|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009
15.9.2010 9:16:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Čeprav, ko malo boljše razmislim, je sreda full nehvaležna, ker ni ne tič ne mišuser posted image , ker je na polovički!

Ja, ja, logično, tak sem jaz isto nekaj časa razmišljala, potem pa sem se spraševala, zakaj se mi četrtek vedno tak vleče??? Zato, ker se že en dan prej veselim vikendaaaaaaa!user posted image

meni je pa  to ful kul dan, ker vem, da je na polovički in da ostaneta še samo dva dneva...user posted image user posted image user posted image Logiš? Ne glih ne...user posted image Meni je pač kul!

Nekam sem se uštulilauser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
15.9.2010 9:23:26   
Tulipan12
Jaz bi pa šla gledat v kino film Mati in hči, pa vem, da bi drugi dan mogla dopust vzet, ker vem, da bom tak zatečena od joka, da ne bom za med ljudi!

Neposredna povezava do sporočila: 4302
15.9.2010 9:42:51   
KOKICA32

Jaz bi pa šla gledat v kino film Mati in hči, pa vem, da bi drugi dan mogla dopust vzet, ker vem, da bom tak zatečena od joka, da ne bom za med ljudi!

Te pa idi, ko boš že na porodniški!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4303
15.9.2010 9:55:54   
Tulipan12

Te pa idi, ko boš že na porodniški!user posted image

Ja, ko bom hotla it v Rim, ker ne vem, če se mi bo dalo čakat spet po roku!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
15.9.2010 9:56:42   
Tulipan12
Pa daj, glej kak pišem! Ne grem se več! Tak!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4305
15.9.2010 9:59:30   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Lija pa mi je po cepljenju zakuhala in nogica jo fejst boli, da niti hodit ne more. Revica mala. Ko sem jo vprašala, če je v krču, je samo rekla jaaaa user posted image  user posted image Frača mala, kda bi vedla kaj to pomeni. user posted image

user posted image prava je!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
15.9.2010 10:04:47   
Najaa
Daaan,. Z Niko vas lepo pozdravljava in sporočava, da je ena bolj tečna ko druga. user posted image

KOKICA ta film bom pa potegnila dol. Ma mi je zdej žal, da sem ga včeri zamudila. Taki filmi so mi všeč...

No Nika je boljše, očke so v redu, zdej ji je pa grooozno dolgčas. Ima fazo "NE!" edino ko se hre za hrano, je kak ja zraven. user posted image Je ko velika, res, ne vem al raste al kaj, v glavnem, kar veliko je. In skoz se ji more dogajat. Če sem jo še pred dvemi tedni hvalila, kako se sama zamoti in zaigra, no to danes in te dni ne velja, ker če se ji ne posvetim in npr. pomivam posodo, pride in se mi obesi na nogo... pa take. user posted image Pa skoz me za prst vozi tja, kamor hoče, knjige so itak zakon... včeri sva šle v lknjižnico sam zamenjat cd-je (ja, pa taka mama ne, ki v knjižnici risanke jemlje, sam kaj naj, če Bibi ni nikjer drugje za dobit) in je pol še ene dve ure držala v rokah Bibi in pujso Pepo. Aja, pa še to je novo, da zna rečt črko I! Do zdej je blo recimo tati - tatn, Tija - Tna, mami - mam, babi - babn... Zdej smo pa tati, mami, Tija, babi, dedi... v glavnem, skapirala je. Čveka pa ko mala ciganka, skoz neki melje. user posted image In trmasta user posted image čist po fotru je, kadar ni kej po njeno - bi kr vse zmetala skozi okno! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
15.9.2010 10:05:33   
Najaa
u madonca, sem rekla dva stavka napišem na hitro in grem, pa poglej, cel spis! user posted image Očitno res več naredim, ko se mi mudi.
Ajde, babike, uživajte... Z Niko greva na sprehod.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
15.9.2010 10:22:12   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Daaan,. Z Niko vas lepo pozdravljava in sporočava, da je ena bolj tečna ko druga. user posted image

KOKICA ta film bom pa potegnila dol. Ma mi je zdej žal, da sem ga včeri zamudila. Taki filmi so mi všeč...

No Nika je boljše, očke so v redu, zdej ji je pa grooozno dolgčas. Ima fazo "NE!" edino ko se hre za hrano, je kak ja zraven. user posted image Je ko velika, res, ne vem al raste al kaj, v glavnem, kar veliko je. In skoz se ji more dogajat. Če sem jo še pred dvemi tedni hvalila, kako se sama zamoti in zaigra, no to danes in te dni ne velja, ker če se ji ne posvetim in npr. pomivam posodo, pride in se mi obesi na nogo... pa take. user posted image Pa skoz me za prst vozi tja, kamor hoče, knjige so itak zakon... včeri sva šle v lknjižnico sam zamenjat cd-je (ja, pa taka mama ne, ki v knjižnici risanke jemlje, sam kaj naj, če Bibi ni nikjer drugje za dobit) in je pol še ene dve ure držala v rokah Bibi in pujso Pepo. Aja, pa še to je novo, da zna rečt črko I! Do zdej je blo recimo tati - tatn, Tija - Tna, mami - mam, babi - babn... Zdej smo pa tati, mami, Tija, babi, dedi... v glavnem, skapirala je. Čveka pa ko mala ciganka, skoz neki melje. user posted image In trmasta user posted image čist po fotru je, kadar ni kej po njeno - bi kr vse zmetala skozi okno! user posted image

Pa daj no. Če pa je tako lepo vreme! user posted image

Res ga poglej. Pa robčke si pripravi! user posted image

Prava baba! Kaj češ!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
15.9.2010 10:22:37   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

u madonca, sem rekla dva stavka napišem na hitro in grem, pa poglej, cel spis! user posted image Očitno res več naredim, ko se mi mudi.
Ajde, babike, uživajte... Z Niko greva na sprehod.

Uživajtaaaaa!user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
15.9.2010 10:23:22   
KOKICA32

Pa daj, glej kak pišem! Ne grem se več! Tak!user posted image

In pika!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4311
15.9.2010 10:51:03   
tasa_m

Tasa glavno, da je tvoj "krček" danes vredu! Nas čaka posvetovalnica 28.9., si kar predstavljam jokicouser posted image  A mata dr. Prodanovičevo? Glede na Cascayo predvidevam...
Ja, njo ja.
A vidve tudi?

Jaz sem jo do enega leta imela na Jezdarski pol pa je njena zdravnica Dr.Zorko šla na porodniško in sem jo sem prepisala. Ma mi je žal, kot 100 user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4312
15.9.2010 10:53:23   
tasa_m

Kokica nisem ga gledala, sem se že na tvoj povzetek filma razjokala, ampak jaz sem tak taka, da se že na reklamo za vložke razjočemuser posted image , zdaj pa še ti nosečniški hormoni, mi T. sploh ne sme drugega kot komedije predlagat, ker potem cele noči hlipam! Ribica, pač!user posted image
kak pa sem se zdaj temu nasmejala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4313
15.9.2010 10:53:25   
tasa_m

No, nam pa je uspelo včeraj čeveljček kupituser posted image , da naš otrok ne bo več kot Arturuser posted image ! Ciciban, 50 evrovuser posted image ! Ne vem, kdaj sem nazadnje za svoje čevlje dala 50 evrov, razen za škornje in teniske za tek!
Ji pa je nogica full zrasla, je imela nazadnje cicibanke 19, zdaj pa 21. Zdaj pa sem pri malimasi nanišanila ene podložene škorenjčke, ampak ne vem kak naj pridem do njih, da jih probam, ker na blef res ne morem kupovatuser posted image  No, pa še gumi-škornje rabimo, pa smo zaključili z obutvijo za zimo, upam!
upaj ja, čeprav po mojem bomo jim še kaj morale kupit user posted image
user posted image za uspešen nakup. Jaz tudi stalno rečem, da zase ne dam 50€ za čevlje (no, razen ko grem v Hervis po teniske) za njo pa moram, pa je kak je. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4314
15.9.2010 10:53:59   
tasa_m

Tulipan, super za čeveljčke. Ja Ciciban ima user posted image cene! Do 1,5 leta sem mu kupovala le Cicibanove čevlje, sedaj pa sem mu prvič kupila še druge in so prav tako okej. Še posebej sedaj, ko že res lepo in stabilno hodi in ni več tak treba gledati, da je opetnik tak in onak kot pri prvih korakih.

Lia že od prvih korakov hodi full stabilno in po mojem sploh ne bi bilo potrebe po nekih ortopedskih čevljih, ampak če pa jaz ne najdem drugih. Navadno je res tak, da meni niso všeč, ampak saj veš, če ti nekaj ni všeč, pač ne kupiš. Pa sem res gledala povsod, jaz mislim, da imamo katastrofalno izbiro tu v MB.user posted image

Se strinjam.

tudi jaz! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
15.9.2010 10:55:05   
tasa_m
Tak, zdaj pa grem dalje pucat. Imam srede dnevne sesalec vržen, da če kdo na obisk uleti vidi kak sem pridna user posted image  user posted image  user posted image

Naja super za črko i in da je Nika boljša!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
15.9.2010 10:59:31   
Tulipan12

Tasa glavno, da je tvoj "krček" danes vredu! Nas čaka posvetovalnica 28.9., si kar predstavljam jokicouser posted image  A mata dr. Prodanovičevo? Glede na Cascayo predvidevam...
Ja, njo ja.
A vidve tudi?

Jaz sem jo do enega leta imela na Jezdarski pol pa je njena zdravnica Dr.Zorko šla na porodniško in sem jo sem prepisala. Ma mi je žal, kot 100 user posted image

Ja, ja, čisto isto, sva šli od ene k drugi. Zaenkrat sva bili samo enkrat (posvetovalnica pri 1 letu) in je bilo okej, je pa res, da verjetno pediatra malo bolj spoznaš, če je otrok bolan.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
15.9.2010 11:00:45   
KOKICA32

Tak, zdaj pa grem dalje pucat. Imam srede dnevne sesalec vržen, da če kdo na obisk uleti vidi kak sem pridna user posted image  user posted image  user posted image

Naja super za črko i in da je Nika boljša!

al pa da ti kar posesa!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
15.9.2010 11:03:43   
tasa_m

al pa da ti kar posesa!

hja, nebi bilo slabo. Speglala še zdaj nisem, je mama včeraj kup samo gledala pa se smejala. Ko bi ona vedela da se mi še en suši user posted image user posted image Ma, ko je Lija bila dojenček mi je mama vse speglala, zdaj pa tega več ni. Hmmm takrat je Lija bila pridna še samo spala in jedla pa mi je peglala, zdaj ko pa mam polne roke dela z njo, zdaj pa mi več ne pomaga likat.
Ki ji je tu logika, mi naj nekdo pove? user posted image user posted image Zdaj bi jo glih rabla, ne pa te user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
15.9.2010 11:04:42   
tasa_m

Ja, ja, čisto isto, sva šli od ene k drugi. Zaenkrat sva bili samo enkrat (posvetovalnica pri 1 letu) in je bilo okej, je pa res, da verjetno pediatra malo bolj spoznaš, če je otrok bolan.
Lija je ne prenese. Že ko jo vidi, ko greve v ordinacijo se taaak dere, da joj. Bog ne daj da se je dotakne, te pa je dretje na kvadrat. Dobesedno user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4320
15.9.2010 11:06:24   
KOKICA32

Lija je ne prenese. Že ko jo vidi, ko greve v ordinacijo se taaak dere, da joj. Bog ne daj da se je dotakne, te pa je dretje na kvadrat. Dobesedno user posted image user posted image

Otrok že ve!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
15.9.2010 11:07:00   
KOKICA32

al pa da ti kar posesa!

hja, nebi bilo slabo. Speglala še zdaj nisem, je mama včeraj kup samo gledala pa se smejala. Ko bi ona vedela da se mi še en suši user posted image user posted image Ma, ko je Lija bila dojenček mi je mama vse speglala, zdaj pa tega več ni. Hmmm takrat je Lija bila pridna še samo spala in jedla pa mi je peglala, zdaj ko pa mam polne roke dela z njo, zdaj pa mi več ne pomaga likat.
Ki ji je tu logika, mi naj nekdo pove? user posted image user posted image Zdaj bi jo glih rabla, ne pa te user posted image user posted image user posted image

Srečnica ti! Meni ni noben nikoli pomagal in še sedaj mi ne.user posted image

Aja, jaz pa sem včeraj vse speglala! Kaka 2 stroja!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
15.9.2010 11:08:59   
Tulipan12
Jaz pa sem se v te zaljubila:http://www.facebook.com/home.php?#!/photo.php?pid=6727158&fbid=469099868948&id=49680768948&ref=nf

upam, da bo šlo pogledatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4323
15.9.2010 11:10:50   
Tulipan12
Eh, ne znam!user posted image
Ne najdem jih na njeni spletni strani,sam na FBjuuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4324
15.9.2010 11:12:57   
tasa_m
Tulipan ful so lepi. Kaj pa cena? Ma nekje 50€ tud. Samo pismo ej, ko ne upam, preko spleta naročit, kaj če ji nebo šlo čez nart? Hmmm user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

katero ime vam je lepše?
nika23

Ema (36%)

Naja (9%)

Neja (22%)

Lia (Liana) (12%)

Tia (Tiana) (20%)

Število vseh glasov: 527

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!