|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
14.9.2010 19:24:06   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: orka

IZVIRNO SPOROČILO: Bethany

Orka, odlično si jim napela! In povsem upravičeno. Banda socialna! Za 400 eurov bi se tud js "razrepenčla". Js pa dobivam tak drobiž od njih, da se mi sploh ne pozna, al dobim ali ne user posted image user posted image . Se splača imeti več otrok, hehe... predvsem pa ugotavljam, da ne biti poročen in skupaj prijavljen. Me včasih ima, da bi se ločila in prijavila nazaj domov. Bi imela vrtec zastonj, socialno bi dobila, pa še večje otroške. Me služba sploh ne bi preveč zanimala, hehe!!! user posted image user posted image

bethany jaz oz mi2 sva poročena,mož ima sp in prikaže min.dobiček,jaz pa na zavodu brez dohodkov in ja vrtca mi ni treba plačati,pa dodatnega zavarovanja,pa na rk grem lahko po cunje in pakete,čeprav se cunj na rk izogibam na 100km,katastrofatudi to ni več kot je bilo.Tudi ti boš letos po vsej verjetnosti dobivala malo višji dodatek a ne pozabite oddati vloge saj vas več ne bodo opominjali kot so to počeli v preteklosti,torej če je rojena nov. potem je zadnji rok za oddajo 31.10. oz. zadnji dan  meseca pred mesecem rojstva.

Jaaaa, imam na veliko zabeleženo! user posted image user posted image Možno, da bo kej več, par eurov, kaj dosti pa ne... ker jemljejo podatke leta 2009, ane? Takrat sma imela oba celo leto dohodke, mož plačo, js pa porodniško in nato nadomestilo... Letos pa samo moževa plača, pa še to samo pol leta, potem pa nič več. dohodkov iz sp-ja je pa trenutno toliko, da skoraj pokriva stroške... user posted image Ampak drugo leto, glede na 2010, pa ne bo OD toliko večji, ne...?? Ko bo sp zalaufal, jaz pa mogoče na šihtu... sej to je tak nepravično, kot se že pisale, enkrat jemljejo za nazaj, drugič upoštevajo tekoče stanje, eeeh... user posted image user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
14.9.2010 19:26:08   
Bethany
za plačilo vrtca sem danes prevzela odločbo, določili so nam 4. plačilni razred, torej 40% osnovne cene. Ok, sej je manj, kot sem lani računala, pa vseeno kr dosti... Mah, bo že. Potem bo pa naenkrat toliko denarja, da ne bomo vedli kaj z njim, hahah! user posted image user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
14.9.2010 19:30:40   
orka
Potem bo pa naenkrat toliko denarja, da ne bomo vedli kaj z njim, hahah! user posted image user posted image

iz tvojih ust v božja ušesauser posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
14.9.2010 20:20:27   
Andromeda
Eno ? - kako je z višino otroškega dodatka, če je eden od staršev brezposeln? Nam se je namreč za letos znižal otr. dodatek za 10 eurov v primerjavi s prejšnjim letom, ko bomo spet vlagali, bo po možnosti pa še nižji, ker se je možu vmes malo povišala plača. Jaz vem, da se gleda le tiste razrede od bruto dohodka. In ja, prav mar je državi, če ti gre 60% bruto dohodka za prispevke, zdr. zavarovanje, še manj jih briga, če imaš 700 eurov stan. kredita...lep je živeti v Sloveniji, a ne? In septembra se nam zaradi vrtca otr. dodatki še za 20% znižajo, po moje imajo še minsitri in razne Hilde Tovšak višje otr. dodatke...

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 14.9.2010 20:21:58 >

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
14.9.2010 20:45:46   
orka
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp

andromeda,tule vpiši podatke,prihodke prepiši z dohodninske odločbe pa boš videla koliko bo.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
14.9.2010 21:07:30   
onur

Orka, odlično si jim napela! In povsem upravičeno. Banda socialna!

Prosim ne metat vse v isti koš. Med socialce spadam tudi jaz. Res pa velja CSD Šiška za CSD s katerim je težko delati.
Andromeda, kako se kliče tvoja sestrična na CSD Šiška, ker z njo veliko sodelujemo?

Gobe, menda se mi bodo res zamerile. Danes je bilo nato ok, trebušček ni več bolel. Je zgleda termofor pomagal. Zdaj pa študiram ali naj grem pred TV ali likat. user posted image
user posted image user posted image user posted image

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
14.9.2010 21:32:11   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Prosim ne metat vse v isti koš. Med socialce spadam tudi jaz. Res pa velja CSD Šiška za CSD s katerim je težko delati.jaz bi rekla,da šiška še ni tako problem,meni so z vsakega centra delavke rekle,da je najbolj problematičen bežigrad in le tega imam jaz  grrrrrrr...orka
Andromeda, kako se kliče tvoja sestrična na CSD Šiška, ker z njo veliko sodelujemo?

Gobe, menda se mi bodo res zamerile. Danes je bilo nato ok, trebušček ni več bolel. Je zgleda termofor pomagal. Zdaj pa študiram ali naj grem pred TV ali likat. user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
14.9.2010 21:37:35   
Andromeda
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Prosim ne metat vse v isti koš. Med socialce spadam tudi jaz. Res pa velja CSD Šiška za CSD s katerim je težko delati.

onur,
ne mečem vseh v isti koš, samo ko človeka kaj razkuri, potem na splošno vse pošlje nekam...don''t take it personally, please user posted image
Ime od set_srične ti pošljem na ZS., mislim pa da ona dela z mladostniki. Se pa spomnim takrat, ko sem v Novem mestu vlagala pred porodom "nevemvečkajvse", je bla tam ena zlo prijazna "teta", ki je tudi kasneje, ker sem za 1 dan zamudila oddajo vloge za starševski dodatek, uredila tako, da je "vse štimalo" - no, bi moralo več takih delat na CSD-ju. user posted image
Moji sosedi pa se je v kr. vrtcih primerilo, da so "izgubili" njihovo prijavo, ker je imela potrdilo od pošte, so morali urgirati, so jo pa najprej na vse pretege prepričevali, da oni tega niso dobili in konec.

p.s. neki tale RR šteka in kar vse citira user posted image

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 14.9.2010 21:38:08 >

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
15.9.2010 8:28:00   
Bethany
Onur, ne jemlji tega tak osebno. Ko sem js delala na davčni, čez katero imajo VSI veliko za povedati (nobene dobre stvari, nikoli!!), se tud nisem sekirala in jim kej težila zaradi tega. Splošno gledano pa so vsaj z naše strani s CSD-ji izkušnje bolj slabe kot dobre, to pa zaradi sistema, ki pač velja v naši "fajni" državici. Sistem pa je tudi kriv, da so na določenih mestih zaposleni nesposobni in neprimerni, kar nikakor ne velja za vse zaposlene v takšni in drugačni javni upravi. Ok?? user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2084
15.9.2010 8:31:33   
Bethany
aja, pa dobro jutro, vidim da sem prva! user posted image

Privoščim vam eno vročo čokolado, danes namesto kavice:

user posted image

lep delovni dan vam želim!

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
15.9.2010 8:42:35   
Andromeda
Dobro jutro!

Joj, kako lepo sončno jutro je pri nas! Sem zjutraj pospremila Daria, ki je pri oddaji user posted image in me ni spustil ven, tako, da sem morala kr pobegnit. Od jutri naprej ga bo pa očka peljal, čeprav se mi zdi, da se bo potem še bolj drl. No, v vsakem primeru otrok pojoka - ali ko greš ali pa čez 5, 10 minut - rezultat pa je isti...dokler se pač ne navadi.
No, jst trenutno malce uživam v brezdelju, včeraj in danes bi morala it na izpit, ki sem ga skenslala, ker smo prejšnji teden bolehali, je tudi mene tista viroza malce dotolkla, pa še nism vedla, kako bo z Dariem v vrtcu, pa nism mela ne energije ne volje za knjige. Če bi imela kak izpit prot koncu meseca, bi blo pa drugače.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
15.9.2010 9:42:20   
_katja_
čao!

Bethany: hvala za kavico. Pijem danes že drugo, ker smo imeli katastrofalno noč. Nace se je zbujal na 1 - 1.5 ure user posted image Se jokal in hotel piti. Ne vem ali je stres zaradi vrtca ali pa se je včeraj preveč najedel za večerjouser posted image No potem mi je pa še Jakca zbudil ob 6.30..... no ja bo že user posted image

onur: ne si k srcu jemat. user posted image

Pri nas v Domžalah so pa prijazni in pomagajo. Edino včasih je res smešno, ker ne vedo o čem kaj povedat. Sem tudi jaz imela probleme ko sem bila noseča študentka, zavarovana še po atiju ki je penzioner ...hehe čista zmeda. ampak smo uredil user posted image

Lep dan!
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2087
15.9.2010 14:10:02   
onur
Živjo. Saj ne jemljem tako osebno, zdi se mi pa vseeno prav, da se oglasim in kakšno rečem tudi s tega stališča, ker sem iz te stroke, ker drugače eni mečejo vse v isti koš. Res pa je, da smo si različni in vsak dela različno.

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
16.9.2010 7:41:50   
sončnica24
Dobro jutro danes in očitno naslednje dneve brez sončkauser posted image . Mi smo ok imamo edino en problem, ki se imenuje škornji. Nik bi bil nonstop in to nonstop v njih, še zvečer ko gre spat in posledično je bil danes takšen jok v vrtcu da groza in nikakor mu ne morem dopovedat da so škornji za zunaj. Nimama nobenih problemov več s tem da je treba doma teniske sezut in obut copate ampak s škornji pa jih imava on bi kar s škornji hodouser posted image . Ima katera kakšno idejo kako to izpeljat al pač potrpet par dni obupnega joka.

Drugače pa gre vse po starem edino to jutranje vstajanje mi nikakor ta teden ne uspe bi še kar spala pa spala, ker drugače mi noben dan ni bilo problema se vstat, zdaj pa se ne napsim in pika.

Glede otroških, lahko vlogo oddam en mesec prej, moj je namreč dobil odločbo o prejemanju nadomstila vlogo za otroški dodatek pa bi tako ali tako morala oddati do 30. 10, al počakam na 1. 10? Ker se mi zdi da več tako ali tako ne bomo dobili kot zdaj dobivamo.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
16.9.2010 8:41:05   
Andromeda
Dobro jutro!

sončnica - glede škornjev nimam nobenega pametnega nasveta, kot da vztrajaš, da so samo za vzunaj, pa bo enkrat že dojel. Ko mu jih sezuješ doma, jih pa nekam skrij, da malo "pozabi" na njih. Mi pa sploh še nimamo teh gumastih škornjev, ker ko je dež, smo doma, v vrtcu pa tudi ne grejo takrat ven, vsaj zaenkrat ne. Sem pa tudi že od ene mamice slišala, da bi bla njena punčka tud kar naprej v škornjih user posted image

katja - upam, da je bila ta noč bolj mirna. Tudi mi smo bolje spali, nas je ob 3.30 zbudil, sem ga vzela k nama v posteljo in smo sali do alarma.

jesenska utrujenost - ja, se tudi pri nas pozna, ko se kar ne naspim, pa nič se mi ne da, tudi mož zvečer pred TV-jem že pred 22. uro "mrkne". To je pač posledica krajšega dneva in manj sončne svetlobe, zato se spalni hormon boj tvori in smo posledično bolj zaspani.

Danes je pa očka odpeljal Daria v vrtec, je rekel, da se je že na parkirišču začel jokat in se ga držat kot klop, sevda je tulil tudi ob vstopu v igralnico. Drugače pa mu je kar fajn in uživa v vrtcu, v torek je prvič spal, o me ob enih klicali, če bi lahko pripla ponj, ker se je zbudil in bi rad na veliko klepetal, pa da ne moti ostalih otrok. Včeraj sem ga prišla pa ob 14-ih iskat, so ostali še spali, Daria je pa ravno pomočnica previjala in je bil tudi ves dobrovoljen...Naj tako ostane, "jutranji" jok ga bo pa tudi minil enkrat user posted image
Sosedov otrok se že 1 leto vsao jutro dere po hodniku in joka, ker noče v vrtec, pa je star skoraj 4 leta user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
16.9.2010 10:24:50   
orka
Helow
še malo mojega prispevka.
Se kuha goveja žuhca,mmmmmm
škornji-pri nas je 1x navdušena-1x jih pa noče,....so nas pa v vrtcu prosili da otroka primerno oblečemo ( palerina) in obujemo v dežju,da bodo tudi oni lahko šli po lužah skakat :-))))
trma in jok- ja saj sem že zadnjič komentirala,da ko se otrok napr**** potem bo jokal in ne šel nikamor.Naša Ema recimo zadnjič v slabem vremenu ni hotela domov,ker sem ji mogla škornje obut ona pa jih ni hotela,mi je skoz ene superge od nekoga drugega ponujala user posted image
sončnica-je že pokukal sonček?Pri nas ga je obilo user posted image
utrujenost-tudi sama sem bila včeraj ko cunja,no danes je malo boljeuser posted image

< Sporočilo je popravil orka -- 16.9.2010 10:25:44 >

Neposredna povezava do sporočila: 2091
16.9.2010 11:32:49   
Bethany

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

...Sosedov otrok se že 1 leto vsao jutro dere po hodniku in joka, ker noče v vrtec, pa je star skoraj 4 leta user posted image

mhm... tud taki so nekateri user posted image user posted image Js si želim, da bo čez čas elina sama kr letela proti vratom vrtca, hehe!! user posted image user posted image Pa potem ne bo hotela domov... raje jutranji jok zamenjam za odhajajočega, hehe...

Neposredna povezava do sporočila: 2092
16.9.2010 11:35:29   
Bethany
Pri nas v vrtcu pa imajo najraje, da ima otrok škorenjčke kr tam, in jih potem, če je treba, obujejo v njih, ko grejo ven. Tudi samo za hodit po mokri travi. Da nimajo čeveljčkov mokrih, kar je mimogrede.

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
16.9.2010 11:40:51   
orka

Pri nas v vrtcu pa imajo najraje, da ima otrok škorenjčke kr tam, in jih potem, če je treba, obujejo v njih, ko grejo ven. Tudi samo za hodit po mokri travi. Da nimajo čeveljčkov mokrih, kar je mimogrede.

ta ideja mi je pa všečuser posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
16.9.2010 12:12:50   
mojsoncek
oj! Evo mene za 2 minutke :)

Spet imam polno dela user posted image

tudi v nasem vrtcu je taksna praksa... skorenjcke imajo kar tam in jih obujejo kadar je treba, tudi za mokro travo :)

skorenjcki - tudi moja mladinca sta nora nanje user posted image ... zakaj ze?!... ne vem user posted image . Ona dva bi jih se poleti, v najvecji vrocini, nosila. Sicer pa imava midva z Nejcem borbe, ker on bi se vedno vsakic na noge dal poletne sandalcke. In potem se prepricujeva in prepricujeva in isceva kaj bo dal na noge namesto sandalckov. Sicer je na zacetku zelo prisrcen, ko recemo da nekam gremo. Se takoj zalaufa do cevljev, pobere sandalcke in mi jih, z iztegnjenimi rokami pred sabo, prinese in rece :"A tole?!"... no potem se pa zacne :)

utrujenost - mene je prijelo ze zimsko spanje, ne samo jesenska utrujenost user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
...Sosedov otrok se že 1 leto vsao jutro dere po hodniku in joka, ker noče v vrtec, pa je star skoraj 4 leta

mhm... tud taki so nekateri Js si želim, da bo čez čas elina sama kr letela proti vratom vrtca, hehe!! Pa potem ne bo hotela domov... raje jutranji jok zamenjam za odhajajočega, hehe...

Tudi to bos docakala, verjemi mi user posted image

zdej pa nazaj delat... lep dan

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
16.9.2010 14:36:59   
poli*
Škorenjčki- naša jih vsak dan obuje tudi za po stanovanju user posted image  pa vedno jih narobe natakne gor.... in ko ji pomagaš, da so pravilno obuti, da jo ne bo v nogico tiščalo, gre ona v sobico in jih spet "pravilno" namesti user posted image  user posted image . Ji dovolim, da jih ima tudi po stanovanju (ko želi), ker so čisti.
Drugače pa jih skriješ, ko odvrne pozornost od njih in potem pozabi nanje.
Vidim, da so vsem takooo zanimivi user posted image .

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
16.9.2010 18:01:50   
sončnica24

Saj pri nas je ista praksa samo jih imajo zunaj v garderobi v eni štaktli in jih vidi in zato silo dela. No saj bomo že porihtali se jih bo že enkrat odvado user posted image

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
16.9.2010 21:21:59   
_katja_
čer!

hehe očitno vsi naši malčki obožujejo škornje user posted image Jutri bo cela žurka, ko jih bo lako zjutraj obul za v vrtec user posted image Danes ko sem pa psa peljala na sprehod in imela taščine navadne škornje sem pa razmišljlala, da si moram ene une pisane, ki so zdej in kupit. Da bom fancy, ko bom sprehajala psa po blatu user posted image

Danes ponoči smo vsi spali v spalnici. Nace se je nekajkrat zbudil, ampak ni bilo prehudo. Je pa možek zakuhal, tako da sem Nace okoli 5 ure prestavila v svojo posteljo. Potem nas je pa ob 7.00 zbudila budilka.

Andromeda: otroci ki se jokajo za v vrtec skoz pri tej starosti so zelo zelo redki. V vrtcu, kjer sem delala ni bilo nobenega. Tako da brez skrbi, tudi jutranji jok bo minil.

Včeraj sva imela z dragim 3. obletnico poroke user posted image user posted image user posted image Tašča je kremšnite kupila pa šampanjček, midva sva si pa potem zvečer privoščila še malo pršutka. Ven greva pa jutri, smo že zmenjeni za varstvo user posted image No glede rožic pa ni vredno zgubljat besed. Čakam rožico cel dan, potem povem dragemu ta svoje, zgine ko kafra in se pojavi s pomoje najdražjo rožo iz cvetličarne. Pa mu ne morm dopovedat, da bi bla jest čist vesela travniškega šopka, ampak da bi se SAM spomnil....joj tele moški....

Danes je bil dragi doma, tko da sem cel dan pedenala 3 moške.... Bo pravi luksuz, ko bo Nace normalno v vrtcu in bo samo 1 za pedenat user posted image In končno (po treh četih) sem odkrila kako izvrstno in hrustljavo spečem piščanca v pečici. user posted image user posted image

Lep večer, jutri pa novim zmagam naproti user posted image user posted image user posted image

noc
K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2098
17.9.2010 8:17:47   
sončnica24
Dobro jutro, deževno jutro in cel vikend bo grduser posted image , brezveze upam da bo vsaj drugi teden malo lepši. Mi smo škornje malo prelisičili smo mu kupili teniske z lučko in zdaj je to prva liga, sicer škornji še vedno samo vsaj doma ne dela sile da jih mora met obuteuser posted image .

user posted image
Pa še en kakav danes jaz ga obožuje, takšnega pa se sploh ne bi branila user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
17.9.2010 9:38:54   
mojsoncek
Dan... na hitro...

Danes bi pa jaz prezivela dan v postelji, s kaksno dobro knjigo v roki... namesto tega smo zjutraj noreli po hisi, ker smo prepozno vstali (kljub temu, da se je Nejc zbudil ze ob 5ih in ni mogel nazaj zaspat), pot do LJ je bila obupna... da ne govorim o tem, da mi je zjutraj obrnilo zelodec in sem user posted image ... ja ni da ni no...

V sluzbi sem danes sama, ampak dela imam pa veliko... spet "gasim pozare" na vecih frontah. Jaz res ne vem, kje mene najdejo user posted image .

Ah, sem mislila, da bom kaj vec napisala, pa sem spet kasirala nekaj user posted image

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......