Tretjedete
|
d3lfink4, čestitke za brcike; verjetno je že prej bilo kaj bolj diskretnega, samo nisi opatila. V vsakem primeru . A se da kje videti tvoje majice??? Drugače pa super, imam zelo rada home made zadeve, tudi za darila.... lil, otrdevanje načeloma ni nič narobe, ne skrbi. Pač glej čimveč počivati, kolikor lahko, čeprav se meni zdi, da počitek ni odigral neke vloge... IsabellaLana, glede počasnega odtekanja plodovnice ne vem. Meni je sicer v prvo odtekla voda, ampak konkretno. Se je slišalo prav POK, potem pa naenkrat pod mano luža.... Sem pa potem seveda šla rodit... samsara04, ti kar počivaj... Pridna za potičko; jaz bom danes spekla muffine.... Jih imamo zelo radi. ninchi9, mogoče pa ti ne bo povedala, da ravno dela morfologijo. Meni jo je tudi v prvo delala kar moja G in mi tudi ni posebej povedala, da bo naslednjič morfologija... Registirana, Razočarane gospodinje so pa moja nadaljevanka . Jo redno spremljam... In takrat me nihče ne sme motiti Teyla, pridna, da tako lepo telovadiš. Če si že prej telovadila in si torej fil, ni nobenega razloga, da ne bi nadaljevala v nosečnosti. Če se fajn počutiš. PAč če se ti vaje ne zdijo primerne, jih prilagodiš svojim zmožnostim... lola_J, se strinjam, da se v drugi nosečnosti manj sekiraš. Marsikateri občutek ti je znan še iz prve nosečnosti, čeprav se mi zdi, da v nosečnosti te vedno nekaj skrbi. Po porodu pa itak Tamy82, ti si kar privošči poležavanje... Jaz bi tudiiiiiiiiiiiii. Glede hlač pa kar prvo svoje preveri. In kaj lepega oz. dobrega boš pekla?? Jaz rada naredim rafaello torto. Mljask; odlična, ampak zelo nasitna, tako da je dovolj mali košček.
|