Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 13:53:35
|
|
|
|
corfu
|
No, pa še tole...grlo me boli, očitno sem od tamale pobrala.aaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 15:12:20
|
|
|
|
Anonimen
|
no jaz komi še kaj sledim, čeprav mi mali kar spi... ampak tut mamica rada kako urco zraven podrema hehe najprej čestitke vsem novim mamicam tistim na poti v rim, pa seveda sreče dojenje: jaz puščam pri tem prosto pot mojmu srčku... ko se prebudi, ga najprej preoblečem oz. previjem, malo se še z atijem požulita, potem pa mlekec party... včasih je to po 3 urah od konec dojenja, včasih celo po petih šestih urah... raste pa ko hmelj... kaj kmalu, nama bo pralni stroj premali po flaški ga jaz ne hranim... niti je ne mara, niti spi mi ne po njej, ker se nič ne utrudi... mu pa dam za nagrado ko se napapca, dudo... petkrat potegne, pljune ven in spi ko polh mu pa od vseh dud odgovarja sam ena... NUK-ova porodniška: jaz sem že včerij dobila domov kao plačilno listo al kak se temi reče... no in kak sem že enkrat pravla, da pri tako nizkih nadomestilih ne bodo obračunavali dohodnine sem pa za 7 dni dobila nakazano 125 eur... tak da je pomoje itak odvisno tut, kak ma ktera bruto obračunan, glede na prejšnje plače jaz mam lepo razčlenjeno, kaj je kaj in mi je čudno, da nimajo vsi tak no to je zaenkrat to... grem še malo pospravit, pol pa crkljat pa pančkat k mojmu mišeku lp
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 16:11:39
|
|
|
|
NiNiBo
|
CESTITKE jinx za princesko Brino..lepo se crklajte in dobro okrevanje po CR ti zelim!!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 16:22:22
|
|
|
|
benika
|
O Jinx, iskrene čestitke ob rojstvu Brine
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 16:51:59
|
|
|
|
Izabelina
|
dan! evo mene nazaj v škofji loki... brez zdej sm se dva dni doma z njimi objemala, sm bla prou stisnjena, ko sta se oba mačka odločla, da bosta z mano u pojstli spala... ampak je tko pasal sploh si ne morte predstaulat!! ps je pa spet postau seb podobn, ko sm ga pokrtačla do sijaja! zdej pa čakam naprej... še 2 dni do roka pol bomo pa vidl... nč ne kaže, da bi šla kej u P... drugač pa za vse nove mamice in ... sploh ne sledim več kera je nova pa kera je že neki časa mamica pa kera gre... tko, da čestitam kr use povrsti... tistim, k še čakamo pač čestitam za vztrajnost, tistim k že pestvajo čestitam za ostalo in tko naprej... sej se usaka lahko najde v čestitkah!! mogoče bom čežano dans kuhala, ker mi paše neki sadnega... bom še vidla... pridem pol še kej okrog...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 17:21:54
|
|
|
|
corfu
|
Dan Jinx, iskrene čestitke, bosta pa očitno najini pupi imeli isto ime sem vsakič, kar malo s "strahom" pogledala če že imamo kakšno Brino pri septemberkah.
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 17:36:25
|
|
|
|
lillchy123
|
dan pa mi je končno uspelo vas prebrat se vidi, da imamo še ena lačna usta pri hiši in potem zmanjka časa čestitke vsem novim mamicam!!! jinx,archie- komaj čakam lepih novičk! je bla pa meni tud kriza, ko so rekli da gremo rodit.. mislim, jaz brez popadkov brez vsega, pa en kup planov, halooo? kako naj grem rodit no, pa je čist šlo boleče bradavice- meni so res noro pomagali obkladki (compresses) multi-mam. toplo priporočam naval mleka- med dojenjem masirajte vozličke, po dojenju za nekaj minut dat gor hladne obkladke. en podoj na eni dojki, drugi na drugi. vmes čim manj masiranja, izčrpavanja, vsega, ker to dodatno stimulira proizvodnjo mleka. če tišči potem stisniti samo nekaj kapljic, če pa so že nastali vozlički (čutijo se kot grahki) pa masaža pod vročim tušem in izčrpati tannya- kako je zdaj s princesko? jaz mam še en kup tako luštnih sličic.. ti jih dam na usb ključ in pošljem po pošti? ker za po mailu jih je preveč in moj računalnik ne bo zmogel mi smo super, ... moram asap ta velkmu rito zamenjat pridem kasnej
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2010 18:11:29
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2010 18:16:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 18:20:29
|
|
|
|
nenka7
|
evo, jaz na CTGju nisem izvedela nič novega, tako da gremo dalje. mi pa popoldan full otrdeva trebuh in imam krče, ampak večino popoldan, sploh če sem malo bolj utrujena... bravo jinx!! zelo lepo ime, tako da corfu, če boš imela isto ime, ti povem, da je reeees lepo, vsaj meni, tako da upam, da se ne premisliš imam pa eno tiste, ki pravite, da ste že v P z nastavki dojile, ali vam je to partner prinesel, ko ste videle da potrebujete? kako pa ve kaj naj kupi? samo kak nasvet, če bomo slučajno potrebovali. jaz namreč ful upam, da bom svojega prepričala, da bo vlekel in da bo posledično vedno več mlekca...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 19:08:32
|
|
|
|
mala
|
JINX ČESTITKE ZA PUNČKO BRINO LEPO SE CRKLAJTE
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 19:45:29
|
|
|
|
mala2001
|
Eno vprašanje.... Kolko kaj počivate sedaj ko ste doma po porodu.... men ful vse babe težijo, da bi morala ležat vsaj 14 dni Js sem pa že v bolnici mela ležanja dost... sej ne hodim na triglav al na njivo okapat.... sem doma, sedim na kavču in dojim, pa danes smo šli za 10 min na kratek sprehod ker je bil sonček....
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 19:48:35
|
|
|
|
NiNiBo
|
Hoila so- in mamice! Danes sem bila tudi jaz na pregledu in, kot predvideno se ne dogaja nic od nic. Drugace pa je vse uredu, samo pritisk imam malo visok, ter zatekat sem zacela-tako da sedaj gre pa pocasi porocni in zarocni prstan v predal. Naslednji pregled 22.09-tako da nenka7, se ti pridruzujem pri nadaljnem vztrajanju. Zadnjic ste govorile o majicah za dojenje, danes sem videla da jih imajo v H&M na Rudniku. TamaraJ CESTITKE ZA SVITA!! izabelina jaz sem pa mislila, da si nam ze v P pobegnila.. no lepo, da si se lepo doma pocrkljala in da so tudi mucki in pes prisli na svoj racun. Uzivajte vecer, ce gre pa katera v P pa srecno!! Jutri pa mislim da nas bo se ena pupika razveselila...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 19:54:01
|
|
|
|
tpmc
|
čestitke novim mamicam jaz pa bi morala danes roditi, je danes rok ampak je naša princeska prehitevala tako da je stara danes 27 dni.
19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS. www.nakupite.me
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:03:28
|
|
|
|
nadka30
|
In imamo še enega septemberčka SONČEK 25 je ob 19.10 uri postala mamica sinčku ŽANU velik 53cm in težak 3310kg. Iskrene čestitke in prav tako iskerne čestitke vsem ki ste danes rodile, oz še boste
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:04:50
|
|
|
|
tpmc
|
tole sem napisala pod rubriko dojenček v septemberkah ampak je tam malo zatišja zato bom še tukaj.. mam pa nov problem mislim da mi zmankuje mleka do sedaj sem se črpala.. tako smo imeli tudi v bolnici. Premajhna bradavica in ni hotela zagrabit, smo se dojili z nastavkom pa je prehitro zaspala (zlatenica) in so mi v bolnici dali črpalko in od takrat se črpam - tudi njihov nasvet. Načrpala sem si lahko po 180ml naenkrat (ona poje 60) za 3 njene obroke, sedaj si lahko načrpam v istem času 60 ali še manj. In je dojka prazna. Danes na sprehodu sem še zavila v trgovino in za ziher kupila mleko za njo. Joj je mlekec drag za te mičkene. Ne bi rada bila presenečena kdaj da je zmanjkalo. No sedaj je ravno tisti čas na okoli ko se grem izčrpat potem pa previt in nahranit. Držite pesti ampak nimam kaj dobrega občutka. Ima katera kak predlog kaj naredit da bo telo hitreje proizvajalo mleko? pijem čaj za dojenje danes pa sem si privoščla pivo, je zadnjič patronažna rekla da mi priporoča eno na dan da se mlekec proizvede..
19. avgust 2010 ob 12:01, ukc Maribor 2730g & 48cm - datum, ki je NAJU za vedno spremenil v NAS. www.nakupite.me
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:09:14
|
|
|
|
mala2001
|
Jaz lažje napumpam, oz. več ven gre če Tamio gledam Sigurno dovolj piješ? Pa probaj spet z nastavki jo podojit... Drugo mi ne pade na pamet...
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:25:35
|
|
|
|
Anonimen
|
tpmc, jaz sicer tole prakticiram kar med dojenjem, ampak mogoče vseeno poskusi tak... poskušaj večkrat masirat dojke in še bolj pogosto črpat mleko... mleko lahko daš tudi v hladilnik in ga kasnej pogreješ... s tem da boš bolj pogosto črpala, bo tudi mleka več nastajalo... jaz sem pred dvema dnevama tut mislila, da bom mela premalo mleka, no dans ga mam že spet tolk, da bom opet mogla izčrpat, preden me začnejo bolet in se pripravljat še na kaj hujega... no upam, da ti bo pomagalo
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:37:04
|
|
|
|
katrinka
|
tamaraj,soncek25 in jinx - cestitke za vase otrocke kako je z archie - a katera ve
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:38:32
|
|
|
|
Anonimen
|
katrinka: archie je bojda rodila čestitke mimogrede, novopečeni mamici kar vsem ki so spet dans povile zakladke
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:42:35
|
|
|
|
NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka tamaraj,soncek25 in jinx - cestitke za vase otrocke kako je z archie - a katera ve Archie kot jaz vem ima jutri carski rez, mi bo pa sporocila vsaj tako sva domenjeni. Obestim takoj ko kaj izvem!!
|
|
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:47:53
|
|
|
|
Izabelina
|
Obestim takoj ko kaj izvem!! Ninibo sm ti poslala zs glede obveščanja...
|
|
RE: Septembrke 2010 - 3.del 15.9.2010 20:56:38
|
|
|
|
tpmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala2001 Jaz lažje napumpam, oz. več ven gre če Tamio gledam Sigurno dovolj piješ? Pa probaj spet z nastavki jo podojit... Drugo mi ne pade na pamet... sva probali zadnjič ko je bila zadnjič patronažna tukaj - mala se le carta pije pa ne, niti na nastavku več ne saj je že navajena na flaško,žal! nastavek je bil prazen tako da ni sesala..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?