3jeMi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 IZVIRNO SPOROČILO: tims Mojcek, ko si ravno omenjala sekiranje tašč glede debelosti - mi je včeraj sestra omenila, da bo mogla dat tamalo na "dieto". Je tok stara kot naš Tim, poje pa tok k jest, če sem prov fajn lačna. In mala ima fuuuul visok pritisk za svoja leta. Kr 135/95. Populis, jaz ponavadi na igrišču otroke pustim, da se zmenijo sami med sabo. Razen če vidim, da je kakšen pretep na vidiku. Pa ne zastopim mamic, ki ne skočijo u luft, tko kot je bilo v vašem primeru. Če Lara ni dovolila svoje igračo, jo pač ni. Ni tuki kakšne debate. Če naša prinese igračo s sabo, ji pač rečem, da naj malo posodi, če pa noče, ji ne bom uzela. Zakaj bi? Ampak potem tudi ne pustim, da vzame od koga drugega igračo, dokler ona ne posodi svojih. Je pa res, da je včasih ful težko odreagirat pravilno, ker kokr ti praviš, je lahko otroček hitr ko strela. Ufffff, evo Populis. Tole sem delala uu ti bouhca. 7 let in pritisk? ja, to pa res ni več zdravo. pismo, od ene moje kolegice je stara dobro leto, pa ima tolk kil ko Živa. so ji tud rekli, omejit - ampak šment. v vrtcu poje dve porciji pa od vseh otrok, kar pustijo. vse, kar vidi, poje. men se pa kegla, ker mulc spet noče nič jest... hehe, ko ste ravno pri kilcah... moja 10-letna nečakinja ima 29 kil in je v soboto na svojo ritko lepo nataknila trenirkico - hlače iz H&M št. 86 (12-18 mesecev) in je imela kratke hlače ... ampak punca pa skoz nekaj gloda... je pa taka grinta, da bi se lahko za metlo skrila
|