|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2011
14.9.2010 9:39:14   
cukica
Najprej dobro jutro vsem skupaj,....
Včeraj zvečer sem pisala še dr.Pušenjaku zarad pritiska in je rekel,da je visok pritisk vse kar je od 140/90 in odvisen koliko sem ga imela prej,...ter da mi svetuje,da naj si ga merim vsak dan zjutraj in proti večeru,...ter da imam verjerten pritisk belih halj,...ja to pa itak,ker takoj,ko mi dajo tist okol roke mi začne razbijat srce kot noro,...
Danes sem si ga zjutraj merila in sem mela 126/76,tko,da ob 11 grem v posvetovalnico za zdravo prehrano,da vidim kaj bodo rekli,...Se bom pač mal pazila in to je to,....

Pilotgirl7 kako je z očetom???
honeybeemaja ne sekiraj se ti pa res ne,sploh,ker nosiš dvojčke,...Včasih jim niso nič težil ne zarad kg in pritiska zdaj nas majo pa pod nadzorom,... Uglavnem,da je z njima vse v redu,...drži se pa pobožaj ju v mojem imenu,...
Nina33 to kihanje gre tud men na jetra,ker me prov zaboli spodaj in sem tud pol vsa paf,kaj je z otročkom,...
isabellaLana tudi tebi čestitam za dobro opravljen pregled,....pa čestitam za punčkico,...
lil_, vipercat in tanjusi ve dober odpravte danes in želim vam čim manj teženja,....

Sara
jaz čutim rahle brce zdaj zadnjih nekaj dni,prej sem čutila metuljčke,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
14.9.2010 9:46:17   
tamy82
arca dobrodošla! user posted image Te bomo dale na seznam, ti pa kaj še kej pridi na klepet user posted image pa če te kej zanima kar vprašaj, ker sem sama na istem (prva nosečnost) in je vprašanj na tone user posted image

cukica poročaj kaj kako je bilo v posvetovalnici user posted image bo kaj koristnega kar za vse tukaj verjetno. Pa glede pritiska je verjetno res tako kot si rekla - naraste nam samo pri G user posted image

Uživajte v sončku user posted image

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
14.9.2010 10:08:07   
iluzija
Pozdravljene nosečke, takooo lep sončen dan je na Gorenjskem komaj čakam, da zaključim s službo in hopa malo v naravo user posted image

Tudi jaz še ne čutim ne metuljčkov in ne brcanja user posted image , upam pa da bo kaj kmalu, ker vem kako prijeten občutek je to.

no in še dodatek za seznam: 27 let, Kranj, morfologija: 29.09

Pa lep sončen pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu arca)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
14.9.2010 10:14:40   
Patrisha
cukica, jaz sem imela podobno zadevo na pregledu. Sem pa ugotovila, da imam visji pritisk ce jem zjutraj sem opazla. No ampak jaz sem zajtrk pobruhala in ocitno to je to. Je pa res, da mi je zdravnica rekla, ce imas zgodaj pregled je bolse ce vzames kaj za jest zraven pa kasneje pojes.
Se pa strinjam z sindromom belih halj :) pa vonjem v ordinacijah! pfuje pfej! sploh ne vem kako bom sla rodit :) meni so bolnice nagrauzne!

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
14.9.2010 10:18:35   
tamy82
Patrisha mene je tudi zato strah poroda, ker na vse skupaj gledajo z "napačnega" stališča. Ne vem, se mi zdi, da te v porodnišnici obravnavajo kot nek predmet, da te sploh ne poslušajo in naredijo tako kot njim paše in kot so vajeni user posted image No, vseeno upam, da se bo dalo normalno zmenit kaj bi rada user posted image

Pa še seznamček popravim zdej, ko je toliko novosti user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
14.9.2010 10:19:40   
DIANE
user posted image Pozdravljene,

da malo vas pozdravim skos se nekaj dogaja in nimam niti časa kej vas brati kaj šele kaj napisat.
Moje slabosti se hvalabogu stabilizirajo lahko več pojem vendar apetita blaznega ni samo kroli mi. Probam jest na 2 uri nekaj. Hm kg pomoje sm glih na 0 ker sm prej shujšala zaradi slabosti in bruhanja zej pa gredo kar lepo nazaj.

Lep dan vam želim

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
14.9.2010 10:21:57   
tamy82

nick, starost, kraj, nosečnost po vrsti, št. malih hudičkov doma, št. otrok v trebuhu, spol, naslednji pregled

1.2.
user posted image meta21, 30, Grosuplje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9.
user posted image d3lfink4, 24, Celje, 1. user posted image , user posted image user posted image dvojajčna, user posted image user posted image , M: 15.9
user posted image maurica, 26, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 13.10
user posted image suzy29, 29, Laško, 4.user posted image , user posted image , user posted image , P: 12.10., M: 30.9.
user posted image ciccina, 30, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 15.9.

2.2.
user posted image bella, __, ___, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Oxer, 28, Velenje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M: 1.10.
user posted image tanita, 20, Ljutomer, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image d´ori, 38, Rakek, 1.user posted image ,user posted image ,user posted image , P:___

3.2.
user posted image sisi8, 32, Zgornja Savinjska dolina, 3. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image ninchi9, 25, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 27.9.
user posted image rebeka84, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image urshy*, 26, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

4.2.
user posted image klara1, __, _______, 2. user posted image , user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image sassy22, 28, Ljubljana, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image
, P: ___
user posted image antoninap, 29, Kranj, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image nova_tukaj,
__, _______, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P: ___
user posted image alyiah, 25, Prlekija, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Ribi Bibi, 30, Ljubljana, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 24.9.
user posted image MoSoNi, 29, Velenje, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 28.9.
user posted image j6, 36, Ljubljana, 5.user posted image ,user posted image user posted image user posted image user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image FoxyLady , 31, Polzela, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 5.10.

5.2.
user posted image tamina, 29, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image ,user posted image , P: ___
user posted image jekica, 32, Miklavž, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: 13.10.
user posted image sara1986, 24, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , M: 27.9.
user posted image Cukica, 27, Cerknica, 4. user posted image , user posted image , user posted image , M: 21.9., P: 4.10.

6.2.
user posted image vrtnica21,
33, Ljubljana,2.user posted image , user posted image , user posted image ,user posted image , P in M: 28.9.
user posted image HoneybeeMaja, 31, Maribor,1.user posted image ,user posted image user posted image ,user posted image user posted image , P: 27.9., M: 4.10.
user posted image Anonimna, __, _______, 2.user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P:___
user posted image Teyla, 25, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 23.9.

7.2.
user posted image Juxy, 35, Domžale, 3. user posted image ,user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 27.9.
user posted image tincha21, 21, Maribor, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image hayabusa, 30, 2.user posted image ,user posted image , user posted image ,user posted image , P: 28.9.

8.2.
user posted image Grozdek, 28, Maribor, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image tamy82, 23, Ajdovščina, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 30.9.

9.2.

10.2.
user posted image Lola_J, 23, Brežice, 2. user posted image ,user posted image , user posted image , P in M: 21.9.
user posted image marjetka, 28, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:____
user posted image berti2, 34, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , P: 16.9.
user posted image petrap, 26, 2.user posted image , user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: ___

11.2.
user posted image little*miss, 19, Ptuj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image Patrisha, 25, Domžale, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 4.10

12.2.
user posted image prvicmami, __, ________, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image ina5505, 40, _________, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____
user posted image iluzija, 27, Kranj, 2. user posted image , user posted image , user posted image , M: 29.9.

13.2.
user posted image
Nina33,
33, Kranj, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:28.9., P: 27.9.
user posted image mija24, 24, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

14.2.
user posted image trsica, 32, Kranj, 2. user posted image ,user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 5.10., M: 1.10.

15.2.
user posted image hel32, 34, Lovrenc, 3. user posted imageuser posted image , user posted image , user posted image , P: 20.9.
user posted image šebela, 27 let, Ljubljana, 1. user posted image ,user posted image , P:16.9.

16.2.
user posted image Jane77,
32, Krško, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image abv1,__ , _____, 2. user posted image ,user posted image , user posted image ,P: ___

17.2.
user posted image
Barva,
33, Kamnik, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:____

18.2.
user posted image
mateyci
, 28, Novo mesto, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:___

19.2.
user posted image Registirana
, 31, Štajerska, 2.user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , M:27.9.

20.2.
user posted image mica13, 29, Posavje, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: ____

21.2.
user posted image DIANE, 29, Ljubljana, 3.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___
user posted image
valek
, 29, Ptuj, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P in M: 29.9.

22.2.
user posted image PilotGirl7, 30, Ljubljana, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: 1.10.
user posted image IsabellaLana, 26, Novo mesto, 1. user posted image ,user posted imageuser posted image , P in M: 14.10
user posted image Mišyka, 29, Škofja Loka, 2.user posted image ,user posted image ,user posted image ,user posted image , M.11.10.

23.2.
user posted image lil_, 23, Ljubljana, 1. user posted image , user posted image user posted image , user posted image user posted image , P: 14.9. in 27.9.
user posted image vipercat, 32, Trebnje, 2. user posted image , user posted image , user posted image , user posted image , P:14.9.

24.2.
user posted image samsara04 , 27, Piran, 1. user posted image , user posted image , user posted image , P: 5.10

25.2.

user posted image pinwheel
, __, ___, 2. user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

26.2.

27.2.
user posted image babynitka, 25, __, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P:16.9.

28.2.
user posted image tarikata, 23, Ljubljana, 1.user posted image ,user posted image , user posted image , P: 29.9.
user posted image tanjusi,__ ,______ , 3.user posted image ,user posted image , user posted image , P:14.9.
user posted image arca, 32, _______, 1.user posted image , user posted image , user posted image , P: ___

Skupaj nosečk: 66 user posted image
Srečke z user posted image user posted image : 5 user posted image

Z nami so bile:
N.M user posted image user posted image
srečica17 user posted image user posted image
huda83 user posted image user posted image

user posted image PA ŠE NEKAJ KORISTNIH INFORMACIJ user posted image :

Nosečnost po tednih:
1. tromesečje: http://www.noseca.com/5teden.html

2. tromesečje:
http://www.noseca.com/15teden.html
3. tromesečje: http://www.noseca.com/28teden.html

Materinska šola:

http://www.my4m.com/_ostalo/szs/sola_za_starse.html
http://www4.kclj.si/admin/organigram/00016f-000215.pdf

Kaj vzeti s sabo v porodnišnico: http://www.ringaraja.net/clanek/kaj-vzeti-s-seboj-v-porodnisnico_137.html
Paket za novorojenčka: http://www.novorojencek.com/
Porodniški dopust: http://www.ringaraja.net/clanek/porodniski-dopust_49.html
Informativni izračun višine "porodniške: http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOSNOVA.asp

Urejanje dokumentov:
1. urejanje dokumentov pred porodniški dopustom:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-papirjev-pred-porodniskim-dopustom.html
2. očetovski dopust:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/urejanje-ocetovskega-dopusta.html
3. kako do pomoči ob rojstvu otroka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/kako-do-pomoci-ob-rojstvu-otroka.html
4. priznanje očetovstva:
http://www.csd-lj-siska.si/splosno/sporocila.asp?ID=1805928788
5. otroški dodatek:
http://www.csd-lj-siska.si/prejemki/izracunOT.asp
6. zdravstveno zavarovanje novorojenčka:
http://bibaleze.si/clanek/koristne_informacije/pravocasno-zdravstveno-zavarujte-novorojencka.html

Tako, upam, da sem vse prav popravila user posted image
lp

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
14.9.2010 10:25:04   
Patrisha
punce, dajte mi povedat kako je kaj z brcami :) se mi zdi, da sem ze cutila, pa zdaj nic, pa so spet metulcki... nvem :S bom pa v 19 tednu user posted image  cakam da me ornk zasutira, da bom vedla da mu gre super user posted image user posted image

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
14.9.2010 10:32:33   
iluzija
Oooo Pridna si tamy82, dobro ti gre tole od rok user posted image

Lp

(odgovor članu tamy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
14.9.2010 10:35:41   
tamy82
Patrisha če si v 19. tednu ni še panike, če ne čutiš brc. Jaz sem v 20. pa še niti user posted image ne čutim. Tako da kar brez skrbi, gotovo je vse ok user posted image

iluzija ja raje kot pisat magistrsko se tle igram na forumu user posted image ah, sej se bom zdej lotila user posted image

(odgovor članu iluzija)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
14.9.2010 10:38:04   
maurica
patrisha, ne se sekirat, bo ko bo user posted image . do konca nosečnosti boš čutila še toliko brcik, da te bo bolelo user posted image .
Jaz jih drugače že kar konkretno čutim, sem pa že v 21. tednu user posted image

arca, pozdravljena. napiši nam še ostale podatke za seznam. smo pa vse prvorodke na istem, tisoč vprašanj, dvomov, skrbi ... ampak zato imamo pa forum, a ne? user posted image

Super za vse preglede, pomembno je samo to, da je vse OK, s kg se bomo kasneje ukvarjale.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
14.9.2010 10:38:10   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: sara1986

To, da ne dovolijo partnerjev pri morfologiji, mi je pa čist mim user posted image  

Se strinjam. Meni je moja zadnjič lepo rekla, da naj kar partnerja s sabo vzamem, če želim. In se mi je zdelo lepo, da ni potrebno posebej spraševat. Verjetno pa ni zaželen pri ostalih pregledih, ker mi itak ne dela UZ in bi bilo brezveze.

arca dobrodošla med nami user posted image   Prav vem, kako se počutiš ko praviš, da ne verjameš, da si noseča. Sem čisto na istem. Jaz bom verjetno v fazi zanikanja tudi pri popadkih. user posted image

cukica ta sindrom imamo skoraj vsi. probaj pri merjenju v ordinaciji misliti na kaj mirnega (jnpr. az si predstavljam da ležim na ležalniku in mirno diham), jaz se prav namensko umirim in od takrat je pritisk približno enak tistemu, ki ga imam v umirjenem stanju. user posted image   Poročaj, kaj so rekli v posvetovalnici.

Patrisha  na začetku so tile metuljčki bolj blagi. jaz sem jih začutila prvič, potem pa skoraj tri dni nič oz tudi po teden. Potem so se pa že brcike začele. Ne skrbi, saj jih boš čutila.

(odgovor članu sara1986)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 10:38:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tamy82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2763
14.9.2010 11:05:50   
Patrisha
tnx usem :) no sej ne delam neke panike, ampak sem neucakana :S
ah jaz imam tudi polno glavo vsega! delam prek studenta, ker sem se studentka seveda, kako bodo kaj moji prihranki ne vem :) treba se opremo kupit.. zdaj morem servo dat popravi 600 €! drugo leto morma avto kupit, ker po 10 letih voznje po ljubljani ga lahko peles na odpad!
Tako, da ko bo katera zasledila kake akcije, kr porocat! morem si zalogo prej nardit user posted image  ma bo ze, se vedno je blo, zakaj sedaj nebi blo ane? user posted image

Registrirana, ojej :S upam, na vse najbolse! vidis tale nasa lepa drzava, vse uspesne firme je zagonla! sam da bodo oni kupli soncno elektrarno pa bo! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 11:11:09   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Patrisha)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
14.9.2010 11:39:39   
Patrisha
Punce, a je katera kupovala kaksno opremo preko Bolhe ali podobne strani? ( vozicek, lezalniki...) ce ima katera kako izkusnjo, je ful zazaeljena :) ker nebo dinarckov za vse popolnoma novo. Hvala :) in ostale kako ste?

registrirana, brezveze se jezit in vzmenimrjat! sam skodi user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
14.9.2010 11:46:38   
vipercat
pilot girl moje sožalje user posted image  mene je kar groza ko kašna živalca umre. joj pa še ati...ja ko ima hudič mlade...

tudi jaz sem že kupila moj prvi albim, čeprav ga še nisem začela izpolnjevat. pri tevžu sem imela kar dva, enega sem sama kupila, drugega pa so mi prinesli in ker sta bila različna sem izpolnjevala kar oba user posted image

haha nina 33, ti si imela pa že cel zoo doma... in to z dobrimi imeni user posted image

sara samo da je vse ok, sedaj pa hitro v posteljo in počivat!!!!!

dobrodošla iluzijauser posted image , dobrodošla arca user posted image

honeybeemaja sem prebrala trebušni ples za nosečnice namesto pas in začela razmišljat ja madona a tudi to že priporočajo hahaha

tamy82 in cukica hvala za dobre želje, tudi jaz upam da bo vse ok in da mi g. kaj pove, ker je tok zgovorna da moraš vsako besedo vlečt iz nje

drugače se  jaz počasi odpravljam  na pregled, ko bom imela čas takoj javim kako je bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
14.9.2010 11:46:41   
Patrisha
aja se eno vprasanje :) a na mofologiji ti tudi lahko kaj posnamejo? :D nas gospod je v tujini in pride glih 1 tedn za mojim pregledom user posted image  
tako, da ja 100 ludi, 100 cudi :) eni pustijo, drugi ne!

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
14.9.2010 11:59:08   
Teyla
Patrisha si mi dala ful dobro idejo za kupovnaje opreme. Voziček se po moje res izplača kupit, sja ga itak vidiš v živo preden ga kupiš. Ne vem pa kako je z nakupi manjših stvari. Se pa izplača kupovati tudi cunjice- dobiš majčko že od 1€ naprej. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
14.9.2010 12:10:55   
Patrisha
no nvem meni se zdi ugodno... ce naletis na kakega dobro ohranjenega za 150 - 200 € al pa v stacuni po 700 €... bo treba sparat :D

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
14.9.2010 12:18:55   
Teyla
Ja, sicer pa meni že razlika 100€ dosti pomeni, pa marsikateri verjetno tudi. Sva šla pa včeraj gledat pralne stroje in nama je bil eden ful všeč- ampak stane 600€, imava pa namen zapravit 500€. Sicer je od Boscha in je dober, za 150€ manj dobiva pa Gorenjevega, ki pa ima manjši boben. Me zanima, kaj (katera funkcija) vam pri pralnem stroju največ pomeni? Je 1kg pri bobnu lahko velika razlika? Kaj pa dodatno izpiranje ali kaj podobnega? Naj povem, da bova najverjetneje imela pralne plenice-če jih je katera prav tako imela, bi bil nasvet dobrodošel. user posted image

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
14.9.2010 12:26:39   
Patrisha
imava pa namen zapravit 500€. Sicer je od Boscha in je dober, za 150€ manj dobiva pa Gorenjevega, ki pa ima manjši boben. Me zanima, kaj (katera funkcija) vam pri pralnem stroju največ pomeni? Je 1kg pri bobnu lahko velika razlika? Kaj pa dodatno izpiranje ali kaj podobnega? Naj povem, da bova najverjetneje imela pralne plenice-če jih je katera prav tako imela, bi bil nasvet dobrodošel.

no nazacetku bi jaz tudi vsekakor imela pralne plenicke... ma se ne splaca tiste pamberske na rite vlacit... ko je mlekec ni sile, po uvajanju hrane pa se mi zdi, da ce nimas dober zelodcek ni glih najbolj prijetno!

Glede pralnega stroja! ne kupuj gorenja!! vedno slabsi so, kolegica kupla, pred kratkim in imajo garbič :) resno... ce imas mogoce mercator piko, se ti splaca kaj v Tehniko od Mercatorja pogledat.. dobis pike in se cenejsi so... mi2 sma tam hupla sicer hooverja v marcu, ko sma opremljala stanovanje... drugace pa imam vse od boscha! in bi kupla tut pralenga takrat ce bi ga imeli. Bosch ni slab, ceprav ga spet dela gorenje, ampak kok so mi povedali, ni isto. Nvem... to bi mogla kakega eksperta vprasat :D crkne lahko vsak! sej poznate reklame za calgon! lari fari =)))

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
14.9.2010 12:45:12   
Teyla
U hvala za namig, za mercator sploh pomislila nisem. user posted image

Prodajalec je rekel, da so Bosch in Gorenje v istem rangu kvalitete, na servis prihajajo vse manj (Bosch sicer manj od Gorenja). Mislim, da nima kaj lagat, ker je njemu čisto vseeno, kateri pralni stroj proda. Je pa povedal še, da so Miele najboljši, ampak so pa dragi -od 1000€ naprej. Po Boschu in Gorenju pa pridejo Candy, Electrolux in ostali. Candy se pa baje dosti kvari. No, njegovo poznanje se je kar ujemalo z našimi "raziskavami", tako da izbirava med tema dvema znamkama. Sicer pa kot si rekla sama- crkne lahko vsak tudi od Miele-a. user posted image   No, upam, da teh problemov ne bo.

(odgovor članu Patrisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
14.9.2010 12:54:13   
Patrisha
No to je sicer res... potem ko bos kupla stroj ti svetuje, da nikoli!!! ne peres z tistimi kroglicami ki jih dobis zraben kakih gelov, ariel, rex, persil!! zakaj? ti kr povem sprve roke. Jaz sem dala enkrat prat, gel notr nalijem in ko se spere odprem stroj in smrdi po zazganem! stroj stra 3 mesce! sicer cetrifula 1400 ampak ok. In kaj je blo! tale plasticna kroglica se je drajsala ob visoki centrifugi ob gumo! na sreco se mi ni zgodilo nic!! ampak se lahko zgdi da si zjebes ceu stroj! tako, da kakrsno koli uporabo tega toplo odsvetujem! sicer pa tako popravilo moras sama placat, kjer nikjer ne pis, da je priporoceno prat s tem! zanimivo ne :D v glavnem vsem kaj sem to povedala, so se lepo odpovedali tejle posodici in lepo vlivajo gel v stroj ali pa v predalcek! zanimivo je, gres v stacuno in vsi geli imajo to obeseno gor lepo, noben pa ti ne pove, kaj ti nardi s strojem :)

no moj hoover je biu 1000, tako da miele 1200 + al pa se ogromno vec! je pa res, da ni primerjave med boschem in hoverjem z mielom! miele  so carski aparati, a ce le imas prevec denarja :)

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
14.9.2010 12:59:54   
iluzija
Kar se tiče nakupovanja na bolhi sva midva pri prvi nosečnosti nabavila voziček in posteljico, no pa tud jogi za posteljico, vse super in lepo ohranjeno in pri vsaki zadevi sva dala pol ceneje kot bi dala za novo. Sva bila takrat žal primorana gledati na denar ker sem bila jaz takarat študentka, njegova služba pa je šla ravno v tem času v stečaj. Je pa tako malo se pobrska in potem se gre itak pogledati v kakšnem stanju so stvari. Nekateri prodajajo stvari tudi čisto nove in za veliko ceneje kot se dobi v trgovini. Tako da se res splača malo pobrskati mogoče se pa le najde kaj lepega in pametnega. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.