tims
|
Dobro jutro. Bljak. Spet služba. Sploh ne morem verjet, kok mi zadnje čase preseda. Se nikakor ne morem zbrat in začet delat. Naša je pa zadnje par dni prov obupna. Ves čas neki cmiha, pa kr v naročju bi bila, pa joka za vsak drek, skratka, se mi že mal cufa. Mam na sumu, da za njo prihaja, ker imajo v vrtcu zdej pa mal drugačen režim in ji zgleda ne odgovarja, pol pa doma išče več pozornosti. Al se pa kej kuha. Bomo vidl. Bolezni - mi smo od nalezljivih bolezni imel samo 6. Zaenkrat še čakamo. Mislim, da tud v vrtcu še niso imel nobene nalezljive zadeve do sedaj. Almera, si pustila možeka spat? Si še doma? Bogi Borček. Pri nas je tud Nina enkrat zletela z najine pojstle. Sem sam un top udarec slišala, pa sekundo kasnej joj. Bogica Sam tud HB ni bilo nič. Me je pa v takih primerih kar strah nazaj zaspat. Evo, si pa dobila dokaz, da lahko tvoj hitr reagira, če je potrebno. Je verjetno že čist na trnih. Kako pa imata zmenjeno, če tebe ponoči prime za rodit? Glede Bora mislim. Metuljčica, pa si nas res mal zanemarla . Nič kej dost se nisi oglašala. Še jest sem bila bolj pridna . Je pa lepo brat, da je Anjino spanje spet ok , pa naj tista vročinica kr ostane tko kot je. Naj ne re čez rdečo pikico Nanka, ojoj, zgleda da ste fasale žensko virozo . Hecam se. Upam, da se kmalu pozdravite . Pa HB za vrtec. Super za "neplačilo" 3jeMi - , upam, da boš kmalu imela mal več časa zase. Umpa, no, pa se julijčki tud cajtajo. Super da je z Lukcem bolš. Kosil si nardila pa za mojo dušo. Za cvetačo bi se pa prodala . In to v kakršnikoli obliki. Mojcek, ko si ravno omenjala sekiranje tašč glede debelosti - mi je včeraj sestra omenila, da bo mogla dat tamalo na "dieto". Je tok stara kot naš Tim, poje pa tok k jest, če sem prov fajn lačna. In mala ima fuuuul visok pritisk za svoja leta. Kr 135/95. Sladkarije - mi smo jih skenslal. Enostavno ne kupujem in stvar rešena. Kakšen bonbonček na dan in to je to. Se mi zdi, da sta se kr mal razvadla, s tem, da Tim sploh nikol ni jedu sladkarij. Vsaj ne v taki meri. Zdej bi pa kr vsak dan piškotke, pa čokoladke, pa ..... NEMA! Tam je banana, pa jej ! In tud možu sem rekla, da jima ni treba nič dajat, ker sem opazila, da maladva ful mal kuhanga jesta, ta shit od hrane jima pa gre v rito. No, pa niti ne iščeta kaj dost. Majuska, A ne kok je človek lahko žalosten, ko ugotovi, da ga ne upoštevajo, ko pa se vendar gre za tvojega otroka? Mene tole čist potre. In tako kot praviš... gre za spoštovanje, kar pa nekateri enostavno ne dojamejo. Drugač pa .... Bravo Aleksander za tako hitro uvajanje Glu, hitro limonce, pa čaj, da ne boš še ti zbolela. Preventivno ti pa eno pošiljam. Ringarajka, čist možno da malemu mal psiha nagaja. Mi je P pri Timu enkrat reku, da je možno, da se kdaj pa pojavi vročina ob kakšnih stresih, veselju, žalosti.... Da v takih primerih lahko pomaga že kozarec hladne vode, da zbije to vročinico, isto kot pri pregretju. Govorjenje - naša nič kej dost ne pove. Če jo vprašam, mi odgovori z ja ali ne. To je to Mi je bil pa Tim smešen, kadar sem ga vprašala, kaj so imeli za kosilo. Odgovor je bil: "Juhca, mesek, krompirček. Ajaaaa, pa solatka." In to vsak dan isto, leta in leta . No, včasih, ampak reeees poredko so imel makarončke. Populis, jaz ponavadi na igrišču otroke pustim, da se zmenijo sami med sabo. Razen če vidim, da je kakšen pretep na vidiku. Pa ne zastopim mamic, ki ne skočijo u luft, tko kot je bilo v vašem primeru. Če Lara ni dovolila svoje igračo, jo pač ni. Ni tuki kakšne debate. Če naša prinese igračo s sabo, ji pač rečem, da naj malo posodi, če pa noče, ji ne bom uzela. Zakaj bi? Ampak potem tudi ne pustim, da vzame od koga drugega igračo, dokler ona ne posodi svojih. Je pa res, da je včasih ful težko odreagirat pravilno, ker kokr ti praviš, je lahko otroček hitr ko strela. Ufffff, evo Populis. Tole sem delala
|