portorož
|
Oho, čvekice Ma da ste načvekale materijala za branje pridne, pridne...., mora tak biti, da vsaj upravičimo tisti rek, da smo ženske klepetulje vesna_b UŽIVAJ V TEM ČUDOVITEM OBDOBJU! mladika luna* kaj si pa ti danes pojedla/spila, da kvasiš takšne neumnosti Fuj te bodi, drugič si roke umij, preden greš takšne pisat Vse nove lepo pozdravljene! Naj vam čim prej uspe! Coris, ti si že kaj boljše? Mene prehlad še zmeraj daje in to oring..., imam tega kašlja, kihanja in smrkanja že vrh glave Jaz pa sem danes 3 porcije pomfrija snedla...., pa načeloma nimam rada ocvrte hrane in se je izogibam...., a pomfri+čebula njami, to je bilo danes ta pravo. Joj, coris, sem se ob branju tvojega posta spomnila kako je pri nas bilo ta mesec..., ja, midva še itak "ne bi smela zanosit" pred drugo teto, po operaciji seveda... in seveda midva frajerja nisva bila nič obremenjena, sva pazila (očitno zelo)... in potem so se bližali dnevi, ko bi naj prišla Hm, sem potem, ko sem že videla , začela razmišljati o znakcih, ki sem jih morda spregledala..., pa se spomnim samo tega, da se mi je ene 3x rahlo zvrtelo in da so se mi banane luštale (3x do zdaj=3x noseča+3x lušti po bananah)..., je pa ironija, da sem še mojemu na 25.ti dan ciklusa rekla, da bo tokrat spet boleča, ker me je pred tem 2x oring zašraufalo..., no pa je ni blo Eh, zdaj sem se pa spet začvekala witchica, ti ki tak pridno kuhaš zvarke, daj še meni enga za ta smotan prehlad namešaj... Punce, pridne bodite, navijam za vas Pa ne lenarit, dajte pridno , ker nikoli ne moreš zagotovo vedet kdaj je O.
|