|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2010
15.9.2010 8:51:51   
Ula33
JUTRO punce!!!

Lily32 stiskamo pesti zate, da se končno prikaže user posted image !!! Imam dober občutekuser posted image

Cori - sem na podobnem, tudi meni se je začelo spodaj nekaj znanega dogajati. Bomo kmalu videli, kaj bo iz tega

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 401
15.9.2010 8:57:03   
mojamura
joj....zdtaj sem pa že jaz neučakana....dajmo punce go go go. želim vam vsem takle izid testa:

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Ula33)

Slike iz albuma
Neposredna povezava do sporočila: 402
15.9.2010 9:01:30   
nati29
Ula33, ja prav POŽREŠNA sem. Po večerji grem še salamo pa sir jest, pa vse bi pojedla.
Neki me že čudno črviči, tako da se M pomoje že kar približuje.

Čim več user posted image  vam želim.

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 403
15.9.2010 9:21:27   
witch
lidik slikice dobila user posted image ti odpišem pozneje user posted image

cori jaz še naprej držim pesti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dokler je ni jaz upam user posted image

lily in mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in čakam na dobre novičke user posted image

mojamura saj ne vem kaj naj ti rečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam in lepo user posted image ti želim user posted image user posted image user posted image pa vama je le uspelo user posted image ali je pomagalo to, da te ni bilo na seznamčku, ali pa je pomagal dober prekmurski zrak user posted image user posted image user posted image   a te lahko dam na seznamček? user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 404
15.9.2010 10:06:06   
mojamura
witch, saj se mi je zdelo da tole ne bo dobro razumljeno. tole ni slikica mojega testa. potegnila sem jo iz neta. ampak ko sem jo iz računalnika prenesla sem na sporočilo, je pisalo, kao da je to v mojem albumu. želela sem vam le pokazati kako naj zgleda test po vašem lulanjuuser posted image

če pa je prekmurski zrak kaj pomagal bom pa izvedela konec septembra, začetek oktobra. tečka naj ne bi prišla 30.9.

ooooo ko bi pa le bilo res

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 405
15.9.2010 11:39:08   
mladika
Punce moje drage,jst mislim da tut ta mesec ne bo nič oz. ni ničuser posted image me že pošteno šrafua tam doli,pa neki roza flekci se kažejo na vložkuuser posted image user posted image user posted image wichi mene tudi žal ta mesec tvoj urok ni dosegel,upam da bo drugi bolše...sej ne vem več kak se počutim niti kaj si naj mislim....mam občutek da user posted image  ni zameuser posted image user posted image user posted image user posted image eh ja...

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 406
15.9.2010 12:15:03   
mojamura
mladika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne obupaj. seveda je user posted image  zate. in dokler se ne prikaže rdeč hudič lahko zmeraj upamouser posted image .

btw....jaz pa grem jutri končno h ginekologinjiuser posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 407
15.9.2010 12:43:15   
mladika
Že teče,tako da se selim h oktobrkam!!user posted image user posted image jst mam pa oktobra G!!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 408
15.9.2010 13:03:05   
Anonimen
Hejla, se pridružujem vsem skupaj še jaz.
Ne pričakujem user posted image   30-ega. Smo pa v prvem krogu:)

LPuser posted image

(odgovor članu mladika)
  Neposredna povezava do sporočila: 409
15.9.2010 13:12:15   
mojamura

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Že teče,tako da se selim h oktobrkam!!user posted image user posted image jst mam pa oktobra G!!
 ajojuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 410
15.9.2010 14:05:19   
lily32
IZVIRNO SPOROČILO: Ula33

J
Lily32 stiskamo pesti zate, da se končno prikaže user posted image !!! Imam dober občutekuser posted image

Jaz pa ne. user posted image Mislim, da če bi bilo kaj, bi test že pokazal. Pri prvi nosečnosti mi je tri dni pred prčakovano M. Pa tudi znakov nimam nobenih. Zdaj že počasi prosim user posted image , naj končno že pride, da gremo v nove boje.

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 411
15.9.2010 14:59:36   
Ula33
Mladika user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Lily32 pol bom pa rekla, da ti želim, da bi čimprej vedela, kakšna je situacija... 

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 412
15.9.2010 15:40:51   
cori
Mladika user posted image user posted image user posted image

lily32:
jaz tudi najbolj sovražim, če se teta M ne drži reda, ker me to samo psihira, na koncu pa itak pride.....ampak vseeno držim pesti, da nam sporočiš veselo novičko...pa tudi to drži, da 2 nosečnosti nista isti, tako da kar pogumno!

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 413
15.9.2010 17:57:10   
*viva*
Hello Hello,

malo pozno ampak se oglašamo.
user posted image je že mimo, tako da se selimo v naslednji mesec.

Ampak stiskam pa pesti za vse tiste, ki še čakate!

DAJMO!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Only the hardest things makes us stronger...let's fight!

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 414
15.9.2010 18:35:21   
witch
mojamura se opravičujem user posted image user posted image ma jaz sem videla sliko in takoj pomislila, da je testek tvoj user posted image user posted image upam, da ti bom konec meseca lahko čestitala user posted image

mladika user posted image user posted image user posted image user posted image saj ne vem kaj naj ti povem... pa tako sem upala in mislila da vama je pa le uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

anonimna user posted image doborodošla

viva user posted image user posted image user posted image za naprej

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 415
15.9.2010 18:37:04   
witch

user posted image

PRIČAKUJEMO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image x.9. melanija
user posted image x.9. twetka
user posted image  x.9. Anonimna 
user posted image  x.9. Arual
user posted image x.9. ana banana

user posted image x.9. SRCE
user posted image x.9. anonimna user posted image
user posted image  x.9. petrussauser posted image
user posted image 1.9. didi82user posted image

user posted image 2.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image  2.9. *viva*user posted image
user posted image 5.9. Anonimna user posted image user posted image
user posted image 6.9. Anonimna user posted image
user posted image 6.9. portorožuser posted image
user posted image 7.9. tejchy*user posted image
7.9. hanna80user posted image
user posted image  8.9. pikicaa25user posted image
user posted image  8.9. anci banciuser posted image
user posted image  10.9. Nutry

user posted image 12.9. lily32
user posted image  13.9. cori
user posted image 13.9. mladikauser posted image
user posted image 15.9. TEDIGOuser posted image
user posted image  16.9. Anonimna
user posted image  17.9. Ula33
user posted image  17.9. bučkabb

user posted image  18.9. Poka
user posted image 18.9. anonimen
user posted image 21.9. nati29
user posted image 23.9. Luna*
user posted image 25.9. Monstera
user posted image 25.9. witch
user posted image 27.9. Klaraklara30
user posted image 28.9. bevcika
user posted image 28.9. TMS82
user posted image 29.9. ribica88

user posted image 30.9. anonimna user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 37

user posted image  = 3

user posted image NAVIJAČICEuser posted image
jacki, S*, ajtak, twetka, lidik, Nitkica11,
mojamura, lananai, srečica17, RAKICA2007,
didi 82,hanna80.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 416
15.9.2010 18:56:08   
zebr4
Živjo dekleta,

tudi jaz se vam pridružujem. M.idva sva se tudi odločila, da pričneva delati na bebiju. Moja ovulacija se ravno izteka in ne pričakujemuser posted image 28.9. Prosim dajte tudi mene na seznamček.
Thanx.

Stiskam pestke za vse.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 417
15.9.2010 19:43:31   
~Minnie~
Evo, da se vam pridružim še jaz :-))
user posted image ne pričakujem 25.9.!!

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 418
16.9.2010 7:06:44   
lily32
cori, Ula33, kako je z vama se je user posted image prikazala ali so se znaki zanjo umirili in obstaja je kaj možnosti, da je urok tetke witch deloval?user posted image

Pri meni je stanje še vedno nespremenjeno, danes je zadnji dan mojega najdaljšega ciklusa kadar koli (enkrat se je zgodilo, da je prišla po 35 dnevih), zdaj imam spet 5% upanja, da mogoče vseeno kaj je in da je bila mogoče bolj pozna O ali vgnezditev in da ni še dovolj hormonov za test user posted image Bom počakala do nedelje, potem pa bom spet lulala.

user posted image user posted image user posted image , da bi še kakšna nalulala user posted image

No, nati29, pa bom počasi s čakanjem prišla do tvojega datumauser posted image

< Sporočilo je popravil lily32 -- 16.9.2010 7:07:03 >

(odgovor članu ~Minnie~)
Neposredna povezava do sporočila: 419
16.9.2010 8:22:14   
tinca35
žal tudi tokrat se je prikazalauser posted image v vsej svoji veličini. Sicer se je nakazovala tri dni z hudim glavobolom. Nič se selim v drugi mesec. Vsem, ki ste in boste zagledale user posted image vam želim vse dobro.
anonimna 

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 420
16.9.2010 8:35:21   
Ula33
Ojla punce! Upam, da ste uspešno pričele nov delovni dan!! Jaz se dans sploh ne morem spravit k delu...Mi tolk stvari po glavi hodi...

Dan predvidene  user posted image  se bliza - samo žal imam tudi vse znake, ki nekako kažejo, da bo prišla. V bistvu me vsak dan bolj špika v spodnjem delu trebuha (isto kot vsakič pred tečko), pa tudi prsi so isto boleče. Notranji glas mi pravi (oz. moja logika), da se bo najverjetneje prikazala... Vseeno pa ratam kar žalostna, ko pomislim, da najverjetneje ni ratalo... Sicer pa vem, da je upanje, dokler se rdeči hudiček ne pojavi... Sem rekla, da sem danes bolj pesimistične voljeuser posted image

Lily32 stiskam pesti, da boš ugledala user posted image  in ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image !!!

Cori kako pa pri tebi kaže??

< Sporočilo je popravil Ula33 -- 16.9.2010 8:36:00 >

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 421
16.9.2010 8:37:05   
cori
no tudi jaz nimam dobrih novičk user posted image

sem vseeno naredila test, ker je to čakanje na M postalo pravo mučenje in dočakala seveda en lep -. Tako, da me lahko pobarvate kar modro, bo jutri tetka M prišla user posted image .

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 422
16.9.2010 9:20:59   
nati29
Lily32, ja ti me kar počaki, bova 21. test delali pa user posted image user posted image  natestirali user posted image . Samo me nekaj čudno zvija, tako čist malo, pa prsi me bolijo, pa bomo videl, a je to znak za M.

(odgovor članu cori)
Neposredna povezava do sporočila: 423
16.9.2010 9:41:57   
mojamura
pri meni se pravkar končuje ovulacija....tako da čakam še kakšna 2 tedna da ne bo rdečega vraga

(odgovor članu nati29)
Neposredna povezava do sporočila: 424
16.9.2010 10:39:26   
bevcika
Pozdravljene!

Js se spet malo javljam z nekimi hecnimi novičkami... V desnem jajčniku me je že začelo špikat prejšn torek in me je do četrtka. Potem me je nehalo in me je v ponedeljek spet začelo. Zdaj me pa sploh ne popusti. Na momente imam občutek, da bom dobila user posted image . Le kaj bi bilo to?
Ker za sume nosečnosti mislim da je malo prehitro.

Zdaj pa bi že bilo reees lepo, da bi se prikazala kaka user posted image .

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  15 16 [17] 18 19   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?