|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
16.9.2010 10:52:37   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

Jaz sem bila nedolgo nazaj v mulerju... sem iskala ta dentinox (ker ga kupujem vsake tolko, pa na zalogo torej kake 3 tubice)in so mi rekli da ga nimajo več in da ga ne bo!!!

nam je pomagal!

ehhhhhh, saj sem si kr mislila user posted image user posted image user posted image BREZVEZE! user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
16.9.2010 11:13:05   
rina22
kak te nimajo nikjer nič za blažit bolečine ob izraščanju zobkovuser posted image user posted image groza user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
16.9.2010 11:31:26   
tasa_m
Dan.

Mi imamo homeopatske granule za zobke. Imamo jih iz Italije, ker mi jih je kolegica poslala. Ampak še jih nisem dala...ma kaj te vem. Nekako se ne morem odločit user posted image Bi pa nebi, p spet bi. Je pa res da jo ful matra, sploh zvečer in je dobesedno v krču tak fejst joče user posted image Danes bom ji verjetno pred spanjem dala ... saj zgubit nimam kaj.

Lenči kaj pa Osanit. No, to se tudi v Avstriji dobi.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
16.9.2010 11:32:00   
tasa_m
Matcar... upam,da bo vse okej z izvidi. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
16.9.2010 11:33:58   
koala
tasa, ko se mojega zobi tak mantrali sem mu pred spanjem dala žlico kalpola.

Aja, pa moja kolegaci pravi da je njenemu sinu ful pomagala jantarjeva ogrlica. Baje je bila ful razlika po tem ko jo je začel nosit.

< Sporočilo je popravil koala -- 16.9.2010 11:35:13 >

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
16.9.2010 11:40:02   
Sacherca
Jaz sem tudi dala zvecer calpol,ce ga je fejst matralo..Itak je tudi proti bolecinam ne samo proti vrocini. Za vse zobke user posted image

Matcar,tudi jaz drzim pikapoke za ok izvide. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2831
16.9.2010 12:01:29   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Aja, pa moja kolegaci pravi da je njenemu sinu ful pomagala jantarjeva ogrlica. Baje je bila ful razlika po tem ko jo je začel nosit.

na to sem tudi jaz že pomislila. Samo me je malo strah, da si jo vtrga in potem poje kakšen jantarček, pa se ji zatakne?! hm.. ne vem no user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
16.9.2010 12:02:16   
Lenči_
matcar user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
16.9.2010 12:05:00   
elevitka
mi smo tud tole ogrlico probali... vtrgat se ne more ker je res močen silk (ribiči ga uporabljajo in še za vsakim zrncem je vozl naret) sam nam ni pomagal čisto nič!

Smo posebna sorta zgleda :)

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
16.9.2010 12:07:28   
elevitka
TASA ti pa ne skači v kratkih rokavih po balkonu user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
16.9.2010 12:24:15   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: koala

koala, nič ne pomaga Calpol. Zadnjič sem ji dala kar svečko v ritko, da sve vsaj 3 urce v kosu spali.

Ja, za jantarjevo ogrlico pa sem že slišala, kolegica jo je imela in tudi niso imeli dost problemov. Hmmmm bi morala malo povprašat kje se jo nabavi.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
16.9.2010 12:24:52   
tasa_m

TASA ti pa ne skači v kratkih rokavih po balkonu user posted image
če pa je toplo. Ki si te bla, na oknu?

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
16.9.2010 12:25:21   
tasa_m

Smo posebna sorta zgleda :)
user posted image user posted image user posted image super, pol naj bo še več posebnih sort, ker meni ste taki všeč kot ste user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
16.9.2010 12:30:39   
elevitka
Tasa, ja na oknu sem bla, sem šla gledat če že hčije user posted image

jantarjevo ogrlico sem naročila tule: http://www.jantarjeva-ogrlica.si/index.php/component/content/article/34-razno/52-jantarjeva-ogrlica plačala pa sem jo 20 Euronov

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
16.9.2010 12:40:35   
Lenči_

Tasa, ja na oknu sem bla, sem šla gledat če že hčije user posted image

jantarjevo ogrlico sem naročila tule: http://www.jantarjeva-ogrlica.si/index.php/component/content/article/34-razno/52-jantarjeva-ogrlica plačala pa sem jo 20 Euronov

jaz sem jih v mullerju zasledila. ne spomnim se pa cene.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
16.9.2010 12:47:04   
katy83
dan bejbe.

današnja noč je bila pa čisto drugačna od včerajšnje. user posted image Zvečer je slabo kazalo, ker sem še jaz dobla vročino, pa glavobol taki, da brezveze, ampak sem zato hitro zaspala, pa je blo ok. T se je sicer ob 1-ih zbudil, pa bi on telovado malo (po meni tega ziher nimauser posted image ), pa potem se je še odločil, da bo kakal, pa da bo jedel še, ampak po 1 uri nočnega veseljačenja je zaspal in spal do 8-ih. user posted image Jaz pa samo kiham, pa smrkam, ampak gre na bolje. user posted image

Sem imela zdaj nenapovedano patronažno tukaj, jao midva pa sva ravno imela z dragim čistilno akcijo, pa vse nametano. Ampak je rekla, da ne bo nič pospravljat pomagala, ker ne dela rada tega. user posted image Prišla je T pogledat, pa je rekla da je en radoveden fantič, pa da že lepo sedi (ob opori)user posted image . Pa da je pravi mali jedec. Hm, po čem sklepa? user posted image No, pa dala mi je navodila glede uvajanja gh in me na moje presenečenje razveselila z izjavo: " začnite mu dajat to, kar vi jeste. "  user posted image user posted image user posted image Razen seveda določenih prepovedanih stvari. user posted image

aja, vidim da se o zobkih menite, pa o nekih kremah. Kaj to so te kreme za masiranje dlesni al je to kaj drugega? user posted image

za jutri vam ne morem nič obljubit, kdaj bi se naj dobile?

tak zdaj pa grem zlikane cote zložit v omaro, da bo prostor na mizi.user posted image

aja, pa danes z dragim praznujeva 3.obletnico. user posted image user posted image user posted image no, praznovala bova v nedeljo, ko gremo nekam na kosilo. user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
16.9.2010 12:51:53   
Blueberry
user posted image user posted image katy čestitke za 3. obletnico!!user posted image user posted image user posted image Še na mnoga leta!user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
16.9.2010 12:56:36   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja, za jantarjevo ogrlico pa sem že slišala, kolegica jo je imela in tudi niso imeli dost problemov. Hmmmm bi morala malo povprašat kje se jo nabavi.

mi smo jo nabavili v Avstriji...pa ji nisem dost gor dajala, ker je ozka okol vratu in sem ji iak ko je šla spat dala dol iz preventive...baje pa malo pomagauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
16.9.2010 12:59:05   
arabela*
spet ga vreme biksa...user posted image

smo bili na trieri prej, pa v jagru, ker imajo znižan silan geluser posted image

Zdaj pa sva z M prišle počivat malo...(ona spiuser posted image ).....potem pa greva po A v vrtec....če ne bo dežja sevedauser posted image ...pa še po plenice bi morala v muller...sem tudi vsak dan že tam....bi lahko popust zvestobe dobilauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
16.9.2010 13:00:16   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

user posted image user posted image katy čestitke za 3. obletnico!!user posted image user posted image user posted image Še na mnoga leta!user posted image

lepo...čestitke tudi od meneuser posted image user posted image

bdw...kaj pa midva...ko bova januarja že 17...obletnico imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
16.9.2010 13:00:21   
katy83

hvalauser posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
16.9.2010 13:01:35   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

lepo...čestitke tudi od meneuser posted image user posted image

bdw...kaj pa midva...ko bova januarja že 17...obletnico imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image   vauuuuuu. Jaz pa tak vesela, da imava midva 3. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
16.9.2010 13:02:13   
katy83

smo bili na trieri prej, pa v jagru, ker imajo znižan silan geluser posted image

Zdaj pa sva z M prišle počivat malo...(ona spiuser posted image ).....potem pa greva po A v vrtec....če ne bo dežja sevedauser posted image ...pa še po plenice bi morala v muller...sem tudi vsak dan že tam....bi lahko popust zvestobe dobilauser posted image user posted image

kaj drugače pa bo v vrtcu ostala? user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
16.9.2010 13:03:51   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

itakuser posted image user posted image user posted image

ne...bo jo moj pobral...ko gre s šihtauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
16.9.2010 13:05:02   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bom tud šla počasi po mojga nagajivca.
Pol sem pa mislila da bova malo zunaj... sam kot zgleda se bo prej ulilo user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?