|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:38:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4651
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:42:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4652
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:46:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4653
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:46:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4654
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:51:49   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4655
   RE: Julijske poletne čvekice 2008 7.del
13.9.2010 21:55:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

Populis, ja to pa.....user posted image

Naša2 vsak dan isto poveta kaj so delali in kaj so jedli, tak da to je itak drugo user posted image user posted image  Vsak dan rišejo in plešejo in vsak dan jejo juhico in krapek (krof) user posted image  

T vsak dan reče: "Tati jokal." Pa vprašam, ja zakaj pa si jokal v vrtcu? "Mamco klical," pa je njegov odgovor. user posted image

user posted image user posted image user posted image

Aleksander še tako malo govori, da ga moram vse vprašati, za pritrdilen odgovor slišim le "ahmm" user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4656
13.9.2010 21:57:06   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ringarajka

kako vaši otroci kličejo ali pa doma, če se kaj pogovarjate, kako rečejo vzgojiteljicam, jih nazivajo ali samo z imenom?

Lani na začetku leta, sta bili obe vzg. "teti", čez kakšna 2 meseca sta bili po imenu in tako je bilo do zdaj, letos pa že zelo lepo nazivata z "vzgojiteljica IME" user posted image   - to pa mi je ful všeč.  

naš poba se mora najprej navaditi na njuni imeni: Jana in Maja. Krasni sta!

je danes Maja rekla, da že dolgo niso tako na hitro uvedli kakega otroka, kot so Aleksandra. V štirih dneh je osvojil vse nujne zadeve, danes je že tekel k igračam user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4657
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 21:59:44   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4658
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 22:03:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4659
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 22:11:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4660
13.9.2010 22:41:57   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

user posted image user posted image user posted image user posted image , ap je potem tudi že prespal v vrtcu?

aha, danes že tretjič user posted image

prav ponosna sem na mojega fantiča user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4661
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 22:47:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4662
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 23:03:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4663
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 23:08:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4664
14.9.2010 8:21:46   
Majuska
Jutro,

evo me na brzino, očitno se tule padla v nekaj čudnega ... grem odkrivat, kaj se dogaja user posted image  user posted image

user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4665
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 8:30:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4666
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 8:41:43   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4667
14.9.2010 8:46:13   
tims

tims: kje si?

Dej mir, pišem post. Kaj pa misliš. Počak maluser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4668
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 8:49:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4669
14.9.2010 8:51:30   
tims
Dobro jutro.

Bljak. Spet služba. Sploh ne morem verjet, kok mi zadnje čase preseda. Se nikakor ne morem zbrat in začet delat.user posted image

Naša je pa zadnje par dni prov obupna. Ves čas neki cmiha, pa kr v naročju bi bila, pa joka za vsak drek, skratka, se mi že mal cufa. Mam na sumu, da za njo prihaja, ker imajo v vrtcu zdej pa mal drugačen režim in ji zgleda ne odgovarja, pol pa doma išče več pozornosti. Al se pa kej kuha. Bomo vidl.

Bolezni - mi smo od nalezljivih bolezni imel samo 6. Zaenkrat še čakamo. Mislim, da tud v vrtcu še niso imel nobene nalezljive zadeve do sedaj.

Almera, si pustila možeka spat? Si še doma? Bogi Borček. Pri nas je tud Nina enkrat zletela z najine pojstle. Sem sam un top udarec slišala, pa sekundo kasnej joj. Bogica Sam tud HB ni bilo nič. Me je pa v takih primerih kar strah nazaj zaspat. user posted image  Evo, si pa dobila dokaz, da lahko tvoj hitr reagira, če je potrebno. Je verjetno že čist na trnih. Kako pa imata zmenjeno, če tebe ponoči prime za rodit? Glede Bora mislim.

Metuljčica, pa si nas res mal zanemarlauser posted image . Nič kej dost se nisi oglašala. Še jest sem bila bolj pridnauser posted image . Je pa lepo brat, da je Anjino spanje spet okuser posted image , pa naj tista vročinica kr ostane tko kot je. Naj ne re čez rdečo pikicouser posted image

Nanka, ojoj, zgleda da ste fasale žensko virozouser posted image . Hecam se. Upam, da se kmalu pozdraviteuser posted image user posted image . Pa HB za vrtec. Super za "neplačilo"user posted image

3jeMi - user posted image , upam, da boš kmalu imela mal več časa zase.

Umpa, no, pa se julijčki tud cajtajo. Super da je z Lukcem bolš. Kosil si nardila pa za mojo dušo. Za cvetačo bi se pa prodalauser posted image . In to v kakršnikoli obliki.

Mojcek, ko si ravno omenjala sekiranje tašč glede debelosti - mi je včeraj sestra omenila, da bo mogla dat tamalo na "dieto". Je tok stara kot naš Tim, poje pa tok k jest, če sem prov fajn lačna. In mala ima fuuuul visok pritisk za svoja leta. Kr 135/95. 

Sladkarije - mi smo jih skenslal. Enostavno ne kupujem in stvar rešena. Kakšen bonbonček na dan in to je to. Se mi zdi, da sta se kr mal razvadla, s tem, da Tim sploh nikol ni jedu sladkarij. Vsaj ne v taki meri. Zdej bi pa kr vsak dan piškotke, pa čokoladke, pa ..... NEMA! Tam je banana, pa jejuser posted image ! In tud možu sem rekla, da jima ni treba nič dajat, ker sem opazila, da maladva ful mal kuhanga jesta, ta shit od hrane jima pa gre v rito. No, pa niti ne iščeta kaj dost.

Majuska, A ne kok je človek lahko žalosten, ko ugotovi, da ga ne upoštevajo, ko pa se vendar gre za tvojega otroka? Mene tole čist potre. In tako kot praviš... gre za spoštovanje, kar pa nekateri enostavno ne dojamejo. Drugač pa .... Bravo Aleksander za tako hitro uvajanjeuser posted image user posted image user posted image

Glu, hitro limonce, pa čaj, da ne boš še ti zbolela. Preventivno ti pa eno user posted image  pošiljam.

Ringarajka, čist možno da malemu mal psiha nagaja. Mi je P pri Timu enkrat reku, da je možno, da se kdaj pa pojavi vročina ob kakšnih stresih, veselju, žalosti.... Da v takih primerih lahko pomaga že kozarec hladne vode, da zbije to vročinico, isto kot pri pregretju.

Govorjenje - naša nič kej dost ne pove. Če jo vprašam, mi odgovori z ja ali ne. To je touser posted image  Mi je bil pa Tim smešen, kadar sem ga vprašala, kaj so imeli za kosilo. Odgovor je bil: "Juhca, mesek, krompirček. Ajaaaa, pa solatka." In to vsak dan isto, leta in letauser posted image . No, včasih, ampak reeees poredko so imel makarončke.

Populis, jaz ponavadi na igrišču otroke pustim, da se zmenijo sami med sabo. Razen če vidim, da je kakšen pretep na vidiku. Pa ne zastopim mamic, ki ne skočijo u luft, tko kot je bilo v vašem primeru. Če Lara ni dovolila svoje igračo, jo pač ni. Ni tuki kakšne debate. Če naša prinese igračo s sabo, ji pač rečem, da naj malo posodi, če pa noče, ji ne bom uzela. Zakaj bi? Ampak potem tudi ne pustim, da vzame od koga drugega igračo, dokler ona ne posodi svojih. Je pa res, da je včasih ful težko odreagirat pravilno, ker kokr ti praviš, je lahko otroček hitr ko strela.

Ufffff, evo Populis. Tole sem delalauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4670
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 8:53:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4671
14.9.2010 8:57:33   
tims

IZVIRNO SPOROČILO: tims

tims: kje si?

Dej mir, pišem post. Kaj pa misliš. Počak maluser posted image user posted image

Hehe, kuga s pa živčna ,še nisi kofeta ruknla :) user posted image user posted image user posted image

Tko nekakuser posted image .

A veš da sem jest tud dons kr spočitauser posted image . Sem včeri šla v pojstlo že ob 21.30 Sicer me je Nina ob 23ih v luft vrgla. Me je ful nežno klicala, ker je mogla lulat, tko da sem jo komi slišala. Sam je potem takoj zaspala nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4672
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 9:00:23   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4673
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 9:03:14   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4674
   [Brisano sporočilo]
14.9.2010 9:04:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?