|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 14:59:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu dva sončka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2951
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 15:00:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2952
   RE: Septembrke 2010 - 3.del
17.9.2010 15:05:53   
corfu
IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

dva sončka, enako, jaz sem tudi imela popolnoma prozorno sluz ne vem več kolk časa nazaj, in ker ni blo nobenih krvavih nitk vmes sploh nisem bila pozorna...

Sem malo po štegnah šetala. A dol tudi šteje, a samo gor? Bi šla gor z liftom, dol pa peš user posted image user posted image user posted image

Ne velja špricat user posted image  seveda dol tudi šteje user posted image

Jaz pa ležim kot krota, Manca spi, no vmes še nekaj pokašljujem upam, da ne bo preveč tečka popoldne user posted image  Mož in sine prideta okrog 15.30, mene pa križ boli user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 15:08:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2954
17.9.2010 15:20:56   
Klemcy
blazinice za dojenje - no v mb P so pa na te alergični. So rekli, da bradavica čez njih ne more dihat, not se nabere vlaga in bakterije imajo idealno okolje za razmnoževanje. Naj jih nosimo samo, ko gremo ven, doma pa naj se dojke zračijo in naj uporabljamo tiste bombažne zložence, ki so za dojenčkov popek pucat al pa pleničko. V P sem jaz imela res fuuuuul boge bradavice, čist ranjene, ker sem kljub vsemu kar so rekli not dajala blazine in se zaradi tega sploh niso mogle zacelit. Zdaj doma pa imam samo tako fajn raztegljivo majčko, da mi fajn pleničko na dojkah drži in vse težave so ponehale.

Neposredna povezava do sporočila: 2955
17.9.2010 15:37:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klemcy

blazinice za dojenje - no v mb P so pa na te alergični. So rekli, da bradavica čez njih ne more dihat, not se nabere vlaga in bakterije imajo idealno okolje za razmnoževanje. Naj jih nosimo samo, ko gremo ven, doma pa naj se dojke zračijo in naj uporabljamo tiste bombažne zložence, ki so za dojenčkov popek pucat al pa pleničko. V P sem jaz imela res fuuuuul boge bradavice, čist ranjene, ker sem kljub vsemu kar so rekli not dajala blazine in se zaradi tega sploh niso mogle zacelit. Zdaj doma pa imam samo tako fajn raztegljivo majčko, da mi fajn pleničko na dojkah drži in vse težave so ponehale.

meni je točno to včeraj patronažna svetovala. s tem, da se pod blazinicami ustvarja vlaga oz. se ne suši tako dobro bradavica. posledično se glivice ustvarjajo in mali dobi soor v ustih. in res... sem imela par krastic na vsaki bradavici že iz P ven pa niso in niso šle stran; danes imam pa na eni dojki samo še eno krastico na drugi pa dve take mini mini.

(odgovor članu Klemcy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2956
17.9.2010 16:23:16   
Katalenca

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Lillchy123, katere obkladke za prsi si pa uporabljala?
Jaz imam samo bepanten kremo, ne vem če bi kupila še lanolin kremo...
Lp

multi-mam compresses in nisem imela niti ene raniceuser posted image

Hvala lillchy, bom kupla te obkladke!!!

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2957
17.9.2010 18:41:14   
sanje2
večer!

kako smotano vreme, celi dan dež, upam da ni katera od tu ki jim poplave grozijo!

archie in almera, čestitke za mali štručki, upam da ni bilo prehudo!user posted image user posted image user posted image

inčY: iskreno sožalje

šest dni do pdp, pa nič, jaz pa sem mislila da bom tega user posted image  tudi prej rodila, pa tolk bolj me je celo nosečnost matralo kot pri prvi. mogoče bo pa jutri kaj, ko je obletnica mojega ss, in takrat me je moj možek  tolažil s tem da bomo drugo leto (letos) taki čas, zibali user posted image . držite pesti da je kaj na tem.

Neposredna povezava do sporočila: 2958
17.9.2010 18:45:22   
teodora75
oj oj, drage souser posted image dame... kolikor vas sploh še je tukaj. Sem bila menda pogrešana :) Ampak jaz sem še kar tukaj in moje veličanstvo trebuhec tudi.

Je pa res, da imam kar nekaj gužve. Saj sem ene 2 tedna za planom in sem se šele v sredo dolgo/kratkoročno nastanila nazaj v LJ (plan je bil že konec avg.), moj dragi pa zdaj s polno paro nadaljuje s štimanjem našega doma ene 60 km stran user posted image .
No in sedaj imam tudi končno svojo velemojstrsko previjalno mizo/omaro in zdaj pralni stroj dela na polno. Perem cotke, pleničke, posteljnino in še dobro da naše detece še nima plana kaj prehitro hodit na ta svet, saj 2 dni nazaj nisem imela oprane še niti ene male cunjice. Ampak do danes je to že čistoooooooooo drugače.

Sem pa imela danes spet CTG pregled, ki menda nič ne pravi. Drugačnega (resnejšega (spodnjega)) pregleda pa še kar ne. Pa saj ne, da bi si ga prav hudo želela, ampak res nimam pojma, ali se mi že kaj dogaja ali ne. Ker sem bila včeraj zvečer že malo ziher, da bomo šli tudi mi od znotraj pogledat P. Me je tako stiskalo, da sem začela gledat na uro, pa je bilo na 8, 12, 10, 7... minut... Potem sem šla pa pod tuš in je vse minilo. Spala sem dokaj dobro, kar pomeni samo 2x izhod na vc, sem pa resda zdaj že drugi dan vstala ob 5h. Takrat mi začnejo možgani že na ful delat in imam v glavi že cel spisek kaj vse moram narest in potem sem že čisto budna in pač vstanem. Vseeno pa bi bilo fino, ko bi se lahko še kak dan pošteno naspala.

Ali pa bi mogla vsaj čez dan kaj počivat. Ampak zdaj ko sem tukaj vidim še toliko dela okoli sebe, zdi se mi da moram pripraviti še tooooooooliko stvari. Zdaj imam več ali manj vsaj nabavljeno vse. Aja, a ima slučajno katera namen nabavit električno prsno črpalko- tole http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=204958. Mojemu dragemu je ratalo oddat na UK Amazon 2 naročili user posted image . Tam je cena precej nižja kot v BC (zdaj ne vem koliko točno).

Kaj naj vam še povem... aha, ko je ena (pa potem še ena) omenila, da je dobila 'luštne' pozdravčke iz NLB. Hja, očitno so imeli 'čistko', saj sem tudi jaz dobila prijazno obvestilce, da zdaj pa res nisem več študentka in da je čas da zamenjamo kartico. Ok, smo uredili.

Joj, zdaj pa ne vem kaj moram še pokomentirat. Saj vem, da se je te dni ful dogajalo, samo zdajle nisem pri volji vse še enkrat brat.

Ja čestitke za vse nove lulavčke pa itak. Zdaj so pa tele septembrke že kar dobro 'podelane' anede. Se mi zdi, da nas je le še 'drobec', ki še čakamo na svoje prince in princeske ki bodo imeli v rojstnem datumu št 09 (ali 10 oooooooooo).

Nič, naj vam gre še naprej tako dobro od rok, jaz imam v planu še nekaj dni počakat z velikim dogodkom.

Pa lep vikend, čeprav zalito moker. Ja saj res, ni tole vreme, da bi bilo prav fajn dirkat v Postojno user posted image

T.

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
17.9.2010 19:14:32   
tinkatonka
Hej punce!

da se malo javim...

mi nas je tako pestro, a sploh nimam časa prižgat računalnik, kaj šele kaj napisat. No zdele je Jakob zaspal, Anej je šel spat k babici in dediju, mož pa gleda TV.

da na kratko opišem mojo porodno zgodbo...

Na zaspano sobotno jutro sva se z možem odpravila od doma, in sicer jaz na pregled v P, ker sem bila že 6. dan čez rok on pa v službo. Anej je to noč prespal kar pri babici in dediju in niti slutili nismo, da bo sobota za nas prav poseben dan. V čakalnici sprejemne ambulante v P, sem opazovala mamice, ki so iz ambulante prihajale oblečene v bolniščnične oblekice, saj veste tiste seksi zelene "vreče", v katerem si kot strašilo, in se odpravljale v porodne sobe, spremljali pa so jih bolj kot ne evforični a rahlo prestrašeni bodoči očetje. Vmes sem pisala tannyi še sms, da jo pozdravljam iz pritličja P in da se bo moj dan najvejetneje po pregledu nadaljeval na otroškem bazarju... no pa se je zgodba tega dne obrnila drugače. Po CTG-ju, ki ni kazal nobenega znaka, da se kaj pripravlja na porod, me pregleda še specializantka, ki presodi, da sem odprta 4 cm in mi predlaga, da grem kr rodit. No pa pejmo si rečem, se zjokam..oh ti hormoni...in kr malo v šoku se začnem oblačit tisto seksi zeleno oblekico. Pokličem moža, ki mu potem, ko mu rečem, da grem rodit, da pa sicer nimam nobenih popadkov in da zna trajat odgovori: no poklič ko naj pridem, in je bil po mojem odgovoru, da naj bo čez 2h že v porodni, kr malo šokiran. No nadaljevanje te zgodbe se seli v klistirnico, kjer sem presedela kako uro, se stuširala, nato pa so me preselili v porodno sobo št.9. Nobenega popadka, nič od nič, se uležem na posteljo. Predstavila se mi je ekipa, zdravnik Mišo, študentka Ana in babica Darja, naj bi me spremljali do 13:45 in na moj odgovor, da do takrat pa imam namen itak rodit, so se kr malo zasmejali. Nato so mi predrli plodni mehur, kar me ni popolnoma nič bolelo, le toplo vodo sem začutila med nogami, priklopili na CTG in smo čakali na moje popadke. Le kake 20 min zatem se mi v porodni sobi že pridruži možek, jaz pa sem že začutila nekaj svojih popadkov, ki so bili na 4-5 min, pa na 2 min in anto spet na 7min. Po dobr uri svojih popadkov me pregledajo in nisem bila nič več odprta, zato prejmem umetne popadke. Uf to pa je bila "veselica". Ura je bila cca pol enih in popadki so začeli na polno. Babica mi je "predstavila masko", moj najboljšo prijateljico med porodom. Tak občutek zadetosti...sej popadek ni nič manj bolel, a ko popadek doseže že vrh, si tako fajn "zadeta", da ti je itak vseeno ali te kaj boli, ali ne. Vglavnem jaz jo toplo priporočam. user posted image Po dobri uri, oz. ob koncu izmene, pa me je babici drugi ekipi predala že 8 cm odprta in bila sem le še slabo uro od tega, da spoznam najinega drugega otročička. Druga ekipa se spet predstavi, tokrat sem imela babico Vilmo, kapo dol pred njo!!! Ob cca 14h se je vsedla na konec moje postelje in mi začela prigovarjat, da če me kaj tišči naj kr pritisnem. Ker sem bila vsa zadeta od maske, pritiska sploh nisem dobro čutila, zato se mi je vse odvijalo s svetlobno hitrostjo. Kr naenkrat mi rečejo, gremo na hrbet, mi vzamejo masko..ti šment...in sem mogla pritiskat. Par popadkov in hop glavica je bila zunaj. Sem rekla "a res?" in ko so rekli, naj jo pobožam, si nisem upala, le pritisnila še enkrat in hop otroček je bil zunaj...yupiiii.user posted image user posted image ..ker ga nisem slišala takoj jokat, sem se kr malo ustrašila, a kmalu sem zaslišala enega najlepših zvokov..jok svojega drugega fantka, ki sva ga poimenovala Jakob!!! Sam iztis je bil dosti bolj boleč kot prvič, saj je imel Jakob kr veliko glavo (36cm), babica Vilma, pa mi je tako profesionalno čuvala presredek, da sem ji od srca hvaležna, da nisem bila rezana. Le dva lepotna šivčka sem dobila. Tako da lahko normalno sedim in hodim, no obiski wc-ja pa še niso najbolj prijetni. No toliko na kratko/dolgo...kakorkoli že....prekrasno je imeti spet dojenčka doma, drugega sina. Sicer se loviva s hranjenjem, ker se Jakobu ne da vlečt prek nastavka. Jaz si zdaj mleko črpam, a žal ne načrpam dovolj niti za en njegov obrok, tako da pijem sezamov napitek, jemljem tablete za spodbujanje mlečnosti in upam, da bom dobila v kratkem kak naval mleka. Še kak recept prosim? Jakoba tudi pristavljam na dojko vsak obrok, a se samo crkla, če mu sploh seveda uspe zagrabit nastavek (brez žal zaradi mojih bradavic ne gre), ker je hud, če ne priteče takoj ven.

drugič pa več o tem, kako je Anej sprejel bratca.

mala, almera, archie in ostale mamice, ki vam še nisem uspela čestitat ob rojstvu vaših sončkov..... ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naj bo vašim otrokom položena sreča in zdravje v zibelko! Veliko se crklajte!!!

Grem zdaj k možu malo, sicer bo pa treba spet črpalko v roke vzet in se it mlekarno. user posted image

Pozdrav, Tina

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu eva2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
17.9.2010 19:45:29   
sanje2
tinkatonka: sem se pa nasmejala, se mi zdi da je do zaj to najboljša, najbolj izi porodna zgodba. in ta tvoja maska, te je pa prav zabavala. se mi je skozi zgodbo zdelo da ni bilo tako hudo- oprosti če se motim,...kaj je bilo hujše ali lažje kot pri prvem????????????mene je že kar malo strah, sploh po včerajšnem pregledu, ko me je bolelo ko 100 user posted image user posted image user posted image user posted image . pa za to masko si se naprej zmenila, kaj je to lajšanje bolečin al kako?????????oprosti res ne vem.

(odgovor članu tinkatonka)
Neposredna povezava do sporočila: 2961
17.9.2010 19:47:09   
JEJ
Sama sem sicer septemberka in še čakam, vidim pa, da se sprašujete za inčy. Poznam jo osebno in mislim, da ne bo zamerila, če povem, da ji je žal umrl oče, ona je pa v p, čaka na sprožitev zaradi vseh zadev.

Neposredna povezava do sporočila: 2962
17.9.2010 19:49:35   
NiNiBo
SPOROCILO OD ARCHIE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Oj, kako ste kaj septembrke? A je katera ze sla rodit?Jaz sem super, boli skoraj ne vec, Teja je pa ze velika scrklanjka. Lp vsem puncam in srecno tistim, ki greste rodit.

Jana-archie

Sem jo pa lepo up-datala kdo so nove mamice med nami. In seveda, ji poslala lepo pozdravcke!

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2963
17.9.2010 19:57:11   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: JEJ

Sama sem sicer septemberka in še čakam, vidim pa, da se sprašujete za inčy. Poznam jo osebno in mislim, da ne bo zamerila, če povem, da ji je žal umrl oče, ona je pa v p, čaka na sprožitev zaradi vseh zadev.

Moje sozalje Incy. Naj ti da misel na dete, ki ti bo kmalu polozeno v narocje vsaj malo energije, da prebrodis te tezke trenutke!

(odgovor članu JEJ)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
17.9.2010 20:30:15   
tpmc
Inčy iskreno sožalje ob izgubi. Kljub temu da je težko probaj vsaj malo mislit sedaj na otročka ki ga čaka novo življenje. Me smo s teboj! user posted image user posted image

19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS.

www.nakupite.me

(odgovor članu NiNiBo)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
17.9.2010 20:37:18   
tinkatonka

IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

tinkatonka: sem se pa nasmejala, se mi zdi da je do zaj to najboljša, najbolj izi porodna zgodba. in ta tvoja maska, te je pa prav zabavala. se mi je skozi zgodbo zdelo da ni bilo tako hudo- oprosti če se motim,...kaj je bilo hujše ali lažje kot pri prvem????????????mene je že kar malo strah, sploh po včerajšnem pregledu, ko me je bolelo ko 100 user posted image user posted image user posted image user posted image . pa za to masko si se naprej zmenila, kaj je to lajšanje bolečin al kako?????????oprosti res ne vem.

Porod sam je bil 1A. Hitrejši kot prvič, zaradi maske dosti boljši občutek, ampak sam iztis pa hitrejši in bolj boleč kot prvič. Ampak to si itak že bolj na konc, tak da te do otročička loči le par popadkov. Za masko se ne rabiš nič menit vnaprej, meni jo je babica sama ponudila, to je en tak "smejalni plin", ki te mal zadane, ampak je res fajn, ker popadek še vedno čutiš, le mal ti dol visi da ga user posted image user posted image user posted image .

--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2966
17.9.2010 20:38:12   
tinkatonka
Inčy ISKRENO SOŽALJE ob izgubi očeta! Naj te misel na malo detece, ki ga boš vsak čas spoznala, drži pokonci! user posted image user posted image user posted image user posted image

--------
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 2967
17.9.2010 21:16:47   
ŽanaTaja
Inčy iskreno sožalje tudi tukajuser posted image user posted image   Kmalu boš dobila v naročje nekaj najlepšega in najbolj svetega in bo najbrž zate vsaj malo lažje, čeprav ti te izgube ne more nadomestit nihče.

Neposredna povezava do sporočila: 2968
17.9.2010 22:06:10   
NiNiBo
IZVIRNO SPOROČILO: sanje2

..pa za to masko si se naprej zmenila, kaj je to lajšanje bolečin al kako?????????oprosti res ne vem.

V MS Ljubljana so rekli, da naj za smejalni plin recemo, saj baje ne bi bil v vsaki porodni sobi. Kot je napisala tinkatonka je pa to smejalni plin oz. N2O. Prednost vdihavanja plina pa je da nima nobenega ucinka na otroka, v nasprotju naprimer z ultivo. Iz tega razloga sem jaz imela namen zaprosit za plin.

Vceraj sem pa gledala en dokumentarec in sicer Buissines of being born. Daje vpogled v ameriski sistem porodnicarstvat etc. ki je sicer ocitno drugacen kot evropski in s tem tudi slovenski. Se mi pa zdi, da ti da malo mislit tudi o prednostih alternative kot je napr. porod v vodi, doma...

Jaz sem pa danes delala kremsnite, tako nekako so ratale-krema je se vseeno malo premehka, ampak za prvic bo. Jutri bomo pa malo pospravili stanovanje dopoldan, popoldan gremo pa od bratranca 2 meseca staro hcerkico pogledat.

Srecno, ce gre katere v P..mislim, da vas je kar nekaj kandidatk user posted image user posted image

(odgovor članu sanje2)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
   [Brisano sporočilo]
17.9.2010 22:14:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ŽanaTaja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2970
17.9.2010 22:28:30   
ŽanaTaja
Čer punce...

Da se še jaz javim na hitro z mojo porodno zgodbo...tinkatonka na tvojo sem se prav fino nasmejala...
Moja princeska ma vsak večer veselico tja do polnoči, tako da včasih trenutno je v rokah mojga zlatega možekauser posted image

No, mene so pa 4.9. naročili v P na sprožitev poroda. Ko sva z mojim prišla tja, je bila taka gužva, da te kap zadene...ampak smo pač počakal in dočakal, da so me dali na CTG, ki ni kazal nič...no nato so tude mene oblekli v tiste seksi pižame in me peljali gor na klistir. Šla sem v eno sobo in počakala, da sem prišla na vrst, ker je bila resnično gužva. In tam sedim, čakam, in slišim, kako ena kriči ko rojeva...omg...čist sem bila prestrašena... no pridem na vrsto za klistir, opravim vse zadeve...nato me odpeljejo v porodno sobo št 3 in še to celo roza...sva se z mojim prav nasmejala...
In začeli so se moji rahli popadki, katere je sprožil klistri...pride zdravnica, da mi predre mehur in tuki se začne težava...ni in ni mogla predret teh ovojev...in tko so me pustili...HB, da so moji popadki postajali čedalje bolj močni....moj dragi je stal ob meni in mi tako pomagal, hb da sem ga imela....

Neposredna povezava do sporočila: 2971
18.9.2010 6:33:43   
katrinka
super porodne...je tok fajn brat,
jaz sem vam svojo se dolzna...ob priliki

drugace pa tudi jaz ze od prvega poroda imam najboljso prijateljico - maska...heheuser posted image
pa jo mnogo zensk ne more prenasat a jaz jo imam tok radauser posted image

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2972
18.9.2010 9:26:42   
Natalija28
IZVIRNO SPOROČILO: Katalenca

Lillchy123, katere obkladke za prsi si pa uporabljala?
Jaz imam samo bepanten kremo, ne vem če bi kupila še lanolin kremo...
Lp

kar bepanthen uporabljaj je veliko boljša krema. vsaj pri meni se je tako izkazalo.

Junija pričakujemo sestrico najinega Matija.

(odgovor članu Katalenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
18.9.2010 9:29:26   
lumpa6
Incy iskreno sožalje!

(odgovor članu katrinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
18.9.2010 12:43:28   
TamaraJ
Ojla mamice in mamice to be :)

Najprej iz srca čestitke vsem mamicam in dobrodošli mali sončki user posted image

Mi smo doma in sem uspela za minutko do compa, da se vam zahvalim za lepe misli in čestitke. Smo priklopljeni in zato tipkam z enim prstom :). Bom tudi jaz v kratkem podelila svojo čudovito porodno zgodbo z vami, takoj, ko bom lahko imela kakšen prst več za tipkat user posted image . Moram priznat, da sem vas ves čas spremljala...le sodelovati nekako nisem mogla.. Pri majčicah sem bila zelo aktivna takrat, srečevale smo se in se spodbujale. Še danes imamo lepe stike. Vendar se je takrat zame in mojega sinka žalostno končala nosečnost, zato sem bila tokrat bolj zadržana in nisem hotela kakšnih misli in strahov deliti z vami, ker bi znala katero zamorit, čeprav sem bila kar pridna in sem veliko vložila v pozitivne misli. Vedno pač ni šlo. Sem pa zato zdaj neopisljivo srečna in se tega cukra kar ne morem nagledati in sploh dojeti, da je v mojem naročju. Bratcu Timu se tudi kar cufa :) Ma nasploh vsem mojim bližnjim :)

Se javim in napišem kako sva bila s Svitkom pridna in imela res lep porod.

Je pa bolj mali tale moj cukr, 2890g, 49cm. Sicer pa jaz pravim, da je super, da ni prevelik za rodit. Raste naj potem pridno naprej, ko je zunaj user posted image

Vse, ki ste še v vrsti pa vse najhitreje, ko se bo začelo in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?