|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
17.9.2010 8:38:58   
benika
Čestitke Archie in Almera za prelepi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lumpa, kosti mene HB ne bolijo nič. Se mi je včeraj zgodilo, da niti iz kavča nisem mogla vstat. Vrtelo se mi je, slabo mi je bilo, imam začetek mastitisa, trebuh me je bolel, pritisk je bil ok, vendar pa se mi je močno dvignil srčni utripuser posted image

Vsem, ki še čakate na porod...srečno!

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
17.9.2010 8:39:34   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Drage septembrke,sporočam vam veselo novico, da je naša draga almera včeraj zvečer ultra hitro rodila malo princesko Ronjo. Težka je 2840 g in dolga 50 cm

CESTITKE Almera.. kaksno lepo ime Ronja...!! Lepo se cartajte s princesko, pa cimprejsne okrevanje!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 8:48:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu NiNiBo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2903
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 9:15:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu janjja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2904
17.9.2010 9:20:29   
lillchy123
almera-uauuu, to pa je blo presenečenje!user posted image iskrene čestitke!

punce, a ktera ve kaj o Inčy? Na facebooku je en komentar, pa tudi pomisliti ne upam..user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
17.9.2010 9:27:54   
nadka30
danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa ste opogumile še mene da napišem kako se je vse skupaj pri nas začelo,
V bistvu se je začelo v sredo 9.8 zjutraj nekje ob štirih ko sem mislila da me boli želodec, da sem verjetno kaj takega jedla in da mi nepaše in seveda grem kuhat kamilčni čaj in potem nazaj v posteljo, nekje ob pol osmih ko sem se zbudila mene še kr črviči in kličem mojega očeta naj pelje tavečo v šolo da meni nekaj ne pa še da mam trebušne slabosti v bistvu mi sploh ni kanalo da pa bi to lahko bili popadki in potem jaz veselo vse do 10 čepim in čvekam po forumu črviči me pa še kar nato ap meni končno le kane kaj pa če so to sedaj ti tapravi popadki saj se sploh ne končajo ampak kar trajajo in nato seveda le začnem gledat na uro kako dolgo trajajo in na koliko časa in pridem do super številke na cca 7 minut in nato jaz čakam še cca eno uro ko se končno zmigam in pokličem mojega v službo da naj pride domov da me črviči na 7 minut in nato midva nekje okoli 12 ure pridema v P, vmes mi pupa začne pritiskat še na živec tako da mi je mrtvinčila celotno desno nogo tako da sem šepala kot ena stara baka in ko pridem v P me pošljejo na pregled rečejo da sem odprta 3 cm in da bom v parih urah rodila in da ostanem not in me bo malo poslal v sobo še počivat in tako grema z mojim v sobo predihavat in popadki se stopnujejo na cca 4-5 minut, CTG jih je full zaznaval in jaz sem is mislila če je to to potem super-ko bi jaz vedela kaj me čaka .
In po cca 2 urah me ponovno pošljejo na pregled stanje se ni nič spremenilo in jovo na novo v sobo, mojega pošljejo domov jaz pa uživam in predihavam in tako vse do dveh zjutraj ko sem imela popadke na cca 3 minute in seveda spet na pregled stanje enako jaz pa čist hin zdravnici razlagam da ne morem več da naj mi naredijo cr, ampak ga niso hoteli ter me pošljejo v sobo, kličem mojega in mu razlagam da ne morem več. v glavnem katastrofa in vse to se je dogajalo do cca 2 ure popoldan 9.9 ko me spet pošljejo na preghled in takrat meni spipa in jim zagrozim da želim cr da vem da mi pripada ker sem ga prvič imela in da mi ga nihče ne bo preprečil in da če se to dogaja že tako dolgo in vidijo da ni nobene spremembe da je ča da ukrepajo in potem priletijo na kup zdravniki in me sprašujejo zakaj pa kaj ne vidijo da ne morem več, moje telo uničeno, oči temne, dehidrirana v glavnem živi mrlič in na koncu sem le izterjala svoj cr in ker sem za kosilo pojedla dve žlici čiste juhe mi niso hoteli narediti cr preden ne bo minilo od tega 6 ur( jaz vem da je to bilo samo zaradi tega ker sem se postavila belim bogovom pokonci) in tako kličem mojega da naj pride v P tako da je moj bil ta čas ko sem čakal z mano in mi pomagal vmes sem večkrat bila v takem stanju da sem na pol klečala zraven postelje in molila da bo čim prej konec in povem vam še na operacijski mizi sem imela popadke. Hvalu bogu sem nato dobro minuto do pol sedme ure le postala mamica MELANIE in vem da bom to pozabila.Zaradi vse teh naporov mi je padel hemoglobin pa še full slabokrvna sem postala tako da sem sedaj na sirupu da se mi dvigne železo oz. da se mi popravi kri. In ker je moje telo tako švoh sem včerak ko so mi odstranjevali šive kar skupaj zlezla in že zaradi tega mi nihče ne more rečt da je bilo prav da so me pustili tako dolgo čakat.user posted image user posted image user posted image
Ampak ok pozabimo to upam da nisem katero prestrašila ampak prav pasalo je to napisat. Sedaj se skušamo kar se da dojit, od torka ko smo šli domov smo do danes pridelali dobrih pol kilograma upam da tako tudi ostane, tudi spimo kar ok se nimamo kaj preveč za pritožovat ima pa naša pupa take lepo čupko da jo bomo lahko kmalu peljali k frizerju.

To bi bilo na kratko glede moje zgodbe nočem pa nobene strašit, ker tudi mi smo že pol pozabili ker imamo našo punčko . Vem da boi lahko bila moja porodna zgodba lepša ampak kaj hočemo življenje je tako da nikoli ne vemo kaj naš čaka

Čestitke novo pečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in res kaj se dogaja z Inčyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
17.9.2010 9:28:29   
nenka7
almera je pošibala po desni!?!? to pa je presenečenje, ja, sem kar pobuljila danes, ko sem prebrala. bravo punci user posted image  user posted image  user posted image
kaj je z inčy tudi jaz ne vem, ampak držim pestke, da je vse ok!! user posted image

danes je pa dan za poležavanje. jaz ne bom počela popolnoma nič pametnega, morda se bom lotila urejanja poročnega albuma, tko izpred pol leta nazaj user posted image to je pa to. pa upam, da bo moj user posted image kaj prej doma, ko je petek.
imam pa tudi jaz zvečer kar precej krčev ampak se v pol ure vse nekako pomiri in spanje je še vedno brez problema, z enim obiskom wc-ja...

punce, še dobro da tudi ve, ki ste že mamice, tukaj klepetate, ker drugače bi kmalu ostala sama!
janjja, upam, da ti uspe prepričati tvojo G, da je pa res že čas, da si na vrsti!!! user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
17.9.2010 9:46:51   
nenka7
kam se nam je pa teodora75 skrila, a katera kaj ve??

nadka30, ja, tudi me smo se tukaj spraševale, kaj user posted image te že toliko časa mučijo in zakaj še ni prispelo sporočilo, da si rodila. sedaj mi je jasno, da so te samo mučili in poklanjam ti en velik aplavz user posted image za to, da si popizuser posted image !!! ampak kot si rekla, slabo pozabiš, ko dobiš sončka v roke in tako je tudi prav. in nič ni narobej, če z nami delite tudi manj lepe porodne zgodbe, itak nam je vsem jasno, da na koncu je vse poplačano!!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
17.9.2010 9:51:43   
Izabelina

dans sva zmenjene za kavico, ni nč sporočila, da je ne bo al pa da bi bla kje v P tko da verjetno je samo vremensko lenobno razpoložena user posted image

evo moj pdp, nč se ne dogaja, zdele šibam v lj na pregled, da vidmo kaj se mi obeta...

upam, da user posted image in to čimprej!!!! :)

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
17.9.2010 9:53:18   
Izabelina
punce, a ktera ve kaj o Inčy? Na facebooku je en komentar, pa tudi pomisliti ne upam.

user posted image kaj pa piše? verjetn ni nč slabga, če je blo do zdej use uredu!! drugače pa držim pesti in ji pošiljam user posted image user posted image za srečo, (karkoli se že dogaja)...

Naj tvoje srce razposajeno zazvončklja,
kot mu je usojeno!

(odgovor članu Izabelina)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
17.9.2010 10:41:42   
Klemcy
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

punce, a ktera ve kaj o Inčy? Na facebooku je en komentar, pa tudi pomisliti ne upam.

user posted image kaj pa piše? verjetn ni nč slabga, če je blo do zdej use uredu!! drugače pa držim pesti in ji pošiljam user posted image user posted image za srečo, (karkoli se že dogaja)...

Tudi jaz ne upam niti pomisliti.... ker ko sem prebrala vse komentarje na njenem profilu, so se mi ulile solze... še vedno upam, da ni to, kar mislim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2911
17.9.2010 10:45:45   
nadka30
PUNCE KAJ SE DOGAJA Z INCY, SEDAJ ME PA ŽE SKRBIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
17.9.2010 10:46:53   
Klemcy
Ah ne, z Inčyno bebo je vse ok in upam, da tako ostane. Mislim, da se gre za izgubo nekoga drugega user posted image user posted image user posted image

Inčy - iskreno sožalje. Misli na malo detece... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
17.9.2010 10:54:57   
nadka30
klemcy lahko na zs napišeš kaj se dogaja z našo incyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
17.9.2010 10:55:34   
nenka7
uh, ste me preplašile, da je z inčy in bebo kaj narobej! sem se spomnila ene od nosečk prejšnič ko sem čakala na pregled, ko je s svojim partnerjem v solzah zapuščala P pa sem takoj pomislila, da se ni kaj z njima takega zgodilo!!

karkoli je že, kot pravi klemcy: inčy glavo pokonci, pomembna sta sedaj ti in tvoj otroček, pa čeprav so le besede, upam da veš, da nisi sama!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
17.9.2010 11:01:38   
nenka7
IZVIRNO SPOROČILO: Izabelina

dans sva zmenjene za kavico, ni nč sporočila, da je ne bo al pa da bi bla kje v P tko da verjetno je samo vremensko lenobno razpoložena user posted image

potem pa vse ok, samo časa najbrž nima, da bi pisala tu gor! lepo jo pozdravi!!

Neposredna povezava do sporočila: 2916
17.9.2010 11:02:44   
Klemcy
nadka - jaz tudi ne vem, za izgubo koga gre, sem samo prebrala komentarje, da mora zdaj mislit na bebo, ki prihaja.... tako da sklepam, da je z njo vse ok

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
17.9.2010 11:05:47   
nadka30
klemcy hvala samo da je z njo in bejbo okUpam da bo vse ok in da si kmalu opomoreuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klemcy)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
17.9.2010 11:57:47   
benika
Incy, sožalje.user posted image user posted image user posted image  Res moraš sedaj misliti na malo detece pod tvojim srčkomuser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
17.9.2010 12:21:12   
elevitka
mislim da ji je umrl ati.

Iskreno sožalje!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
17.9.2010 12:29:06   
corfu
Kaj že vzet v porodnišnico zase? user posted image

milo, lanolin kremo za bradavice, rolo za pod pazduho, gumico za lase, fotoaparat, natikače, labelo...še kaj?

Uživaj življenje...

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
17.9.2010 12:58:12   
nenka7
corfu, če boš v LJ rodila, so nam priporočili še brisačo in plašč da svoj prinesemo pa modrček za dojenje in blazinice ter nogavice, milo in to je po mojem to...
jaz seveda še nimam vsega pripavljenega, se mi zdi, da se mi še kar nikamor ne mudi... user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
17.9.2010 13:01:56   
eva2010
Incy - iskreno sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
17.9.2010 13:05:55   
dva sončka
evo mene po dolgem času. najprej seveda iskrene čestitke vsem srečnim mamicam in njihovim štručkam in da bi se veselo in mirno cartali.
moj včerajšnji rok je šel mimo in še vedno sva tukaj v paketu. pa saj ne bi imela nič proti, če bi kolikor tolko lahko spala. tako pa me mučita dve stvari: 1. tamala začne zvečer itak dobesedno divjat po trebuhu in to me zadnje dneve tako boli, da se samo še zvijam. in to traja praktično pol noči. 2. vsako noč, zadnje noči tudi po 2× ali 3×, danes tudi čez dan, ko ležim, se mi začnejo popadki, ki trajajo po pol ure do uro in to na 10 minut, tudi manj in ko vstanem, da sem bom počasi pripravla - konec. ne vem no, kako zgledajo popadki po dveh porodih valda vem, ampak da bi me tako zlepa minili, to pa še ne. počasi postajam sitna, ker sem bla že parkrat v glavi pripravljena, da to je pa zdej to in da gremo v akcijo...pol pa spet nič. a se je komu to dogajalo, se dogaja? včeraj na pregledu je bil ctg ok, naj bi biula odprta tudi že 2 cm in ko sem gin povedala za te moje popadke, mi je ponudla tudi možnost sprožitve, pa si res želim rodit s svojimi popodaki oz. ko si bo naša kepica sama izbrala rojstni datum... ampak danes me vse skupaj počasi začenja že skrbet, saj je v bistvu priporočeno, da se med popadki gibaš, jaz pa čim vstanem - vsega konec...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
17.9.2010 13:07:46   
corfu
Uh, v Novem mestu so prepovedani user posted image  modrci za dojenje, dobijo kar alergijo in tako 3 ali 4 dni k sebi pod pazduho stiskaš plenico user posted image , ker baje povzročajo vozle, mastitis...no sej nabrž nekaj res drži. Pri nas tudi na hodnikih stojijo vozički ki so polni brisač, spalnih srajc, tetra plenic in to si lahko postrežeš v neomejenih količinah.

No sej meni se tudi še ne gre, samo glede na to da imam še 4 dni do PDP-ja, je fajn da vsaj razmislim v tej smeri user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu nenka7)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?