako naprej

aja glede pregleda in vode ter krvi, je pa pri meni tako da pred vsakim pregledom, ki ga imam dam prej vodo in kri, tudi 29.9 ko imam morfologijo mi je rekla nej grem prej dati vodo in kri, zanimivo kako se tile G razlikujejo med sabo, sem mislila da imajo to vsi isti sistem, pa očitno ni tako user posted image

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
22.9.2010 13:29:33   
ninchi9
Hej Cukica - čestitke za pobiča... Veliko fantkov bo.. Vse nosečnice okoli mene pričakujejo user posted image , vključno z mano...

Kar pa se tiče brcik - jaz jih čutim že vsak dan user posted image user posted image , ampak večinoma na istem mestu. Kak je to fajn občutek.user posted image Imam pa drugače take težave z glavoboli, mogoče zaradi tega, ker spim 10 ur in to vsak dan user posted image user posted image . Če pa je tak fajn, hehehe.

Vidim, da ste že vse nosečke, ki ste tak daleč kot jaz, imele že morfologijo. Ne vem, kaj je z mojim G, ampak naslednji pregled ni morfo, bom pa že v 22. tednu. Kaj te razmišlja sploh in kdaj me misli naročit na morfo?? No, se bom mogla malo razkurit v torek.. Že pri materinski knjižici so tak zavlačevali in sem jo dobila komaj na prejšnjem pregledu, prav tako sem zelo pozno dala prvo vodo in kri. Res ima vsak G svoje finte, svašta!!

No, kljub vsemu pa se mi zdi, da imam toliko energije, spet sem v akciji, slabosti so hvalabogu minile. A baje se v zadnjem tromesečju spet začne.. user posted image

Jeee, pa sonček je zunaj!!! In mi gremo na izlet, juhu!!

Punce lepo bodite in uživajte v tem prelepem dnevu

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
22.9.2010 13:34:57   
Mišyka
ninchi9 jst naj bi mela punčko, tko da... Ampak na splošno se mi pa res zdi, da je več fantkov. Vsi morjo bit...

Kaj pa če boš mela morfologijo, sam da ti je ni nič omenjal? Mislim, da je to pravi čas. No, poročaj!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
22.9.2010 13:46:35   
Nina33
Helou!
Jaz dam vodo na vsakem vsakem pregledu, kri so mi v drugo samo s prsta za hemoglobin preverit vzeli. V ponedeljek bom pa verjetno spet bolj krvodajalec, zaradi toxe in neg. Rh faktorja. Na morfologiji imam pa "samo" UZ, je pa res, da imam posvetovalnico le dan prej.
Samsara, jaz mam tut pehtranovo najrajš user posted image . Samo se mi je ne da delat, mi rata mamo nafehtat user posted image . jaz si za lušte kar pehtranove mafine nardim.
Pa čestitke za brcike vsem user posted image .
Lep sončen dan vsem!

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 22.9.2010 13:47:58 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
22.9.2010 13:58:35   
jekica
Hojla punce,

Sem pravkar z pregleda in je vse ok. Sem ful vesela in mi je kr odleglo.

Za seznam: morfologijo imam 13.10, naslednji pregled pa 19.10.

Toliko ste govorile o potici, da se mi zadaj ful lušta sladice.... ne vem če ne bom skočla v trgovino....user posted image

Uživajte v sončku dokler še je.

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 14:00:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
22.9.2010 14:04:37   
suzy29
Dober dan so user posted image . Kako kaj preživljate ta prečudoviti dan?
cukica sem vesela, da si šla iz pregleda nasmejana ter polna samih dobrih izkušenj user posted image . Sedaj pa le pozitivno naprej....
hayabusa , jane77 čestitke za brcike user posted image

d´ori   kako je bilo na pregledu?

meta21 če te služba res tako zelo utruja, potem to le reci svoji G.. Jst sem sicer že od vsega začetka v bolniškem staležu zaradi komplikacij, morem pa priznati, da je samevanje doma čez čas kr nekako...hhmmm, kako bi napisala.......smotano. Postane ti dolgčas! No vsaj meni je.

maurica tudi jst sem bila včeraj v trgovini BC v Celju. Je moj slišal reklamo za znižanje, pa sva šla popoldan mal pogledat. Mislila sem, da imajo res kaj konkretnega, pa sva tudi mi2 šla kr mal razočarana od tamuser posted image .

sara1986 pri meni so brce tudi že čez celi dan, le da so enkrat bolj konkretne, drugič pa bolj nežne. user posted image

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 14:12:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu suzy29)
  Neposredna povezava do sporočila: 3185
22.9.2010 14:17:54   
iluzija
ooo ja, Gospodinje so zakon, takrat k so one na sporedu je moj večer, moj že ve da se nima kej dalinca za dotikat user posted image , kva pa vem te babnce me tko sprostijo k so tko z vsem žavbam namazane. hahaha

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
22.9.2010 14:26:30   
Mišyka
IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka

Registrirana kje pa si kupila te "žabe"? Jst mam tud na levi nogi stanje slabše, ampak zdej je zaenkrat vse ok. Ko pa boli je pa res občutek kot da ti bo nogo raznesl, pa peče ko hudič. Upam da se tudi tebi stanje umiri če ne drugače pa s temi "žabami"

Jaz sem jih kupila v lekarni. Sigvaris kompresijske hlačne nogavice. Do zdaj sem jih sprobala samo enkrat, ker mi je bilo tako vroče v njih, da sem mislila, da bom skupaj padla.
To se mi je v 1.user posted image enkrat namreč zgodilo in od takrat imam prav fobijo pred omedlevanjem. Sem takrat skupaj zlezla kar na ulici, HB, da me je mož ujel in nisem padla po tleh. Večina folka je pa buljila vame, namesto da bi pomagali.
user posted image Mogoče so mislili, da sem bila pijana. user posted image

Jst mam tud že skor celo življenje problem z omedlevanjem, verjetno zarad nizkega pritiska. Pa mislim, da so posledica vsega skup tud glavoboli in te moje migrene z avro. Skratka ni fajn.
Ti pa misliš, da je to zarad nogavic? Kaj pa če jih imaš samo ponoči?

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 3187
22.9.2010 14:27:26   
suzy29
sara1986 ne skrbi zarad metuljčkov ter brc. Boš na pregledu videla, da je vse o.k.

teyla meni so do sedaj pri svoji G. pregledali 2xvodo in 1xkri. Ker pa sem bila vmes nekaj časa tudi v bolnici, so mi pa še tam vzeli 2xvodo ter 2x kri. Boš videla, da bo treba verjetno sedaj bolj pogosto pregledovati kri in vodo, kot pa na začetku. Pa tudi pogostost samih pregledov se bo povečalo.Je pa res, da je pri vsakem dr. to drugače. V primeru, da pa G. na kaj posumi, pa te tako ali tako naroči na bolj pogoste preglede. Tako da ne skrbi, je že vse o.k.!

tamy82 kaj fajnega kupi tvojemu

d3lfink4 čestitke za nove majčke. Si pa res zelo ustvarjalna in polna idej. Ko bodo suhe, nam jih pa le pokaži.
jekica user posted image  za uspešno opravljen pregled

Mmmmm.......ste mi naredile lušte zarad potice, čeprav jo imam sama najrajš iz pregrete smetaneuser posted image

< Sporočilo je popravil suzy29 -- 22.9.2010 14:38:19 >

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 14:32:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Mišyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3189
22.9.2010 14:43:14   
tamy82
Registrirna in iluzija jaz sem to serijo gospodinj, ki jo zdaj predvajajo na pop brio že kdaj pogledala, ker sem jo downloadala z neta user posted image so pa res zabavne user posted image midve s cimro sva imele tudi prav obred, da sva gledala gospodinje in zraven vedno pile breezer user posted image

suzy29 mojemu sem že kupila eno majčko, ker si itak nikoli noče ničesar za oblečt kupit user posted image zdej pa samo upam, da bo tudi on zadovoljen z njo, ker je kar izbirčen user posted image

Tako da šoping sem danes že dala skozi. Naredila sem tudi že maso za rafaelo kroglice, potem zvečer bom pa še biskvit za torto spekla. Ostalo bom pa še ju3. Tako da bo še zabavno. user posted image Sej moj že pravi, da spet pretiravam user posted image

Komaj pa že čakam na M drugi teden, da bom spet videla naši pikico, ki je zdej že kar zrastla verjetno. Pa še moj gre zraven ... Upam, da bo vse ok, do zdaj HB vse BP user posted image

uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 3190
22.9.2010 14:44:00   
Teyla
Jaz sem pa ravnokar s kosila, pa opažam, da ste res čveke. user posted image
No s potico men ne boste naredile lušt, je pa res, da že sedaj razmišljam o kaki kremšniti, ki se mi je lušta. Mogoče bova z dragim po šoli za starše zavila v mercator, tako kot zadnjič.

Komaj čakam jutrišnji pregled, bom napisala obsežno poročilo. Prav gotovo bo dosti smeha, ker gre moj zraven. user posted image

tamy82 se lahko javim za raffaelo kugle?user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 22.9.2010 14:46:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 3191
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 14:47:01   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
22.9.2010 14:55:15   
tamy82
Teyla kaj a ti bi delala rafaelo kroglice ali jih jedla? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3193
22.9.2010 14:57:13   
cukica
Punce ne o sladicah,ker se mi kr sline cedijo,...pa se nesmem še pregrešit,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
22.9.2010 14:58:25   
cukica
Dori včeraj smo mel na predavanju,prehrano in dojenje so mal zamenjali,...kako si pa odpravila danes???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu samsara04)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
22.9.2010 15:18:41   
Tretjedete
d3lfink4, čestitke za brcike; verjetno je že prej bilo kaj bolj diskretnega, samo nisi opatila. V vsakem primeruuser posted image . A se da kje videti tvoje majice??? Drugače pa super, imam zelo rada home made zadeve, tudi za darila....

lil, otrdevanje načeloma ni nič narobe, ne skrbi. Pač glej čimveč počivati, kolikor lahko, čeprav se meni zdi, da počitek ni odigral neke vloge...

IsabellaLana, glede počasnega odtekanja plodovnice ne vem. Meni je sicer v prvo odtekla voda, ampak konkretno. Se je slišalo prav POK, potem pa naenkrat pod mano luža.... Sem pa potem seveda šla rodit...

samsara04, ti kar počivaj... Pridna za potičko; jaz bom danes spekla muffine.... Jih imamo zelo radi.

ninchi9, mogoče pa ti ne bo povedala, da ravno dela morfologijo. Meni jo je tudi v prvo delala kar moja G in mi tudi ni posebej povedala, da bo naslednjič morfologija...

Registirana, Razočarane gospodinje so pa moja nadaljevankauser posted image . Jo redno spremljam... In takrat me nihče ne sme motitiuser posted image

Teyla, pridna, da tako lepo telovadiš. Če si že prej telovadila in si torej fil, ni nobenega razloga, da ne bi nadaljevala v nosečnosti. Če se fajn počutiš. PAč če se ti vaje ne zdijo primerne, jih prilagodiš svojim zmožnostim...

lola_J, se strinjam, da se v drugi nosečnosti manj sekiraš. Marsikateri občutek ti je znan še iz prve nosečnosti, čeprav se mi zdi, da v nosečnosti te vedno nekaj skrbi. Po porodu pa itakuser posted image

Tamy82, ti si kar privošči poležavanje... Jaz bi tudiiiiiiiiiiiii. Glede hlač pa kar prvo svoje preveri. In kaj lepega oz. dobrega boš pekla?? Jaz rada naredim rafaello torto. Mljask; odlična, ampak zelo nasitna, tako da je dovolj mali košček.

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
22.9.2010 15:36:09   
suzy29
Naju z user posted image  je pa včeraj doletela ena čast. Od prijatelja (ki je bil mojemu tudi poročna priča) dvomesečnemu sineku greva za krstna botra. Ko sem izvedela, sem bila zelo vesela, potem je pa takoj nastala zaskrbljenost. Kaj naj kupiva za darilo oz. kaj naj mu podariva??user posted image ?? Ima katera kaj izkušenj oz. idej kaj se v takih primerih podari? Zelo bi bila vesela predlogov in pa povratnih informacij kaj so kaj vaši user posted image  dobili ob krstu.

(odgovor članu Tretjedete)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
22.9.2010 15:43:09   
suzy29
Za vse tiste, ki še niste kupile vozičkov:
V trgovinah Pikapolonica je nora akcija. Za samo 399€ dobiš komplet Pilko P3 On Track modular (športni voziček, lupinica, košara, prevajalna torba)

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
22.9.2010 15:49:05   
tamy82
suzy29 glede darila za krst: pri nas botri ponavadi kupijo verižico s kakšnim lepim obeskom v obliki začetne črke imena ali kaj podobnega. Tudi jaz sem dobila tako verižico za svoj krst (sicer je to že kar nekaj časa nazaj).
Pač neko darilo mu kupiš, ki naj bi ga imel celo življenje za spomin na krst, tako da meni se zdi verižica kar primerna.

(odgovor članu suzy29)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
22.9.2010 16:41:09   
lil_
ok pol se zarad otrdevanja ne bom sekirala, sam pravte, pocivat...men se to dogaja lih zvecer, k se ulezm, cez dan, je trebuscek "mehek", zvecer pa cist napihnjen in trd.

sara1986 jah pa nebom ti se povedala vsega, sva ble pa sosolke user posted image kar se pa sanj tice: sva ble na eni obletnici....pa prideva obe s trebuhi in ti men poves da mas rok februarja...jst ti pa recem, da vem in da jst tut...tep pa pol ni blo cist nc jasn...
jah no kr neki...sam v sanjah mi je blo pa smesnuser posted image

grem jst golaz kuhat, ce ga hocm se dons jest user posted image drugac pa tut mene s ksno potico ne prepricate, tut s kremsnitami ne user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.