|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
17.9.2010 10:35:35   
d3lfink4
Nina33 hvala za info. o košari in o kraticah v MK user posted image in
hvala maurica za info o pralno-sušilnem stroju, si me prepričala ... ampak mi2 mava res tako malo kopalnico, da tud en na drugega ne bi šla (je ful poličk), tko da bo najbrž res treba kr 2v1 vzet. Jooj, pa meni to pranje in sušenje sploh nekak ne rata ... da bi redno prala, ne vem, ne gre (posušim pol že tisto kar je ravno oprano, ampak je  včasih tud 3, 4 dni na stojalu) - vedno se mi nabirajo kupi. Pa sva še sama, potem bomo pa kar 4-je user posted image Tko, da vsaj zame bi to res bla super naložba ...user posted image

Glede dokumentov je pa tko, mi2 sva podnajemnika in sva se ravno 2 meseca nazaj oba prijavila tukaj ... moraš zamenjati osebno, v pot.listu ti samo dopišejo nov naslov, zastonj (če ga še nisi spreminjala). Potem pa še prometna in vozniška (če ostaneš v isti občini potem ni treba). Ja, je kar strošek ... Tam okol 15-20eur je vsak dokument, da ti spremenijo naslov. Aha, pa ko se prijaviš na novem naslovu imaš potem 30dni časa, da to urediš, če ne naj bi bilo to kaznivo.

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
17.9.2010 12:15:13   
hel32
user posted image Evo, še slikica vozička.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
17.9.2010 13:23:55   
cukica
hel32 lep voziček,...
Tko je smotano vreme se mi kr spi,... Si grem počas pripravit kosilo,pol pa mal počivat,...
mejte se,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
17.9.2010 13:43:55   
tamy82
Živijo!

Ja vreme je danes res slabo user posted image Moj je že moral v službo, ker je poklicni gasilec in bo verjetno spet cel dan tam user posted image zvečer ma pa tako še nočno user posted image

Ej, a je katera kupovala kakšna nosečniška oblačila preko spleta? Ker zdej sem malo gledala pa je ali ful drago ali pa mi ni všeč user posted image Če ve katera za kakšno fajn spletno strani naj mi prosim javi user posted image

Provate čim bolj uživat, vreme je ravno paavšnje za počivanje user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
17.9.2010 13:59:59   
Teyla
Zarad dežja je po Lj že štala, pa ne dežuje niti 24 ur. Glede na to, da se vreme ne bo izboljšalo, obstaja možnost, da ne bom mogla na telovadbo zarad prometa. Danes imava z dragim obmesečnico, skupaj sva 2 leti in 4 mesece (še vedno štejeva, ja)user posted image . Mogoče bova kako sladico naredila, ker kosilo ne bo nič posebnega-špageti. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
17.9.2010 15:43:34   
tamy82
Teyla čestitke za obmesečnico! user posted image
Midva sva tudi do poroke štela vsak mesec, zdej pa ne vem več kaj naj štejem ali na datum poroke ali ko sva začela (je samo par dni razlike) user posted image

Kakšno mate kej vreme? Tle se še ker zliva tale dež ... user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
17.9.2010 16:09:03   
DIANE
čestitam teyla.

Ma v Lj zliva bom se pač čez vikend mal "vavhala" po postelji hehehe. Nvem kej nej jem mogoče si bom pire nardila sej sm krompir mi paše. Mn je mal še kr slabo sploh k vidim meso al pa če kje kej kuhajo bi kr bruhala.

Nč grem mal v vodoravni položaj edin če mi krulit ne bo začel bom mogla za štedilnik.

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
17.9.2010 16:28:16   
cukica
Jaz sem za kosilo pa sardelce in zelenjavo zraven,zdaj bom pa še mal krompirja v kosih pa paradižnik,...Kakšna hrana mi je prov ogabna saj kaj hočem moram,...
Dež,dež,dež jutri grem pa v Ikeo zjutraj,pa vam poročam kako je blo,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
17.9.2010 16:40:26   
tamy82
cukica lepo, da greš malo na šoping ju3. Razmišljam, da bi šla tudi jaz zdej ali pa ju3 dopoldne malo po trgovinah. Sam je tako vreme, da se mi niti po trgovinah ne da user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
17.9.2010 17:10:13   
cukica
Verjamem,men se tud nič ne da sam sta me brat pa njegova žena prepričala,da grem z njima,pa še mal se bom zamotla ne bom sam doma pa na neumnosti mislila,... Pa tud če sam mal firbcam in nič ne kupim,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
17.9.2010 18:55:46   
ciccina
Evo mene... morfologija je bila prav lepa, moj mozek je kar zacarano gledal v monitor... Drugace vse ok, vem da je teza 289g in da se ne vidi spola ker je obrnjen proti mojemu hrtbtu. Jaz sem se vse skupaj zredila 3kg, me je pa malo okregala ker sem vse 3 dobila v zadnjem mesecu, je pa res da sem pojedla 5 zabojev grozdja. za tisto ki daje na seznam je naslednji pregled 15.10.
Jaz sem nakupila ze kar nekaj oblekic, seveda v nevtralnih barvah in komplet rjuhic in dekico user posted image . Posteljico greva pogledat, ker sem se vanjo zaljubila na internetu bo pa v kompletu postelja, jogi, kovter in obloge okoli. Glede vozicka ga morava se narocit ampak svea se odlocila za Joolz-a, ki ima itak kosaro, lupinico pa se namesti ista kot v avto torej od maxi cosi.
Glede kozmetike in plenic pa se nimam pojma user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
17.9.2010 19:33:42   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , P:14.10
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 15.10.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9., P: 4.10. in 6.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 14.10.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 20.9.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , M: 8.10.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image
Jo@n, 34, Ljubljana, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M.11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 27.9., M: 6.10.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:18.10.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 69 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
17.9.2010 19:36:52   
tamy82
ciccina čestitke za dobro opravljeno morfolofijo! user posted image Pa škoda, ker se ni videlo spola, verjetno sta že radovedna user posted image

Pa sta kar pridna, da sta že toliko stvari za user posted image kupila oziroma si ogledala. Jaz še kar odlašam ... Ravno danes smo se s taščo pogovarjale o tem, pa je tud ona rekla, da se še ne mudi. Bo pa potem zadnje tedne panika user posted image
Pa če katera rabi posteljico za posodit - meni jo že z dveh strani ponujajo user posted image Tako da to mam že zrihtano user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
17.9.2010 20:26:11   
cukica
ciccina čestitam za dobro opravljeno morfologijo,...
Jaz sem pa vsa v solzah tok me je strah,da bo kaj narobe z mojim otročkom,tok so me prestrašli,da se nemorem nikakor potolažit in pomirit.Naj že pride ta torek in naj mi povejo kaj je,...Vem,da mu srček bije,sam ne bom mirna dokler ne rečejo,da je vse o.k.,se opravičujem ker vam morim sam nekomu morem povedat.Moj pride šele jutri pa ga nočem zdaj obremenjevat še z mojim jokom,...res so hormoni,...
Bo že grem počasi počivat,mogoče mi rata celo zaspat,...
Vam pišem,ko se vrnem jutri domov,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
17.9.2010 20:35:49   
tamy82
cukica provaj mislit na kej drugega, s tvojim user posted image je gotovo vse ok. Sej je bilo do zdej vse v najlepšem redu. Provaj čim bolj pozitivno mislit. Pomaga tudi, če si napišeš pozitivne misli in si jih velikokrat prebereš. Vse držimo pesti zate user posted image
Mogoče bo pa boljše, ko se boš malo spočila user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
17.9.2010 20:47:44   
Teyla
ciccina super za dobro opravljeno morfologijo. user posted image

cukica  tudi mene je strah. Najprej sem prebrala, da je ena izmed januark na morfi izvedela, da ima njen otroček spino bifido in bo morala narest splav, ker se ne da nič pomagat. user posted image Potem sem pa še danes pri telovadbi videla dve nosečki in smo se malce pogovarjale. Ena je tri tedne pred mano pa ima ful večji trebušček kot jaz. In zdaj me mal skrbi, da mali ne raste več, ali kaj podobnega. Sam je itak butasto, saj čutim brce vsak dan. user posted image
Ampak se potem itak opomnem, da je treba razmiššljat pozitivno, ogromno skrbi si naredimo, ko nas takole vse po vrsti matra-ko je pa vse mimo, si pa samo mislimo kako smešne smo bile. Tak da ne skrbet, vse bo ok. user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
17.9.2010 21:16:59   
maurica
ciccina; super, sem res vesela za vaju user posted image

cukica in tayla; preženita te črne misli, itak da je vse ok z user posted image . sekiranje samo škodi, tako da nasmešek na obraz pa bo vse kul user posted image

lep vikend vam želim!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
17.9.2010 21:37:10   
ninchi9
Cukica user posted image user posted image user posted image

Vse bo ok z našimi otročki - moramo biti pozitivne.. Navsezadnje pa smo tak vesela druščina med februarkami, da ne pustimo slabih stvari med nas user posted image user posted image

(odgovor članu maurica)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
17.9.2010 22:37:55   
Nina33
Cukica, sej bo user posted image user posted image user posted image user posted image . Težko je ne mislit na take in drugačne črne scenarije, vse vemo, da se pač zgodijo, upajmo pa da ne nam. Treba je bit pozitiven, čeprav je s temi hormoni to tolk težko včasih. Poj pa še kej prebereš tacga... Se bo treba kar navadit, do konca življenja nas bo skrbelo/nas skrbi za naše male (in potem velike) čmrlje. Take smo mame in prav je tako, samo ta pravo mero mormo užgat.
Ciccina bravo za morfo. Jaz potihem upam, de bitje ne bo hotelo pokazati, kaj je user posted image . Sem mal žleht, sam mi grejo ljudje na neki česar nimam, ker kar vsak predvideva, de si punčko želimo user posted image . Sej nimam nč proti, tut sama že neki cajta na punco govorim, sam drugi naj se pa zase brigajo user posted image . Čeprav vem, de poj ko se ne bo vidlo, bom pa razočarana, čeprav je bolj moj za to, da vprašamo in ne jaz.
Teyla čestitke za obmesečnico! Trebuh bo pa tut zrastu user posted image .
Registrirana, sem včeri pozabla: dobrodošla v peti mesec oba z user posted image !!! user posted image

Jaz sem pa dons mal drgač utrujena kot ponavadi, upam, de bom vsaj zaspala lohk. Ko me enkrat zmanjka, e samo moj mali škrat lahko zbudi, drugih ne šljivim sploh user posted image . Je bil zelo priden dons, tut zaspal je relativno hitro zvečer, pa sem ga tolk cajta božala, ko sem domov prišla, de bi ga kmal zbudila, trapa jaz user posted image . Se bova jutri še za dons pomojala. Se mormo večkrat spomnit, kako smo srečne, da imamo vse to: če nimamo kašnega škratka že doma, je tu še en (ali celo 2) ki v nas raste(ta), kar tut ni od muh, naše z vsemi objemi, podporo itd.  Pa sej mogoče veliko stvari ni takih kot bi lahko ali celo morale bit, samo... Dons mi je tko lepo, da sem kar sem, s svojima fantoma in zlatim malim srčkom v sebi...  Pa nisem lačna (piškoti rules user posted image ), ne zebe me, streho imamo... Svet je lep. Naj bo lep tudi za vas, drage souser posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu ninchi9)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
17.9.2010 22:43:03   
Nina33
Še neki malga za nasmejat, za naslednje življenje:

Ni slabo biti medvedka.

* Če si medvedka, lahko hiberniraš. Šest mesecev ne počneš nič drugega, kot spiš. S tem bi se definitivno dalo živeti.

* Preden začneš zimski spanec, se moraš prenajedati do onemoglosti. Tudi s tem bi se dalo živeti.

* Če si medvedka, rodiš svoje otroke (ki so velikosti oreha), medtem ko spiš in se zbudiš ob delno odraslih, prisrčnih, puhastih mladičkih. S tem bi se tudi dalo živeti.

* Če si mama medvedka, vsi vedo, da te, če cenijo svoje življenje, ne smejo izzivati. Vsakogar, ki moti tvoje mladičke, podreš z enim zamahom šape. In če te mladički ne ubogajo, tudi to težavo rešiš s šapo. Ja, s tem bi se dalo živeti.

* Če si medvedka, tvoj partner pričakuje, da se boš zjutraj zbudila in renčala. In pričakuje, da boš imela dlakave noge in dodatno telesno maščobo.

Ja, želim si biti medvedka! 

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 17.9.2010 22:46:05 >

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
18.9.2010 4:59:49   
cukica
Dobro jutro želim vsem skupaj,... Spet sem med taprvimi.Ja moti me ta dež in nikakor ne morem zaspati in kaj še le da bi spala.
Hvala vam za vse lepe besede.saj,ko čutim,da se premika nekaj v meni sem tako srečna,ker vem,da moja bebica raste in ravno tako kot jaz vse čuti.Včeraj,ko sem ležala in jokala se je še bolj aktivno premiikal.Verjeten me je hotel s tem njegovim premikanjem potolažit in povedat:Mami tukaj sem,naj te ne skrbi,....
Potem sem se nasmehnila in ga pobožala ter mu povedala,da ga imam  neskončno rada,...
Sej vem,da se preveč sekiramo,jaz se še toliko bolj,ker je bil ta otrok toliko časa pričakovan in zaželjen,da si ne morem predstavljat,da bi šlo zopet kaj narobe,...Glavo pokonci in si rečt vse bo v redu,otrok je zdrav in srečen in mami prav tako,....
Nina 33 tudi jaz bi bla medvedka,...user posted image

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu d3lfink4)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
18.9.2010 8:36:39   
tamy82
Jutro user posted image !

cukica ko sem brala tvoj post, da ti je mali hotel s svojim premikanjem v trebuhu povedati, da je vse ok ... sem kar dobila solzne oči ... toliko o teh hormonih ... user posted image

Sicer pa smo večino časa res lahko srečni, da imamo vse to, kar si rekla Nina33, ampak kaj ko potem vedno gledamo tiste, ki imajo več, ki jim je nekaj uspelo in se potem še bolj ženemo ... Taki pač smo.
Bi si pa tudi jaz želela biti medvedka user posted image Sploh ne zgleda tako slabo user posted image

Jaz sem še kar sama, ker je moj v službi. Tako pač je, če imaš gasilca user posted image Tako da resno razmišljam o tem šopingu, čeprav najbrž ne bi smela ... Pa že toliko časa si nisem ničesar kupila (razen res nujnih stvari), da bi reees šla ... Prav pogrešam moje študentsko življenje, ko sem bila cele tedne v LJ in sem lahko šla po trgovinah ko se mi je zahotelo ... no sej zdej bi tudi lahko šla, ma imam potem slabo vest, da preveč zapravljam user posted image ...

V vsakem primeru se imejte danes lepo, uživajte s svojimi trebuščki in delajte kaj zanimivega user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
18.9.2010 9:48:08   
hel32
En lep pozdrav od mene

Berem, da ste ene prav pridne z nabavljanjem stvari za novorojenčka, mi imamo več ali manj že vse doma, je pa očka šel danes v YJSK nabavit nadstropno posteljo in jogijeuser posted image  za starejša dva, upam, da bo mičken spal lepo, sicer moremo še dodatno varovalo kupit, uno, mrežasto, tadolgo, ker se res, včasih tako premetava, da je joj.

Črne misli, ma ja saj, mene tudi občasno preletavajo, to je za user posted image čist normalno, po navadi, če dolgo ne čutim kake brcike, ali pa čez dan itak ne, ker nimam časa, potem zvečer, ma saj bo vse v redu, verjemite mi, vse bomo rodile zdrave februarčkeuser posted image

Še nekaj glede kozmetike, prisegam na MUstello, je, sicer malo dražja, ampak saj ne mažeš otroka ne vem kako na debelo, zase tudi uporabljam MUstelino kremo proti strijam, druge kremo se mi zdijo čist preveč dišeče, preveč imajo parfuma, ta pa zelo draži občutljivo otročko kožo.
Pa tudi Niveina kozmetika ni slaba. Dobro je imeti doma tudi Bepanthen mazilo za vneto ritko, obstaja tudi Sudocream krema, ki je tudi zelo dobra za po vratu mazat malčke, pa ampule s fiziološko raztopino pridejo vedno prav za izpiranje noska, naši bojo rojeni bolj pozimi in kaj hitro se lahk nahladijo, no, če se še kaj spomnim, pa napišem!

Nina33 lepo si to napisala, res, včasih nismo zadovoljni s tem kar imamo, glavno je, da imamo streho nad glavo, da nas ne zebe, nismo lačni, in se imamo radi!

En lep deževen dan, grem malo bajto pospravit, mali mi je nardil celo bombouser posted image

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
18.9.2010 11:28:58   
Teyla
Živijo vsem. Mi imamo rahlo štalo tu pri nas doma, sevedfa zaradi deževja. Včeraj sva šla zvečer z mojim pogledat glinščico in je bila čisto do mostu. No malo prejle pa se je začelo, podtalnica je ven udarila, voda dere še z avtoceste, ki je poleg in je čisto zalila vhod pred blokom. Tako da je moj šel zdajle odpeljat avto nekam višje proti Brezovici, če bo imel kaj sreče.

Takole je bilo pred 5 min tukajle
user posted image

Upam, da ostale nimate kakšnih težav. user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
18.9.2010 11:44:03   
ninchi9
OMG Teyla... Groza, kaj naredi ta dež!!! Uf, sem kr paničnauser posted image user posted image

Jaz pa še grem v takem dežju in mrazu danes na dekliščino... Pa še zunaj bo, sicer pod streho, pa vseeno - brrrrrrr... Bom se mogla fajn oblečt, da se ne prehladim.. Ja, nič, zdaj pa še moram it hitro torto iz wc papirja nardit user posted image user posted image

Lepo bodite, in čim več pozitive v takem turobnem dnevu

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.