KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Daaan,. Z Niko vas lepo pozdravljava in sporočava, da je ena bolj tečna ko druga. KOKICA ta film bom pa potegnila dol. Ma mi je zdej žal, da sem ga včeri zamudila. Taki filmi so mi všeč... No Nika je boljše, očke so v redu, zdej ji je pa grooozno dolgčas. Ima fazo "NE!" edino ko se hre za hrano, je kak ja zraven. Je ko velika, res, ne vem al raste al kaj, v glavnem, kar veliko je. In skoz se ji more dogajat. Če sem jo še pred dvemi tedni hvalila, kako se sama zamoti in zaigra, no to danes in te dni ne velja, ker če se ji ne posvetim in npr. pomivam posodo, pride in se mi obesi na nogo... pa take. Pa skoz me za prst vozi tja, kamor hoče, knjige so itak zakon... včeri sva šle v lknjižnico sam zamenjat cd-je (ja, pa taka mama ne, ki v knjižnici risanke jemlje, sam kaj naj, če Bibi ni nikjer drugje za dobit) in je pol še ene dve ure držala v rokah Bibi in pujso Pepo. Aja, pa še to je novo, da zna rečt črko I! Do zdej je blo recimo tati - tatn, Tija - Tna, mami - mam, babi - babn... Zdej smo pa tati, mami, Tija, babi, dedi... v glavnem, skapirala je. Čveka pa ko mala ciganka, skoz neki melje. In trmasta čist po fotru je, kadar ni kej po njeno - bi kr vse zmetala skozi okno! Pa daj no. Če pa je tako lepo vreme! Res ga poglej. Pa robčke si pripravi! Prava baba! Kaj češ!
|