|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
16.9.2010 10:50:35   
bevcika
Pa še neki sm pozabla... A je mogoč katera preden ko je vedla,da je noseča vidla, da ji pri popku bije srček? to mi je ena kolegica rekla, da že po tem vidiš, če si noseča. A mislite, da je tud to lahko res?

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 426
16.9.2010 11:39:16   
cori
bevcika: ne, to ni res, utripi pri plodu se zaznajo z UZ približno 6-8 teden nosečnosi in ni šans, da bi tvoja prijateljica to zaznala...na UZ se to vidi samo kot mala pikica, ki utripa.....občuti se pa ne! 

lp

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 427
16.9.2010 12:22:08   
mojamura
bevcika....verjetno je tudi za user posted image  prehitro, če je za znake nosečnosti prehitro. vsekakor pa ti želi velik + ko boš delala test.

< Sporočilo je popravil mojamura -- 16.9.2010 12:23:07 >

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 428
16.9.2010 12:28:20   
bevcika
mojamura...js tud upam da bo končno ta mesec user posted image ...srčno upam... pa tudi navijam za vse ostale, ki čakate ta srečen dogodek :)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 429
16.9.2010 13:01:39   
Ula33
Cori user posted image user posted image user posted image !!!

Jaz pa ful s strahom hodim na stranišče, da se ne bi prikazala... Ker z user posted image  je res vseh upov konec!

Test bom pa delala (če bom mela srečo in user posted image  še ne bo) šele v začetku naslednjega tedna. Zaradi moje fobijeuser posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 430
16.9.2010 13:12:56   
SRCE
Ojla.....

Meni zamuja že en tedenuser posted image  test pa je ----...tako,da ne bo nič tale mesec.........Seveda pa držim pesti za vse vas,da vam ćomprej pokažeuser posted image -user posted image ...

LP

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 431
16.9.2010 13:51:23   
cori
Ula33: ja, jaz sem tudi imela strah, predvsem pred - na testih...no ta mesec je to že skoraj najdaljši cikel, kar sem jih imela kdaj, pa sem si rekla, kar bo pa bo. Priznam, minus me sploh ni prizadel, je bolje sedaj, ko vem, da bo tetka prišla, kot pa to lažno upanje, ki sem si ga ustvarilauser posted image ...M še ni, nič ne kaže na njo...dejansko res ne vem kaj se dogaja, ker moje M so bile redne kot urca...28-29 dni....ampak mi je cikel nekaj že ponagajal 2 meseca nazaj, ko je trajal 33 dni. To se mi res ni dogajalo.....eh ja.....kdo bi razumeluser posted image
Hvala za objemčke, vseeno pomaga!

SRCE midve pa deliva isto usodo ane user posted image ....ne vem kaj je to no....

Jaz sem imela 13.-15. dan cikla rahlo obarvan izcedek, kar sem pripisala ovulaciji, ki pa to očitno ni bila...in potem smo bili pridni bolj v tem obdobju, kasneje pa ne, tako da niti pod razno ne morem upati na kasnejšo zanositev....očitno nekaj ne štima pri meni....in res nikoli v življenju se mi niso cikli tako podaljševali user posted image

uživajte!!!!

(odgovor članu SRCE)
Neposredna povezava do sporočila: 432
16.9.2010 14:08:48   
witch
zebr4 in žirafica dobrodošli

tinca user posted image

ula dokler je ni upaj user posted image user posted image

cori - a M je že prišla? Ko pride te pa pobarvam user posted image

SRCE, cori, lily pošiljam vam kup user posted image user posted image user posted image user posted image da se na testku pokaže +, ali pa da M pride. Vem kako se počutite. Je moja že kar 20 dni zamujala user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 433
16.9.2010 14:10:18   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arual
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*user posted image
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry

user posted image 12.9. lily32
user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladikauser posted image
user posted image 15.9. TEDIGOuser posted image
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 18.9. anonimen
user posted image 21.9. nati29
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 25.9. Žirafica*
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 28.9. zebr4
user posted image 29.9. ribica88

user posted image 30.9. anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 39

user posted image  = 3

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 434
16.9.2010 18:23:30   
Nitkica11
joj prav zalosten je ta seznamcek nobene nove user posted image user posted image za vse ki ste dobile tetko en user posted image in drzimo pesti da bo oktober vas mesec

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 435
16.9.2010 18:25:59   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: bevcika

Pa še neki sm pozabla... A je mogoč katera preden ko je vedla,da je noseča vidla, da ji pri popku bije srček? to mi je ena kolegica rekla, da že po tem vidiš, če si noseča. A mislite, da je tud to lahko res?

Meni je tudi utripal srček v trebuhu... Samo ne vem, če to kaj pomeni... user posted image

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 436
16.9.2010 19:05:03   
Katte
To je samo utripanje tvoje lastne žile, kar čutiš, ker si pač bolj pozorna. Držim pesti za user posted image , vendar to ni znak za to.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 437
16.9.2010 20:33:56   
cori
Jaz bom vseeno povprašala, če ima slučajno katera kakšno mnenje....no M ni prišla in sem ziher da tudi jutri ne bo. To pa je tudi moj najdaljši cikel kadarkoli. Danes sem naredila test, ki je bil negativen,....

Me zanima, je smiselno jutri test ponoviti z jutranjim urinom? Je res koncentracija v jutranjem urinu toliko večja?

Verjetno je bolje počakati kak dan, samo kaj ko mi ne da miru. Mene grozno nekaj "moti", vse me opominja na nosečnost (joške mam zmeraj večje, napete-to pri meni pred M ni običaj), spodaj se je vse umirilo....hmmm

Witchi, a pogledaš v čarobno kroglo kaj se dogajauser posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 438
16.9.2010 20:45:01   
srečica17
Sigurno si noseča, pa še ne pokaže, cori.
Poskusi še z jutranjim urinom.
Jaz sem v življenju samo 4x delala test, pri CB sem bila sigurna da je +, pri drugemu sem gledala a je črtica al ni??????Al jaz narobe vidim al si sam želim da bi bla, no očitno je bla......k je bil CB naslednji dan pozitiven.
Znaki so sicer podobni kod pred M, ampak jaz sem obakrat do zdaj "kr nekako vedela", da sem zanosila.

Želim ti jutri en velik plusek:-)user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 439
16.9.2010 20:59:11   
Arual
CORI -  naredi z jutranjim urinom test in držim pesti da bo +

Drugače pa slabo kaže ta seznam user posted image . Pri meni je vse v pričakovanju user posted image , kot kaže saj imam spodaj že bolečine, samo ne konstantne, ampak samo te ko se umirim. No seveda, upam na najboljše.

Držim pesti za vse nas, ki čakamo na user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 440
16.9.2010 21:18:19   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: cori

Jaz bom vseeno povprašala, če ima slučajno katera kakšno mnenje....no M ni prišla in sem ziher da tudi jutri ne bo. To pa je tudi moj najdaljši cikel kadarkoli. Danes sem naredila test, ki je bil negativen,....

Me zanima, je smiselno jutri test ponoviti z jutranjim urinom? Je res koncentracija v jutranjem urinu toliko večja?

Verjetno je bolje počakati kak dan, samo kaj ko mi ne da miru. Mene grozno nekaj "moti", vse me opominja na nosečnost (joške mam zmeraj večje, napete-to pri meni pred M ni običaj), spodaj se je vse umirilo....hmmm

Witchi, a pogledaš v čarobno kroglo kaj se dogajauser posted image user posted image

Sem te kar citirala, ker sem v identičem položaju. user posted image
Jaz bom počakala do nedelje ali ponedeljka. Če bom zdržala user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 441
16.9.2010 22:01:37   
Ula33
Cori imaš prav!! Pol saj veš na čem si... No, ali pa tudi ne čisto.user posted image Jaz bi drugače na tvojem mestu tud še ponovila z jutranjim. Nikoli se ne ve... Pri meni je pa ta strah pred testi bolj strah pred razočaranjem, ko ne ugledaš druge črtice. Sicer pa verjamem, da je to tudi vam znano...

Cori in Lily32 in Arual - MOČNO STISKAM PESTI!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 442
17.9.2010 8:26:30   
bevcika
To pa že res ni več res! Mene iz dneva v dan (že tretji dan) fuuul boli v desnem jajčniku. Letet sploh nemorem...ko se vmirim je malo bolje, a skos je ful boleče. Bog ne daj, da se primem... A bi kera vedla kaj je to? Zdaj je že 18ti dan cikla. Ovulacijo sem pa imela nekje 10. septembra... Čisto sem že obupana...le kaj bi bilo to user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 443
17.9.2010 8:47:40   
Ula33
Bevcika pri nas ženskah je po moje res težko vedeti, kaj je vzrok za bolečine, špikanja ... Sama imam ponavadi močne bolečine v času ovulacije, ki je pri meni kar pozneje v ciklu, kot sem sprva mislila. Glede na to, da si napisala, da je od O že okoli teden dni pa bi lahko bilo špikanje znak nosečnosti. Kar nekajkrat sem namreč že prebrala, da ene punce občutijo bolečino/špikanje v jajčnikih po zanositvi. Upam, da je pri tebi tudi to... Je pa res, da se ti znaki nosečnosti močno razlikujejo od punce do punce...Držim pesti!

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 444
17.9.2010 12:12:19   
witch
user posted image krogla pravi.... hm z veseljem bi ti povedala, da user posted image  user posted image enkrat je eni punci pokazal testek 1 teden po izostanku. Tako da še daj malo počakaj. Meni takrat ko je 20 dni zamujala, sem rekla G da sem naredila kar nekaj testov. In mi je rekla, da po prvem testu (če je ta negativen) počakm približno en mesec predem naredim drugega. Jaz pa ti svetujem, da počakaš kakšen dan, dva, tri. Takrat pa krogla kažen en velik plus user posted image

lily, cori in arual  user posted image načarala sem ogromno roza barve, vas se vse že uročila, krogla pa itak samo pluske kaže user posted image user posted image user posted image user posted image

Nutry, anonimna, ula33, bučkabb, anonimna user posted image bejbe kako pa je z vami? Dajmo malo roza barve na seznamček user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil witch -- 17.9.2010 12:14:02 >

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 445
17.9.2010 12:37:54   
Ula33
Ja, punce. Danes user posted image  je še ni bilo. Upam, da bi tako tudi ostalo...Samo nočem si dajati lažnega upanja... Če je ne bo čez vikend, bom v začetku naslednjega tedna naredila test, da bom vedela na čem sem.

Drugače imam pa znake podobne kot pred user posted image ... Požrešnost, boleče prsi, pa tud rahle bolečine v spodnjem delu trebuha...

Me pa neki zanima. Punce, ki ste že bile user posted image ... Ali ste opazile kaj povečan izcedek v zgodnji nosečnosti?

(odgovor članu bevcika)
Neposredna povezava do sporočila: 446
17.9.2010 12:38:21   
cori
hahaha Witch, sem se nasmejala, si mi prav polepšala danuser posted image user posted image

Itak sem zjutraj naredila test in itak je bil -. M pa tudi ni....tako da....no v glavnem če je jutri tudi ne bo, si bom kupila Baby check mini, ker ta je bolj občutljiv kot first sign. Meni namreč testi v začetku kažejo tako svetle črtice, da mora imeti človek zares dobro domišljijo, da jih vidi.

Realnost je pa pač taka, da se mi je kot večini žensk, malo cikel zmešaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 447
17.9.2010 12:40:42   
cori
Ula33, večina žensk pravi, da ima povečan izcedek v začetku nosečnosti, jaz kaj izrazitega pri sebi nisem opazila, ker po moje tudi pozorna nisem bila na to.....  Močno stiskam pesti, da boš zagledala en veliiik plus!!!!!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 448
17.9.2010 14:01:11   
lily32
user posted image user posted image user posted image witch, ti si faca! Upam, da bo to tvoje čaranje zaleglo.

Ula33, jaz sem pri prvi nosečnosti imela povečan beli tok, zelo kmalu  pa se dobila tudi glivično vnetje, ki je bilo moja stalna spremljevalka skoraj celo nosečnost user posted image

O sebi ne bom pisala, ker se že ponaljam kot lajna. Lahko pa je user posted image le izgubila kompas user posted image user posted image

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 449
17.9.2010 14:01:49   
Arual
Jaz sem se tud odločila, da bom naslednji teden nardila test, če je ne bo čez vikend. Seveda pa mislim, da bo prišla čeprav si ne želim. Sem še včeraj zvedla da je moja kolegica tud noseča že 2 user posted image , pa sma obe začele isto delat na user posted image jaz celo nekaj mesecev prej. No, tudi pri nas bo enkrat user posted image .

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?