|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke, 13. del
16.9.2010 13:10:59   
rina22
katy, user posted image user posted image user posted image za uspešno prespano nočuser posted image in pa user posted image user posted image user posted image , da čimprej mine prehlad user posted image in pa seveda ČESTITKE za 3. obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
16.9.2010 13:15:39   
Sacherca

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: Blueberry

user posted image user posted image katy čestitke za 3. obletnico!!user posted image user posted image user posted image Še na mnoga leta!user posted image

lepo...čestitke tudi od meneuser posted image user posted image

bdw...kaj pa midva...ko bova januarja že 17...obletnico imelauser posted image user posted image user posted image user posted image

Katy cestitke user posted image vidva vidim,da sta nekaj takega kot midva...Ko sva midva imela 3.obletnico je bil skrat star leto pa pol...Midva sva itak internetni par pa vse slo na hitro user posted image

Saraya uuuu kaj si ja nor....vidva pa ze res imata lepo stevilko...Od kdaj sta pol ze skupaj,tam nekje od 13-14leta??

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
16.9.2010 13:16:03   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

spet ga vreme biksa...user posted image

smo bili na trieri prej, pa v jagru, ker imajo znižan silan geluser posted image

Zdaj pa sva z M prišle počivat malo...(ona spiuser posted image ).....potem pa greva po A v vrtec....če ne bo dežja sevedauser posted image ...pa še po plenice bi morala v muller...sem tudi vsak dan že tam....bi lahko popust zvestobe dobilauser posted image user posted image

kaj drugače pa bo v vrtcu ostala? user posted image

na to sem tudi jaz najprej pomislila user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
16.9.2010 13:18:09   
rina22
saraya, vama pa kapo dol user posted image uf, kje je še najina 17. obletnicauser posted image

sacherca, tudi mi2 sva "internetni" par, samo sva bila skupaj 5 let, ko sem rodilauser posted image

meni je pa prav malce žal, da nisem dala T v vrtecuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
16.9.2010 13:19:46   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

na to sem tudi jaz najprej pomislila user posted image user posted image

ma ja...je šel robo nalagat...pa bo hitro gotov...pa če ne druga gremo skupaj...vsaj da gre M malo ven...ker drugače groza od tečnobeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
16.9.2010 13:20:38   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Saraya uuuu kaj si ja nor....vidva pa ze res imata lepo stevilko...Od kdaj sta pol ze skupaj,tam nekje od 13-14leta??

od 17. leta...s tem da sva dvakrat šla narazen.....(se tisti čas naj ne bi štel)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
16.9.2010 13:22:05   
Sacherca
Rina22 zakaj ti je zal? In kako to,da si se takrat drugace odlocila?

Se en internet instant user posted image super to....

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
16.9.2010 13:23:10   
arabela*

"internetni" par,

lepo za tako poznanstvouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
16.9.2010 13:23:21   
Sacherca

od 17. leta...s tem da sva dvakrat šla narazen.....(se tisti čas naj ne bi štel)user posted image

Potem pri vama  drzi, pogreta juha je najboljsa user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
16.9.2010 13:26:05   
Lenči_
katy user posted image čestitke še z moje strani! user posted image Midva z mojim imamva tudi 3kico januarja.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
16.9.2010 13:27:41   
katy83

kaj drugače pa bo v vrtcu ostala? user posted image

itakuser posted image user posted image user posted image

ne...bo jo moj pobral...ko gre s šihtauser posted image

aja...user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
16.9.2010 13:29:04   
katy83

Se en internet instant user posted image super to....

tudi mene to zanima?

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
16.9.2010 13:31:10   
Blueberry
Tudi mi2 sva "internetni par".user posted image Decembra boma imela 7. obletnico.user posted image

¤ Nikoli ni tako hudo, da ne bi moglo biti še hujše. ¤

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
16.9.2010 13:31:49   
katy83
jaz grem ravno naslednj teden tu pri nas v Dvorjane v jaslice vprašat kako je z vpisom, da bi T šel aprila v jaslice al pa vsaj septembra. Ker opažam, da imajo to vsi vrtci malo drugače.
ok, uradne vpise imajo marca, ampak eni imajo neke čakalne liste eni pa ne. user posted image
Pa grem vprašat, ker bi mi valda bolj pasalo, da je tu v vrtcu kot pa da ga v Pesnico vozim. ker potem že vidim kak bo to. Glede na to kak se jaz zjutraj rada vstajam, bo v vrtcu glih 2x na teden,. To pa ni ok. No, se bo že mama mogla potrudit, pa se vstat, ne? user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
16.9.2010 13:33:34   
katy83

Tudi mi2 sva "internetni par".user posted image Decembra boma imela 7. obletnico.user posted image

madonca, sami internetni pari. user posted image   Nisem vedela, da je toliko tega. No, jaz sem mojega zašmekala po 1 letu skupnega dela. user posted image Ne bom nikoli pozabla kak je bil šokiran, ko sem mu na pijači povedla, da mi je všeč. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blueberry)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
16.9.2010 13:39:14   
arabela*

madonca, sami internetni pari. user posted image   Nisem vedela, da je toliko tega. No, jaz sem mojega zašmekala po 1 letu skupnega dela. user posted image Ne bom nikoli pozabla kak je bil šokiran, ko sem mu na pijači povedla, da mi je všeč. user posted image user posted image user posted image

a ti njemuuser posted image user posted image

midva pa v diskoteki..in se mi je štulil, pa mi gnjavil...pa sem ga celo dvakrat brcnila stran...pa ni odnehaluser posted image user posted image ...lep začetek,ne?user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
16.9.2010 13:43:44   
katy83

midva pa v diskoteki..in se mi je štulil, pa mi gnjavil...pa sem ga celo dvakrat brcnila stran...pa ni odnehaluser posted image user posted image ...lep začetek,ne?user posted image

veš da sem do zdaj vse fante jaz zašmekalauser posted image user posted image user posted image pogumna in lapasta puncauser posted image
no, za tega zdaj sem itak vedla, da bi rad bil z mano ampak ker sem jaz bla v vezi, si pač ni nič dovolil. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
16.9.2010 13:44:38   
katy83

ja, tak je treba. Bravo fant. user posted image user posted image user posted image vztrajnost, tak se dela. user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
16.9.2010 13:45:55   
arabela*

veš da sem do zdaj vse fante jaz zašmekalauser posted image user posted image user posted image pogumna in lapasta puncauser posted image
no, za tega zdaj sem itak vedla, da bi rad bil z mano ampak ker sem jaz bla v vezi, si pač ni nič dovolil. user posted image

saj prav...jaz imam okol tega tako staromodno mnenje, da mora ded dvorit in dvorit..pa se trudit, da dobi dekle...ma lahko bi mi bil nenormalno všeč..ampak mu tega ne bi pokazala(mislim dobesedno...bi moral on prvi korat naredit)....ja vem...staromodno...user posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
16.9.2010 13:46:39   
arabela*

lepo od njegauser posted image user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
16.9.2010 13:49:13   
Sacherca
Najin internet instant pa je potekal takole...Leta 2004 poleti je on mene kliknil na ona-on.com in sem ga skenslala...Cez dobro leto sem ga pa jaz nasla na Kupidu in ga povabila na kavo...Da sem ga prej jaz skenslala sva ugotovila potem,ko sem mu pokazala eno sliko in se me je takoj spomnil,da sem ga skenslala user posted image ...Konec oktobra 2005 pristala skupaj,aprila 2006 zacela delat stanovanje, nujina 2006 nenačrtovano zanosila,dete je bil pravi mali cudez,ker je tisto zimo dal moj prvo kuro tablet skozi.

Saraya si mu ze na zacetku pokazala,da si opasna user posted image
Katy, vidis,da se dolg jezik obrestuje user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
16.9.2010 13:52:26   
rina22

takrat, ko bi mogla dat vlogo not, sem si mislila, nem dala not, ker bom 1 leto še ziher doma in delala izpite, mala pa bo še premala, oz. zakaj bi šla tak zgodaj v vrtec, če ji ne bo treba. po eni strani mi je, po drugi pa niti ne žal user posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
16.9.2010 13:53:17   
arabela*

Saraya si mu ze na zacetku pokazala,da si opasna user posted image

ja itakuser posted image ..ja najina veza je doživela že tolk vsega, da ni za omenjatuser posted image user posted image ..se včasih čudim...kako to da sva še kljub vsemu skupajuser posted image

(odgovor članu Sacherca)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
16.9.2010 13:53:49   
rina22
midva sva se pa "spoznala" na mIrcu, l. 2004, zanosla pa sem l. 2008, l. 2009 pa sem rodila user posted image nisva iskala veze, pač me je kliknil in sva se menla, in pol sva se dobla na pijački in tole je pol vodilo v to, kjer sva zdajuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
16.9.2010 13:54:36   
arabela*

te razumem, ja.....je težko z malim otrokom šolo delatuser posted image

mene tud v vrtcu pregovarjajo naj M vpiše....se ji kar dopade tam..pa ne vemuser posted image

takrat, ko bi mogla dat vlogo not, sem si mislila, nem dala not, ker bom 1 leto še ziher doma in delala izpite, mala pa bo še premala, oz. zakaj bi šla tak zgodaj v vrtec, če ji ne bo treba. po eni strani mi je, po drugi pa niti ne žal user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?