|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberski malčki 2008
17.9.2010 10:29:05   
sončnica24
Mojsoncek upam da ti dan hitro mine, jaz sem tudi danes sama prav paše včasih, kljub temu da če skozi okno pogledam mi sploh ni domov za it, ker vedno bolj vlivauser posted image . Pa imamo lepo sončno in toplo jesen.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
17.9.2010 11:22:14   
Andromeda
Hello!

Mi smo imeli še eno bolj neprespano noč, je Dario razgrajal od 0.15 do 1.45, sem ga vzela k sebi v posteljo, pa se sploh ni umirll, kričal je in se zvijal, sem najprej mislila, da ga kaj boli, ampak bo to le reakcija na vrtec. Danes ga je spet očka peljal in se je spet jokal že na dvorišču vrtca...Vzgojiteljice pravijo, da se potem hitro umiri, čez dan ponavadi pojoka le, ko pridejo starši kakšnega otroka iskat, pa mu je očitno hudo ker njegove mamice še ni, drugače je pa vse v redu in se lepo igra, pri mizi je priden in je tud bolj začel jesti, včeraj je jedel paradižnik, doma ga pa videt ne sme user posted image Se me pa tako razveseli, ko pridem po njega in stisne k meni...

Vreme je živ obup, pri nas dežuje kot bi se oblak utrgal, pa do nedelje bo tako...bomo pa lepo se doma crkljali in razvajali, jutri popoldne pa dobimo ene obiske,

Lep dan, čeprav deževen, vam želim!

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
17.9.2010 11:25:06   
orka
Helow
dež,ki tako nič dobrega ne prinese in user posted image user posted image  sem spet besna.In zakaj? Ker mi je sodišče zavrnilo izterjavo zamudnih obresti ,so odobrili izterjavo glavnice preživnine,obresti pa ne,ker na csd v dogovor o preživnini ni izrecno označeno,da mi oz. mojemu detetu pripadajo zakonske zamudne obresti.Zdej pa jaz ne vem ali so soc.del. ras površni (onur izvzeta) ali pa imam samo jaz to smolo.Zj pa najboljš da poiščem odvetnika in grem vse skupaj spodbijat,ker to je pa že toooo much,da me poskušajo na vsakem koraku okrast,pa že tako nič nimam.:-((....Ma sej bo bolš,sem včeraj odposlala vlogo za službo ki se mi zdi zelo primerna in nezahtevna pa še pomoč imam iz notri,tako da upam,da mi vsaj to uspe!!!!!! pol bom pa lažje dihala.
Evo dež za vse ki radi nosite škornje,otroci dajte si duška,jaz pa najbolje da grem po palerine ,bom kar tavelko družinsko kupilauser posted image user posted image user posted image  No ja naša Ema je danes s težavo odšla od doma,zakaj?Ne mara obuti škornjev,tako da je čist kontra od vseh vaših.

Radi se imejte in se veliko smejte

Neposredna povezava do sporočila: 2103
17.9.2010 11:31:24   
Andromeda
orka - držim pesti, da dobiš tole službo!user posted image Glede sklepa sodišča, pa ti svetujem, da dobro razmisliš, če se ti splača spodbijat oz. da poiščeš najprej mnenje na npr. brezplačni pravni pomoči, ker odvetniki zahtevajo kar lepe denarce, pa niti ni nujno, da bi ti uspelo.

Jst bom pa morala danes po ene škornje za Daria, ker sem brez avta in greva peš iz vrtca, sicer ni daleč, kakih 10 minutk peš, no, če greva čez en gozd pa traja vsaj pol ure, ker hoče Dario "pobožat" vsako drevo in pretaknit vsak listek na tleh user posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
17.9.2010 12:05:33   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda

orka -  Glede sklepa sodišča, pa ti svetujem, da dobro razmisliš, če se ti splača spodbijat oz. da poiščeš najprej mnenje na npr. brezplačni pravni pomoči, ker odvetniki zahtevajo kar lepe denarce, pa niti ni nujno, da bi ti uspelo.

Vse to vem in ne,nisem mislila ugovarjat odločbi,pač pa dogovoru v katerem ni oznake za obresti,oz.ali kljub temu obstaja možnost,da dobim te obresti.Za brezplačno pa imam vse tule na mizi pripravljeno,čakam možeka da pride in me zategne do sodišča :-) Hvala

< Sporočilo je popravil orka -- 17.9.2010 12:06:41 >

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
17.9.2010 12:19:59   
onur
Vse to vem in ne,nisem mislila ugovarjat odločbi,pač pa dogovoru v katerem ni oznake za obresti,oz.ali kljub temu obstaja možnost,da dobim te obresti.Za brezplačno pa imam vse tule na mizi pripravljeno,čakam možeka da pride in me zategne do sodišča :-) Hvala

Ne vem, če boš lahko dogovor izpodbijala, saj si verjetno bila na CSD-ju zraven in ga tudi podpisala?

Petja je najin sonček, ki nama razsvetljuje vsak dan.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
17.9.2010 12:21:31   
onur
Pr nas tudi v službi ludnica. user posted image user posted image user posted image user posted image  Midve pa greva s Petjo danes k našim prespat (možek jutri dela cel dan), ker pride tudi sestra s tamalima dvema in da bo malo družbe za naše. Jutri ostaneva še cel dan, zvečer pa se vrneva nazaj, ko možek pride iz dela. Se bomo veselili po hiši, ker bo itak dež. Uliva ko zmešano.

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
17.9.2010 13:44:50   
poli*
Pozdravljene.
Tanja je v vrtcu, midva pa sva šla malo po nakupih. Zanjo sva kupila majčke, plenice in bundico. Rabim še najmanj dvojne hlače/trenirko številka 92/98, pa nisva našla NIČ! Zadnjič je blo v Intersparu ogromno, tokrat pa nič. Je to ravno ena taka čudna vmesna številka, ko otrok ni več dojenček in tudi ni še večji otrok...
Res ne vem, kje jih bom dobila. Bom pogledala še v mercatorju od Lumpija.
Je pa kar dežek... pa celi vikend bo še... potem pa otroku dopovej, da ne more na tobogan user posted image .

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
17.9.2010 15:39:41   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: onur

Ne vem, če boš lahko dogovor izpodbijala, saj si verjetno bila na CSD-ju zraven in ga tudi podpisala?

Tudi to je res,ampak ali ni logično,da se ob neplačilu plačajo tudi obresti?,mislim,da bi moralo to biti tako brez da izrecno kje piše...in po pravici povedano,ko se je pisal dogovor davnega 2002 sem zaupala delavki na soc. da ve kaj dela a sem se očitno zmotila,saj mi ni na kraj pameti padlo,da bo kakorkoli drugače kot pravilno sestavila ta dogovor.Pa tudi dogovora ne mislim spodbijati,itak,da sem že oddala tožbo oz. predlog za dvig preživnine,tako da bo kmalu nova odločba ( upam da bo tam pisalo o pripadajočih obrestih) ampak me predvsem zanima ali lahko z odvetnikovo pomočjo seveda,na kak način vseeno dobim obresti,ki tudi niso majhne za 8 let???

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
17.9.2010 15:57:37   
poli*
Orka, jaz upam, da rešiš sebi v prid. Koliko pa bi bile te obresti? Je pa tako, da če bi bilo treba kaj vrniti na csd, bi oni lepo zaračunali vse obresti. Tu ne bi bilo vprašanja.
Drugače pa jaz pravim, da se lahko zaneseš samo nase in svojega bližnjega.
Me je že izučilo marsikaj, tako da sem bolj previdna pri različnih papirjih. No, vsaj mislim, da sem user posted image .

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
17.9.2010 15:58:34   
poli*
Andromeda- sedaj pa še eno vprašanje zate user posted image . Koliko izpitov imaš še do konca? user posted image
Kr tko me zanima, firbc babji pač.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
17.9.2010 22:44:32   
šema
IZVIRNO SPOROČILO: orka

IZVIRNO SPOROČILO: onur

Tudi to je res,ampak ali ni logično,da se ob neplačilu plačajo tudi obresti?,mislim,da bi moralo to biti tako brez da izrecno kje piše...in po pravici povedano,ko se je pisal dogovor davnega 2002 sem zaupala delavki na soc. da ve kaj dela a sem se očitno zmotila,saj mi ni na kraj pameti padlo,da bo kakorkoli drugače kot pravilno sestavila ta dogovor.Pa tudi dogovora ne mislim spodbijati,itak,da sem že oddala tožbo oz. predlog za dvig preživnine,tako da bo kmalu nova odločba ( upam da bo tam pisalo o pripadajočih obrestih) ampak me predvsem zanima ali lahko z odvetnikovo pomočjo seveda,na kak način vseeno dobim obresti,ki tudi niso majhne za 8 let???

jst sem dobila za nazaj samo glavnico, pa čeprav je odvetnica sestavila zadevo tako, da bi mi moral plačat tudi potrdila iz banke, ker jih je bilo potrebno dodatno plačat, pa še overit, pa tudi obresti. Sicer ne vem kako je v tvojem primeru, ker jst sm šla na svojo roko brez CSD-ja. Sm bla pa vesela, da sem takrat dobila vsaj glavnico. Si pa zadeve kopičim, tko da ko bo znesek spet mal večji, ga bom pa spet terjala (druzga mi ne preostane al pa če puško v koruzo vržem)

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
17.9.2010 22:45:46   
šema
Sem pozabila še tule naznanit, da sem opravila strokovni izpit.
Madona sem bla jezna,  ker sem največ časa namenila učenju ustave EU potem pa nobenega vprašanja na to temo ni bilo...

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
18.9.2010 13:13:04   
sončnica24
Hojla punce upam da je za vami mirna noč in da imate vse še strehno nad glavo, ker to kar zdaj gledam na internetu me je pa več kot groza, sem srečna da pri nas ni večje škode, groza in strah no. user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
18.9.2010 13:21:30   
Andromeda
Hello!

Ja, razmere so res katastrofalne...
mojsoncek - sem ravno brala, da je v Žireh kakih 40 objektov ogroženih, upam, da ste vi v redu! Upam, da smo vsi v redu in ni nikogar poplavilo.
Mi bi morali dobit ene obiske popoldne, ki pa so odpovedali, kar je povsem razumljivo, tudi policija opozarja, da naj gremo na pot le če je nujno user posted image

Smo pa imeli katastrofalno noč oz. jutro, se je zbudil mulček ob petih in ni hotel več nazaj zaspat, pa drl se je kot zverina, sej niti ne veš, kako ga ukrotit oz. umirit, ker je zelo vztrajen in npr. ignoranca pri njemu ne deluje.

šema
- čestitke za strokovni izpit!

Nič, morm družino nahranit user posted image Lep dan!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 18.9.2010 13:22:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 2115
18.9.2010 14:23:58   
mojsoncek

mojsoncek - sem ravno brala, da je v Žireh kakih 40 objektov ogroženih, upam, da ste vi v redu! Upam, da smo vsi v redu in ni nikogar poplavilo.

Z nami vse OK. Poplavilo je na drugem koncu Zirov, ampak je pa kar okrog in okrog kriza. Hvala za skrb.

Danes so me klicarili ze sodelavci, ce rabimo kaksno pomoc, da pridejo pomagat. Ampak HB ni treba. So me zelo prijetno presenetili user posted image .

Smo pa imeli bojda ob stirih ponoci alarm, ampak ga nismo slisali. Torej, kot kaze spimo kot polhi in bi nam lahko se hiso odneslo pa ne bi nic vedeli user posted image .

No, sicer pa tudi jaz upam, da je pri vseh stanje pod kontrolo in da je vse OK. Pa da bi se to dezevje cimprej umirilo!

< Sporočilo je popravil mojsoncek -- 18.9.2010 14:24:32 >

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2116
18.9.2010 18:36:00   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Z nami vse OK. Poplavilo je na drugem koncu Zirov, ampak je pa kar okrog in okrog kriza. Hvala za skrb.

Danes so me klicarili ze sodelavci, ce rabimo kaksno pomoc, da pridejo pomagat. Ampak HB ni treba. So me zelo prijetno presenetili user posted image .

Smo pa imeli bojda ob stirih ponoci alarm, ampak ga nismo slisali. Torej, kot kaze spimo kot polhi in bi nam lahko se hiso odneslo pa ne bi nic vedeli user posted image .

No, sicer pa tudi jaz upam, da je pri vseh stanje pod kontrolo in da je vse OK. Pa da bi se to dezevje cimprej umirilo!

O, samo, da ste na varnem in suhem. Blizu nas sta Kokra in Sava in obe kar grozeče visoki. No, mi smo v najvišjem nadstropju, imamo pa avto v podzemni garaži, ki ima alarm v primeru poplave.

Neposredna povezava do sporočila: 2117
18.9.2010 20:38:48   
_katja_
čer!

Končno malo zatišja...
Včeraj zjutraj se ravno zmenim s taščo, da bo popazila Jaka in sla malo kasneje v službo, da sama peljem Naceta. No potem pa Nace bruhne.... in je bila zabava celo dopoldne. Sem klicala mami, da mi je priskočila na pomoč....je bilo kar kaotično stanje kaksno urco...pobruhano stanovanje, jokajokači dojenček (ravno takrat je bil neznansko lačen) in Nace ves bogi, ker je kr bruhal še. No smo zadevo rešili. Dopoldne je bruhal ene 6krat. Potem pa še zvečer enkrat in zdej je ok. So pa v vrtcu še trije bruhali, tako da je bila očitno eno virozica.  Pa prej je že celo jutro govoril 'bruhu, bruhu', pa sva mislna da se kej heca. Potem pa čez nekaj časa v njegovi postelji odkrijem 'jackpot' user posted image Možek ga je pa sam v temi ven iz postelje vzel in nič opazil (okej razumem), ampak tudi nič zavohal user posted image

No važn, da smo zdej ok. Danes ponoči se je pa Nace zbudil ob 3.00 in on ne bi več spal. Podobna zgodba kot pred časom v Bovcu. No je zapal šele ob 12.30 za redni popoldanski spanec.

Danes pa smo doma, na izi.

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Danes bi pa jaz prezivela dan v postelji, s kaksno dobro knjigo v roki... namesto tega smo zjutraj noreli po hisi, ker smo prepozno vstali (kljub temu, da se je Nejc zbudil ze ob 5ih in ni mogel nazaj zaspat), pot do LJ je bila obupna... da ne govorim o tem, da mi je zjutraj obrnilo zelodec in sem user posted image ... ja ni da ni no...

Upam, da je slabost minila. Da ni to ponavljajoča jutranja slabost user posted image user posted image

Sem te imela tudi jaz v mislih, ko so poročali da tudi v Žireh poplavlja. No samo da ste ok.

Danes ga je spet očka peljal in se je spet jokal že na dvorišču vrtca...Vzgojiteljice pravijo, da se potem hitro umiri, čez dan ponavadi pojoka le, ko pridejo starši kakšnega otroka iskat, pa mu je očitno hudo ker njegove mamice še ni, drugače je pa vse v redu in se lepo igra, pri mizi je priden in je tud bolj začel jesti, včeraj je jedel paradižnik, doma ga pa videt ne sme Se me pa tako razveseli, ko pridem po njega in stisne k meni...

Super, da se je že kar navadil. Za jest je pa tko, da tam vidi še ostale pa potem poje.

To je pa najboljše, ko se potem tako stisnejo k tebi user posted image Nace se tale teden odkar je v vrtcu tudi popoldne kar rad pocrklja pa meni. Prej se skoraj nikoli ni.

orka: držim pesti za službo.

šema: čestitke za strokovca! user posted image user posted image user posted image

Aja pa včeraj sva imela varstvo zvečer, sva mislila it ven, pa potem zaradi bruhanja ni bilo nič. Pa drugič...

Vreme pa res katastrofa.... držte se in čimbolj mirno in suho noč!

K

www.fitnosecka.si
Vadba za nosečnice in poporodna vadba.

20.11.2008 smo dobili prvega sončka,
26.5.2010 pa je na svet prijokal drugi.

Neposredna povezava do sporočila: 2118
20.9.2010 7:45:03   
Andromeda
Dobro jutro!

Upam, da ste vse na suhem in imele mirno noč!

No, pa najprej ena ponedeljkova kava:

user posted image

Moja 2 dečka sta pred dobre pol ure odšla. Se je pa Dario tako upiral pri oblačenju in malo zjokal, očitno noče v vrtec, potem, ko sem se poslovaila od njega in mu rekla, da ga pridem iskat, je bil že OK.

katja - upam, da je Nace ok in da več ne bruha, pa da ni slučajno še Jaka dobil te viroze.

Vikend smo preživeli za 4 stenami, v soboto smo smuknili v šoping, včeraj popoldne se je pa zjasnilo in smo šli na sprehod. Danes zjutraj pa smo imeli najprej jasno, potem pa se je prikradla megla z ljubljanskega konca...

Lep dan!

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
20.9.2010 8:19:42   
sončnica24
Dobro jutro za nami je tudi lep vikend, je tak lep sonček, upam da ste vse v redu da ni pri kateri prevelike škode in da so vas te poplave zaobšle, pri nas ni bilo nobene panike samo dež pač in smo mogli bit v soboto noter včeraj pa že zunaj je Nik tako v škornjih letal da je bilo veselje, danes pa jovo na novo jaz v službi, Nik v vrtcu.

Lep ponedeljek in naj vam čim prej mine.

Neposredna povezava do sporočila: 2120
20.9.2010 12:19:18   
mojsoncek
Hello hello!

Danes sem se uspesno prebila tudi do sluzbe. Mi pa pot do LJ danes ni dajala prav nic dobrih obcutkov. Na pol ociscena cestisca, na nekaterih delih polovicne zapore, grozljivo razpokana cesta in podobno...

Sicer nas je vceraj ze v zgodnjih dopoldanskih urah obiskal soncek, ki smo ga bili neizmerno veseli, ker smo vedeli, da se bo obsedeno stanje zacelo pocasi umirjati.

No, cez vikend smo nasega malega mladinca preselili v veliko posteljo, tako da ni vec "ujetnik svoje postelje". Prav ponosen je ko gre spat in spi kot bubica celo noc user posted image .

Sicer pa se ni pri nas das dogajalo nic "posebnega", ker smo imeli prevec zaposlene misli s poplavami...

Lep dan...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

Neposredna povezava do sporočila: 2121
20.9.2010 19:48:09   
orka
helow
No vidim,da tiste taredne ste ostale na suhem,juhu
Le toliko se javim,da vam povem,da je prvi korak storjen in sedaj novim znanjem in zmagam naproti.Sem se namreč odločila za prekvalifikacijo in grem na predšolsko vzgojo.Pa tu vse nekaj študirate pa grem še jazuser posted image  pa še pomoč bom imela ob morebitnem zatikanju user posted image ...

Neposredna povezava do sporočila: 2122
20.9.2010 20:19:12   
onur
V glavnem, da ste vse v redu.

Orka, user posted image user posted image user posted image user posted image .

_Katja_, upam, da se viroza ni razširila in ste že boljše.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
20.9.2010 20:31:00   
šema

helow
Le toliko se javim,da vam povem,da je prvi korak storjen in sedaj novim znanjem in zmagam naproti.Sem se namreč odločila za prekvalifikacijo in grem na predšolsko vzgojo.Pa tu vse nekaj študirate pa grem še jazuser posted image  pa še pomoč bom imela ob morebitnem zatikanju user posted image ...

Če boš kej rabila, ti kar reč. Mam še kar neki stvari shranjenih...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
20.9.2010 21:17:15   
orka
IZVIRNO SPOROČILO: šema

helow

Če boš kej rabila, ti kar reč. Mam še kar neki stvari shranjenih...

iiii hvala,dobro je vedeti user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinski sestanek - Družinske novoletne z...
S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
10 načinov za vzgojo otroka brez kaznovanja
Kazen ni potrebna, da bi se otrok naučil pravil obnašanja. Nasprotno, večina kazni, ki jih starši izvajajo, otrokom ne p...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......