|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.9.2010 11:13:49   
tasa_m
user posted image evo jih.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
15.9.2010 11:14:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Srečnica ti! Meni ni noben nikoli pomagal in še sedaj mi ne.user posted image

Aja, jaz pa sem včeraj vse speglala! Kaka 2 stroja!user posted image

In ti menio da sem srečnica, ko imam 5.strojev za peglat user posted image

Ti si srečnica, ker imaš košaro prazno user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
15.9.2010 11:17:07   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
15.9.2010 11:17:41   
KOKICA32

cena je ziher čez 50,00 EUR, ker so podloženi. So pa krasni.user posted image user posted image user posted image Kaj pa za fante imajo kaj?

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 15.9.2010 11:18:09 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
15.9.2010 11:32:49   
tasa_m
Kokica pridi na FB pa boš videla kaj vse imajo user posted image user posted image user posted image

(to sem ti vrnila, za speglano perilo) user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
15.9.2010 11:42:29   
Tulipan12
Tasa user posted image  hvala za slikico! Meni so res full lepi, ampak me tisti semiš malo bega, najbolj pa to, da jih res ne upam naročit brez da bi jih probala. Cene ni zraven.
Kokica user posted image  da nisi podlegla FB-ju, jaz sem članica že od 2007, pa mi gre včasih že kaj pošteno na user posted image ! Je pa fajn kake slikice pogledat, pa počvekat s kom, ki ga dolgo nisi videl.
Fantovskih gležnarjev nisem zasledila, če jih bom, ti prilimam, Tasa pa bo prevedla mojo sliko!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
15.9.2010 11:44:13   
Tulipan12

user posted image Jaz pa ne peglam odkar ima Lia 6 mesecev. Tu pa tam (beri 1x na mesec) kako srajco, ampak še to tak, da jo še toplo oblečem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
15.9.2010 11:46:19   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa user posted image  hvala za slikico! Meni so res full lepi, ampak me tisti semiš malo bega, najbolj pa to, da jih res ne upam naročit brez da bi jih probala. Cene ni zraven.
Kokica user posted image  da nisi podlegla FB-ju, jaz sem članica že od 2007, pa mi gre včasih že kaj pošteno na user posted image ! Je pa fajn kake slikice pogledat, pa počvekat s kom, ki ga dolgo nisi videl.
Fantovskih gležnarjev nisem zasledila, če jih bom, ti prilimam, Tasa pa bo prevedla mojo sliko!user posted image user posted image user posted image

Snubitev ne bo ratala!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
15.9.2010 11:47:12   
KOKICA32

user posted image Jaz pa ne peglam odkar ima Lia 6 mesecev. Tu pa tam (beri 1x na mesec) kako srajco, ampak še to tak, da jo še toplo oblečem!user posted image

a je še vedno stara 6 mesecev?user posted image user posted image user posted image user posted image Smešno napisano! Pa brez zamere!user posted image

Kdo pa ti pegla?

Neposredna povezava do sporočila: 4334
15.9.2010 11:57:34   
Tulipan12

a je še vedno stara 6 mesecev?user posted image user posted image user posted image user posted image Smešno napisano! Pa brez zamere!user posted image

Kdo pa ti pegla?

user posted image user posted image user posted image  res smešno napisano!
Ne peglam - pomeni: ni speglano!user posted image  Saj ne, da zmečkani hodimo okrog, ampak vedno takoj obesim, pa fejst zravnam, zložim, pospravim, oblečem!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
15.9.2010 12:00:10   
Tulipan12
Nihče mi nič ne dela, zato pa imamo doma bombo, s katero se nikoli ne bom sprijaznila, jo pa vedno večkrat ignoriram!user posted image  Včeraj sem prišla iz službe, Lia je še spala, pospravljala 1,5h, pa pride moja mama na obisk in mi reče kak dobro ve, da nimam časa pospravljet in mam zato tako!user posted image user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image  kak pač gledaš!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4336
15.9.2010 12:01:53   
KOKICA32

Nihče mi nič ne dela, zato pa imamo doma bombo, s katero se nikoli ne bom sprijaznila, jo pa vedno večkrat ignoriram!user posted image  Včeraj sem prišla iz službe, Lia je še spala, pospravljala 1,5h, pa pride moja mama na obisk in mi reče kak dobro ve, da nimam časa pospravljet in mam zato tako!user posted image user posted image user posted image  ali user posted image user posted image user posted image  kak pač gledaš!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4337
15.9.2010 12:13:16   
Najaa

ooooo kok so lepi! user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
15.9.2010 12:14:33   
Najaa

user posted image user posted image user posted image Res je, vedno sta dva zorna kota. Pri nas je pospravljeno, ko je nekomu že razmetano. Ma jaz se ne sekiram tolko za to, ker vem, da imamo urejeno. Moja mama pa vedno, ko pride, nekaj hoče premikat in prestavljat. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
15.9.2010 12:33:05   
Najaa
No prosim, a bo zdej kera čvekala, ko moje dete spi? Al ste vse na malco pobegnile?user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
15.9.2010 12:36:12   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

No prosim, a bo zdej kera čvekala, ko moje dete spi? Al ste vse na malco pobegnile?user posted image

Ne, jaz čakam en račun iz Avstrije, da ga naredim, ampak so tak pozn i danes in zato še ne morem na malico.... potem pa ne vem, če se mi bo še dalo!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
15.9.2010 12:36:54   
Tulipan12
Te pa gremo jovo na novo - kaj boste kuhale?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4342
15.9.2010 12:38:29   
Najaa
Juho sva že pojedle, na glavno jed greva pa h tašči, mislim da bo špinača in krompir. Pa ti? Kuhala verjetno nič ne boš? 

Neposredna povezava do sporočila: 4343
15.9.2010 12:38:31   
Tulipan12
Persida mi je včeraj take lušte naredila z onimi lisičkami, da jih kr vidim, ko s Pohorja dol hodijo v mojo rižotko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4344
15.9.2010 12:41:29   
Tulipan12

Juho sva že pojedle, na glavno jed greva pa h tašči, mislim da bo špinača in krompir. Pa ti? Kuhala verjetno nič ne boš? 

Špinačo in pire smo meli v petek al kateri dan že, pa Lii ni najbolj dišalo...
Vsak dan kuham. No, razen ko gremo k moji mami na kosilo al pa kaj ven pojest, drugače pa vedno. Saj zato pa sem tak brez idej, ker je potrebno naredit v najkrajšem času zdrav in okusen obrok, ki po možnosti ni bil že isti teden na jedilnikuuser posted image  znanstvena fantastika, pa to!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
15.9.2010 12:42:59   
Tulipan12
Eh, neka rižota bo, ker se mi rdeča pesa full lušta in mi full paše k rižotam... čeprav k restanemu krompiru tut full paše, hmmmm.

Neposredna povezava do sporočila: 4346
15.9.2010 12:44:30   
tasa_m

Persida mi je včeraj take lušte naredila z onimi lisičkami, da jih kr vidim, ko s Pohorja dol hodijo v mojo rižotko!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4347
15.9.2010 12:45:09   
Najaa

Špinačo in pire smo meli v petek al kateri dan že, pa Lii ni najbolj dišalo...
Vsak dan kuham. No, razen ko gremo k moji mami na kosilo al pa kaj ven pojest, drugače pa vedno. Saj zato pa sem tak brez idej, ker je potrebno naredit v najkrajšem času zdrav in okusen obrok, ki po možnosti ni bil že isti teden na jedilnikuuser posted image  znanstvena fantastika, pa to!user posted image

Ne govori, tud jaz mam težave s tem, ko ne vem kaj naj kuham. Tak da sem ful vesela, ko nas tašča povabi na kosilo in ni treba kuhat. user posted image Imaš pa veliko dobrih predlogov na Kulinariki. Na forumu Kaj bomo danes kuhali. Sem zadnjič malo brskala in odkril se mi je nov svet. user posted image Ker meni namreč manjka domišljije v kuhinji!

Neposredna povezava do sporočila: 4348
15.9.2010 12:45:32   
KOKICA32

sem že nazaj....s sendvičem v roki....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
15.9.2010 12:45:59   
Najaa

Eh, neka rižota bo, ker se mi rdeča pesa full lušta in mi full paše k rižotam... čeprav k restanemu krompiru tut full paše, hmmmm.

Pa h makaronom tudi. Ma pesa paše praktično vsemu, bi reku moj dragi, ki jo je zraven filane paprike. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

KAKO SE JE ZAČEL POROD?
MUREN

KAKO SE VAM JE ZAČEL POROD?

popadki (65%)

odtekla mi je voda (35%)

Število vseh glasov: 186

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!