|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prvi poizkus zanositve
15.9.2010 13:32:28   
vesna_b
mladika - user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
15.9.2010 14:11:30   
Katte
mladika, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
15.9.2010 14:22:15   
ribica77
mladika drži se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  srčno upam, da vama v naslednjem krogu uspe!!!

coris hvala za navodila za čajčke, jaz grem v nabavo user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
15.9.2010 15:09:19   
mladika
Hvala coris!!!sej jst jih mam že doma te čajčke,sam še rman rabim!!!sm jih u sanolaborju nabavla-upam da je tut vreduuser posted image pa Maca kapsule jutri dobimuser posted image user posted image ne moj dragi še ni biu na spermiogramu,ker če mu to omenim pol 3 dni ne govorin z manouser posted image user posted image user posted image jej moški...sam če bo pa oktobra moja G rekla da mora it,bo pa šel,druge niuser posted image

(odgovor članu ribica77)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
15.9.2010 16:17:38   
dspela
coris, kakšna pa je cena teh čajev krvomočnice, rmana in plahtice?  koliko pa je pakirano skupaj?

Jaz tudi študiram da bi si jih nabavla..... nabavla sem si ovulacijske teste in matični mleček v kapsulah.... nevem a bi te čaje tudi... a bi bilo preveč?user posted image

želim si da bi čimprej postala srečna user posted image .

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
15.9.2010 18:49:45   
anity_1
Vesna_b, coris - čestitke!!! Ful sem vesela, ko katera postane srečka nosečka! user posted image
Žirafica, dobrodošla med nami.. user posted image
Juj,vedno ste tako pridne, da moram kar dosti brati, preden pridem do konca:) Jaz pa v teh dneh pričakujem M, potem pa gremo veselo na delo!! user posted image
mladika, to mi pa ni všeč.. Ampak bomo pač skupaj upali v oktobru!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
15.9.2010 21:07:16   
jeanitte
mladika, prejmi en velik user posted image še od mene. In gremo skup v nov boj.

coris, hvala za nasvete - tebe mi je vedno tk zanimivo brat, ker tolko stvari veš - js se v čaje in to še sploh nisem poglabljala user posted image . Zdej vsaj vem, koga povprašat, če/ko bo treba.

Lep večer.

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
15.9.2010 23:02:26   
anity_1
Ja, ti čaji.. najboljše je iti do enega zeliščarja, pa veš, da so eko..Jaz se tudi ukvarjam s tem.. Ampak sem šele zdaj enkrat ugotovila, da je krvomočnica v bistvu srčna moč.. Ojej, sem se sama sebi nasmejala, ko tega nisem vedela.. user posted image Tega pa je polno povsod okoli nas..

(odgovor članu jeanitte)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
16.9.2010 0:13:43   
coris
Mladika....jaz sem mojemu kar lepo rekla da preden grem še na kako matranje s klomifenom in izpostavljanu kemiji  al pa špikanju jajčnikov in operaciji maternice bova to naredila ker je lažje da on pač podari malo svojega semena kot da sem jaz čisto blesava od klomifenauser posted image in sem ga k dr. rešu prijavila in ta je potrdil da je moj dragi kar normalno ploden celo dobro plodenuser posted image zato sem vedela da je stvar v meni in se prijavila sama naprejuser posted image

dspela
... jaz sem dala za vse čaje skupaj nekje 20 eur pa mi jih je še ostalo, pila sem jih pa zato ker jih je tolko punc priporočilo in je nazadnje le bolj zdravo to piti kot pa razne gazirane pijače user posted image

hvala Anity_1 user posted image

Jeanitte...jaz sem zelo taka ko me nekaj zanima se v to v nulo poglobim in naštudiram kolikor se le da v potankosti...že od nekdaj pa me zanima vse v povezavi s telesom in medicino, tako da sem zelo dovzetna za takšna raziskovanja in brskanja po literaturi user posted image včasih se kar zjezim ko česa ne razumem in si potem kar črn scenarij nardim po nepotrebnem , na koncu pa ugotovim da je manjkal kak ključni podatek ki stvar zasuka čisto v novo smer user posted image hihihihi sem celo sama na podlagi brskanja po spletu na uz že preden mi je ginekolog povedal sama videla da imam multicistične jajčnike in sem samo čakala trenutek user posted image joj sej to včasih ni fajn ker itak ni vedno vse belo ali črno  in se ne da vedn tko simpl vsega pojasnit in še to so vedno kake izjeme in vsako telo je unikatno user posted image hehe dost filozofiranja

zdej pa grem spat da se s pikico naspiva

lepe sanje vam želim

(odgovor članu anity_1)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
16.9.2010 13:30:06   
mladika
Pa si rabila napotnico,da si ga k dr. Rešu za spermiogram prijavila??Ker jst mam pregled 26.10. pri svoji G in če bo videla da je z mano use ok,pol bom svojega poslala na spermiogram!!nima kaj,če si želi user posted image  bo tudi nekaj za to naredil!!!no jst upam,da vse to ne bo potrebno,čajčke že pijem,Maco tudi sva danes začela jemat,zvečer pa še krvomočnica,pa da vidimo...zdej sem ko ena teta Pehtauser posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
16.9.2010 14:15:10   
witch

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Ula33.......17.9.2010
user posted image  
user posted image Luna*..........23.9.2010user posted image
user posted image benji........25.9.2010user posted image
user posted image Witch......25.9.2010user posted image
user posted image Žirafica*......25.9.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......28.9.2010user posted image
user posted image Arual.........x.9.2010user posted image
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image  
user posted image jeanitte.........2.10.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image   
user posted image Katte........11.10.2010user posted image
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image  
user posted image anity_1........x.10.2010user posted image
user posted image dspela........x.10.2010user posted image
user posted image mladika......x.10.2010user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
16.9.2010 16:01:13   
mladika

Seznam nezaželenih 
user posted image

user posted image Ula33.......17.9.2010
user posted image  
user posted image Luna*..........23.9.2010user posted image
user posted image benji........25.9.2010user posted image
user posted image Witch......25.9.2010user posted image
user posted image Žirafica*......25.9.2010user posted image
user posted image _Mavrica_......28.9.2010user posted image
user posted image Arual.........x.9.2010user posted image
user posted image metuljcica25.......x.9.2010user posted image  
user posted image jeanitte.........2.10.2010user posted image
user posted image Ribica77.........5.10.2010user posted image   
user posted image Katte........11.10.2010user posted image
user posted image petrussa......x.10.2010user posted image  
user posted image anity_1........x.10.2010user posted image
user posted image dspela........x.10.2010user posted image
user posted image mladika......13.10.2010user posted image
user posted image user posted image xoxox... user posted image user posted image  user posted image

user posted image

Seznam nedočakanih
user posted image
user posted image Nadinne 11.3.2010user posted image
user posted image *Star* 6.4.2010user posted image
user posted image zaljubljena23 16.4.2010user posted image  
user posted image planikica 22.5.2010 user posted image
user posted image prvičmami 3.6.2010user posted image
user posted image PilotGirl7 18.6.2010user posted image
user posted image naja17 30.6.2010user posted image
user posted image Klemy82 28.7.2010user posted image
user posted image MeGi20 3.8.2010user posted image
user posted image
Jackie 7.8.2010user posted image
user posted image portorož 6.9.2010user posted image  user posted image
user posted image coris 10.9.2010user posted image
user posted image vesna_b 13.9.2010user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
16.9.2010 16:46:56   
coris
hej mladika.... ne za k dr.Rešu nisem potrebovala napotnice ker sem imela zvrhan koš vsega in sem ga prijavila na samoplačniški pregled, ki stane nekje 45 eur. datum sva dobila za čez 14 dni. in sem bila vesela in ni mi bilo žal tistih 45 eur, da sem vsaj nehala razmišljati v katerem od naju je bil problem user posted image

drugače pa učeri cel dan nisem mogla niiiiič jest potem pa ura odbije 9 zvečer me je pa taka lakota popadla da sm si naredila 2 hot doga user posted image hihihihhahaha

danes sem se pa že čez dan potrudila in spekla krompir s korenjem, čebulico, papriko, paradižnikom in hrenovkamiuser posted image

morm pa rečt da sem bila že prej bolj mahnjena na slano (sladko bolj malo), zdej pa sploh. sladkega sploh povoham ne.

drugače pa imam rada zelenjavo in vse razen mesa. meso jem 1x na teden in že od majhnega ne maram mesa ponavadi jem samo piščanca na žaru ki mi je sicer zelo dober pa še to 1x na vsake kvatre. zdej se mi je pa okus čist spremenil in mi vsak dan paše jest meso....hehe mala pikica rabi  veliko beljakovin user posted image

kako smo damice????

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
16.9.2010 17:19:40   
witch
coris tak lepo je te je brati user posted image pa te lepe nosečniške težave user posted image

Drugače jaz sem ok. Delam na veliko in čakam, da mine ta teden, da vidimo če smo kaj pridelali user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
16.9.2010 17:39:58   
Luna*
Punce se nisem kaj dosti oglašala, ko imam tako gužvo v službi potem pa še magisterij pisat.... uglavnem pestro. Ampak zgleda da se mi z magistrsko ne mudi, ker verjetno ta mesec nismo nič pridelali user posted image  sem mela PMS za vikend, danes pa vsi znaki pred user posted image  tako, da verjetno bo user posted image  prišel še prej kot ponavadi...ampak ostajamo pozitivni. Saj bi bilo res nefer do vas, bi nama ratal že v prvem poskusu. Pa še user posted image nisva kaj dosti... bo že.

Lep deževen dan vam želim in seveda čestitek vsem novim user posted image .

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
16.9.2010 17:40:24   
coris
uuuuuu še 1 teden ....jz močno stiskam pestke da ti je uspelouser posted image user posted image

meni je bilo vedno muka ugotavljati ovulacijo, takrat smo se že dosti prej in malo po vedno trudila čim večuser posted image ...potem sem 1 teden že nekako prebrodila tisti zadnji teden pred nezaželenouser posted image se mi je pa vlekel ko hudič ne konca ne kraja pa nekaj znakov in strah in tolaženje sama sebe že v naprej da verjetno ni uspelo in da bo naslednji krog, hkrati pa skos hodila na wc in hotla že v naprej vedet neke znake za nosečnost al pauser posted image . edino ta mesec od vseh mesecev nisem NIČ ampak resnično NIČ pričakovala....in sem tok dinarčkov prišparala in verjetno bi mi test že ene 4-7 dni prej pokazal nosečnost, sam nisem niti enega nardila, ko pa user posted image ni bilo in ko res nisem imela nobenega znaka ne zauser posted image ne za kaj drugega sem tako malo za šalo kupila enega najcenejših testov in ga nardila sredi dneva ne z prvim jutranjim urinom in me je skor iz školjke vrglo. nisem upala mojemu povedat k nisem hotla lažnih upov dajat. sem bla tolk blesava da nisem vedla kje imam glavo, sem se nekaj zmislila in šibala na krvni test, ko je pa beta hcg pokazal da test ni lahgal sem pa jokala in smejala se hkrati user posted image user posted image

potem sem šibala v trgovino po kinder jajček in notri dala test in ko sem prišla domov sem dala njemu jajček jaz pa sem še enega sebi kupila, ko sem mu ga dala ga najprej ni odprl potem ko sem pa rekla da je ful dobr kinder jajček ga je pa še on odprluser posted image in seveda dec kot dec niti opazil ni testa je takoj napadel igračo user posted image no potem ko sem mu pokazala je bil pa fuuuulllll veseluser posted image

hehe to idejo sem dobila od ene na tem forumu in se mi je zdela res superuser posted image

ne sam čakat witch kaj pa veš lah pa še danes kaj rata, lahko jutri ali takoj po user posted image jaz sem zgleda zanosila ob čist nemogočem času ko res ni za pričakovat ovulacije user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
16.9.2010 17:52:02   
coris
pozdravljena Luna*

zakaj nefer??????  bilo bi fer da vsaj nekomu rata takoj in bilo bi fer da še ostalim soborkam rata čim prej, ne pa da tebi ne rata v prvo.user posted image smeškauser posted image

drugače pa sem ta teden lahko malo več gor kot drug teden saj sem na bolniški k sem toook zbolela. drug teden bom bolj popoldan in zvečer aktivna user posted image

Luna nikol ne veš in nismo taki strokovnjaki da bi lahko predvideli kaj pomenijo vsi znaki, nočem dajati lažnega upanja ampak veliko punc ima pred pozitivnim testom ravno podobne če ne celo enake znake kot preduser posted image jaz pa recimo sem imela vse mecese veliko zankov pa nikoli nisem ugledala magičnega pluska, ta mesec ko me pa niti prsa niso bolela niti špikanja nič od nič pa sem zanosilauser posted image user posted image

sekiranje pa res škodi tako nam kot našim pikicamuser posted image

pa ne razmišljajte da je vedno problem sam v ženskah.  Načeloma neplodnost v 35% primerov povzroča moški dejavnik, v 35% ženski dejavnik, v 20% kombinacija obeh, 10% primerov neplodnosti pa tudi po opravljenih testih ni možno pojasniti.

pozitivno in sproščeno v nov dan....user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
16.9.2010 18:15:06   
Luna*
coris najprej  user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  in hvala za tolažbo.

Veš neki strani nazaj sem pisala o krvavem izcedku en teden po user posted image  in potem mi je bilo še en teden full full user posted image  in sva se neki že čudila kaj je. A da bi kr u prvo ratal...potem pa se je zgodi en izredno izredno stresni dan v službi in neprespana živčna noč in odtakrat mi ni več slabo user posted image  user posted image  tako da...sem kr 100% da bo tečka prišla ampak ja ... dokler je ni obstaja upanje ne user posted image

Punce jaz res ne vem kaj narest zaradi te službe. Skozi 10h enega laufanja in psihičnega napora...Zamenjat je ne morem kar (kaj če zanosim v odpovednem roku, potem mi zihr ne bojo v novi službi potrdili poskusnega obdobja - kaj čmo v takih časih smo).

Coris sej maš prou...sem smeška user posted image   Taka sem. Vedno bolj skrbim za druge kot zase. Včasih bi blo fino da nebi bila taka. Sej če drugače obrnem situacijo. Se trudiva že od marca, sam sva imela prepoved brez zaščite zaradi moje operacije user posted image  

Lepo vas je brat. Upam, da čimprej na temi v pričakovanju...

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
16.9.2010 18:18:46   
portorož

Oho, čvekice user posted image user posted image user posted image

Ma da ste načvekale materijala za branje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pridne, pridne...., mora tak biti, da vsaj upravičimo tisti rek, da smo ženske klepetulje user posted image

vesna_b user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   UŽIVAJ V TEM ČUDOVITEM OBDOBJU!

mladika user posted image user posted image user posted image

luna* kaj si pa ti danes pojedla/spila, da kvasiš takšne neumnosti user posted image user posted image user posted image user posted image Fuj te bodi, drugič si roke umij, preden greš takšne pisat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse nove lepo pozdravljene! Naj vam čim prej uspe!

Coris, ti si že kaj boljše? Mene prehlad še zmeraj daje in to oring..., imam tega kašlja, kihanja in smrkanja že vrh glave user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa sem danes 3 porcije pomfrija snedla...., pa načeloma nimam rada ocvrte hrane in se je izogibam...., a pomfri+čebula user posted image njami, to je bilo danes ta pravo.

Joj, coris, sem se ob branju tvojega posta spomnila kako je pri nas bilo ta mesec..., ja, midva še itak "ne bi smela zanosit" pred drugo teto, po operaciji seveda... in seveda midva frajerja nisva bila nič obremenjena, sva pazila user posted image user posted image user posted image (očitno zelo)... in potem so se bližali dnevi, ko bi naj prišla user posted image
Hm, sem potem, ko sem že videla user posted image , začela razmišljati o znakcih, ki sem jih morda spregledala..., pa se spomnim samo tega, da se mi je ene 3x rahlo zvrtelo in da so se mi banane luštale (3x do zdaj=3x noseča+3x lušti po bananah)..., je pa ironija, da sem še mojemu na 25.ti dan ciklusa rekla, da bo tokrat spet boleča, ker me je pred tem 2x oring zašraufalo..., no pa je ni blo user posted image user posted image user posted image user posted image

Eh, zdaj sem se pa spet začvekala user posted image

witchica, ti ki tak pridno kuhaš zvarke, daj še meni enga za ta smotan prehlad namešaj...user posted image

Punce, pridne bodite, navijam za vas user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa ne lenarit, dajte pridno user posted image , ker nikoli ne moreš zagotovo vedet kdaj je O.

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
16.9.2010 22:15:33   
Ula33
...meni je bilo vedno muka ugotavljati ovulacijo, takrat smo se že dosti prej in malo po vedno trudila čim večuser posted image ...potem sem 1 teden že nekako prebrodila tisti zadnji teden pred nezaželenouser posted image se mi je pa vlekel ko hudič ne konca ne kraja pa nekaj znakov in strah in tolaženje sama sebe že v naprej da verjetno ni uspelo in da bo naslednji krog, hkrati pa skos hodila na wc in hotla že v naprej vedet neke znake za nosečnost al pauser posted image .

Coris ravno to se trenutno dogaja v moji glavi. Še sama ne bi mogla bolje napisatiuser posted image

Vidim pa , da imate user posted image dober apetit... Sej prav...

< Sporočilo je popravil Ula33 -- 16.9.2010 22:16:26 >

(odgovor članu coris)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
17.9.2010 11:57:25   
coris
hej punce še danes sem dala kri in rezultat se je iz 3570 dvignil na 6769. ni se 100% podvojil in upam da dto ne pomeni nič takega saj konec koncev se je pa prej vedno za več kot enkrat podvojil... tiste ki se malo bolj spoznate na beta hcg (mladika and co. user posted image ) bi prosila da malo pokomentirate moj beta hcg

10.9.-........388
13.9.-......1578
15.9.-......3470
17.9.-......6769

hvala punce user posted image

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
17.9.2010 12:00:10   
benji
deževen pozdravček vsem,
vidim da se seznamček nosečk lepo dopolnjuje, pa tudi da bo 25.9. precej napet user posted image  , kar tri je ne čakamo, ma kako smo usklajene user posted image  user posted image .
Kako pa kaže pri tebi Ula33?
Jaz imam zaenkrat čisto običajne znake, špikanje, rahla slabost,..vse kar paše v paket "namišljena nosečnost par dni po O".
Dnevi pa se vlečejo in vlečejo user posted image .
Pa kot da mi ni že tako dovolj grozno, izvem za znankino nenačrtovano nosečnost, pa za češnjo na vrhu torte....sexala je samo enkrat.
No saj razumem da je enkrat čisto dovolj, ampak naključje user posted image  In to se ji zgodi že tretjič ????????
No ja, ampak saj ena nagrada ji pa že pripada, če je tako vzdržna user posted image   user posted image  user posted image

Upam, da bo vsaj ena korist od tega deževnega vremena ... bo časa za veliko user posted image user posted image  in da čimprej uzremo  user posted image  
pa pa user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
17.9.2010 12:45:10   
Ula33
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Kako pa kaže pri tebi Ula33?
Jaz imam zaenkrat čisto običajne znake, špikanje, rahla slabost,..vse kar paše v paket "namišljena nosečnost par dni po O".

Ha, ha...Ja, ti namišljeni znaki. Jaz sem tud že čisto zmešana. Bo zanimivo videti, kako se bomo počutile, ko bomo res nosečkeuser posted image user posted image user posted image .

Pri meni je zaenkrat še belo in močno upam, da user posted image  ne bo prišla. Bom videla, kaj se bo čez vikend zgodilo... Sam znaki pa kažejo na njen prihod.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
17.9.2010 13:59:54   
benji
oh Ula33 res držim pesti zate, da user posted image  še dooolgo dooolgo ne pride.
Tudi pri meni je precej belo, kaj pa vem če je to kakšen znak.
Mislim pa glede na špikanje in pogosto lulanje po malem, da gre bolj za kakšen prehlad tam dol user posted image  Ima katera kakšno podobno izkušnjo??

(odgovor članu Ula33)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
17.9.2010 14:04:33   
mladika
Coris zmagala si!!!user posted image user posted image zdej pa le uživaj v nosečnosti in se NE sekiraj več!!!
Jaz sem uredu,sem se kar kmalu pobrala po ponovnem razučaranju,zdaj pa pridno pijemo čajčke,tkko kot nam je Coris dala navodila.Sam vmes se mi pa en nagajivi škrat prikrade v misli in mi govori,da je z nama nekaj narobe in da ne bova mogla met otrokuser posted image user posted image ga bo treba utišat!!!Hej Coris še eno uprašanje a po ovulaciji si s čajčki prekinla??

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.