|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
17.9.2010 18:11:23   
Nitkica11
pussycat - ja s vagala se vrjeten prav nam razn pred kaksnmu pregledom sem pa rekla da se bom bolj zdravo prehranjevala veckrat po malo zvecer po 6 uri je pa konec ker ponavadi so ravno vecerni prigrizki najslabsi.

Ja jaz mam tudi vcasih preblisk kaj ce bo z mojo pikico kaj narobe (najbolj me je strah prvega pregleda na drugi strani ga pa komaj cakam) zmeraj imam pred sabo zadnji pregled v prejsni nosecnosti ki se je koncala v 20 tednu ko nasi pikici ni vec bil srcek in me bo ta strah vrjetno spremljal celo nosecnost. Sicer se bom po 13 tednu malo oddahnila vendar bo strah ostal dokler pikice ne drzim v narocju na zalost...user posted image

Tincy90 - prav zalostno je slisati da te tko starsi pustije na cedilu jaz si pa prav ne prectavljam zivljenja brez njih saj mi res stojijo ob strani.

ajtak - prav lepa slikca je pravi korenjak user posted image

Komaj cakam na svojo moja G ti da slikco cisto na vsakem pregledu razen na koncu ne vec tok k gre komaj v ekran.

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
17.9.2010 18:24:12   
jacki
Hejla!

Končno petek, pa mi nč ne nuca, ker je jutri delovna sobota

Drage moje z vašim klubom Baywach 100+ sem se dons še enkrat ful nasmejala user posted image user posted image
user posted image da dol padeš no, user posted image user posted image user posted image user posted image pa še ena zdej z rdečo zato piše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se že valam po tleh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image face ste in ses mi je fajn v vaši družbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tud jest oblubim, da vam bom slikco prlimala...jutri...morem usposobit skener user posted image user posted image user posted image user posted image to bo veseljeuser posted image user posted image user posted image mam enga predpotopnegauser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede pozitivnega mišljenja... priznam da v večini pozitivno razmišljam-ampak včasih me pa tud zvije od strahu, kaj pa če... mogoče mi je lažje zdej od prvega pregleda, k sm vidla "malega škratka" pa k je bla G tako zadovolna z videnim user posted image user posted image user posted image user posted image

Bodite lepo!

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
17.9.2010 18:25:15   
enkratna
Erin, hvala ti. Vsaka izguba nosečnosti, tistega upanja in želje, je tragična zgodba vsaka zase. Njena bolečina je ženski najhujša.
Statistika je žal tista, zaradi česar imamo (verjetno kar vse?)  nosečke občasne ali daljše bojazni, skrbi, stiske... Sploh pa zadnje desetletje ali kako leto več, ko se dekleta preko forumov več pogovarjamo o tem, in to ni več taka tabu tema in nekaj, česar bi se sramovali (kar se mi zdi, da je bilo včasih zelo prisotno med ljudmi).

Če vam delujem pogumno in pozitivno, se vam za to zahvaljujem za to opažanje - stalo me je veliko energije, da sem svoje misli sčistila negativnih misli in apatičnega obnašanja. Bili so dnevi, ko je bila depresija res huda. In še vedno so dnevi (a jih je čedalje manj), ko poteče solzica ob pogledu na odtis Amadejevega stopalca, ki so mi jo naredili v bolnici. Malo prečudovito 2-centimetrsko stopalce user posted image

Veste kaj? Tole vreme ni za nikamor! Katera gre z mano v stavko?
H-O-Č-E-M-O   S-O-N-C-E!!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
17.9.2010 18:26:17   
enkratna
IZVIRNO SPOROČILO: jacki
Drage moje z vašim klubom Baywach 100+ sem se dons še enkrat ful nasmejala user posted image user posted image

Evo - ideja! Vse bejvačerke in simpatizerke - v kopalke, pa na cesto zahtevat sonce!

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
17.9.2010 18:47:37   
sreckica
tle je nekam zatišje ratu... a trenirate reševanje iz vode? user posted image user posted image user posted image no, upam, da je pri vseh doma vse vredu in da nimate težav s poplavami. pri nas dobro kaže, upam pa, da nam ne ponagaja podtalnica.

ajtak pravega korenjaka imate! js bom tudi prlepla slikico, verjetno jutri, morm prav tako skener oživljat najprej (še dober, da s tem nimam več težav, odkar je baywatch na sceni...) user posted image

takole. grem nadaljevat s tistim, zaradi česar sem vas prej spraševala glede slike (hvala za pomoč ajtak in klaramay). I'll be back! user posted image (verjetno poznate Terminatorja... moj v.d. mož pravi, da sm js pa Trminator... user posted image )

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
17.9.2010 18:56:09   
Nitkica11
he he danes imamo zatisje pred dezjem kar se postov tice user posted image

Ja pri nas ni take panike pada dz pa mal neha in tko upam da pri tem ostane. Drugace pa ja jaz tudi hocem sonce zgleda bo nasleden teden lepse ampak vikend je pa groza bomo lahko samo spal.

Prav komaj cakam slikce aprilckov/aprilcic mi je prav dobro gledat te precudovite male korenjake user posted image

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
17.9.2010 20:50:02   
sreckica
tako, pa sem končala user posted image
končati: glagol, ki označuje prenehanje z določeno aktivnostjo. Primer: Končala sem s peko rolade. Rolada je končala v mojem trebuhu. user posted image user posted image user posted image

zdele pa sam se v jabooza padem, noge u luft in upam, da ne ugledam rolade ponovno user posted image user posted image

p.s.: slika ni najlepša, sem uspela sam mobitel na plan prvlečt, preden so mi vsi planl nad rolado. je pa zato slednja tolk boljša user posted image ena smetanova in ena borovničeva.

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
17.9.2010 20:50:31   
sreckica
pišuka...spet slika za na znamkouser posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
17.9.2010 21:05:15   
Anonimen
Punce pozdravljene!
Če me vzamete k vam, bi se vam tudi jaz rada pridružila!user posted image
Da bomo dobili novega člana smo zvedeli na morju in smo bili vsi zlo veseli!user posted image
Po mojih izračunih naj bi bil PDP 21.4!Pregled imam pa prvi komaj drug teden in že komaj čakam, da vidim če naša mala pikica pridno raste!
Doma imamo že enega navihanega enoletnika, stara sem 23 in sem iz Mb!
Posebnih znakov razn bolečih prsi in rahlih celodnevnih slabosti nimam se pa tudi jaz bojim, da se bodo moje kile povzpele v nebo!user posted image
V prvi nosečnosti sem se zredila 25kg in večina teh mi jih je še ostalo!user posted image
Upam da vas bom uspela redno brat čeprav mi ponavadi zmanjka časa, saj me moj fant zaposli za cel dan!user posted image

lep pozdrav

(odgovor članu sreckica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1259
17.9.2010 21:20:42   
Tincy90
Dobrodošle vse nove.user posted image user posted image

Mmm, js bi tud rolado.user posted image js sm pa za večerjo jedla pečen krompir in belo meso od piščanca, njamaa.user posted image

Počas grem kr mal počivat, počakam še hanija da pride iz službe pol pa horuk u postlo.user posted image to deževno vreme mi je kr moreče tristo na uro.user posted image user posted image

Lahko nočko punce.

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
17.9.2010 21:21:30   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

končati: glagol, ki označuje prenehanje z določeno aktivnostjo. Primer: Končala sem s peko rolade. Rolada je končala v mojem trebuhu. user posted image user posted image user posted image

Moram še to komentirat: user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
18.9.2010 7:46:11   
ajtak
Jutro, mokro jutro...
Pr nas je šla Hudinja črez, 2 hiši sta odrezani, ena ogrožena, ksreči se vodostaji baje umirjajo in je poplavni val že mimo. Mož je že od 3h na terenu user posted image

Kar se tiče slikic z UZ-ja, priporočam, da jih fotkate in NE skenirate, baje da preveliko osvetljevanje lahko povzroči da hitro zbledijo... Enako je potem z CTG-ji, če jih želite za spomin jih pofotkajte, moj je bil 3 leta spravljen v kuverti in v predalu pa je vseeno zbledel, se komaj še kaj vidi... No fotkice so ok, sam sem jih tudi za vsak slučaj hranila na temnem.

Srečkica js tvojih fotk sploh ne vidim... pa jih daš prej na net al jih direct iz računalnika kopiraš??

A veste kaj se pa meni zdajle lušta- palačin z nutello, grem kr testo narest user posted image  mislim, da se mali nad takim zajtrkom ne bo pritoževal.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
18.9.2010 8:31:41   
sreckica
ajtak, držim pesti, da se tole deževje za vas konča čimbolj ugodno! je pa groza, kar se dogaja, ravno gledam slike po netu. user posted image  

glede slik - to objavljam preko tistega RR testiranja novih vsebin in baje jih lahk vidjo sam tisti, ko tut testirajo. user posted image krneki torej. sm se zdej odjavla in bom probala tko slikco gor dat. pa hvala za nasvete glede UZ slikic! user posted image

evo, tole slikco sem včeraj dala gor:
http://www.shrani.si/?1G/r0/1nYXElW3/17092010.jpg

mmmmmmm palačinkeeeeeeeeeeeeee user posted image kje praviš, da si doma???? user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
18.9.2010 8:37:26   
ajtak

mmmmmmm palačinkeeeeeeeeeeeeee user posted image kje praviš, da si doma???? user posted image user posted image

Mi je kr nerodno user posted image  Ne vem kaj sm nardila narobe, a je blo premal jajc al kaj skratka noway da spečem... eno za drugo sem jih zmetala v kanto, potem pa narezala kruh in sva jedla kruh z nutello user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
18.9.2010 8:37:59   
ajtak
Aha, rulado pa vidim, izgleda slastno.

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
18.9.2010 8:57:18   
Srečka13
Jutro srečke so-user posted image

Evo, še ena nova user posted image med vami user posted image
Rabila sem mislim da kar cel teden, da sem prebrala vsa vaša sporočilca in moram rečt, da ste full face!!! Sem cepala zraven od smeha user posted image Tole druženje z vami bo še zabavno user posted image
no, PDP imam 9.4.2011, ta teden (15.9.) sem imela PP in imamo user posted image . WOOOHOOOO user posted image
NS imam 4.10. (v Domžalah) - sem videla, da nas ima kar nekaj na isti dan NS, NP pa 25.10..
Aja, sem iz Ljubljane (no, originalno iz Štajerske, ampak že 8 let v LJ, od pred kratkim pa sem tudi uradno "ljubljanska srajca" user posted image ), stara 27 let. no, tako na kratko še o meni :-)

sicer pa vam želim lepo soboto in čim manj dežja user posted image se beremooo user posted image

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
18.9.2010 10:06:39   
enkratna
Oooo, dež nam je prinesel še dve user posted image , juhuhu! Dobrodošli, anonimna in srečka13 user posted image

Te dni nisem nič kej dosti zgovorna, ker prijateljujeva s školjko po cele dneve. Uboga školjka, kaj vse mora prenašati... res je moja prava prijateljica te dni. Ravno včeraj so nam v novem stanovanjcu montirali kuhinjo, mi je ljubi poslal sms slikco kako zgleda, pa nimam nobene energije, da se do tja odpravim (20 min peš, 2 min z avtom). Grem nekaj v želodček vreči, mrbit bo bolje...

Mimogrede, jaz bom slikco prilepila po naslednjem pregledu, ker pri prvem je bil črviček velik 8,6mm in je potrebno veliko kreativne domišljije, da v tistem flekecu vidiš detece user posted image Hm, lahko pa prilepim eno drugo slikco - slikico mojih dveh predatorčkov user posted image

user posted image

(odgovor članu Srečka13)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
18.9.2010 10:10:51   
sreckica
pozdravljene nove nosečke in dobrodošle med nami user posted image user posted image

enkratna wiiiii sta luštna!!! js mam tut enga tazga zverjasca, scartanga do amena user posted image user posted image dans ponoč je mel svoje trenutke - ob 23. se je začel tako dret, da sem ga mogla vzet k seb. pol je bil pa mir user posted image user posted image se navajam na ritem z dojenčkom user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
18.9.2010 10:11:58   
enkratna
ob 23. se je začel tako dret, da sem ga mogla vzet k seb. pol je bil pa mir user posted image user posted image se navajam na ritem z dojenčkom user posted image user posted image user posted image

Za foro pojdi odpirat hladilnik ob enih, treh zjutraj - da se res na pravi ritem navadiš. user posted image user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
18.9.2010 10:13:56   
sreckica
tist ne upam, pol se bo šele pujsu zmešal - pozna zvok hladilnika, ve da mamo not solato in korenček user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu enkratna)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
18.9.2010 10:29:09   
pižmovka
Joj kuk ste napisale!
Četike novim!

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
18.9.2010 12:28:25   
Tincy90
Olaa!

Najprej dobrodošli tanovi.user posted image

Mislm faaak no, ka ta dž kr ne misl nehat noo...no kr že na sprehod ne bomo mogl it, se je pa hani ponudu d bomo šli kak krog z avtom.user posted image komi čakam se vozt u dežju.user posted image user posted image
Enkratna kok sta lepaaaaa!user posted image user posted image
Sm ej, kje so pa zdj bejvočice?? Nobene nikjer, ccc.user posted image user posted image js pa kle držim besedo, pišem v rdeči pisavi in redim se po mojm tud za un klub 100+.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
18.9.2010 12:52:35   
ajtak
Kok nas ni??? Sej sm tu! user posted image

Mož še kar na terenu, še nič spal in zaenkrat tešč user posted image  Ga kličem kdaj pride na kosilo pa ne ve če bo mel čas...

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
18.9.2010 12:58:24   
sreckica
evo, ena pesmica za razvedritev. tako zveni Whitney Houston po trubaško user posted image   ful dober, poslušte!

http://www.youtube.com/watch?v=j67alFMun9A

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
18.9.2010 15:05:36   
sesil
dež, dež, dež...meni pa dolgcajt, zato visim za računalnikom. naša frača je šla spat in še drnjoha.
zdej sem si rezervirala en voziček na bolhi, ma je ena pred manom tako da čakam na njeno odločitev. če ga ne vzame, grem jutri ponj.

z rdečo pa ne bom pisala, jaz imam že rdeče kopalkeuser posted image , pa še na eno fešto grem danes, kjer se pije in je.user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.