NiNiBo
|
IZVIRNO SPOROČILO: brezcopatka danes se nama je ob 9.23 rodil Gal Svit, 51 cm, 3430g, obseg glavice 36cm. Spinalni blok je super, ker sem slisala njegov prvi jok in so mi ga takoj pokazali. Osebje je bilo pa super. Vec pa drugic. Archie in Jinx pogumno, pa drzim pesti:) brezcopatka CESTITAM in sem vesela, da je slo vse uredu! Ime, ki sta ga pa izbrala je pa ahh.... super in najlepse izbrano (zame), zakaj ze?? (bom povedala cez najvec en mesec). Lepo se cartajta!!!! lenca78 dobrodosla doma, upam da svojo izkusnjo cimprej pozabis ce ni bila tako lepa in ti tvoja princeska vlije novih moci, lepo se cartajta! nenka7 se ti pridruzujem, jaz tudi sedajle letim h G na CTG in redni pregled. tinkatonka oooo smo ze doma, upam da vama dojenje stece, skusaj se pa cim manj obremenjevat ce ne bo slo, pa ne bo slo. Upam, na vse naj za Aneja, da se kmalu privadi na Jakoba, sej bo - biti starejsi brat je vedno kul. tejci28 upam, da se tudi pri vas starejsi brat malo uleti. Mislim, da je to res samo zacetniska kriza, skusaj se tudi ti cim manj obremenjevati s tem (sej vem lazje receno, kot storjeno) ampak, mislim da se vcasih nase skrbi potem znajo prenasat na otroke. Sicer pa ti to boljse ves kot jaz, ker si ze mama. Srecno, saj bo!! barbi upam, da vama dojenje stece-SRECNO!! izabelina se nic ne oglasi, a je doma ostala al je sla pa ze v P? Jaz pa za sabo se eno smotano noc, zaradi prehlada ampak danes sem se odlocila, da bom pokonci in bom pregnala tega . Ma ce se sama smilim, je potem samo se slabse. Letim sedaj v Lj. da vidimo kako se nasi pikici godi , popodan grem pa s sister v shopping za njenega sincka-mi je super, da bova malo s sestro skupaj, si spoloh casa ne vzameva za eno in drugo, pa tolk se fino razumeva.
|