Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 10.9.2010 22:38:08
|
|
|
|
ninasiki
|
MM spodi sm ti prpopala slikco in ti povem da mi ni žou ker naš je tak plaško ni glih neki hrabri mišek tko da mu je to mal tud v pomoč in tudi tebi priporočam pa tud drago ni mislm da je 25€ sm pa prej pozabla napisad da sm nardila našmu lumpeku vabila za njegou rd tko da pri nas se je čisto počasi začelo pripravljanje na žurkico
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 9:17:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje Jst sm zbolela, mam vročino, glavobol,... Tamala mi kašla. Tko da če do jutr zutri nebo bolš, nas ne bo na piknik ... sm tok jezna pa :( da ne morm povedat, pa komi sm čakala, da vs spoznam! Drgač pa kar se hoje tiče, našo zanaša samo še zutri, k se zbudi, drgač je pa stabilna in ne vem katj bi mev cajt kdaj shod povezavo s tem kako lepo hod, vsazga zanaša na začetku. Je pa tko, pr ns smo vsi shodil med 9. in 11. mescom, pa vsi smo bli bl močni (mišljena moč ne teža, čeprov tut lahki nismo bli), tko da je pomojm tut to povezan. To je zaenkrat to, grem še mal počivat, da bom čimprej bolš!
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 11:35:12
|
|
|
|
rakica 2
|
majcy-m- naša je tud zjutri mal bl pijana kot pop,zvečer pa raztura ,dans pa že od zjutri gas,je prej tulila in šibala po kuhn,mi je bla tok hecna,ker ona bi bla sam v kopalnc ...in smrkava obe ..se je že začelo,no pozdravta se čim prej še nina nek napiše,kr teži tuc my<+<<<<<<<<<<<<<<<<<<< §< ju
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 12:57:46
|
|
|
|
googica
|
men se tud zdi da ne vpliva to na način hoje kasneje... mogoče če ful zgodi začnejo hodit? pa da bi jih silil? če pa sami znajo, pa js ne vidim razloga, zakaj bi to na njih kej vplival v negativno.. za vsako stvar pa res ni treba panie delat no... :)) js tud ne vem kako bom jutr. sm upala da bom dons lah že vsaj mal vidla, pa ne morm... še zmeri se solzim, pa še ponoč sm zgleda na očesu ležala, ker sm se zbudila v takih bolečinah... ni prjel nalgesin, niti dva, sm mogla počakat da je minil... eno uro solzenja sred noči torej... upam da vas bo vseen v velikem številu in da se bomo še kdaj dobile. no sej če se mi ful izboljša, pridemo, sam nekako dvomim... JAO.. ni fajn ne vidit... juš pa odkar je včeri prvič shodil, zdej non stop hodi, se kr dvigne sredi ničesar in počasi pride do igrače al pa do naju.. sej na FB je posnetek, ene ste že vidle :))
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 18:41:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Nas ne bo Prostor je rezerviran Pot:izvoz bizovik,bizovik,pol bi pa mogle bit table Tko mi je mami rekla
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 19:28:24
|
|
|
|
tassika
|
Punce tudi nas jutri ne bo, mi je danes čisto nepričakovano umrl stric. Upam, da se vidimo ob kakšni drugi priložnosti, pa zabavajte se še namesto nas
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 20:04:30
|
|
|
|
malaMravljica
|
Tassika, moje sozalje ob izgubi strica. Vem kaksne so nepricakovane izgube
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 20:06:16
|
|
|
|
tassika
|
Hvala MM, sem ti včeraj hotla poslat sms, pa ne morem, ne vem zakaj ne gre grrr. Ti bom pa poslala mail, amapk jutri proti večeru, imam eno lepo slikico zate
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 20:10:23
|
|
|
|
malaMravljica
|
o ze cakam na slikco, saj na mailu se bo itak boljse vidlo. Se ne ves, sam mi vas bomo kmalu dohiteli in prehiteli z zobki, zgoraj se mi zdi, da jih bo full vn pokukalo, celjust ima cist oteceno, dvojke pa ze skoraj zunaj.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 20:14:59
|
|
|
|
tassika
|
Mi imamo 4, še zgornji enkici, kaj bo pa naprej pa ne vem, ker gospodična nikakor ne odpre ust, si pa ****l prstk notri tlači in grize. ČE nas pa prehitite, pa glej da bo po desni Ma naši oktobrčki so ful napredni, a vidiš koliko jih že hodi. Zoja se postavi za mizo in gre ob opori, sama pa niti pod razno ne, jo krepko še na ritko nese. Na fizioterapiji pa pravi kako je hitra in napredna
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 20:18:19
|
|
|
|
malaMravljica
|
seveda, prehitevali bomo po desni. Ej, pa saj ma se caaaaasa. Saj moj tudi se ne, se je pa danes naucil reci hvala, ves kok lepo rece, naucila pa ga je nona. Sedaj pa grem, gremo spat
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 20:28:00
|
|
|
|
tassika
|
Super, bravo LM, želim vam mirno nočko, Zoja že spi
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 21:04:00
|
|
|
|
ninasiki
|
no mi bomo jutrk ker sm spekla eno dobroto in jutr sam še smetanco nardim pa priletim sm pa sama moj ma tekmo tko da ga ne bo edin če ga še pregovorim sam se ne bom neki trudla naš tud hodi ob opori je pa res da vsak drugač in nč se bat če vam malčki shodjo pred 1 letom ker če se on počut sposobnga pol je prpraulen na šetkanje in tud narobe ni popolnoma nič jst sm z 9 že maširala okol pa mam raune noge nikol problemou tko da če se otrok počut sposobnga bo to naredu pa se mi lahko po glavi mečemo ampak on bo to naredu evo zamano je 11 dan in danes naredila prvi prekršek sm kr mal jezna sam mislm pa da tud ne bom umrla itak bom pa jutr naredila ornk prekršek ker je srečanje pa še sadni dan naj bi mela tko da ne bom glih neki na sadju ob naših dobrotah
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 11.9.2010 21:34:15
|
|
|
|
Februarka08
|
Hojla! Tassika sožalje! Majcy pozdravi se! MM priden LM! Ninasiki, pridna si, saj, kakšen prekršek gor ali dol tud jest sem ga dons nardila na pikniku pa še jutri ga bom... sem spekla biskvit za torto, jutri jo še naredim za mojo sestrico pa bo spet kos padel... eh, j. ga Vau, pridni vaši malčki ko že hodijo super! Naš tudi tako kot od nine, imata celo isti poganjalček, samo ga morm jest mal bremzat, ker drugače mu poganjalček uide in gre po kolenih... če ga pa držim zadaj npr. za kapuco pa lepo hodi... bo že poštekal nič se mu še ne mudi... Drugače pa itak nič novega, danes smo uživali na piknku, jutri bomo spet, same fešte pol nej bo pa že konec, ker men bo denarnica usahnila uf, kaj bo šele drug mesec... Nič, letim še mal pred tv, pol pa spat... nočko!
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 18:33:12
|
|
|
|
Anonimen
|
jej, jst sm bla tok ql, da smo lohk šli na piknik ... sam morm napisat, da SM RAZOČARANA NAD DANAŠNJO UDELEŽBO ... BIV NAJ BI VELIK PIKNIK OKTOBRČKOV, BLO NS JE PA 6 AL 7 DRUŽIN ... KATASTROFA
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 18:52:41
|
|
|
|
malaMravljica
|
sem ravno na pc-ju ker cakam malega da se zbudi. Majcy, ves, ta mega srecanje sem prva predlagala jaz, samo sem imela v mislih en dan med tednom, ne nedelja. Midva sva sicer v SLoveniji danes, samo v nedeljo pridejo malega gledat vsi strici, tete, bratranci in sestricne. Pa se to je bilo na drugi strani LJ in jaz ( govorim samo zame ok) no meni je res predalec. Da prideva midva do none in nazaj narediva krepko nad 1000 km in ko sem videla da je to se na drugi strani Lj me je kar obrnilo. Vem pa, da obicajnim puncam to ni problem, ker ne delate takih poti kot jaz. Pa se to, piknik ste lepo organizirale, po bitki smo pa lahko vsi generali. Ce bo se kdaj in bom ravno tukaj, pa da bo bolj na Z strani LJ oz ce bi bilo iz LJ kaksen km proti zahodu sem pa takoj zraven. Cek kup ce-jev a ne. Moj mali je bil danes prvic pri masi, ma kaj pri masi na pravem romanju je bil, 45 min sem ga nosila v hrib, da smo prisli do cerkvice, je bilo tudi zelo lepo, mali pa priden med maso, seveda pa zunaj in ne v cerkvi.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 19:52:31
|
|
|
|
ninasiki
|
JST SM TUD FUUUUUULL RAZOČARANA PA NEBI REKLA DA BI BLO TO DVA DNI NAZAJ ZMENJEN AL PA SE NEBI Z TEM TKO 90% STRINJALE AMAPK TO SE JE MENIL 1-2 MESCA NAZAJ IN VSE SMO VEDLE NEVEM A JE TOK TEŽKO UZET SI MAL ČASA SEJ MOGOČE ZDEJ DELUJEM TKO DA OBSOJAM SAM PUNCE RES ŽALOSTNO DA SE NE MORMO ZBRAT 1X NA LETO POPOLNOMA VSE AL PA VSAJ POU ŽE TO BI BLO NORMALNO NEVEM RAZOČARANA SM KER SO ZADNJI DAN SO VSE NEKI NAJDLE RAZLOGE DOLOČENE SO MELE RES RAZLO DA NE MOREJO PRIDT NEVEM ŽALOSTNA SM PA ZAMERTE KOKR ČTE ŠE SINEBINE JE PRŠLA IZ ROJSTNEGA DNE TKO DA IZGOVOR DA SI NA DRUGMU PIKNIKU JE BEDN SORRY ŠTAJERCI LEPO VS JE BLO SPOZNAT ČE BI RADE SLIKCE NA ZS MAIL IN POSREDUJEM
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 19:57:17
|
|
|
|
tassika
|
Joj Ninasiki ne bit žalostna, sigurno ste se imeli fino. Jaz sploh ne bom razlagala, moja mami je tako boga in hudo mi je ker ji čisto nič ne morem pomagat. Upam, da se kmalu sestavi skupaj. Zdaj pa menjajmo temo. Ninasiki, kaj si pripravila alekseju za roj.dan. Jaz sploh ne vem, koga povabit, kako organizirat, sva v 2 sobnem stanovanju in ravno veliko prostora ni, 3x delat se mi pa tudi ne da. No vsaj za torto vem kakšna bo
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 20:02:36
|
|
|
|
kalypso
|
men se je kr zdelo da bo tako. js na nobenem vaših/naših srečanj nisem bla, sem pa se zelo veselila, ampak sem tud že kr na začetku povedala, da nas ne bo, ker sestra praznuje roj. dan. smo pa tudi iz drugega konca slo, tako, da ko je blo pri nas konec kosila, je blo že prepozno. na žalost je pač tako, da nekaj organizirat za veliko ljudi je vedno tvegano, poleg tega je nedelja en tak zelo družinski dan. res upam, da se bom kdaj lahko udeležila kakšnega srečanja, pa četudi manjšega, ker vas je kar nekaj ki bi vas rada spoznala.
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 20:19:41
|
|
|
|
Anonimen
|
sm hotla bit tih, pa ne morm bit!!! mM ... eno je predlagat, drugo organizirat!!! Jst lohk en let govorim, kaj pa kako, pa če ne bom tega nardila ne bom mela!!! Nedelja ... to je družinski dan, piknik je biv za družine ... med tednom marsikdo nebi mogu pridt, sicer je pa ta datum ena prad mano predlagala!!! Lokacija ... vedno bo lokacija nekje k bo nekaterim ful problem pa bojo vseen pršli, tisti k pa z lokacijo naj nebi mel problemov bojo pa zahinavl, tko k dons!!! jst dvigam roke nad srečanji, pa če bo še kšn al pa noben več! Pa če že bo, upam da ne bo mev glih sosedov kuža god in ne bomo mogl pridt zdj grem pa počivat k me spet glava boli
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 21:33:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Kdorkoli je že bil, upam da ste se imeli lepo in uživali jaz sem takoj, ko sem vidla datum vedela da nas ne bo, ker je mela moja sestra danes 18 let in je bla ornk žurka... in sem tud takoj povedala. Škoda Bi pa vsi radi prišli, če ne drugega, zaradi otrok in družbe itak bo te priložnosti še veliko Lahko noč!
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 22:49:41
|
|
|
|
majakla
|
Na morju je bilo BRRR in pa tudi nekaj sončka. Nik se ni kopal, a je glih tak užival. Piknik malo zamudili . . . b'lo fajn, pecivo njami. Rižko: , sploh ne morem verjet. Glavno, da ste vsi ok. Če kaj rabiš, sem tu.
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 12.9.2010 22:52:43
|
|
|
|
kalypso
|
ah, ne se obremenjevat punce, vedno je problem pri takih srečanjih, za nekoga je problem datum, za druge lokacija, spet tretji imajo druge obveznosti. družinski dan sem js mela bol v mislih, da se takrat zbere ožja družina na kup, vsaj pri nas je tako. zelo redko smo v nedeljo doma, ampak če bi bila to navadna nedelja, bi mi prišli sigurno, tako pa mi je sestrin roj. dan bolj pomemben, če me razumeš (tzežko primerjat s sosedovim psom k ma god ). vem pa iz prve roke, kako je organizirat srečanje za veliko ljudi, k ti pol vse v vodo pade, ne moreš niti da bi ustrezalo vsem, zato js takih reči že nekaj let več ne počnem, pridem pa, če le imam čas. namen tvoj oz. vas organizatorjev je bil pa dober in tudi to veliko šteje. js vseen upam, da ste se tisti ki ste bli imeli lepo še za nas k nas ni blo.
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 13.9.2010 9:12:44
|
|
|
|
Anonimen
|
pa ne gre se za rojstne dneve ... mah, sej je vseen, jst sm povedala kaj mislm in to je to! jst sm učer k ste vse slikale bla prov k sm mislna, da sm fotoaparat pozabla doma ... no pol mi pa moj doma pove da je v torbici (uni k je v avtu bla) ... sm bla jezna ko , k nism nč slikala ... dobr da so ostale tok bl Tko da bi lepo prosila slikce tut od ostalih če mate kej! Aja, Štajerke ... lepo vs je blo še v živo spoznat, ne samo prek RR in FB No mi gremo dons pop k dohtarju, tamala je še vedno hripova pa serasta
|
|
|
|
RE: Oktobrčki 09, 2.del 13.9.2010 13:10:41
|
|
|
|
lenika83
|
Meni je bilo tudi super včeraj na srečanju, pa fajn vas je bilo spoznati. Škoda res, da nas ni bilo več. Ker je že ravno debata o tem... Jaz popolnoma razumem, da nekdo pač ne more ali pa niti ne želi priti, pa se mi to sploh ne zdi grdo. Tudi se mi ne zdi grdo, če nekdo namerava priti, pa nekaj vmes pride, to se tudi lahko vsakemu zgodi. Grdo se mi pa zdi, da rečeš, da prideš, potem pa te ni in sploh nič ne rečeš. V bistvu se gre tu za neko spoštovanje do tistega, ki se je potrudil in je nekaj organiziral. Še dobro, da smo se dogovorile, da bomo imeli tam pijačo, če bi jo katera kupila, bi menda imela zalogo za celo leto Katera še ima fotke, da ji pošljem svoj mail na zs?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenjuStarši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?