|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
21.9.2010 21:26:00   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

no, mene jutri ne bo. user posted image
Sicer imam dober razlog, da me ne boste kregale. Moj je namreč doma, pa bo imel T, jaz pa bom diplomo dalje delala. Zdaj sem not padla, je treba. user posted image user posted image user posted image Upam, da me bo ta navdušenost držala še nekaj časa. user posted image

Maš finte.Če ne moreš,pač ne moreš.Ti kr diplomo napiši,da bo enkrat za tabo.Čestitke!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
21.9.2010 21:30:33   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Sicer imam dober razlog, da me ne boste kregale. Moj je namreč doma, pa bo imel T, jaz pa bom diplomo dalje delala. Zdaj sem not padla, je treba. user posted image user posted image user posted image Upam, da me bo ta navdušenost držala še nekaj časa. user posted image

Maš finte.Če ne moreš,pač ne moreš.Ti kr diplomo napiši,da bo enkrat za tabo.Čestitke!user posted image

no, računam, da bom fertik do konca leta, tak da babe, po novem letu, pa čvekam, da bo pc pregoreluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
21.9.2010 21:31:41   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

no, računam, da bom fertik do konca leta, tak da babe, po novem letu, pa čvekam, da bo pc pregoreluser posted image user posted image user posted image

Valda,da boš,ti kr daj gasa!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
21.9.2010 21:37:20   
katy83
nič babike, grem se še z mojim malo družit, pa spat. Fajn čvekajte jutri, samo ne tak, da bo spet dež. user posted image

nočka

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
21.9.2010 21:41:09   
matcar

nič babike, grem se še z mojim malo družit, pa spat. Fajn čvekajte jutri, samo ne tak, da bo spet dež. user posted image

nočka

Nočko,Katy!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
21.9.2010 21:48:12   
matcar
Jaz tudi grem počasi,malo še brat pol pa spat.Seju3 zjutraj tipkamo!
Nočko!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
21.9.2010 22:19:01   
ly117
Čer! user posted image

Vidim da ste že vse šle pančkat, te pa vas grem za nazaj brat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
22.9.2010 7:29:27   
matcar
Jutro!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
22.9.2010 7:30:32   
matcar
Mi že porihtani,Mkas je že v vrtcu,ga je mogla Lea peljat,ker je tak htel.user posted image user posted image Počasi pa še mi2 pičima.Se vidimo na kavi!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
22.9.2010 10:40:21   
tasa_m
Se vidi da ste vse na kafeju, da sem Mariborčanke neki na koncu strani iskala user posted image  user posted image

Kot ste ugotovile, mene ne bo user posted image user posted image   user posted image Sem mislila, da bom pr frizerju prej na vrsti pa sem bila komaj ob 9h. No, saj sem Lijo peljala tudi komaj ob 8,30 v vrtec, ker sva se malo zaspaliuser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
22.9.2010 10:42:54   
elevitka
ma klinc smo na kavi.... bi šla ja ker mam vsega poln kufer že! T pa je siten kot driska heeeelllppppp !

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
22.9.2010 10:49:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

ma klinc smo na kavi.... bi šla ja ker mam vsega poln kufer že! T pa je siten kot driska heeeelllppppp !
user posted image user posted image user posted image Lija je tudii danes ful tečna. user posted image No, samo popoldan jo babi prevzame in jo ima do jutri dokler ne pridem po njo user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
22.9.2010 10:50:08   
tasa_m
Kira ve zdaj to:
jaz si bom lase belila, ker hočem bit rdeča in zdaj ne vem točno, koliko moram dat česa (peroksida in blanža) da je prav? A to mora bit tak kremasto al kako? Ker na embalaži nič ne piše? user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
22.9.2010 10:52:53   
elevitka
tasa ja kremasto more bit... jaz sem lase belila da sem črno ven spravila, sam je že kr nekaj časa od tega. Vem samo da tega ne bi počela več sem skuila lase in glava mi je kr žarela (naslednjič ko me prime grem k frizerju)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
22.9.2010 10:56:11   
elevitka
http://www.ringaraja.net/forum/m_5300185/mpage_140/key_/tm.htm#5368846

evo tasa nekaj na to temo

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3490
22.9.2010 11:12:29   
matcar
Evo mene,že doma.Skuhala zdaj na brzino,pa nekaj pojedla,pol pa šibam delat.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
22.9.2010 11:18:15   
elevitka
ste se nakofetkale in načvekale še zame ?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
22.9.2010 12:11:29   
ly117
Dan! user posted image

Malo pavze. Prišla domov na hitro glavo oprala, pripravla za kosilo
( boma imela pleskavice pa kruh ), perilo pobrala pa novo obesla pa pripravla za novo pranje.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
22.9.2010 12:34:43   
matcar

Itak!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
22.9.2010 12:35:24   
matcar
Šibam jest pa delat.Lepo bodite do večera!
Pa-pa!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
22.9.2010 12:53:28   
ly117
Jaz sem se že tudi najedla. Zdaj se mi pa tak spi da bi najrajši zalegnila ne pa šla delat. Grem se zrihtat za na šiht pa,

pa, pa.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
22.9.2010 12:56:59   
rina22
midve sva tudi že doma user posted image uredile sva vse, kar sva imeli, na pol poti mi je T zaspala, pa se je zbudla, ko sva šle na bususer posted image

jaz sem se bolj slabo, ker je T skozi nekaj letala pa ni bila sekunde skoraj pri miruuser posted image aja, pa punce so slišale, kak visoki c zapoje user posted image user posted image

koala in sacherca, lepo vaju je blo spoznat user posted image user posted image user posted image user posted image
ly, matcar in sraya, vas je pa blo lepo videt po doooooooooooooooooooooolgem času user posted image

upam, da se kmalu spet vidimo na kaki kaviciuser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
22.9.2010 13:00:48   
arabela*
Danuser posted image

eto še mene na raportuser posted image

Ja fajn je bilo malo čvekat, čeprav sem kar hitro šibala domov...še fajn, ker je moj kafe spil in tak šibal delat, ma ga okupirajo, ko pa ima čas, pa ničuser posted image user posted image ...ma sva se spet nekaj spričkala......bi na cajte nekam spokala za par dni, da si živce spočijem od vsehuser posted image ....))))
A še v vrtcu, M pa je šla zdaj malo k babici do večera, jaz pa grem pogodbo podpisat za šolo na zavoduser posted image ...aja v petek pa še grem teste delat(pač za arhiv)user posted image user posted image user posted image
Rina22...lepo da sta s Timejo uspele prit...je že prava damica...škoda da ni bil9o M, bi se igrale skupaj...) pa drugič..
Sacherca.....za tebe sem čist spregledala da prideš danes....saj veš, še imam nekaj za tebe....user posted image user posted image ....tak da naslednič dobiš 10000%user posted image

Grem sedaj pospravit do konca....in naprej v mesto..

Lep dan in se tipkamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
22.9.2010 13:04:41   
koala
Dan!

Je bilo fino, rina tudi tebe je bilo lepo spoznat T je pravi cukerček, pri miru pa itak ni nihče v tej starosti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
22.9.2010 13:10:52   
katy83
dan

ma kaj se to dogaja z našim fantom, da se ponoči okoli 3-eh zbudi, pa se meni, igra, ni lačen, ne bi spaluser posted image Sem ga spet k sebi vzela, pa sva se 1 uro "pričkala", da je noč, pa mora spat, on pa meni roke v usta tiši, pa binca me, pa se smeji. user posted image No in po 1 uri teh bojev se mami razjezi, ga nese v njegovo posteljo in zaspi v sekundi dvajset. user posted image Kdo bi jih razumel? user posted image

no, včeraj sem še kar nekaj delala za diplomouser posted image , pa sem mentorju pa somentorci pisala, pa mi je danes mentor odpisal, da naj pridem na govorilne še preden gre T v vojsko. user posted image user posted image user posted image

aja, saj ste verjetno na fb videle, no pa še vseeno. UZ za Timoteja smo prestali, na izvidih ne piše nič kar bi bilo slabouser posted image , pa btw naš fant je zdržal celih 5 ur brez hrane in se ni nič jokal. user posted image Jaz pa sem se tak bala. user posted image

Lepo, da ste se načvekale danes, škoda da me ni bilo, da bi Rino spoznala.user posted image no, pa drugič.

Elevitka, kaj je narobe? Sem na fb prebrala, da te nekaj jezi. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?