|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 8:29:22   
smarnca
dobro jutro punce, ter nekaj dni sem vas bl le čekirala, ker pol, ko sem prebrala do konca nisem mela volje pisat, ker ste ble spet tok pridne in napisale cele romane!

v sredo in četrtek sem šla na materinsko in blo je full fajn. v ožjem krogu nas je blo samo 5 nosečk in je blo res fajn, vse si lahk prašu kar te je zanimalo, zdravnice, babce vse poznane tk, da res full fajn. lansko leto ko sva z možem hodila v materinsko šolo je blo vse tko neosebno. nosečk nas je blo cela in velika sejna soba. vse se je tko odvijalo.....po nekih reglcih..no ja sej mi sicer ne bi blo treba it, sam je organizatorka bla ravno soseda s sosednje ulice in me je ustavla pred hišo pa vprašala, če bi pršla, pa še ker mam že iskušnje bi lahk kej povedla pa vprašala, kar se je men zdelo pomembno....v glavnem super.

Anju naš mali tut uživa v takšnih in drugačnih juhah, mineštrah v glavnem jedeh na žlico, tko, da bom tut tvojo varjanto probala.

moram pa povedat, da smo v 15 dneh dobili dva zoba - no Lenart jih je dobil. zdaj vsaj vem od kod non stop jok ponoč pa skupno spanje v postli. verjetn ga boli kot pr norcih, sej če je mel pri svojih 17mes. samo dva zoba mi je pa dlesen pa ja že cist otrdela in težko pridejo vn. zdej čakamo spodnje 4, se jih že zlo fajn vidi...sicer zgoraj o zobeh ni še duha ne sluha sam ma pa vse nabreklo. upam, da bodo hmal pršl vn, po drugi strani če pa že mora tko bolet, naj pa še kaka 2 meseca počakajo, da se s tamalim unesemo pa da bo pol spet jok pa stok ponoč.
morm priznat, da nism spala - prespala cele noči že 17 mesecev ( no za nekatere to sploh ni še nč, ane mamice??) in ne vem kako je to, ko se zjutri zbudiš naspan...no sej ne rečem, da mi ati pri tem sedaj ne pomaga. sam, ko on dežura zmer slišm, ko se mali zbudi pa joka, pa tut če je njegova soba čez cel hodnik.

ja tut men še kar otrdeva trebuh, zdej čez vikend, sva z malim bla bl aktivna, ker atija ni blo doma, pa se je full poznalo. k se ne moreš niti čez dan ornk spočit niti ponoč. uležt pa dat mir in mi še ponoč otrdeva.sam boli pa nč ne. pa sej sm rekla, sej zdej pa ni več panike, če bo treba it rodit.
naj sam še ta teden počaka, ker gre mož na službeno pot za 4 dni.....sicer me je kar mal gorza, kako bom vse to zrihtala (malega) sej če bi ponoč spal pol ni panike......sam če me bo pa kaj prehitelo se pa tut nč ne sekiram. sm pa itak že z varuško govorila, da če bi blo kaj ta teden, da naj se pripravi, da bo mela sinčka tut ponoč pr sep...itak, je pa full fajna pa je rekla, da ni panike.

s hemeroditi na srečo nisem v prvi nosešnosti mela problemov prej kot po porodu, pol se je nekak zrihtalo. zdej pa če ne grem kak dan na vc mi pa malčk vn prileze pa pol k se spraznem gre nazaj notr, tk da boli pa čist nč ne. hvala bogu vsaj tega nimam.

missD drži se pa poročaj kk je blo na ctgju


aja jst mam in v petek in v soboto cajt tk da:

- petek 17.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, 2ursae, tinaaleks , smarnca

- sobota 18.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, Najki, tinaaleks, smarnca


celjanke in okolica se dobimo jutr ob desetih v city centru kar tam k majo sladoled????



(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 9:43:49   
pixieM
Morgen punce!!!

Upam, da ste kar najlepše preživele ta vikend. Jaz sem bila dokaj pridna - se morem kar pohvalit user posted image . Sem celo pospravila stanovanje, zrihtala balkone, oprala,... Zdaj me čaka samo še likanje user posted image . Bljak, kako ne maram likanja!

Je katera bila na celjskem sejmu? Moj me danes priganja, da bi šla, ampak nekako nimam volje. Če veliko hodim mi začne otrdevat trebuh, kar pa ni ravno najboljši občutek.

Danes menda dobima voziček!!! Juhuhu, se že veselim, da ga vidim... Pa še posteljica pride danes menda. Ne morem verjet, da še samo malo in bo potrebno vse to tudi uporabljat user posted image . Oh ta moja pričakovanja...

missD - poročaj... in user posted image user posted image user posted image zate in tvoja dvojčka!




(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 9:47:10   
Pokora
Jutro!

Evo, jaz sem se napančila. Še vedno dobro spim, če me le pustijo pri miru. Zjutraj ko mož odpelje malega v vrtec, se mali sicer pride pomojčkat, kar me prav hudo ne moti. Se okol obrnem in spim dalje. Danes na primer do 9huser posted image  Se mi pa prav smilite te, ki ne morete spati. Kako potem sploh funkcionirate čez dan?


Zdaj se bom pa pooočasi odpravila od doma (no čez kako urco), da mi vzamejo bris za streptokok in spoznati Tinoaleks. Joj se veselimuser posted image  Že če bi šla samo do dohtarja mi je praznik, tako bom mela pa še čvek ob kaviuser posted image user posted image user posted image  V petek ali pa v soboto pa spoznam še ostale. Jupi!user posted image user posted image

(odgovor članu smarnca)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 9:56:16   
Pokora
Danes je v Lj v babiški šoli predavanje za očke. To je nek kratek tečaj, ki traja 2 urci pa pol. Začne se ob 18h, če katero/katerega mogoče zanima. Moj se je kar sam javil da greuser posted image

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:06:55   
anju
Pokora dej vpraši malo več okoli tega streptokoka prosim, da me informiraš... pravkar sem dobila izvid na katerem piše: streptococcus agalactiae ni porasel. ok, je ok, ampak a nismo skozi govorile o streptokoku Buser posted image
pa piše nožnica + rektum, ma odzadi ni nič drezal. ok, vseeno zaupam.

ja, js danes ko se nisem naspala ne funkcioniram ravno najboljš, pa sej sm doma.

lepo se spoznajta in naklepetajta!

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:11:34   
lija30
tinaaleks

tinaaleks-prosim poročaj kaj ti bo ginekologinja reklaglede hemeroidov?Jaz imam pregled šele drug teden, pa bom potem vprašala!

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:18:02   
lija30
pixieM
pixieM -poročaj, ko dobiš voziček!Kakšna se ti zdi barva?


(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:20:18   
tinaaleks
pokora-pride tudi kolumbo!

lija-bom poročala, ker imam že poln kufer tega, da komaj sedim....user posted image

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:21:03   
lija30
danes sem se tud jaz naspala!Sem ravno dober vstala!Zdej bom šla pa počasi pod tuš, potem pa grem k zobarju,ker me neki zob boli.Upam,da me ne bo preveč bolelo ko bo vrtala.Drugače z obiskom zobarja nimam težav, me ni bilo nikoli strah, ne vem pa kako je ko si pri zobarju v 37 tednu!

A je še kateri ponoči še vedno ful vroče?

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:26:42   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: lija30



A je še kateri ponoči še vedno ful vroče?



Mene zdaj že 2 noči skoz obliva. Se celo noč zbujam čisto mokra. Pa nimava vroče v stanovanju.

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:27:20   
lija30
jaz nimam tako velikh težav s tem-zaenkrat.Mene sam srbi zadaj, pa ko se obrišem imam tko čuden občutek.


(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:30:38   
pixieM
lija30 - barvo sem dejansko že videla v živo!!! Prejšnji teden sem bila v Pikapolonici in so imeli razstavljen ta voziček. Nama se je zelo dopadel in je res lepe rumene barve. Ko ga razpakiram še doma, pa javim točno kako se mi zdi, velja?!



(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:37:44   
M&A
IZVIRNO SPOROČILO: anju

pravkar sem dobila izvid na katerem piše: streptococcus agalactiae ni porasel. ok, je ok, ampak a nismo skozi govorile o streptokoku Buser posted image



Streptokokov je ogromno vrst in se delijo v skupine (A, B, C, ...). Za user posted image je aktualen Streptococcus agalactiae, ki spada v skupino B.
user posted image za negativen izvid!

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:44:04   
anju
aha! hvala M&A. sej sm tepka k ne vprašam...

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:47:52   
caroline1
Dobro jutro, preden se moj spravi iz postelje, ker potem ne pridem več do MOJEGA računalnika user posted image .

Smarnca, kpmk, filisa, mamamajca- a smo to vse? a sem kero na silo dodala ali odvzela? Meni je vseeno kje v citycentru se dobimo! Lahko tudi pri sladoledu! Mislim, da vem kje ga majo! user posted image  če ne pa poiščem!

Babnce- evrčki od ministrstva za delo so na računu! Spet bomo zapravljali! user posted image

Anju- user posted image , jaz grem šele v sredo na test!

Gledam, da imate vse preglede še na dva tri tedne...user posted image  jaz pa vsak teden! Do Logatca! Ah jej...

Sasadejan- meni je skoz vroče in vsi me utrujajo, ker hodim še v japonkah naokoli! Če pa v nasprotnem primeru švicam!

Bolečine- včasih imam občutek, da ima user posted image 15 kg. Ga z rokami  nosim naokoli, ker če ne, boli. Trebuh mi otrdeva na polno, sicer ponavadi ali leva ali desna polovica...boli pa ne! Čudna sem pa jokasta...Zadnjič sem lubiju razlagala o poporodni otožnosti...ko je revež vprašal kaj user posted image  je to, sem mu razložila...je samo rekel: a še huje je lahko???user posted image  user posted image

MissD- user posted image user posted image user posted image  za vsakega od vas po ena! sicer si pa glede na to, da nosiš dva daleč prišla. in vsakič ko berem kaj počenjaš, si mislim vau!!! in to z dvema user posted image


(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:49:45   
missD
evo poročilo:

sem šla danes v Postojno na CTG, številka je samo dvakrat narastla nekje na 50.
Za bolečine v spodnjem delu mi je zdravnik potem predlagal jemanje buskopana ali magnesola.

Skratka nič se še ne dogaja, očitno jima je samo dolgčas pa delata zgago kjer se da.
Je bil pa zdravnik zelo optimističen da še kakšne 3-4tedne bom zdržala.user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:53:36   
pixieM
missD - bravo user posted image ! Dobra si, da si zdržala tako dolgo in očitno boš lahko še zdržala user posted image . Čestitke in vso srečo še naprej...

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:56:50   
missD
user posted image hvala za želje in dobre misli :)

ma pridem jst lepo na tisto srečanje v petek še, da spoznam še ostalo polovico oktoberk.
Zdej pa morm čakat doma, upam da mi dostavijo voziček in podstavke za luinice čim prej.

(odgovor članu pixieM)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 10:59:42   
sasadejan
missD -  samo, da je vse OK user posted image

caroline1 -  sem tudi jaz videla, da so nam že dinarčke nakazali user posted image , se mi je kar nasmejalo


Punce a potem smo kar zmenjene za ta petek? A kar v user posted image ? Ob kateri uri pa?

(odgovor članu missD)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 11:26:26   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Punce a potem smo kar zmenjene za ta petek? A kar v user posted image ? Ob kateri uri pa?


jaz pridem praktično zihr, imam še kup opravkov po BTCju, otroc rabijo za oblečt, pa praznovanje 5. RD imamo čez vikend ... še pa još vsega. Kje pa je ta Zvezda - v bližini česa? Meni ustreza ob 10h, 11h ... kakor želite, časa imam do 14h. Z nakupi vred, žal. Bom že ob 9h pred CP, da čim prej začnem.


_____________________________

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"


(odgovor članu sasadejan)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 11:29:39   
sasadejan
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

IZVIRNO SPOROČILO: sasadejan

Punce a potem smo kar zmenjene za ta petek? A kar v user posted image ? Ob kateri uri pa?


jaz pridem praktično zihr, imam še kup opravkov po BTCju, otroc rabijo za oblečt, pa praznovanje 5. RD imamo čez vikend ... še pa još vsega. Kje pa je ta Zvezda - v bližini česa? Meni ustreza ob 10h, 11h ... kakor želite, časa imam do 14h. Z nakupi vred, žal. Bom že ob 9h pred CP, da čim prej začnem.



Zvezda se drži hale 12, nasproti Merkurja.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 11:35:17   
jana84
hej, hej!

Vidim, da se je MissD nekam odpravljala in k sreči prišla lepo pridna nazaj 2v1 user posted image  ti si pa res carica - tako se dela, da se zdrži čim več časa, da otročki dobijo kar rabjo!

no, za mano je en  naporen vikend - prireditev je uspela v veliko večji meri kot smo v društvu sploh upali potiho pričakovati - vreme je blo odlično, obiska ogromnega, zaslužka pa upamo da tudi user posted image ...Jaz sem bila bolj kot ne za "moralno" podporo, predvsem včeraj ko sem bila "že" ob 12h na štabu in vse malo navdahnila z nasmeškom in pospravljanjem backstage-a glavnega šanka! Malo sem tako pospravlja malo sem pomagala ponovno nafilat zaloge po hladilnikih in te finte...Se mi je pa zdelo super, ko je pršla še od kolega žena, k ije ravno tako user posted image , pa ima konc novembra za rodit in sva obe pomagale filat hladilnike in štimat vino...So se nama smejali, da so se odločli za ta prave da jih dajo k vinu, da sva najbolj odgovorni in zaupanja vredni kar se tiče alkohola user posted image
Naš sinko je bil tud ful navdušen, saj je dva dni sam traktorje gledal, ker je blo v sklopu prireditve tud državno tekomvanje v oranju in razstava traktorjev, tako da je bil kot hipnotiziran! Zdej bo še en teden sam od tega govoril user posted image

Ponoči sem spala kot angelček, kaj ne saj sem zvečer kar padla v postlo!

zdej pa šibam še seznam za pregelde poštimat, da vidmo kdo vse se bo šel ta teden pokazat!

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 11:41:12   
jana84
user posted image
 
 
PONEDELJEK, 13.9.2010
Tybysy
Alicia84
missD CTG
Pokora streptokok B
 
TOREK, 14.9.2010
Filisa CTG
Bloom1
Orhideja80
 
SREDA, 15.9.2010
Najki
Pokora  
 
ČETRTEK, 16.9.2010
Tinaaleks
Kpmk UZ
 
PETEK, 17.9.2010
Kolumbo CTG
 
 

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 11:52:18   
caroline1
Jana84- te moram popraviti--- MissD je 3v1 in ne 2v1 user posted image

drgač pa vikend je bil res super...prava jesenska idila. komaj čakam drugo leto, da bomo lahko šli gobe nabirat...letospač žal ne gre!

(odgovor članu jana84)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
   RE: Oktobrke 2010 II
13.9.2010 11:58:02   
jana84
caroline1...to imaš pa prav!!!

Gobe...letos mal štrajkamo, ker se mal bolj na "daleč" poskušamo držat od vikenda, ker so mal napeti odnosi med nami in mojimi starši...Pol pa se ne mormo kar pojavt tam gor in skočt gobe nabirat, ko bi pa bilo "potrebno" vse drugo postort okol vikenda...Hja, sva se z možem malo sprdnila glede tega sužnjelastniškega odnosa in smo na žalost mal prikrajšani pri jesenski idili v hribih...Pa toliko bolj v dolini!

Končno se pa tud nekaj premika s parcelo od strica...Upam samo da se uspemo zmenit še z elektro podjetjem, da premaknemo elektriko ki gre točno po sredini parcele...Midva upava na najboljšo možno rešitev, da jo vkopljemo v zemljo na robu parcele pa čeprav na naše stroške (upanje umre zadnje)...user posted image

_____________________________

3.10.2008 ob 14.44 Jakob
21.10.2010 ob 3.40 Luka
23. 8. 2012 ob 5.15 Manca

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?