|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gaja potrebuje...
17.9.2010 13:34:47   
A & T
Tudi jaz bi prosila za podatke in upam, da bo glede na obilico dežja vse dobro. Želim vam vso srečo, ki jo še kako rabite. 

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 326
17.9.2010 13:40:11   
blak
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

IZVIRNO SPOROČILO: banga

Draga Rubin, v mislih sem s tabo in tvojo družino in molim, da vam to deževje ne bo naredilo še večje škode. Razumem, da te bi skrbelo za hišo tudi, če vas ne bi bilo doma, ampak, ko berem napovedi vremenarjev, da bo današnja noč najhujša glede količine padavin,me je resnično strah za vas. A ne bi raje že zdaj odšli na varno?

Točno tako tudi jaz mislim.

Rubin prosim pojdite kam na varno.

Res je. Pojdite na varno! Če so že napovedi tako slabe, dajte si zrihtat prenočevanje kje drugje. Samo da se še vam kaj ne zgodiuser posted image . Sprejmite ponubo od froschi ali koga druzga, samo ne se izpostavljat. Prosim vas...zares.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 327
17.9.2010 15:32:28   
zvesta
Zbiramo sredstva za Rubin. in njeno Gajo, ki se končno vrača domov.

Prepričala sem jo, da mi je posredovala njen TRR in ostale podatke, tako da boste lahko denar nakazale direktno njej. Tako da tiste, ki bi jih želele, se lahko obrnete name in podatke prejmete takoj, ko jih prejmem tudi jaz.
Lahko na ZS ali na mail zvesta @ gmail.com

Torej, tiste, ki lahko... Vsak evro ji bo prišel prav in vem, da bo šel v prave roke. Rubin še sploh ne ve kaj jo čaka in kakšni stroški bodo tu zadaj.

Sporočite ko nakažete. Rubin. edina želja je, da se vam osebno zahvali.

Hvala v mojem imenu!

Bi pa še potrebovala, če lahko kdo posodi/podari:
- airex blazino dokler ne dobijo svoje - CUKRČEK
- stolček Bumbo - obljubila dskubin - že dala na pošto-.. HVALA!
- kombinezon 74/80 . obljubila gapii27

Rubin. si res želi, da se zahvali vsaki posebej....

najbolje je, če kar v namen plačila napišete nick... ali pa meni ali rubin sporočite nick in ime in priimek s katerega je nakazano, da se bo rubin. lahko zahvalila..

smo pa ob vsej skrbi za Gajo in njeno zdravljenje/oblačila pozabile na malo Laro... če katera želi, lahko pošlje tudi kaj zanjo.. se je včeraj zelo veselila paketa oblačilc za Gajo, pa mislim, da bi bilo fino, če bi mogoče prišel tudi kak zanjo.... je pa velika punca, nosi oblačila 128/134

< Sporočilo je popravil zvesta -- 17.9.2010 15:35:46 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 328
17.9.2010 15:35:28   
zvesta
no, meni je od vsega silnega pisanja v zadnjih dneh, crknila na enem računanlniku miška, na drugem tipkovnica.... tako da sem morala v nabavo nove, preden vam lahko danes kaj napišem :)

no, sem vmes peljala še našo Rubin na eno kratko kavico in lahko prišepnem, da ima dobre novičke glede Gaje.... več bo pa sama napisala....

poslala zdaj vsem, ki ste me še kontaktirale in naj povem, da se vas je do sedaj javilo že 151.... prispevalo pa eno ali drugo do včeraj že 68.... bravo punce! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 17.9.2010 15:36:01 >

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 329
17.9.2010 17:30:18   
Lenč.i
Sem danes tudi jaz nekaj nakazala.
Rubin, držite se, za Gajo pa user posted image , da se preseli v varen dom.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 17:33:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lenč.i)
  Neposredna povezava do sporočila: 331
17.9.2010 17:43:47   
zvesta
Pravkar govorila z Rubin, da sme jo obvestila o rdečem alarmu na Štajesrkem.

zaenkrat so v redu, so pa v pripravljenosti, če do česa pride.

lenči, hvala...

Pomagajte:

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 332
17.9.2010 18:11:08   
sonček33
Rubin, mislim na vas. 

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 333
17.9.2010 18:22:34   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Rubin, mislim na vas. 
user posted image user posted image user posted image user posted image  tudi jaz...

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 334
17.9.2010 20:44:07   
dadaegon
Rubin resnično že celi dan mislimo nate in prosim mojega angelčka Gašperčka naj vam pomaga koliko se le da....pošiljam vam neskončno pozitivnih misli in energije ter user posted image ...smo stabo in radi te imamo...

Bodite v cvetju

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 335
17.9.2010 21:00:04   
imee
Tudi sama v tem deževnem dnevu mislim na Rubin in družino. Upam, da bo vse OK, kjub temu, da na Štajerskem že celo popoldne močno dežuje.user posted image

Tudi sama sem že razmišljala o tem, da bi bilo lepo kaj poslati za Laro. Za to zlato punco, ki sedaj tako potrpežljivo stoji v ozadju in daje moč tako mamici kot sestrici. Lara, res si že VELIKA punca.
Bom jaz pripravila mali paketek za Laro in pošljem naslednji teden, ko bom tudi nekaj nakazala.

Vse dobro in držite se. Smo z vami.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 336
17.9.2010 21:45:56   
arabela*
Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 337
17.9.2010 22:01:54   
Rubin.
Draga Rubin s piko , prej sem tole temo le brala, ampak se nisem oglašala, ker finančno žal ne morem pomagat.

Špelina, ni samo finančna pomoč pomoč. Je veliko, ampak brez podpore, lepih besed, misli, mi bi v dani situaciji bilo veliko, veliko težje. To kar zame počne Zvesta, uškinamama in vse ostale, ki mi stojite ob strani mi ogromno pomeni.

Vsem nesebičnim puncam, ki ti pomagajo tako ali drugače, pa samo tole: kapo dol pred vami, resnično imate zlata srca

S tem pa se v celoti strinjam.

Dolenjka kaj naj rečem? Z zvesto imava še kar nekaj planov, prvi gre v akcijo v ponedeljek. Če tam ne bo pravega odziva, pa plan B. Ne bomo se dali. To kar moram sedaj doživljati, poleg Gajinega zdravstvenega stanja, na katerega res nimam vpliva, ne privoščim nobenemu. Pa ne zahtevam nič posebnega, samo varnost za moja otroka.

V Mariboru lije - Rubin kako je pri vas?

Nič kaj rožnato, glede na vremenske napovedi tudi jutri ne bo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 338
17.9.2010 22:03:31   
malamedika
Rubin tudi jaz mislim na vas naj vam bo mirna noč in naj vam narava prizanese bolj kot je danes nam(zasavje)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 339
17.9.2010 22:11:19   
Rubin.
Hvala vam za vso skrb, res imate zlato srce. Mi smo zaekrat dobro, mojadva spita, jaz sem v pripravljenosti, najnujneše je pri vratih. Z froschi sva na vezi. Dež malce pojenjuje, pa spet malo bolj. Jaz upam, da ne bo hudega.

Za to zlato punco, ki sedaj tako potrpežljivo stoji v ozadju in daje moč tako mamici kot sestrici. Lara, res si že VELIKA punca.

To je pa čista resnica. Toliko moči, kot mi je daje Lara - neverjetno. Verjetno čuti zadnje dneve, da sem v skrbeh in hodi okoli mene, me objema, mi daje lupčke, kar tako. Je sicer takšna ljubeča punčka, se rada pocrklja, ampak tako v mejah normale user posted image , zadnje dni pa je res sam med in mleko. Tudi Gaja zelo lepo na njo reagira, ko sliši njen glas po telefonu. Komaj čakam da bomo skupaj in na varnem. Tako skromne želje, pa tako nedosegljive, vsaj trenutno. Ampak enkrat pa bodo uresničene, v to sem trdno odločena.

Punce, hvala vam za nakazan denar, za poslane stvari, za vso skrb, za lepe misli, za pisemca, za zs, mi grejejo srce v teh težkih časih.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 17.9.2010 22:14:29 >

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 340
17.9.2010 22:52:31   
Alex01
Rubin tudi jaz vsak dan mislim na vas. Ne znam si predstavljati kaj doživljateuser posted image . Naj vam bo mirna noč in vsi prihajajoči dneviuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da se razmere uredijo, da čimprej nekaj ukrenejo, da boste varni in da bo mala princeska Gaja čimprej v varnem zavetju doma skupaj z malo mis ter svojimi srčnimi staršiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 341
17.9.2010 23:09:10   
špelin@
Rubin., mislim na vas user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 342
18.9.2010 8:31:52   
dolenjka
Draga Rubim, ponoči me je zbudilo bobnenje od močnega deževja, prosim, povej, kako ste preživeli noč? Ste na varnem?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 343
18.9.2010 9:14:09   
froschi
Kot sem že povedala, rubinovo družino z veseljem vzamemo pod streho...kot je že povedala rubin, smo na zvezi in so v vsakem trenutku dobrodošli pri nas doma!!!

rubin pošiljam vam virtualni objem, in upam da bom vas lahko kmalu tudi realno stisnila, objela, skupaj potočila kakšne solze...

(odgovor članu A & T)
Neposredna povezava do sporočila: 344
18.9.2010 9:24:47   
Reby
Rubin - kako je pri vas?

(odgovor članu froschi)
Neposredna povezava do sporočila: 345
18.9.2010 10:38:33   
zvesta
pri Rubin. je zaenkrat v redu... si pa želi, da ne bi bilo več dežja.....

< Sporočilo je popravil zvesta -- 18.9.2010 10:39:31 >

Pomagajte:

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 346
18.9.2010 13:26:51   
Shorty_

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

pri Rubin. je zaenkrat v redu... si pa želi, da ne bi bilo več dežja.....
groza me je, držim pesti!!! Rubin. mislim na vasuser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 18.9.2010 13:27:08 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 347
18.9.2010 13:41:29   
viroza
Glede na to kako pri nas že cca.16 ur neprenehoma lije,me malo skrbi za Rubin.
Rubin kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Shorty_)
Neposredna povezava do sporočila: 348
18.9.2010 19:19:08   
Anonimen
Upam, da so kje na varnem.. user posted image user posted image

(odgovor članu viroza)
  Neposredna povezava do sporočila: 349
18.9.2010 19:46:32   
zvesta
Rubin. se mi ne javi... diham globoko in upam, da so v redu....

Pomagajte:

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?