|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09, 2.del
15.9.2010 22:25:44   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

maychy_m.. kar se piknika tiče, SE STRINJAM s teboj. Ni prav. Jst se sicer ne spomnim, da bi rekla, da pridem ampak vseeno sem del tega. Res sva se s pinky menili, pa ni res, da nism mela časa ampak enostavno .... v teh dneh nism najboljša družba. Moje misli so pač drugje. Pa še Liam smrka, kašla že zadnjih 14 dni. Še huj pa, ker smo bli brez gretja 4 dni in smo se zmrzovali ko cucki. Moji razlogi navedeni.... tko da sm tud Pinky zadnji moment povedala, VEM pa da je mela dve hudi piti narejeni. No, najbrž ji pol ni blo za it.... sami. JST KRIVA. Ampak....user posted image
Tud naš ati je službeno pot skenslal zarad situacije.. pa pol še on zbolel... uglavnem...
Tako.... ne jezkite se. Jst se itaq udeležim kolikor se le da.

Povsem iskreno povem, da jaz recimo nisem pričakovala, da boš prišla. Pač v tvoji situaciji tudi jaz ne bi hodila. Pa verjemi, da ti ni nobeden zameril. Niti slučajno. Sicer sem pa vesela, da ste ok in da se počasi postavljate nazaj na noge.
Ej, pa ne bit žalostna zaradi rd. Glavno je, da ste ok.

Michelle jaz bi tudi videla tvoje fotkice na fb. A mi daš tvoje ime na zs? Prosim...

Jaz sem pa imela danes prost popoldan. Prvič od lanskega 1. novembra. Prej se nikakor nisem mogla pripraviti, da bi Doro pustila doma in sama šla naokoli (pa popolnoma zaupam možu, ampak enostavno nisem mogla). Je pa tako pasalo. Sem morala malo v šoping, nabavit novo garderobo za čevlje. Dobro, moja denarnica se zdaj ne počuti tako dobro kot jaz user posted image  Pa kaj... user posted image

(odgovor članu Rižkoo)
Neposredna povezava do sporočila: 176
16.9.2010 10:01:27   
Anonimen
rižko ... nate sploh nism bla huda user posted image bla sm huda na une k so rekle da pridejo pa jih pol ni blo, priznam pa da bi bla zelo vesela če bi pršla, sam te zastopm user posted image
No naslednič ko boš v Lj gremo pa na kofi, zdej pr ns ne gre  ... norice user posted image

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 177
16.9.2010 14:50:05   
ninasiki
jst sm pa vesela k radio ker je naš pikec naredu 2-3m razdalje svoje prve samostojne korake sej prej so bli tud sam jih je blo tko 5max. zdej se pa prou vid kako lovi ravnotežje kok je hud fealing prou vesela sm

pa še na razgovoru sm bla danes in upam da dobim službo ker čene se mi zmeša
sinebine a ti tud kej mislš name ;)

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 178
16.9.2010 16:20:39   
mashi
hej punce
imam problem in se obračam na vas, ker vem, da ste nekatere že začele delat.
Mene je namreč moj delodajalec dal na čevelj in mu moram oddelat še 1,5m, pol sem pa na zavodu. Dečko se je odloču, da bo moje poskusno delo negativno ocenil.
Meni res ni do tega, da ta mesec in pol visim tam in gledam v zrak, ker zame ni dela, zato me zanima, če mi priprada kaj dopusta po porodniški. Ga ve imate in koliko so vam ga priznali za letošnje leto.
Zadeva me res grize, saj v negativnem delovnem okolju je res težko delat, sploh ker sem spet noseča.
hvala za odgovore!

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 179
16.9.2010 17:26:47   
ninasiki
mashi jst osebno nebi šla delat ker podalšu ti ne bo negativno te je ocenu piš tri plave in je čeprou zdej nevem a se plavi pišejo v knjižco čene pejt pa na bolniško upam da maš vsaj mal razulevajočo zdravnico al pa ginekologinjo pa naj ti odpreta bolniško tko sm jst nardila k mi je kmetica oblubla za nedoločen čas pol mi je pa nogo dala k je zvedla da sm noseča tko da sm popokala stvari in šla izkoristla bolniško pol pa še dopust tko da mal se poznaimi pri tvojih zdravnikih edino kle ti neki ne more škodvat pa želim ti čimprejšo pozitivno rešitev

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 180
16.9.2010 17:56:17   
kalypso
seveda ti pripada dopust, pa saj si verjetno dobila na začetku leta odločbo koliko dopusta imaš letos na razpolago... jaz ga imam 27 dni. poleg tega ti noben dohter nau kompliciral glede bolniške do 30 delovnih dni, ker jih itak krije delodajalec, nad 30 dni pa že gre na komisijo, tist je pol mal težje dobit. js bi se najprej pozanimala kolko imam dopusta, tisto izkoristla, pol bi šla pa v bolniško.

V meni živi vitka ženska, ki bi rada prišla na površje. Običajno lahko utišam to kozo s piškoti. (Neznana avtorica)

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 181
16.9.2010 19:38:38   
mashi
Hm, ne morem užgati plavih, ker potem izvisim na zavodu. Pa tud na bolniško ne morem, ker sem šla med preizkusno dobo na bolniško do porodniške in šef mi je dal papir, da mi podaljšuje poskusno dobo za čas bolniške. In zdej, če sem na bolniški se mi poskusna vleče, komisija mi potem bolniške ne bo odobrila in kakorkol bom morala it delat. Po bolniški me bodo pa še bolj grdo gledali.
Odločbe za dopust nisem dobila, vem sicer, da mi pripada 25 dni, ne vem pa, če sem upravičlena do koriščenja, ker bo v tem letu delala manj kot 6m. Eni pravijo, da mi pripada ves dopust, drugi da samo sorazmerni del od 1,5m - kar je 3 dni. Ma vse skup beda.
Res bo najboljš, da kar šefa pokličem in g avprašam, kolk dopusta mi pripada pa naj se on z zakonodajo ubada. Kaj pa regres. Mi prapada?

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 182
16.9.2010 20:01:47   
googica
lep pozdrav drage moje. vidm da ste se tud v malem številu fajn mele. mislim da je moja situacija jasna, zkaj me ni blo? sm dons pršla iz očesne klinike, dve noči sm bla noter, na injekcijah in raznih pregledih. desno oko.. dans vidim celih 50%, vse je megleno zaradi kapljic mam znico čez celo oko veliko... v nedeljo sm še trpela bolečine, v ponedeljek me je poslala naprej. končno. teli splošni dohtarji.. pojma ni mela kaj mi je, pa mi je kr napisala recept, brez da bi se posvetovala s strokovnjakom za oči. in je blo seveda še slabš pol... v torek nisem vidla nč na oko,  solzilo se mi je za popent... strokovni so to takoj oporihtal, injekcije, kaplce, počitek. zdej bo počas. izpit za avto bo mogu počaat ne vem kako bom s faksom, ker mam še 3 izpite... bo treba pogojno, ni druge... ah pa tolk sm bla prpravlkena se učit. mela sm rojstn dan.. v bolečinah... vse v dreku... zdej upam da se pocajtam, ker ni fajn tkole...

rižkoo joooj sej bojo minile slabosti, tud še lepo bo bit nosečka... želim da ti čimprej minejo mesci pri tašči in da ti čimmanj živce kravžljajo...naš tamali in oči sta se kr porihtala te dni, ni blo problemov, dobr da mož vse ve in zna in da sta se navajena tolk, da ni blo hudga. HB da mam njega...
no dost zaenkrat... morm mal počivat...

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 183
16.9.2010 21:54:57   
sine bine
ninasiki-je mislm nate, pa pr ns v službi tud. Trenutno ne user posted image , ko pa se kej pokaže me pa takoj obvestijo.
rižkoo-lepo, da si se nam javla. Želim ti , da se čim prej vse povrne na stare tire in da bo nosečnost čim prej brez slabosti.

POZOR !!!! Punce, da ne boste pozable podaljšat otroškega dodatka[/b]

Aja mi mamo skor dva nova zobkauser posted image . Enga ziher, za ta druzga se mi pa zdi. No pa ne bo več dvozobi Tadej. Zdi se mi da sta oba zgornji dvojki. Bomo mel vampirčka user posted image ( ker zg.enk še nima ).

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 184
16.9.2010 21:56:08   
tea85
čer. po dolgem času se spet malo javim

rižkoo- grozno kaj se vam je zgodilo, upam da ste vsi vredu, in vam želim da se vam vse dobro izteče !!

drugače pa sma s tajo kar vredu, dobila je neko alergijo, zdaj je že mimo, ampak ne vem od česa.

malo še pa gre naša v vrtec, vsak dan bolj hudo mi je ko vem da ta čas se prekleto bliža. jaz pa v upanju da dobim službo, jutri imam razgovor. čeprav sem ful skeptična glede služb, saj ne veš če boš sploh dobil plačano, ahh..

aja, glede tajiniga očeta, vse skup gre na sodišče..no da še povem da je začel mi grozit da bo zahteval popolno skrbništvo nad tajo, ja pa ja... ima pribliske taprave.

glede tajiniga rd-ja že tudi jaz razmišljam kako kaj...ampak saj še je časuser posted image

no zdaj pa vas grem še malo prebrat za nazaj user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 185
16.9.2010 22:39:55   
Tiara123

IZVIRNO SPOROČILO: mashi
...
Odločbe za dopust nisem dobila, vem sicer, da mi pripada 25 dni, ne vem pa, če sem upravičlena do koriščenja, ker bo v tem letu delala manj kot 6m. Eni pravijo, da mi pripada ves dopust, drugi da samo sorazmerni del od 1,5m - kar je 3 dni. Ma vse skup beda.
Res bo najboljš, da kar šefa pokličem in g avprašam, kolk dopusta mi pripada pa naj se on z zakonodajo ubada. Kaj pa regres. Mi prapada?

Ja, si upravičena do celotnega letošnjega dopusta. Tistih 6m se gleda samo na začetku dela pri delodajalcu, kar pa nima veze s porodniško. Celoten dopust si upravičena porabit, oziroma, IZKORISTI ga, ker če ne ga boš pustila, da ti propade.

Šefa nič ne sprašuj, če je taka baraba, da te je negativno ocenil, sigurno ni toliko pošten, da bi ti po pravici povedal, da imaš toliko dni dopusta. Kar lepo na dopust in v miru razmišljaj o tvojem detetu v trebuščku :)

Ja, regres ti tudi pridada v celoti!!!

Če ti bo kaj 'težil', poglej v zakon o delovnih razmerjih, ali pa pokliči delovno inšpekcijo
http://www.id.gov.si/si/pogosta_vprasanja_in_odgovori/delovna_razmerja/

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 186
   [Brisano sporočilo]
16.9.2010 23:10:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tiara123)
  Neposredna povezava do sporočila: 187
17.9.2010 9:38:53   
majakla
Daaan. user posted image
Dežek je in meni poje se.
(TO si morš zapet :})

Kaj še katera "uporablja" tabletke Cerazete
(ne vem kak se napiše, nimam tu)???
Jaz sem pred par dnevi začela že z drugim
paketkom in imam že 8. dan user posted image .
Pa mi je počasi dovolj!
Kako je pri vas???
Prvo rundo, ko sem začela, pa je blo 5 dni,
ampak fuuul močne krvavitve, zdaj so bolj
blage.

Ooo Mashi, spet user posted image , čestitam!

Sine bine: slikice bi jaz mela, veeeš.

Bravo Aleksej, še malo pa bosta lahko
šla s Tio sama na sprehod. user posted image  

Tea: tak je prav. Držim pasti za tebe. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 188
17.9.2010 9:45:13   
majakla
Aja, pa še Tjaš lahko gre z vama na sprehod,
pa . . . kdo še?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 189
17.9.2010 10:45:02   
tassika
jaz sem jemala cerezet tabletke od poroda naprej. Dokler sem dojila je bilo vse ok, potem pa ko sem nehala, pa ves čas neki izcedki, neke krvavitve, vglavnem skos neko sranje in sem jih sedaj nehala. Pri teh tabletkah je opisano, da lahko povzročajo hormonsak neravnovesja, se pravi take vmesne krvavitve,... meni so bile zakon, dokler sem dojila, zdaj pa res nič več. ČE ne dojiš več, bi jaz klicala, da ti jih zamenja.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 190
17.9.2010 10:59:55   
lenika83
Jaz sem jemala Cerazette ravno 1 teden, pa sem imela cel ta čas krvavitve, pa še mala je dobila krče po njih (to je bilo decembra). Tako da sem jih res na hitro nehala jemati in od takrat nimam nič. Moram se res nujno spraviti do G, po nekaj pametnega. Ampak imam rahel odpor do tabletk, ker sem imela s prvimi same težave, pa še trajalo je celo večnost, da sem ugotovila, da so težave zaradi tablet. Moram malo preučiti kakšne so še kaj druge možnosti, menda se bo že kaj našlo, glede na to, da še kar nekaj časa ne nameravamo imeti še kakega user posted image  (če sploh...).

Midve greva pa danes čisto nepričakovano na cepljenje user posted image  Sem klicala, da rabim potrdilo za vrtec in mi pravi sestra, da mora biti pred tem 3. cepljena. Saj ne da mi je prejšnjič rekla, da ne rabimo nič več tja hoditi pred vrtcem, ker bodo samo potrdilo napisali user posted image  Jao... Upam da ne bo kakih posledic po cepljenju, ker imamo že plane za celo popoldne user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 191
17.9.2010 11:07:24   
majakla
Lenika: mi smo dobili le potrdilo,
naslednje ceplenje pa po 1. letu.

Jaz sem imela fuul močne krvavitve,
sploh 2. dan (sem vstala in prav čutila
kako se je "vlilo"), zdaj so blage oz.
normalne, ampak 8 dni, pa kaj če še
bom jutri!?
Sem ful upala, da jih sploh ne bo, kot
piše, da češ da lahko povsem izginejo.
No, bomo videli. Če ne bo boljše, pa
grem na stare nazaj, so bile še za
"lepšo" kožo - baje.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 192
17.9.2010 11:16:39   
tassika
Lenika v tvojem primeru ti jaz potem priporočam mireno, jaz jo bom vzela, kmo bomo zaključili projekt otrok. REs da pri njej lahko tudi traja nekaj mesecev, da se vse uskladi, ampak imaš pa potem mir.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 193
17.9.2010 13:44:25   
ninasiki
ojla no mene pa tale dežek prouuu mori tud tvoja pesmica majakla mi ne pomaga user posted image  pa še sadni dan je na seznamu tko da upam da ne bo kak glavobol čeprou do zdej jih ni blo

mirena ja dobra stvar samo nekaterim se ne usede lepo in jih moti oz boli al kokr kol tudi cerezet nisem jemala ubistvu pa mi delamo na četrtmu članu tko da tabletke ne pridejo upoštev zih še kak let

naš pikec se je pa danes opogumu in hodi čist sam se spusti in gre res da ga še mal heca ravnotežje ampak jst se pučutm k da bi se spet rodila user posted image  prou ne morm se ga nagledat
TEA nedaj se na ostr nož pa je naj vid da nisi mačji kašl držim pesti za pozitivno rešitev

MISHELLE jst mam tud fb user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 194
17.9.2010 14:02:33   
googica
ola. šele zdele sem šla pogledat na fb, kaj sem točno js napisala glede udeležbe. sem bla prepričana da sm napisala da nas ziher ne bo, pa vidm da sm pustila dost odprto. tko da se tud opravičujem, ampak v tistih dnevih bolečine res nisem niti pomisnla na vas.
čestitke za vse, ki hodijo na novo... mi smo brez zaščite trenutno. učiva se naravnega preprečevanja nosečnosti z nadzorom nad temperaturo in temi zadevami. če je zadeva pravilno spreljana, je bolj učinkovito od vseh tabletk in kondomov. pa še ni umetno in ni oblekce, ki jih ne marava preveč. tabletke sm mela dvojne, pri obojih sm padla v depresijo, tko da se jih ne dotaknem več. to je sama kemija in ega js v telo ne mislim več vnašat. tole si zjutraj zmerim temp. v nožnici in zapišem, to je pa vse. pol pa vidiš po tabeli, kdaj je prišlo do ovulacije, po njej pa lahko prosto počneš neumnosti :)..

me pa neki zanima.. kako je kej z vašimi user posted image ? a uporabljate vložke, tampone? js sm bla ves čas pred nosečnostjo na tamponih, zdej mi gre pa vse mim, tud pri najbolj debelih. ne vem kaj nardit. mam nulletko, torej šalčko, pa tud niso tolk močne mišice, ker se mi zdi da se kr hitr premakne. zanč sm na morju dobla, sej mi je kr zdržala za v vodo, ko sem pa eno pivo spila, sm pa zgleda se preveč sprostila, sm mogla kr ven vzet..

na oko vidim nekoliko boljš.. vsak dan bo upam da boljš, in UPAM da se zadeva ne ponovi. ni fajn tole.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 195
17.9.2010 14:10:44   
ninasiki
googica jst mam tampone čez dan ponoč pa vložke ker še zmer ni dobr da maš skooos tampan pa tud če sm doma mam vložek bol zdravo ampak definitivno najmanj higienično sam se mi zdi da je pa zdravje še zmer prvo
pa čimprejšnje okrevanje

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 196
17.9.2010 14:47:58   
lenika83
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Lenika: mi smo dobili le potrdilo,
naslednje ceplenje pa po 1. letu.

Zanimivo, meni so rekle, da mora obvezno pred vrtcem biti cepljena za mumps, rdečke in ošpice user posted image  Zdaj sploh ni več važno, ker je že mimo user posted image

Zanima me, če bo katera mogoče dala otroka cepiti proti pnevmokoknim okužbam? Baje bi naj bilo kar priporočljivo cepljenje (samo pač drago je, tako kot rotavirus). Bistvo je, da bi naj zaradi tega cepljenja otrok pojedel manj antibiotikov.

Jaz imam tudi težave z Lunettko. Prej ni bilo problema, se mi je redko zgodilo, da je kaka kapljica prišla skozi, zdaj mi pa običajno kar dosti pride mimo user posted image  Vložkov ne uporabljam, ker dobim vnetje, pa še gravž so mi, sploh poleti user posted image  Tamponi so sicer ok, samo se mi zdi, da moram nonstop misliti kje bom jih lahko menjala, če kam gremo. Pri Lunettki sem na to kar pozabila, ker sem ugotovila, da jo lahko imam notri tudi 8 ur, če je treba in ni problema. Zdaj pa sploh ne vem kaj naj user posted image

Za tole mireno sem sicer že slišala, samo priznam, da ne vem ravno preveč dobro kako deluje. moram si malo časa vzeti, pa tole preučiti.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 197
17.9.2010 14:53:13   
Anonimen
a kera ve, kje majo DOBRE, LEPE IN UGODNE torte po naročilu za rojstni dan???

(odgovor članu lenika83)
  Neposredna povezava do sporočila: 198
17.9.2010 15:06:02   
tassika
Lenika tukaj ti vse piše:
http://www.viva.si/Ginekologija-in-porodni%C5%A1tvo/2277/Vse-o-materni%C4%8Dnem-vlo%C5%BEku

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 199
17.9.2010 15:06:12   
Tiara123
jaz vem za odlične okusne torte, naredi vse oblike, kar želiš. Ti pošlejm na zs, da ne delam reklame :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?