metuljcek321
|
Majuška, za novo računalo - sta se že navadila drug na drugega? tims, meni je Zelena milja tud kul. Pravzaprav so mi vsi filmi s Tomom Hanksom superca Opala, ringarjaka (btw, tud jaz sem najprej nekaj drugega na "r" prej napisala ... mal bo trajal, da se tole novo ime dobr usede, priznam. Slikco pa tud prav čukavo gledam ... počasi, počasi in bo.), dobr si se popedenala pred vikendom, je bla mami prav seksi, ni kaj. Je tatko kaj opazil? moja frizerka je pa bla v toplicah, tko da sem jo prav pošteno čakala, da se vrne, danes sem jo že klicala, pa je glih nekam skočila - NUJNO jo rabim, ker se moram mal popedenat. Mi je prišlo na misel tudi to, da bi si dala spet blond pramene, k jih nisem imela že 100 let. Maybe, we'll see. Čeprav pol sem pa čist nesrečna, k se je treba tko redno barvat. Pa na kratke lase že še gre, če so pa dolgi, so pa revčki potem tko zmatrani članek o spanju - sem si ga pripopnla med favorites. Thanks, timsica, you rock, baby! Sem sam preskenirala in nekaj reči prebrala, se mi je zdelo ok, kar sem vidla. K sreči zdaj Anja spet spi brez problemov (nič več tistega zbujanja in the middle of the night & kričanja/joka) ... knock, knock, knocking on heaven's door IZVIRNO SPOROČILO: tims Sam men je še vedno luštn mal poklepetat z vami enako! bolančki naši mali - za vas ena velika porcija vitaminov ... pstrežejo naj si tud mamice, da bodo poskočne in nasmejane s ful energije : IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca Aja, pa madame Butterfly sem zadnjič pozabila pohvalit. Jaz bi uživala na tvojih urah, se mi zdi, da si taka ta prava za v razred! thanks, sončica. Ma, se trudim za tele naše male pikce v šoli, ja. Pol pa saj veš, kako je - eni so za stvar, eni pa mal manj. Ampak jaz pa uživam pri urah angleščine, to pa ALWAYS Almera je napisala, da je sramežljiva glede striperja na dekliščini ... hm, mogoče bi pa 2? Hec, hec, baby. Pa happy aniversary. Almera, sončica, kako kaj malčka? Se vama že kaj dozdeva, da bo kmalu dan D? Škoda, k ni blo yesterday - praznoval je moj oči, smo jedli torto - mmmm, je bla yummy, yummy, yummy - smo komaj čakal, da pridemo domov, da planemo nanjo pihanje noska - naša pihne po tem, k ji dava fiziološko zjutraj in zvečer - si kar sama vzame robček in čisti nos. Naučila se je po principu ponavljanja. In potem govori: "A je smrkeljček? Iiiii, smrkeljček je" - k da ima malo domačo živalico, k jo bo božala. Jo glih zdaj učim, da če ni smrkeljčka, se ni treba do nezavesti trudit, da bo od nekje primahal, ker ga pač ni (& počiva tko kot vse stvari, ki mirujejo ). Majuška, si se že ohladila glede taščinih prebliskov o vzgoji Aleksandra? Saj bo, daj bo. Sloka - ma, meni je ZMERAJ tko hudo, če našim ne gre oz. se kaj zamučka. Men je to tko baaaaad. Sploh nisem za na ta svet - sem čist preveč občutljiva & na tem bi blo res dobr kaj narest, da se utrdim in dobim kožo kot slon (en tak manjši slonček, da ne bo pomote ).