|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
17.9.2010 21:29:41   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Najki

Danes je koncala akcija za narocilo imunoglukana 2 za ceno enega, sem danes izvedela, na hitro narocila, potem pa pozabila se vas obvestiti, ker sem laufala ven =[. Zdejle sem pogledala tja, pa je akcija ze zakljucena, ceprav naj bi 17.9. se veljala, ma zgleda da se ozirajo na delovni cas user posted image . Mi je prav zal, verjetno bi kateri prav prislo.

ja nam user posted image , u bistvu bi blo bolš če drugič nebi sploh povedala user posted image user posted image (hec)

< Sporočilo je popravil Ploha -- 17.9.2010 21:30:59 >

(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 2376
17.9.2010 21:30:52   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

pa marta?

Tukaj, tukaj...user posted image  Je pa prav fajn občutek, da se spomnite name.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2377
17.9.2010 21:41:35   
Ploha
khurde: dobr ti gre tole gnezdenje. a si že kej živčna?? Še mal še mal, pa bo dihi dihi z mano user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2378
17.9.2010 22:07:38   
farfala
khurde zakaj bi ti rada, da dete še 10 dni počaka, a nimaš rok čez en teden?

Drobnjak na drobno narežem in dam v malo posodico, nič se ne prime kaj dosti skupaj. Potem pa ga kar npr. v krožnik vroče juhe napraskam in je super.
Sušim pa zdaj peteršilj, pehtran, origano in baziliko.
Baje, da moraš shraniti posušene začimbe v lesenih posodah. Nimam niti eneuser posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2379
17.9.2010 22:08:46   
khurde
mah, glede poroda nič živčna. šta se mora, nije teško user posted image user posted image user posted image  pa po vseh ocenah in meritvah naj bi bilo tole dete manjše kot I oz. ne večje. me pa mal za reakcijo I skrbi, tko kot verjetno vsako, k že me enega škorca doma. pa včas se mi zdi nepošten do I, ker zanjo ne bo več toliko časa. in nepošteno do ta drugega, ker ne vem, kako ima človek lahko še enega tako zelo rad. mah, verjetno tipični "problemi" mam user posted image

moram še kakšno darilo za I najti. razmišljam o knjigi "maček muri" in istem cd-ju nece falk. ker je usekana na mucije user posted image  dojenčka ima, verjetno še kakega dobi od babi, da ga bo lahko kopala, ker ta se ne sme, kao. od none dobi voziček za dojenčka. tko da mi za to ni treba gledat.

dons ma moja mami rd. me je klicala po šihtu, če mam že kakšne popadke al kaj podobnega, ker če ni nič in če ne bo dobila I v varstvo še danes, bo šla mal žurat user posted image user posted image user posted image

grem spat. lahko in mirno noč user posted image

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2380
17.9.2010 22:10:13   
Ploha
o joj kera znanost zmrzovanja, sm mislna pač daš v vrečko oz. posodo in "fokšen" v skrnijo...pa zgleda da ne...še velik se mam za naučit user posted image user posted image kdo bi si mislu user posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2381
17.9.2010 22:14:48   
farfala
V kakšnem položaju spijo vaši mališani?

Samo  skoraj vedno spi v tisti "alah "pozi - na kolenih in glavi. Se mi ravno ne zdi najboljše za vratna vretenca, ampak očitno mu pašeuser posted image
Pa niti pod razno ga ne smem pokrit, niti zdaj, ko je že hladneje. Takoj vse zbrca dol in se zbudi.

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2382
17.9.2010 22:19:40   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

khurde zakaj bi ti rada, da dete še 10 dni počaka, a nimaš rok čez en teden?

ja, mam čez en teden in en dan user posted image  jutri teden.

jah, ne vem. I je zamujala 3 dni in G predvideva, da bo ta tudi kak dan kasneje. ni nujno, je pa običajno tako. čeprav mi trebuh dva dni nenormalno otrdeva, ampak nič ne boli, edino predvčerajšnjim ponoči sem se ene trikrat zbudila zaradi tega.

pa rada bi, da je vaga user posted image  pa da najdemo kak avto, ker s tem ne vem, kako bo user posted image  pa gsm mi je šel v maloro in sem še brez tega user posted image  moram novega kupit/najti... pa zase moram spakirat za v P in za ven, pa lupinico spucat, ker jo je I z banano zapacala user posted image  pa blitvo pobrat user posted image  cunje so posortirane, oprane, zlikane in zložene, vsaj neki user posted image  včer sem se spomnila, da novorojenčka ne morem na wc posadit in mu kar rito pod pipo umit, tko da je treba kupit vato, krpice, pol pa še mandljevo olje, bepanthen, alkohol, sterilne zložence, fiziološko - to bo jutri na vrsti. pa vir80 zame user posted image  moram najprej vse poštimat, pol pa lah dam dovoljenje za izkrcanje user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2383
17.9.2010 22:25:35   
farfala
khurde avto naj ata poišče, ostalo boš pa  ti uredila 1,2,3, imaš 1 teden kar dovolj časauser posted image , a za spol veš, pa ime???

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2384
17.9.2010 22:34:20   
khurde
IZVIRNO SPOROČILO: farfala

khurde avto naj ata poišče, ostalo boš pa  ti uredila 1,2,3, imaš 1 teden kar dovolj časauser posted image , a za spol veš, pa ime???

mah, on kupuje avto kot da bi šel v trgovino po kruh. ta prvega, k mu je malo všeč. jaz pa tečnoba gledam še na letnik, vsako picajzlasto stvar, razmerje med letnikom in ceno, porabo, iščem po forumih itd. ... gledam že par mesecev, pa mi je šele danes ena zafira v oči padla, par dni nazaj pa ena lybra, samo so jo zelo hitro prodali. tipo pa iz ljutomera, tko da ni bilo šans, da bi šla na ogled med tednom - tudi ni varstva za I, ker so vsi po službah. ta otroček naj bi bil pa fant, bomo videli. ime... pojma nimam user posted image  pa saj pri I tudi do odpusta iz P nisva bila odločena user posted image  ja, sej en teden je dovolj. pa še vaga v tem tednu zamenja devico user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2385
17.9.2010 22:35:51   
khurde
http://www.ringaraja.net/clanek/etno-selo-stanisici_3301.html

to mi je všeč

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2386
17.9.2010 22:44:29   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: khurde

http://www.ringaraja.net/clanek/etno-selo-stanisici_3301.html

to mi je všeč

lepo,resuser posted image

evo, tak kot ti pa tud jaz kupujem avtek že nekaj mesecev, imam pa vedno večje zahteve in vedno manj denarjauser posted image user posted image user posted image  in zdaj že vem, če je prava cena, avto takoj prodajo, tako, da če mi bo kateri res všeč, moram takoj ponj

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 2387
17.9.2010 22:46:40   
farfala
khurde saj device so tud fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2388
17.9.2010 22:48:00   
farfala
Ma, grem spat, me zebe.
Nočko vsem.

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2389
17.9.2010 23:06:29   
Zvezdica
ojla

mismo imeli obisk, mojo sestro pa njene...do mal prej...je bil prav prijeten večer.

Khurde...a dej, a ž kr je PDP tukaj? mmmm..,.kdaj je pa minilo?

Plohca, ma ja ta biznis sej veš. Sekaj kmalu vidmo?

Punce, kako dežuje.user posted image Upam, da vam ne bo nič zalilo in bo vse ok.

Grem spat,...nočka

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2390
17.9.2010 23:22:19   
Ploha
joooj zdej sm se spovnla khurde, sem sanjala da si rodila in to punčko z imenom na B...ime je bilo res nekaj posebnega, se pa ne spovnem....ampak očitno sem falila že s spolomuser posted image

zvezdica: če navte vi sm pršli, bomo pa babe v lj. user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2391
18.9.2010 0:03:35   
Zvezdica
zvezdica: če navte vi sm pršli, bomo pa babe v lj. user posted image

pridem :)
sicer pa komot prideteuser posted image . Se zmeniva.

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2392
18.9.2010 3:58:32   
Ploha
na juriš na juriš user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2393
18.9.2010 8:53:43   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image

Kaj pa ti počneš pokonci ob tej uri?

No, sej midva s P jem sva bila 5.05 pokonci. Vsako jutro enako. 4.45 ga začne metat in potem najkasneje 5.05 vstane. user posted image
utrujena.

Ena kavica s priboljškom za vas. Dobro jutrouser posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 18.9.2010 8:54:03 >

i belive i can fly....

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2394
18.9.2010 12:46:19   
farfala
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a ta marš je pa Manca diktirala??user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 2395
18.9.2010 12:48:55   
farfala
zvezdica tisti mafini ob kavi izgledajo slastniuser posted image
jaz pa sedaj pečem slivove mafine

Kaj pa vreme, vam je všeč?user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi vsaj poplavljeni nismo.

< Sporočilo je popravil farfala -- 18.9.2010 12:49:16 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2396
18.9.2010 13:46:42   
Zvezdica
Kaj pa vreme, vam je všeč?user posted image user posted image user posted image user posted image Mi vsaj poplavljeni nismo.

v LJ je veliko poplavljeno. Jast sem sicer na 9. nadstropju tko da...ampak imam pa ljubljanico čist zraven. je pa hudo povsod k so poplave. Bogi te ljudje kolk je to enga sranja. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2397
18.9.2010 13:50:41   
*x*y*z*
Kaj pa vreme, vam je všeč?user posted image user posted image user posted image user posted image Mi vsaj poplavljeni nismo.

user posted image user posted image poglej na FB (sem dopoldan slikala) - mi smo poplavljeni z vseh strani (ceste, trte, breskve, hiše), naša hiša je HB na varnem

< Sporočilo je popravil *x*y*z* -- 18.9.2010 13:51:53 >

(odgovor članu farfala)
Neposredna povezava do sporočila: 2398
18.9.2010 14:13:42   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z*

user posted image user posted image poglej na FB (sem dopoldan slikala) - mi smo poplavljeni z vseh strani (ceste, trte, breskve, hiše), naša hiša je HB na varnem

uh bemti a res...grem gladt. Samo da ostanete na suhem.

i belive i can fly....

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2399
18.9.2010 14:23:28   
petra88
ooj
ja to vreme ga res biksa, nam je ponoči začelo kapljat v spalnico in še zdaj kapla če malo bolj pada. Je pa sosednji kraj odrezan od sveta ker je enih 30m ceste poplavljene.
sem probala naredit slivovo marmelado, bomo videli kaj bo ratalo iz tegauser posted image če ne bo le sok za popit user posted image

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 2400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  94 95 [96] 97 98   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.