|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.9.2010 13:30:51   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Ja ti si neki omenjala preliv po pašteti! user posted image Pojma nimam, za kaj se še uporablja... aja, baje da je dober, če ga poliješ po vanilijevem pudingu. Nisem še probala, to se spomnem, da sem zadnjič nekje prebrala.

pa ne bučno olje. Ampa malinovec user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
15.9.2010 13:34:43   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Tulipan, kaj že niste imeli včeraj rižote? Tak si vsaj rekla včeraj!user posted image

Bila v prvem planu, ki ga je izpodrinila pica!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
15.9.2010 13:35:06   
Tulipan12

PRVA prva! Dejte mi ploskat! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
15.9.2010 13:40:54   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Ja ti si neki omenjala preliv po pašteti! user posted image Pojma nimam, za kaj se še uporablja... aja, baje da je dober, če ga poliješ po vanilijevem pudingu. Nisem še probala, to se spomnem, da sem zadnjič nekje prebrala.

pa ne bučno olje. Ampa malinovec user posted image user posted image user posted image

Pa neeeee nooooo, res! Bučno olje, čaki grem pogledat, kje sem to brala...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
15.9.2010 13:41:24   
Tulipan12
Jaz pa zeleno solato jem samo z olivnim oljem, bučno pa je najboljši prijatelj paradižnika, kumarc, pa zeljnih solat.user posted image
Različni okusi. Moja prijateljica ne more jest špinače in pireja brez solateuser posted image  Jaz pa edino zraven tega ne jem solateuser posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
15.9.2010 13:44:06   
KOKICA32

hahhaha, sedaj pa se jaz na glas smejimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
15.9.2010 13:44:58   
tasa_m
Uh, meni pa zadnje dni ful paše vse povsod kisla smetana. Še v golaž si jo dam user posted image  user posted image  user posted image

Tak posesala sem,.prah pobrisala tudi...do večera bo okej, zvečer pa bo tak spet džumbus user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
15.9.2010 13:46:27   
tasa_m
Jaz pa sem zdaj dobila na mail slikice od Izaka, od Lijine botrce in botrčka sinčka. Star je 13 dni. Joooj kak je to lepo, jaz bi kuj še eno bebo malo mela. user posted image user posted image user posted image

Tulipan, kaj bom lahko prišla kaj cartat?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
15.9.2010 13:46:59   
tasa_m

hahhaha, sedaj pa se jaz na glas smejimuser posted image user posted image user posted image

daj kokica nea ga serji, da ti nebodo interneta izklopli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
15.9.2010 13:47:24   
Najaa
Zmotla sem se - vanilijev SLADOLED, prelit z bučnim oljem. Na rr med recepti nekje je... No jaz ne bi probala, ker mi bučno olje paše v solate.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
15.9.2010 13:47:27   
KOKICA32

Uh, meni pa zadnje dni ful paše vse povsod kisla smetana. Še v golaž si jo dam user posted image  user posted image  user posted image

Tak posesala sem,.prah pobrisala tudi...do večera bo okej, zvečer pa bo tak spet džumbus user posted image

Jaz jo tudi obožujem...je še nisem jedla v golažu, samo se mi zdi, da bi mi pasalo...

PRIDNA!!! Zdaj pa v B. pridi še dalje...pa kar noter idi, saj Gioco nič ne naredi.user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
15.9.2010 13:49:12   
KOKICA32

Zmotla sem se - vanilijev SLADOLED, prelit z bučnim oljem. Na rr med recepti nekje je... No jaz ne bi probala, ker mi bučno olje paše v solate.

to pa je še bolj norouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
15.9.2010 13:49:40   
KOKICA32

daj kokica nea ga serji, da ti nebodo interneta izklopli user posted image user posted image user posted image

ne bojo...ker ga rabim za službouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
15.9.2010 13:51:15   
KOKICA32

Jaz pa sem zdaj dobila na mail slikice od Izaka, od Lijine botrce in botrčka sinčka. Star je 13 dni. Joooj kak je to lepo, jaz bi kuj še eno bebo malo mela. user posted image user posted image user posted image

user posted image kdo ti pa brani?user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
15.9.2010 13:51:38   
Najaa

Jaz jo tudi obožujem...je še nisem jedla v golažu, samo se mi zdi, da bi mi pasalo...

PRIDNA!!! Zdaj pa v B. pridi še dalje...pa kar noter idi, saj Gioco nič ne naredi.user posted image

Meni tudi kisla smetana skoraj povsod paše zraven. Sam mam to smolo, da jo ponavad pozabim kupit. user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
15.9.2010 13:52:30   
Najaa

eh pa ti nisi nobena gurmanka, no. Bodi malo svetovljanka pa probaj še kaj drugega kakor sam Magnum. user posted image user posted image user posted image user posted image
Hecam se!!!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
15.9.2010 13:52:32   
tasa_m

haha haha haha, da me tašča tam po B. lovi.
Bom raje na tvojega počakala, da te nebo čudno zgledalo, ko bom sama v stanovanju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
15.9.2010 13:53:02   
Najaa

tasa a niste pri vas nekaj planirali...? user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
15.9.2010 13:53:06   
tasa_m

ne bojo...ker ga rabim za službouser posted image

te pa ti ringarajo blokirali user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
15.9.2010 13:53:38   
Najaa
Moje dete se že zbuja... tak, pa je pavza mimo. user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
15.9.2010 13:53:50   
tasa_m

tasa a niste pri vas nekaj planirali...? user posted image

drugo leto, drugo leto ko bodo mi pogodbo podaljšali (čwe mi bodo) user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
15.9.2010 13:54:21   
tasa_m

Jaz še po mojo niti šla nisem, doma pa tud kaj dost nisem naredla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
15.9.2010 13:57:45   
Najaa

Jaz še po mojo niti šla nisem, doma pa tud kaj dost nisem naredla user posted image user posted image user posted image

Misliš, da sem jaz? Med "pavzo" sem bila tukaj z vami, dopoldan mi pa tak skoz za ritjo visi. Ma ful je... ne vem al zato, ker je bolana in se še ne počuti čist dobro al ji je reees tak dolgčas, da sam sitnari.
Popoldan pa zamenjamo in gre malo h babici, s Tijo bova pa doma neki delale. Sem dobila na bazarju en kup idej za ustvarjanje z otroci. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
15.9.2010 13:59:24   
KOKICA32

Meni tudi kisla smetana skoraj povsod paše zraven. Sam mam to smolo, da jo ponavad pozabim kupit. user posted image user posted image

jaz pa jo imam vedno v hladilniku, ker z njo lahko kar hitro kako omakico narediš ali pa jo samo izboljšaš

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
15.9.2010 14:02:14   
KOKICA32

eh pa ti nisi nobena gurmanka, no. Bodi malo svetovljanka pa probaj še kaj drugega kakor sam Magnum. user posted image user posted image user posted image user posted image
Hecam se!!!

tega tudi ne jem...sem pač kmetica!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

nelson10

180 (93%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (0%)

180 (7%)

Število vseh glasov: 14

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!