|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
8.9.2010 22:26:33   
hanna80
Joj sobrate .... user posted image , žal mi je. Tudi sama vem kako to zgleda. Sej bo še vse ok, kar pogumno naprej. 

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 151
8.9.2010 22:42:17   
happy85
Joj kar stisne me, ko berem... Držim pesti, da bo čimprej začel še en srček biti... Le pogumno naprej.

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 152
9.9.2010 10:02:51   
RAKICA2007
user posted image majčice moje... kaj se dogaja user posted image user posted image user posted image
sobrate...joooj nimam besed... tako mi je hudo zate in za tvojo malo pikico user posted image user posted image

spely25 - kako si kaj?

vsem ostalim pa lepo in mirno user posted image  pa čimmanj se sekirajte... 

(odgovor članu happy85)
Neposredna povezava do sporočila: 153
9.9.2010 10:15:24   
anchika
Še ne praznujem ker  mi še ni uspelo kupiti testa. Imam tko natrpan urnik
Delam do 15 pol hitro v vrtec po male nagajivčke in takoj domou da  jim naredim kaj za pojest in  takoj je ura 8 ko  jih moraš odpravit spat ...
Dane s pa sem ukazala mojemu da  mi mora iti obvezno kupit test. Je če 5 dan ko mi zamuja- juhu
Jutri pa obljubim da vas obvestim in upam da bo moja novica vesela . Sem si že zračunala  kdaj bom mela če seveda  je +.
16.05.2011  upam
Žal mi je za  tiste ki ste nas zapustile. Mora vam biti hudo. Jaz na srečo nevem kako je to. Vendar pogumno naprej

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 154
9.9.2010 10:23:13   
RAKICA2007
IZVIRNO SPOROČILO: anchika

Še ne praznujem ker  mi še ni uspelo kupiti testa. Imam tko natrpan urnik
Delam do 15 pol hitro v vrtec po male nagajivčke in takoj domou da  jim naredim kaj za pojest in  takoj je ura 8 ko  jih moraš odpravit spat ...
Dane s pa sem ukazala mojemu da  mi mora iti obvezno kupit test. Je če 5 dan ko mi zamuja- juhu
Jutri pa obljubim da vas obvestim in upam da bo moja novica vesela . Sem si že zračunala  kdaj bom mela če seveda  je +.
16.05.2011  upam

user posted image user posted image user posted image  jaz verjamem da je user posted image  wiiiiiii

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 155
9.9.2010 10:24:02   
mami411
Jaz tudi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 156
9.9.2010 11:32:42   
portorož

Ojoj, punce, kaj se to tukaj dogaja??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Isobellina in sobrate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj nimam besed v tolažbo, le objemčke vama lahko pošljem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me je kar strah postalo ob teh slabih novičkah user posted image

Jaz sem mojo G klicala in grem jutri na pregled, čeprav mi je jasno, da se še ne bo nič videlo, ker je komaj 4 teden... Se mi je pa izcedek umiril, tako da upam, da bom tokrat vse ok.

Anchika, ti pa nam le sporoči, da se skoraj oslepela ob VELIKEM IN DEBELEM + user posted image

A mogoče katera ve kako je s tem svetlinovim oljem? Baje, da to pomaga pri teh izcedkih...., ima katera kakšne izkušnje s tem?

Ampak vreme je pa za en drek... user posted image

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 157
9.9.2010 15:33:49   
mladika
Se opravičujem da se mešam tule,sam odgovor dam Portorož-ki:
Svetlinovo olje baje pomaga,sam je fajn ga jemat že pred nosečnostjo,poznam pa eno punco kle iz RR-ja,ki je mela tut kar naprej SS-je,zdej pa je zanosila in se je obdržalo!!user posted image lahko probate z njim,zgubit nimate kaj!!-samo pozanimajte se če se sme med nosečnostjo jemat!!

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 158
9.9.2010 17:36:12   
Nitkica11
joj kaj je z majcicam user posted image user posted image upam da je konec slabih novic

mladika - kako pri tebi kaze se nam bos pridruzila?

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 159
9.9.2010 18:41:40   
spely25
joj punce,ne vem kaj je to, da se pojavlja tolk teh izcedkovuser posted image ?jaz skos po malem krvavim, ni bilo do sedaj še nobenega močnega izliva ali kakšnih kosov, tko da res  ne vem kaj se dogaja.Komaj čakam ponedeljek, ko imam ponovni pregled, da saj vem pri čem sem, ker tole čakanje res ubija in sm prov nemirna.
Vsem ostalim pa želim veliko sreče in čim manj skrbi.

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 160
9.9.2010 19:37:11   
mojatvoja
Dekleta!!!

Jaz sem ob večerih čist user posted image , tudi čez dan  večkrat user posted image , zato sem definitivno user posted image .
Danes mi je bilo enga hipa prvič tudi  slabo.  Drugače pa vse o.k.
Zdaj pa že kar čakam ponedeljek, ko imam pregled.

Lep večer.

(odgovor članu spely25)
Neposredna povezava do sporočila: 161
9.9.2010 20:02:35   
sobrate
Hvala punce za vse lepe besedeuser posted image user posted image user posted image

Saj jaz sem kr v redu, malo me zvija, ker se telo čisti, psihično pa čist okuser posted image . Nimam kej, ko se tole konča pa naprej čebelčkat, da princeski naredimo družbouser posted image .

Uživajte v čvekanju,lep večer še naprej

(odgovor članu mojatvoja)
Neposredna povezava do sporočila: 162
9.9.2010 20:18:15   
happy85
No mogoče se pa tudi jaz pridružim majčicam - no za potrditev bom počakala še do takrat, ko bom šla na prvi pregled (kajti prvič ni šlo po načrtih...). Mi pa kar naprej slabi in me špika, da ko berem poste, si mislim, da bi mogla biti že v ene 8 tednu in ne šele čisto na začetku user posted image

V katerem tednu pa boste/ste opravile prvi pregled?

(odgovor članu sobrate)
Neposredna povezava do sporočila: 163
9.9.2010 20:52:37   
hanna80
Mojatvoja- slabosti že, v katerem tednu pa si , 5 -6? Jst upam da bo tako naprej, brez znakov, tudi 1 je bilo tako, čeprav se je slabo končalo, zato bi mi prav pasala kaka mala slabost za potrditev.user posted image Čeprav sem pripravljena na vse, naj bo karkoli je usojeno! user posted image

Happy85 - no prvi pregled kjer naj bi že srček bil, je nekje od 8 tedna naprej. Nekatere ginekologinje dajo tudi že prej, vendar potem ponovijo še enkrat, ker se prej ne vidi dosti, razen da ti nosečnost potrdi. Tako je bilo meni rečeno.

(odgovor članu happy85)
Neposredna povezava do sporočila: 164
9.9.2010 21:45:43   
Nitkica11
jaz sem tudi tista srecnica ki ji ni nic slabo sam napihnjenost, utrujenost in bolece bradavice. Prvic je blo tudi tako vendar se ni koncalo dobro tako da upam da bo sedaj bolj srecen konec

Jaz imam pregled sele v 10 tednu in takrat se vidi se konkretn otrocicek v prvi nosecnosti sem ga imela v 8 tednu in se ni videlo nic konkretnega razen user posted image .

Kar te ne ubije te ojača!

(odgovor članu hanna80)
Neposredna povezava do sporočila: 165
10.9.2010 7:44:04   
bobica
pozdravljene!  še ena med vami ki je učiri in danes še enkrat ugledala user posted image ..po mojih izračunih bom majčica, ker sem imela zadnjo user posted image  2.8.2010.

nimam kakšnih posebnih težav,razen da me že od konca prejšnje user posted image  bolijo dojke in vsi modrci so mi premajhni..to je bil edin čuden znak ves mesec...

sem pa iz goriškega konca in to je moja prvauser posted image , ki upam da se bo srečno končala...

a je tle kakšna majčica iz goriške? 

(odgovor članu Nitkica11)
Neposredna povezava do sporočila: 166
10.9.2010 10:41:58   
Isabellabina
Zdravo punce

Hvala vsem za vzpodbudo in lepe želje.

sobrate--žal mi je ,ker se je tudi pri tebi slabo končalo,ampak mi2 se ne dava...greva naprej v nove boje v upanju ,da čimprej spet zagledava + in kmalu slišiva jok najinih user posted image

lep pozdrav vsem in srečno do konca

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 167
10.9.2010 10:45:13   
anchika
Pozdravček vsem mojim majčicam
juhu
Naredila sem končno test in me lahko dodate vašemu seznamu. Po mojih izračunih  je moj dan 16.5.2010.
To je moja 3 nosečnost in upam da  bo to  moj tretji  otrok.
G  bom poklicala enkrat drugi teden.
Sploh ne morem verjet.
Znakov ni nobenih. Včasih me mal poščiplje in to je to. Tko je blo tud prvič in drugič.

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 168
10.9.2010 10:52:59   
mami411
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No sej kaj drugega tudi nismo pričakovali user posted image

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 169
10.9.2010 10:55:25   
anchika
bobica : tudi jaz sem iz goriškega

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 170
10.9.2010 10:58:50   
anchika
Kdaj ste se naroičile k G. Si spomnim  v prvih nosečnostih sem klicala takoj ko sem naredila test pol pa itak me je naročila komaj čez 3 tedne. Poizračunih  grem v 6 teden.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 171
10.9.2010 11:01:44   
mami411
Jaz imam pregled drug teden v 8 T.

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 172
10.9.2010 11:47:59   
anchika
Enkrat drugi teden  se bom naročila.

(odgovor članu mami411)
Neposredna povezava do sporočila: 173
10.9.2010 12:29:14   
bobica
jst imam pregled komaj 5.10, ker je zdravnica na bolovanju..tko da se bom kar načakala...

(odgovor članu anchika)
Neposredna povezava do sporočila: 174
10.9.2010 13:32:51   
hanna80
Bobica in anchika tudi jst sem oi goriškega konca!

Bobica- hja tudi sama imam pregled 5.10 in tudi moja G je na bolovanju user posted image . Hehe,...mogoče se še srečava...

anchika- kdo je pa tvoja G? Če ni skrivnost, razmišljam o zamenjavi pa nevem katera je uredu!

< Sporočilo je popravil hanna80 -- 10.9.2010 13:33:51 >

(odgovor članu bobica)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?