Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka IZVIRNO SPOROČILO: Bethany Orka, odlično si jim napela! In povsem upravičeno. Banda socialna! Za 400 eurov bi se tud js "razrepenčla". Js pa dobivam tak drobiž od njih, da se mi sploh ne pozna, al dobim ali ne . Se splača imeti več otrok, hehe... predvsem pa ugotavljam, da ne biti poročen in skupaj prijavljen. Me včasih ima, da bi se ločila in prijavila nazaj domov. Bi imela vrtec zastonj, socialno bi dobila, pa še večje otroške. Me služba sploh ne bi preveč zanimala, hehe!!! bethany jaz oz mi2 sva poročena,mož ima sp in prikaže min.dobiček,jaz pa na zavodu brez dohodkov in ja vrtca mi ni treba plačati,pa dodatnega zavarovanja,pa na rk grem lahko po cunje in pakete,čeprav se cunj na rk izogibam na 100km,katastrofatudi to ni več kot je bilo.Tudi ti boš letos po vsej verjetnosti dobivala malo višji dodatek a ne pozabite oddati vloge saj vas več ne bodo opominjali kot so to počeli v preteklosti,torej če je rojena nov. potem je zadnji rok za oddajo 31.10. oz. zadnji dan meseca pred mesecem rojstva. Jaaaa, imam na veliko zabeleženo! Možno, da bo kej več, par eurov, kaj dosti pa ne... ker jemljejo podatke leta 2009, ane? Takrat sma imela oba celo leto dohodke, mož plačo, js pa porodniško in nato nadomestilo... Letos pa samo moževa plača, pa še to samo pol leta, potem pa nič več. dohodkov iz sp-ja je pa trenutno toliko, da skoraj pokriva stroške... Ampak drugo leto, glede na 2010, pa ne bo OD toliko večji, ne...?? Ko bo sp zalaufal, jaz pa mogoče na šihtu... sej to je tak nepravično, kot se že pisale, enkrat jemljejo za nazaj, drugič upoštevajo tekoče stanje, eeeh...
|