|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:35:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4626
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:37:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4627
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:54:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4628
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:56:09   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4629
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:59:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4630
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
13.9.2010 15:05:13   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Otroške bolezni - pa saj jih večina še nič ni imela - norice so imeli Svit od Todi, pa Lovro in Natka - a še kdo?  kaj drugega pa že težko dobijo, ker so itak proti večini cepljeni

Čau, šibam po našo buškonjo

user posted image  pa nč bat, da bi cela skupina zbolela hkrat... pri nas sta v celi skupini imela samo dva norice... ena punčka oktobra in naš spidi marca... ostali pa nič... user posted image ... sem pa vesela, da je šlo to mimo, ker takrat še ni porajtal, da ga kaj srbi, zdaj si je hotel pa vse komarjeve pike spraskat...

almera... polupčkaj buškonjo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4631
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 15:13:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4632
13.9.2010 17:30:43   
metuljcek321
Hej, pupe!

Kako ste kaj? Ej, čist sem neki mrknila, kaj je zdaj to? September me je odnesel kdo ve kam ... hi, hi ... bli na morju over the weekend, blo luštno, fletno, superca, zdaj pa biznis naprej.

Kako st? Pa naši julijčki? Naša princess je superca, sam nekam na meji ima vročino - čist majčkeno pod 37 stopinj se giblje, upam, daje ne bo kaj uhvatilo!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4633
13.9.2010 18:01:53   
metuljcek321
user posted image  Majuška, za novo računalo - sta se že navadila drug na drugega?

tims, meni je Zelena milja tud kul. Pravzaprav so mi vsi filmi s Tomom Hanksom supercauser posted image

Opala, ringarjaka (btw, tud jaz sem najprej nekaj drugega na "r" prej napisalauser posted image  user posted image  user posted image  ... mal bo trajal, da se tole novo ime dobr usede, priznam. Slikco pa tud prav čukavo gledam ... počasi, počasi in bo.), dobr si se popedenala pred vikendom, je bla mami prav seksi, ni kaj. Je tatko kaj opazil?user posted image

moja frizerka je pa bla v toplicah, tko da sem jo prav pošteno čakala, da se vrne, danes sem jo že klicala, pa je glih nekam skočila - NUJNO jo rabim, ker se moram mal popedenat. Mi je prišlo na misel tudi to, da bi si dala spet blond pramene, k jih nisem imela že 100 let. Maybe, we'll see. Čeprav pol sem pa čist nesrečna, k se je treba tko redno barvat. Pa na kratke lase že še gre, če so pa dolgi, so pa revčki potem tko zmatraniuser posted image

članek o spanju - sem si ga pripopnla med favorites. Thanks, timsica, you rock, baby! Sem sam preskenirala in nekaj reči prebrala, se mi je zdelo ok, kar sem vidla. K sreči zdaj Anja spet spi brez problemov (nič več tistega zbujanja in the middle of the night & kričanja/joka) ... knock, knock, knocking on heaven's dooruser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tims

Sam men je še vedno luštn mal poklepetat z vamiuser posted image user posted image  

enako!

bolančki naši mali - za vas ena velika porcija vitaminov ... pstrežejo naj si tud mamice, da bodo poskočne in nasmejane s ful energijeuser posted image :
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: S0ncIca

Aja, pa madame Butterfly sem zadnjič pozabila pohvalit. Jaz bi uživala na tvojih urah, se mi zdi, da si taka ta prava za v razred!user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  thanks, sončica. Ma, se trudim za tele naše male pikce v šoli, ja. Pol pa saj veš, kako je - eni so za stvar, eni pa mal manj. Ampak jaz pa uživam pri urah angleščine, to pa ALWAYSuser posted image

Almera je napisala, da je sramežljiva glede striperja na dekliščini ... hm, mogoče bi pa 2? Hec, hec, baby. Pa happy aniversary.

Almera, sončica, kako kaj malčka? Se vama že kaj dozdeva, da bo kmalu dan D? Škoda, k ni blo yesterday - praznoval je moj oči, smo jedli torto - mmmm, je bla yummy, yummy, yummy - smo komaj čakal, da pridemo domov, da planemo nanjouser posted image

pihanje noska - naša pihne po tem, k ji dava fiziološko zjutraj in zvečer - si kar sama vzame robček in čisti nos. Naučila se je po principu ponavljanja. In potem govori: "A je smrkeljček? Iiiii, smrkeljček je" - k da ima malo domačo živalico, k jo bo božala. Jo glih zdaj učim, da če ni smrkeljčka, se ni treba do nezavesti trudit, da bo od nekje primahal, ker ga pač ni (& počiva tko kot vse stvari, ki mirujejouser posted image ).

Majuška, si se že ohladila glede taščinih prebliskov o vzgoji Aleksandra? Saj bo, daj bo.

Sloka - ma, meni je ZMERAJ tko hudo, če našim ne gre oz. se kaj zamučka. Men je to tko baaaaad. Sploh nisem za na ta svet - sem čist preveč občutljiva & na tem bi blo res dobr kaj narest, da se utrdim in dobim kožo kot slon (en tak manjši slonček, da ne bo pomoteuser posted image ).

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 18:31:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4635
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 18:43:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4636
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 20:02:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4637
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 20:07:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4638
13.9.2010 20:32:31   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

user posted image  Majuška, za novo računalo - sta se že navadila drug na drugega?

Hmmm, ne ravno ... dragi mi je gor naložil Office 2010 in sem običajno samo bentila, ker nisem nič našla tam, kjer bi moralo biti user posted image   moram toliko zasitnariti, da dobim vsaj 2007, čeprav mi je tudi ta mimo. Ampak podatki se pa rešujejo ... vsaj nekaj user posted image

Majuška, si se že ohladila glede taščinih prebliskov o vzgoji Aleksandra? Saj bo, daj bo.

meni se zdi, da bi se moral nekdo drug ohladiti user posted image   tašča namreč. je zjutraj spraševala mojega, kaj je bilo včeraj z mano, pa ji je rekel le to, da naj me sama vpraša. itak da me ni user posted image

saj ne gre samo za vzgojo, temveč za to, da ne spoštuje mojih želja. in kar se mene tiče, spoštovanje je stvar, ki laufa obojestransko, a ni tako? če deluje samo v eno smer, ne funkcionira.

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
13.9.2010 20:33:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image  haha, jz grem pa dons na ZUMBO user posted image  pa da vidimo

boš povedala, kako to zgleda ... me je sister nekaj kurila, da bi šli skupaj prejšnji teden, pa sem bila ravno zmenjena z julijkami user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4640
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 20:42:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4641
13.9.2010 20:52:55   
glugluglu
OJ,

prej popoldan sem napisala post in ga zdaj iščem in ga ni nikjeruser posted image , pa sploh nisem videla, da ga ne bi sprejelo, ne vem kaj se je zgodilo, no, da ponovim na kratko:

Tian je bil že včeraj popoldan boljše in je šel danes v vrtec,

piha iz noska že približno pol leta ali še več, brez kakšne posebne vaje in se mi zdi, da je to res zato, ker smo mu nos čistili pogosto na ORL način, ker baje s tem načinom pridobijo občutek pihanja,

Tian je med tistimi, ki so preboleli norice, lansko leto oktobra jih je imel.

Čutim pa, da se mene nek prehlad loteva.user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
13.9.2010 20:53:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

user posted image  haha, jz grem pa dons na ZUMBO user posted image  pa da vidimo

boš povedala, kako to zgleda ... me je sister nekaj kurila, da bi šli skupaj prejšnji teden, pa sem bila ravno zmenjena z julijkami user posted image

Ha, ha, dober izgovor user posted image user posted image user posted image user posted image

ni, čista resnica je user posted image   zakaj mi pa pove le nekaj uric pred odhodom od doma???

Dragi me je prosil, naj danes ne rodim, ker bi se on rad naspal user posted image user posted image user posted image

upam, da boš upoštevala njegovo željo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4643
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 20:53:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4644
13.9.2010 21:09:41   
glugluglu
ringarajka, kako si nova, če pa vidim, da se že čisto od začetka javljašuser posted image user posted image , no na seznamih te pa res ni.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4645
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:21:41   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4646
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:21:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 4647
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:23:01   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4648
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:27:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4649
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:29:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?