|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
16.9.2010 13:55:35   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

Tudi mi2 sva "internetni par".user posted image Decembra boma imela 7. obletnico.user posted image

madonca, sami internetni pari. user posted image   Nisem vedela, da je toliko tega. No, jaz sem mojega zašmekala po 1 letu skupnega dela. user posted image Ne bom nikoli pozabla kak je bil šokiran, ko sem mu na pijači povedla, da mi je všeč. user posted image user posted image user posted image

midva sva tudi prve besede spregovorila preko msn- ja, sicer preko enga kolega.. ampak ja, tudi net najprej user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
16.9.2010 13:56:09   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

midva sva se pa "spoznala" na mIrcu, l. 2004, zanosla pa sem l. 2008, l. 2009 pa sem rodila user posted image nisva iskala veze, pač me je kliknil in sva se menla, in pol sva se dobla na pijački in tole je pol vodilo v to, kjer sva zdajuser posted image

jaz sem par let nazaj visela na teh chatih....z mojim sva bila kar zelo odtujena...ma svašta tam vidišuser posted image in doživiš..tak da punce....čestitke, da vam je uspelo in lepo klapauser posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
16.9.2010 13:57:12   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Najin internet instant pa je potekal takole...Leta 2004 poleti je on mene kliknil na ona-on.com in sem ga skenslala...Cez dobro leto sem ga pa jaz nasla na Kupidu in ga povabila na kavo...Da sem ga prej jaz skenslala sva ugotovila potem,ko sem mu pokazala eno sliko in se me je takoj spomnil,da sem ga skenslala user posted image ...Konec oktobra 2005 pristala skupaj,aprila 2006 zacela delat stanovanje, nujina 2006 nenačrtovano zanosila,dete je bil pravi mali cudez,ker je tisto zimo dal moj prvo kuro tablet skozi.

Saraya si mu ze na zacetku pokazala,da si opasna user posted image
Katy, vidis,da se dolg jezik obrestuje user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
16.9.2010 14:04:21   
arabela*
Nič...pičim M zbudit...potem pa bomo šibnili po A.......dokler še ni dežekauser posted image

se tipkamouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
16.9.2010 14:07:39   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

midva sva se pa "spoznala" na mIrcu, l. 2004, zanosla pa sem l. 2008, l. 2009 pa sem rodila user posted image nisva iskala veze, pač me je kliknil in sva se menla, in pol sva se dobla na pijački in tole je pol vodilo v to, kjer sva zdajuser posted image

jaz sem par let nazaj visela na teh chatih....z mojim sva bila kar zelo odtujena...ma svašta tam vidišuser posted image in doživiš..tak da punce....čestitke, da vam je uspelo in lepo klapauser posted image user posted image user posted image

Jaz sem tudi čvekala na teh straneh, kolko se je dalo ja, ker lahko bruhaš, kaj vse doživiš, se pa tud "normalni" ludi najdejo!

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
16.9.2010 14:12:37   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Jaz sem tudi čvekala na teh straneh, kolko se je dalo ja, ker lahko bruhaš, kaj vse doživiš, se pa tud "normalni" ludi najdejo!

jaz sem bila takrat 4. letnik gimnazije in sem itak zvečer bila non stop na ircu, ker smo skoraj vsi (cel razred) bili gor in sploh full ljudi, ki smo se poznali in potem se lahko nepričakovano zgodi tudi tole, kar se je namauser posted image o čudnih pripetljajih pa ne vem nič user posted image ker na ircu si itak mel tiste neke kao servere ali kak je že to blo, in sem na same take hodla, kjer sem poznala full ljudi user posted image in sem se večinoma tudi z njimi menla, razen včasih je kaka izjema padla, samo o čudnih dogodkih pa res ne vem ničuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
16.9.2010 14:17:16   
Lenči_

hm.. ja na ircu ni blo hudega. Kupid, ona on... pa te zadevce sem jaz mislila. Na ircu si bil itak povabljen al kak že hudiča user posted image Se pa spomnim, ko so bli oni kvizi.. kak je blo fajn. Sem tipkala ko nora odgovor, kdo bo prej ... user posted image

jaz sem bila takrat 4. letnik gimnazije in sem itak zvečer bila non stop na ircu, ker smo skoraj vsi (cel razred) bili gor in sploh full ljudi, ki smo se poznali in potem se lahko nepričakovano zgodi tudi tole, kar se je namauser posted image o čudnih pripetljajih pa ne vem nič user posted image ker na ircu si itak mel tiste neke kao servere ali kak je že to blo, in sem na same take hodla, kjer sem poznala full ljudi user posted image in sem se večinoma tudi z njimi menla, razen včasih je kaka izjema padla, samo o čudnih dogodkih pa res ne vem ničuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
16.9.2010 14:18:08   
Lenči_

hm.. ja na ircu ni blo hudega. Kupid, ona on... pa te zadevce sem jaz mislila. Na ircu si bil itak povabljen al kak že hudiča user posted image Se pa spomnim, ko so bli oni kvizi.. kak je blo fajn. Sem tipkala ko nora odgovor, kdo bo prej ... user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
16.9.2010 14:46:50   
rina22
aja, za te strani pa ne vem, nisem nikoli bila na kupidu in ona-on, ali kaj že je user posted image pa nimam nič proti tem stranem, da ne bo pomote user posted image ampak sem takrat bila še premlada za to, oz. nisem imela želje iskat partnerja po netu, zdaj pa že imam, kar imamuser posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
16.9.2010 15:44:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

user posted image user posted image katy čestitke za 3. obletnico!!user posted image user posted image user posted image Še na mnoga leta!user posted image
podpis user posted image user posted image
naju to čaka za valentinovo user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
16.9.2010 16:57:25   
elevitka

no tak isto je blo pri meni samo da se je začelo leta 2002 user posted image zanosila leta 2008, in rodila 2009 user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
16.9.2010 16:59:40   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

no tak isto je blo pri meni samo da se je začelo leta 2002 user posted image zanosila leta 2008, in rodila 2009 user posted image

res? kak fajn user posted image res si nisem mislila, da je toliko internetnih parovuser posted image zanimivo user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
16.9.2010 17:04:17   
elevitka
Ja Rina!

Prek neta nekak lažje steče beseda, in potem ko že veš nekaj o nekom, kaj mu je všeč in to, lažje steče beseda. Men je vedno blo tak lažje. V real sem vedno zaštekala... in sem lih tak staromodna kot je napisala saraya... če tip ne nardi prvega koraka, pač ne bo nič, pa je lahk lušn da dol padeš!

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
16.9.2010 17:09:55   
arabela*

in sem lih tak staromodna kot je napisala saraya... če tip ne nardi prvega koraka, pač ne bo nič, pa je lahk lušn da dol padeš!

ja pa nekak se zazihraš....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
16.9.2010 17:10:27   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

danes z dragim praznujeva 3.obletnico. user posted image user posted image user posted image

čestitke...user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
16.9.2010 17:11:21   
arabela*
Malo same babe...moj je šel na avtošolo, ker dela izpit za C.....user posted image

babe se nekaj štrajtata......user posted image ...jaz pa malo na netu visim...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
16.9.2010 17:15:34   
botrca

meni je pa prav malce žal, da nisem dala T v vrtecuser posted image

zakajuser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
16.9.2010 17:15:35   
elevitka

in sem lih tak staromodna kot je napisala saraya... če tip ne nardi prvega koraka, pač ne bo nič, pa je lahk lušn da dol padeš!

ja pa nekak se zazihraš....user posted image user posted image user posted image

ja ne user posted image sam jaz to delam še danes ( v smislu če on ne naredi prvega koraka pol ni nič - glede obešanja perila na primer)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil elevitka -- 16.9.2010 17:16:05 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
16.9.2010 17:19:53   
arabela*

ja ne user posted image sam jaz to delam še danes ( v smislu če on ne naredi prvega koraka pol ni nič - glede obešanja perila na primer)user posted image user posted image user posted image

eh tu pa jaz ne.....tu ni problem dajat pobudouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
16.9.2010 17:23:24   
botrca

glede obešanja perila na primer)user posted image user posted image user posted image

eh tu pa jaz ne.....tu ni problem dajat pobudouser posted image user posted image user posted image

vidva skupaj obešata user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
16.9.2010 17:26:21   
elevitka
perilo se težko obeša če ni klupic al štrika user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
16.9.2010 17:26:52   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

glede obešanja perila na primer)user posted image user posted image user posted image

vidva skupaj obešata user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
16.9.2010 17:27:30   
arabela*

se najde način, da se obesi...user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
16.9.2010 17:28:03   
botrca
Zanimive zgodbice imate o tem kako ste se spoznali in kako dolgo ste skupaj. Jaz sem mojega spoznala par dni pred sestrino poroko, ker je bil sodelavec od mojega svaka. To je bilo 2001. Pol sva imela 2 letno pavzo in od leta 2003 sva skupaj, s tem da sva se 2007 poročila in takrat se nama je rodil Jan, pa še jaz sem takrat imela okroglo št. let user posted image ..kolk pa...ne povem user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 16.9.2010 17:29:42 >

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
16.9.2010 17:30:12   
botrca

se najde način, da se obesi...user posted image user posted image

vedno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?