_katja_
|
čer! Končno malo zatišja... Včeraj zjutraj se ravno zmenim s taščo, da bo popazila Jaka in sla malo kasneje v službo, da sama peljem Naceta. No potem pa Nace bruhne.... in je bila zabava celo dopoldne. Sem klicala mami, da mi je priskočila na pomoč....je bilo kar kaotično stanje kaksno urco...pobruhano stanovanje, jokajokači dojenček (ravno takrat je bil neznansko lačen) in Nace ves bogi, ker je kr bruhal še. No smo zadevo rešili. Dopoldne je bruhal ene 6krat. Potem pa še zvečer enkrat in zdej je ok. So pa v vrtcu še trije bruhali, tako da je bila očitno eno virozica. Pa prej je že celo jutro govoril 'bruhu, bruhu', pa sva mislna da se kej heca. Potem pa čez nekaj časa v njegovi postelji odkrijem 'jackpot' Možek ga je pa sam v temi ven iz postelje vzel in nič opazil (okej razumem), ampak tudi nič zavohal No važn, da smo zdej ok. Danes ponoči se je pa Nace zbudil ob 3.00 in on ne bi več spal. Podobna zgodba kot pred časom v Bovcu. No je zapal šele ob 12.30 za redni popoldanski spanec. Danes pa smo doma, na izi. IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek Danes bi pa jaz prezivela dan v postelji, s kaksno dobro knjigo v roki... namesto tega smo zjutraj noreli po hisi, ker smo prepozno vstali (kljub temu, da se je Nejc zbudil ze ob 5ih in ni mogel nazaj zaspat), pot do LJ je bila obupna... da ne govorim o tem, da mi je zjutraj obrnilo zelodec in sem ... ja ni da ni no... Upam, da je slabost minila. Da ni to ponavljajoča jutranja slabost Sem te imela tudi jaz v mislih, ko so poročali da tudi v Žireh poplavlja. No samo da ste ok. IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Danes ga je spet očka peljal in se je spet jokal že na dvorišču vrtca...Vzgojiteljice pravijo, da se potem hitro umiri, čez dan ponavadi pojoka le, ko pridejo starši kakšnega otroka iskat, pa mu je očitno hudo ker njegove mamice še ni, drugače je pa vse v redu in se lepo igra, pri mizi je priden in je tud bolj začel jesti, včeraj je jedel paradižnik, doma ga pa videt ne sme Se me pa tako razveseli, ko pridem po njega in stisne k meni... Super, da se je že kar navadil. Za jest je pa tko, da tam vidi še ostale pa potem poje. To je pa najboljše, ko se potem tako stisnejo k tebi Nace se tale teden odkar je v vrtcu tudi popoldne kar rad pocrklja pa meni. Prej se skoraj nikoli ni. orka: držim pesti za službo. šema: čestitke za strokovca! Aja pa včeraj sva imela varstvo zvečer, sva mislila it ven, pa potem zaradi bruhanja ni bilo nič. Pa drugič... Vreme pa res katastrofa.... držte se in čimbolj mirno in suho noč! K