|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gaja potrebuje...
18.9.2010 19:55:45   
al1*
Me kar srce boli, ko mislim na Rubin in njeno družino. Pa kar ne neha in ne neha deževat.

Upam, da so varni.

lp

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 351
18.9.2010 19:58:03   
marta82
Joj, upam, da je vse ok.user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 352
18.9.2010 20:02:59   
valči
Rubin,ves dan sem virtualno z vami in mislim na vas,ter vam pošiljam kup user posted image user posted image ,pa zate,Rubin.

Upam,da ste na varnem in da bo Gaji bolje.

Veš,tudi naša srednja hčera je Lara in ko sem potrta,to tako čuti in me objame,tako iskreno.Čutijo otroci.

Vendar ne bi o stiski,to,kar ti doživljaš zadnje leto je boj,velik boj za življenje,varnost.Močna si in samo klanjamo se ti lahko.Oba z možem sta močna in občudujem vaju.

Drug teden vam pošljem nekaj everčkov,pa še nekaj za Laro,da se razveseli.

zvesta,javi mi cifro t. računa.Pa tebi tudi kapo dol za požrtvovalnost,si res prava,iskrena prijateljica.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 353
18.9.2010 20:10:13   
dolenjka
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image  pa javi se nam kaj user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 354
18.9.2010 20:11:31   
ZARA
Rubin se je danes javila na eni debati, pa ne vem kje. SREČNO VSEM!

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 355
18.9.2010 20:23:56   
zvesta
Rubin. je v redu.... pravkar sem govorila z njo.... je rihtala Laro, ker je mož pri gaji in ni utegnila mene paranoika poslušat :)

tak da sem si oddahnila...

zdaj pa grem sestavljat dopis za občino, pa četudi ne grem spat...

< Sporočilo je popravil zvesta -- 18.9.2010 20:25:46 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 356
18.9.2010 20:27:18   
Tanja55
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Ce rabis pomoc, mi poslji...na ZS ali mail, sej ga mas. Mislim na Rubin. in sem vesela, da so v redu.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 357
18.9.2010 20:28:00   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55

Ce rabis pomoc, mi poslji...na ZS ali mail, sej ga mas. Mislim na Rubin. in sem vesela, da so v redu.

hvala.... bom izkoristila, če bo sila....

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 358
18.9.2010 20:34:37   
tasa_m
Uh, zdaj pa mi je kr lažje, ko si napisla ad so OKej.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 359
18.9.2010 20:48:49   
alda
Držim pesti za mirno noč povsod, posebej pri naši Rubin!!

Kdor govori za menoj, govori z mojo ritjo!!

I saw an angel become the devil
Still they look pretty good hand in hand
Well baby, I don't need any of them
Heaven nor hell
Volbeat!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 360
18.9.2010 20:52:10   
dolenjka
Zvesta, hvala ker nas tako pridno apdejtaš user posted image  user posted image

Rubin, želim vam čim bolj mirno noč, da bi vsaj malo zatisnila oči user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu alda)
Neposredna povezava do sporočila: 361
18.9.2010 21:30:58   
Rubin.
Punce moje iskreno opravičilo, da se nisem prej javila. Vem da ste v skrbeh. Sem celi dan na trnih, se moram s čim zamotit, da ne razmišljam o dežju. Ufff. Sem prej gledala poročila, pa mi je žal. Grozno kaj morajo doživljati ti ljudje. Potem pa še mene zgrabi panika. Najbolj žalostno se mi pa zdi, da nekdo, ki ima moč vse spremenit ostaja brezbrižen ob naši stiski in grozi, ki jo doživljamo, pa ne bi smel biti že po zakonu ne.

Sicer pa je naša hiša zaenkrat še cela, kaj se tiče plazu, pa se je en del dodatno splazil. Zemlja je napita in noč ne obeta nič dobrega. Jaz resnično upam, da se to deževje čimmprej neha. To noč verjetno ne bom nič spala, tako kot nisem prejšnje.

Hvala vam za skrb moje rr-prijateljice. Upam, na najboljši izid. Se zjutraj javim zvesti.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 18.9.2010 21:31:29 >

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 362
18.9.2010 21:36:35   
*miska.mcc*
grozno!
drzim pesti in mislim na vas! user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 363
18.9.2010 21:53:15   
špelin@
Rubin., vso srečo!!! Pri nas (Zagorje) se bojimo, kaj bo prinesla noč, čeprav je že zdaj fejst hudo user posted image HB jaz nisem doma na področju, ki je na udaru, sem pa vseeno totalno napsihirana, ker poznam ljudi, ki zelo trpijo user posted image Dež pa lije, lije, lije...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 364
18.9.2010 21:58:35   
Rubin.
ja špelina, tudi mene stiska, ko vidim kaj se dogaja drugje. Vem kaj doživljajo, grozo, strah, nemoč, kaj bo prineslo jutro,... .

Dež pa še kar lije user posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 365
18.9.2010 22:07:00   
Colt
Rubin, držte se. Jaz sem sicer doma na območju ki je še najmanj ogroženo, tako da si sploh ne predstavljam kaj doživljate....vem pa da če bo panika prevelika, nas bodo rezerviste vpoklicali (Alarmirali) in gremo na teren pomagat folku. Ne bi blo prvič.

Zvesta, tebi pa tudi kapo dol...plemenito je tvoje delo! Nikol nisem dvomil vate.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 366
18.9.2010 22:07:52   
benika
Rubin in špelin@, iz našega konca vama pošiljamo vse možne dobre misli, želje, pikapolonice, pesti in karkoli bi še pomagalo, da tudi ta noč mine brez pretresov in posledic. Srečno obema ter vsem, ki današnjo noč pričakujete s strahom.

Ob takih trenutkih sem res hvaležna, da živimo na nepoplavnem območju.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 367
18.9.2010 22:18:01   
Colt
Po zadnjih informacijah ki jih imam se je SV končno zganila. Zaenkrat sta dva voda vojakov že na terenu. To je sicer manjše število, cca 50-60 mož, vendar sem prepričan da je to šele začetek. Ljudem je enostavno treba pomagat.

Me pa tu vseeno nehote prevevajo misli, kako na to gledajo tisti ljudje ki so še pred kratkim podpisovali peticijo o ukinitvi naše Vojske...

Grega

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 368
18.9.2010 23:28:53   
zvesta

poslal mail... resnično ti hvala...

Pomagajte:

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 369
18.9.2010 23:30:28   
zvesta
Zbiramo sredstva za Rubin. in njeno Gajo, ki se končno vrača domov.

Prepričala sem jo, da mi je posredovala njen TRR in ostale podatke, tako da boste lahko denar nakazale direktno njej. Tako da tiste, ki bi jih želele, se lahko obrnete name in podatke prejmete takoj, ko jih prejmem tudi jaz.
Lahko na ZS ali na mail zvesta @ gmail.com

Torej, tiste, ki lahko... Vsak evro ji bo prišel prav in vem, da bo šel v prave roke. Rubin še sploh ne ve kaj jo čaka in kakšni stroški bodo tu zadaj.

Sporočite ko nakažete. Rubin. edina želja je, da se vam osebno zahvali.

Hvala v mojem imenu!

Bi pa še potrebovala, če lahko kdo posodi/podari:
- airex blazino dokler ne dobijo svoje - CUKRČEK
- stolček Bumbo - obljubila dskubin - že dala na pošto-.. HVALA!
- kombinezon 74/80 . obljubila gapii27

tista, ki je nakazala z računa Ju. Ba., prosim, javi se mi.... Rubin. si res želi, da se zahvali vsaki posebej....

najbolje je, če kar v namen plačila napišete nick... ali pa meni ali rubin sporočite nick in ime in priimek s katerega je nakazano, da se bo rubin. lahko zahvalila..

smo pa ob vsej skrbi za Gajo in njeno zdravljenje/oblačila pozabile na malo Laro... če katera želi, lahko pošlje tudi kaj zanjo.. se je včeraj zelo veselila paketa oblačilc za Gajo, pa mislim, da bi bilo fino, če bi mogoče prišel tudi kak zanjo.... je pa velika punca, nosi oblačila 128/134

< Sporočilo je popravil zvesta -- 18.9.2010 23:32:49 >

Pomagajte:

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 370
19.9.2010 8:00:34   
Hope2
Non stop čekiram novice na trnih, tolk je grozno, žalostnouser posted image . Kako ste rubin, kako ostale na poplavljenem mestu? Upam da ni kaj hujšega prinesla noč in da bo od danes naprej res lepše vreme. Sonček, je že skrajni čas, da posije sonček na vaše življenje.

Zvesta, rubin, če še kaj rabita, povejta, da vidimo če še kako lahko pomagamo

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 371
19.9.2010 8:06:22   
sončnica24
Rubin upam da ste vredu preživeli noč, ker v mariboru je vso noč vlivalo, pri nas sicer ni straha da bi blo kar koli ker nismo na poplavnem področju, tako da upam da ste druge imele kolikor tolikor mirno noč.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 372
19.9.2010 8:08:57   
marta82
Rubin mislim na vas.user posted image user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 373
19.9.2010 8:09:48   
Tanja55

Sori, vidla sele zdejle...bom takoj pogledala.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 374
19.9.2010 9:27:25   
zvesta

Sori, vidla sele zdejle...bom takoj pogledala.

hvala, hvala hvala...

Pomagajte:

(odgovor članu Tanja55)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?