|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
10.9.2010 17:31:48   
portorož

Ola rož´ce user posted image !

Jaz sem danes bla na pregledu pri G, ki mi je potrdila nosečnost in mi dala utrogestan. Nalsednji pregled imam 1.10, torej pri 8T in 4dni in se že  veselim, da zagledam user posted image .

BRAVO ANCHIKA!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     Si mi bla sumljiva user posted image
Tudi jaz imam po mojih izračunih pdp 16.5 user posted image

Isabellabina : bravo! Tako se govori! Kar v napad z user posted image in z user posted image      user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Držimo pesti, da bom čim prej user posted image

Jaz sem tudi ful izžeta, lačna non stop (moj pravi, da sem kot termit user posted image ), v križu me oring špika, joške so še kar znosne, ponoči pa od 2.30h pa tam do 6h gledam v zrak user posted image

user posted image evo nekaj sladkega, če se kateri lušta user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 176
10.9.2010 17:45:28   
witch
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Se opravičujem da se mešam tule,sam odgovor dam Portorož-ki:
Svetlinovo olje baje pomaga,sam je fajn ga jemat že pred nosečnostjo,poznam pa eno punco kle iz RR-ja,ki je mela tut kar naprej SS-je,zdej pa je zanosila in se je obdržalo!!user posted image lahko probate z njim,zgubit nimate kaj!!-samo pozanimajte se če se sme med nosečnostjo jemat!!

Se strinjam s tem kar je napisala mladika. Evo tukaj smo se pogovarjali o tem olju http://www.ringaraja.net/forum/z_naravo_do_uspe%C5%A1ne_zanositve_in_nose%C4%8Dnosti/m_5141430/tm.htm

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 177
10.9.2010 17:50:20   
portorož

Hvala witch in mladika user posted image user posted image user posted image

Mi je danes g napisala utrogestan, čeprav se je izcedek umiril, a ga je dala preventivno, glede na to, da imam že 2 ss-a za sabo.

No, kdaj se nam pridružita? Tukaj vas vse čakamo z odprtimi rokami user posted image user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 178
10.9.2010 18:50:54   
Anonimen
sem vas prišla malo pogledat- če lahko user posted image
Si še ne upam narediti testa, da ne bila spet razočarana. Sem ena od tastarih bork in srčno upam, da se vam  bom drug teden pridružila.
Imejte se lepo in božajte bušije
annonimna user posted image

(odgovor članu portorož)
  Neposredna povezava do sporočila: 179
10.9.2010 19:09:33   
Kaya88
Pozdravljene punce! Da se še vam jaz pridružim, danes sem zagledala user posted image  in še zdaj ne morem verjeti! Čisto sem iz sebe, tako, da po domačih izračunih je moj PDP 22.5.2011! Upam, da bo vse vredu in da bom imela najlepšo user posted image , ker sem že imela en spontani splav!

Čestitke pa tudi vsem ostalim, ki ste ta mesec zagledale tale magični user posted image ! :D

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 180
10.9.2010 21:13:56   
bobica
hanna80 ja lahko da se vidimo..imam pa ob 15 uri...

jst sm tud lačna....se ne morem najest..pa popoldne ratam brez moči...kot cunja...

ah sej bo user posted image

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 181
10.9.2010 21:16:34   
hanna80
Portorož - tudi sama ponoči gledam v zrak, kar sploh ni meni podobno. Čudna stvar! :)

Kaya88- dobrodošla! upajmo na najboljše.

Kar ne morem verjeti, da nas je že toliko ki smo imele splave, je pa tega res dosti! Znanko, kolegico imam samo eno, tukaj na forumu nas je pa kar precej?!

< Sporočilo je popravil hanna80 -- 10.9.2010 21:17:10 >

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 182
10.9.2010 22:41:27   
pajkica2

IZVIRNO SPOROČILO: witch

IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Se opravičujem da se mešam tule,sam odgovor dam Portorož-ki:
Svetlinovo olje baje pomaga,sam je fajn ga jemat že pred nosečnostjo,poznam pa eno punco kle iz RR-ja,ki je mela tut kar naprej SS-je,zdej pa je zanosila in se je obdržalo!!user posted image lahko probate z njim,zgubit nimate kaj!!-samo pozanimajte se če se sme med nosečnostjo jemat!!

Se strinjam s tem kar je napisala mladika. Evo tukaj smo se pogovarjali o tem olju http://www.ringaraja.net/forum/z_naravo_do_uspe%C5%A1ne_zanositve_in_nose%C4%8Dnosti/m_5141430/tm.htm

Malo bi se vmešala. Veliko sem brala o svetlinovem olju zaradi svojih težav (izcedki pred menstruacijo po splavu) . Marsikje opozarjajo, da se ga v primeru če želiš zanosit naj nebi uporabljalo v drugem delu cikla ker povzroča krčenje maternice. Pa ovulacije so lahko bolj pozne. Naj bi pa zelo dobro vplival na kakovost sluzi ob ovulaciji, pa tudi pred porodom (zadnje tedne) se ga lahko jemlje tako oralno kot vaginalno za lažji porod.

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 183
11.9.2010 11:08:08   
didi74
Hello Pupike!

No pa smo tudi mi po 3 letih truda končno v nedeljo zagledali ++user posted image user posted image user posted image .. Sedaj sem nosečka user posted image  6 tednov je pa to moja prva nosečnost. Naj povem, da sem imela junija operacijo pregrade, v avgustu sem pa že zanosila. PDP po izračunih naj bi bil 14.05.2011, tako, da vas prosim, da me daste na seznamček. Pregled imam 27.09. in ga že komaj čakam, da vidim mojo pikico..Upam, da bo vse ok...

Imam pa jutranje slabosti, od 3 ure naprej gledam v zrakuser posted image , joškice me tudi full bolijo, ampak za pikico vse potrpim...

Lepo se imejte,

P:S: Vsem ostalim nosečkam želim čim lepših naslednjih user posted image , za vse, ki pa ste pikico žal izgubile pošiljam en velik velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

(odgovor članu pajkica2)
Neposredna povezava do sporočila: 184
11.9.2010 17:10:08   
maami11
Pozdravljene,
da se spet malo javim. Počasi grem v 7 teden, začele so se mi rahle slabosti, prav tako
tudi jaz od treh ponoči ne morem spati in se samo premetavamuser posted image , pregled imam 20.9., upam da se bo že videlo kaj in da ne bo kakšnih problemov do takrat. Sem tudi sama prestrašena, ker se dogaja toliko teh neprijetnih stvari, kar berem na forumu. Pa srečno vsem.

(odgovor članu didi74)
Neposredna povezava do sporočila: 185
11.9.2010 23:37:17   
rakica 2
punce,pozdravljene,še ena nova za seznamček,to je moja5.user posted image in 4.user posted image ,stara sem 36 let,pdp imam 17.5,pa mal bom zategnila,ker sem šla vedno čez rok(11,3 in 12 dni),upam da se bo obdržalo.user posted image user posted image user posted image za vse tiste ki se ni dobro izšlo,ne obupat,jaz sem en mesec po ss spet zanosila in zdaj imam 10mes staro pupo,najstarejši ima 11let in srednja 9 let,sem iz okolice GO.

(odgovor članu maami11)
Neposredna povezava do sporočila: 186
12.9.2010 10:06:20   
mami411
rakica 2 za kolk časa boš pa zategnila. Jaz imam po zadnji m rok 2.5., ampak sem šla tudi zmeraj čez, tko da sem zdaj G povedala 5 dni kasneje. Več si ne upam, da res no bo kaj narobe. Imam oa v sredo pregled, samo mislim da naš G da datum kar na datum zadnje M, ne pa po uz.

Drugače pa nič novega pri meni, ne slabosti, ne utrujenosti....naj bo kar tako čim dalj. Pa super se mi zdi, ker še noben nič ne ve user posted image

Rakica 2 kdaj pa ti ponavadi poveš otrokom?

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 187
12.9.2010 10:43:49   
Anonimen
Oj punceuser posted image

Samo pozdravim vas, in vam želim čudovitih 9 mesecevuser posted image , nič problemov v nosečnosti, ter zdrave otročke! Vaši sončki bodo rojeni v najlepšem mesecuuser posted image user posted image

Pozdravček od majčice 2010.

(odgovor članu mami411)
  Neposredna povezava do sporočila: 188
12.9.2010 21:14:50   
mojatvoja
Hej!!!

Čestitke vsem novim srečkam-nosečkam!!!user posted image user posted image user posted image

bobica- tudi moja zadnja m. je bila 2.8., tak da sva na istem, po tej razpredelniciDays of pregnancy - How many weeks pregnant am I? še naju čaka 240 dni

Počutje o.k., čeprav se mi na čase pojavi slabost, čez dan pa tak čudn občutek v trebuhu (neka praznina al kaj...).
Se pa že veselim jutrišnjega pregleda, da mi moj ginekolog spet reče : " Ja, noseči ste, če boste rodili pa še ni rečeno." Ja, do zdaj mi je na prvem pregledu vsakič to rekel, ampak sedaj, ko sem "starejša" in "pametnejša" me to ne gane več.

UŽIVAJTE!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 189
12.9.2010 21:27:59   
Ikelc
Dober večer!
Tudi jaz se pridružujem majčicam 2011, po mojem izračunu imam PDP 20.5.
Stara sem 32 let, to je moja 3user posted image , doma imam 2user posted image (user posted image inuser posted image )
Slabosti so minimalne (če sem res lačna), občutki zaenkrat še mešani.
Je pa res, da sem popoldan zmantrana do konca.
Čestitke vam (nam) vsem, ki pričakujemo v mesecu cvetja in ljubezniuser posted image

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 190
12.9.2010 22:10:08   
rakica 2
mami411-za 5 dni bom potegnila,prejšnjič sem za 3,pa je šlo vseeno 12 čez,več pa raje ne tvegam,da ne bo kaj narobe ,naša g računa na dan zadnje m...hmm,kdaj jim bom povedala,ne vem še,ko bo vsaj 3 mes,no saj bom sporočila....drugače pa zmatranauser posted image ,prehlajena in križ že boli,drugače pa še dojim in bo treba počas nehatuser posted image user posted image user posted image lahko noč vsemuser posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 191
13.9.2010 9:01:47   
mami411
rakica 2 sva kar na istem, jest tudi še dojim user posted image . Ja moji user posted image tudi ne vem koliko časa bi vstrajali v trebuhu, če jih ne bi kar s silo ven spravli.

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 192
13.9.2010 9:04:27   
mami411
Pa dobrodošle nove, se nas kar lepo nabira user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 193
13.9.2010 11:29:48   
anchika
Pozdravljene
Jaz se edino zvečer zelo slabo počutim. Vsa napihnjena in napeta. jTrebuh imam zveččer napihnjen kot da bi bila v 5 mesecu!?!?!?

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 194
13.9.2010 11:47:46   
Anonimen
hej punce, mene pa lahko odpišete iz seznama, krvavitve niso pomenile nič dobrega....

imejte lepo nosečnost!!

*p*

(odgovor članu anchika)
  Neposredna povezava do sporočila: 195
13.9.2010 12:47:21   
bobica
anchika  hvala enako..jst sm zvečer tudi katastrofa....niti dihat en morem...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 196
13.9.2010 13:22:54   
vesna_b
še ena majčica... user posted image
najprej bi vsem, ki ste izgubile svojo pikico, povedala, kako mi je hudo za vas user posted image  verjamem, da bo naslednjič vse ok. mora biti.

no, sem pa tudi jaz zagledala svoj + user posted image user posted image user posted image  in se pridružujem user posted image
moj PDP je po mojih izračunih 25.5., doma pa imava že pupo, rojeno maja 2008user posted image

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 197
13.9.2010 17:44:18   
mojatvoja
Videla sem bitje srčka moje 4mm pikice!!!! user posted image user posted image user posted image

lp

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 198
13.9.2010 20:27:01   
spely25
punce jaz se žal od vas poslavljam.Danes sem imela pregled, mi je rekla g., da je šlo že naprej, le malo je ostalo notri, tako da moram jutri na čiščenje.user posted image user posted image user posted image . Upam, da me naslednjič čaka več sreče.
Vsem ostalim pa želim lepo nosečnost, ter čim manj zapletov.

papa

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 199
13.9.2010 20:38:23   
happy85
Anonimen žal mi je, da se ni dobro izšlo. Le pogumno naprej!

Jaz tudi nič ne spim (no ja saj že prej nisem, samo sedaj imam izgovor user posted image ). Drugače pa lepo že veselo hodite na preglede - jaz še zbiram pogum, da se naročim... Pa tudi nečem preveč hiteti, ker ko bom enkrat dobila potrdilo, da je res, ne bom več znala biti tiho user posted image user posted image

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?