|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 10:54:25   
tinaaleks
kpmk- sva na istem, tako da točno vem kako te boli. Jaz se ponoči vedno zbudim, ko se moram obnit. Me pa vedno bolj boli, če sem čez dan bolj aktivna. Sem se že sprijaznila z idejo, da sem že napol invalid. user posted image
Včerja so kva hodili po bazarju je prav pasalo malo aktivnosti, ko sem pa prišla domov, me je pa vse bolelo: noge, sramna kost, križ,... Ja, invaliduser posted image .
Imam pa to nosečnost težave, ki jih prvo nisem imela-hemerodie in to zunanje, tako da še sedim težko.... Upam da se bo po porodu stanje umirilo.....user posted image

Midve z malo sva že bili v knjižnici, da imam potem kaj za brati.... Čez pol ure, greva pa že na koslilo! Sem že lačna!user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 11:11:30   
Pokora
Caroline, meni ni problem biti zvečer pokonci, zjutraj bi pa spala in spala. No ko je služba se probam čim bolj normalno spat spravljat, ker drugače me ob 6h ko moram vstat pobere.

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 11:14:30   
3x mami
caroline1, se mi je zdelo, da s tvojo lego nekaj ne stima user posted image

tinaaleks, jaz tudi upam, da bo po porodu boljse tam spodaj in da se bo spet postimalo - izginilo... user posted image je res zoprn obcutek. ko sem drugic rojevala, pa se mi je zdelo, da mi bo vse ven padlo. sem tudi rekla babici, pa se je sam smejala. no, sej res smesna pripomba, priznam.

polmaja, potem lahko ti ze odstevas dneve user posted image

kosilo: riz, golaz in paradajzova solata, njami

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 11:15:05   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaleks

Čez pol ure, greva pa že na koslilo! Sem že lačna!user posted image


Jaz pa lih dobr po zajtrkuuser posted image  KKam pa gresta na kosilo?
A pol velja za ponedeljek? Bi se tebi dalo do Dravelj, al pa km drugam na en kofetek z mano?

(odgovor članu tinaaleks)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 12:34:20   
caroline1
3xmami- vse to jaz prištevam k nosečniški raztresenosti!!! user posted image  Sploh ne vem od kje sem pobrala...kar nek iz glave sem potegnila to! Kaj čemo...

Jaz na srečo težav tam odpsodi nimam! Imam vedno urejeno prebavo. Sploh prej sem jo imela na račun kave in cigaret! Zadnji teden ga sicer nekej biksa, ampak ni tak hudo, da bi mela kaka zaprtja!
Joj, popek se hoče obrnit!!!! Nočem!

Avto registriran, zdaj pa malo počitka! Če bom kasneje v stanju, pa bom delala filane paprike na zalogo! Da bo lahko lubi kaj kuhal, ko bova z dojenčkom lenarila! Pa še kruhove cmoke mam za narest. Pa slivove cmoke...ufff, sej ne utegnem!

Sem sosedu (ta smotanemu) garažo zaparkirala. Ker je on parkiral na moj plac...in ne grem avta odmaknit, pa če bo ne vem kej!NAj počaka ta 6 uro, da pride lubi domov in mu bo on preparkiral! A sem žleht? user posted image  Mi grejo na živce folki, ki nimajo nobenega spoštovanja in odnosa do drugih! Jaz se vedno držim dogovora...

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 12:53:28   
Pokora
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1

Sem sosedu (ta smotanemu) garažo zaparkirala. Ker je on parkiral na moj plac...in ne grem avta odmaknit, pa če bo ne vem kej!NAj počaka ta 6 uro, da pride lubi domov in mu bo on preparkiral! A sem žleht? user posted image  Mi grejo na živce folki, ki nimajo nobenega spoštovanja in odnosa do drugih! Jaz se vedno držim dogovora...


Ja to pa ti ne razumeš.  On tam živi že tolk in tolk let in lahko počne čist kar se mu zahoče... To je bilo pri nas doma isto. So bili sosedje vajeni da so parkirali na naši parceli ki je bila prazna. Ko smo se preselili, so mirno parkirali pred našo hišo, dokler nismo nredili ograje. Ker, a veš, oni so tam že sto let, mi pa na novo in nimamo prava glasanjauser posted image
Jaz mu tudi ne bi odparkirala garaže! Še ena zloba pačuser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 13:02:03   
caroline1
Pokora- hvala za moralno podporo! user posted image  mi gre ta človk na živce...nismo dobro zaštartali in se raje ne srečamo! Problem je pa v tem, da sta lastnica najinega stanovanja in on solastnika garaže, ki jo imava midva v souporabi za motor (tako je zapisano v najemni pogodbi). Ampak stari nama noče dati ključa, tako da je motor že ves čas zunaj na dežju, bla bla bla...In v to stanovanje sva šla ravno zarad tega, da imava garažo. Če ne, bi sigurno našla kaj manjšega in cenejšega. No in on ima garažo ter 1 parking zunaj, midva samo 1 parking. Ta drug avto imava parkiran čez cesto pri gostilni. In ko je šel lubi zjutraj na šiht, je stari parkiral avto iz garaže na moj plac. Jaz pa ko sem šla avto registrirat, pač hočem parkirat pred bajto in to je to! user posted image  

(odgovor članu Pokora)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 13:44:35   
pixieM
Pozdravljene user posted image !

Evo mene sem se naspala in skuhala kosilo - me je ena sama produktivnost user posted image . Zvečer sem komaj zaspala, ker smo šli v kitajsko in sem se zopet tako najedla, da sem mislila da bom enostavno počila. Pa sploh nisem pojedla veliko. Eno juhco in pol riža?!

spanje - prav groza je zaspat!!! Ko pa enkrat zaspim, pa ni več težav - razen to, da grem ogromno krat na wc. Zjutraj bi pa drnjohala kot kakšen hrček user posted image .

gibi - jaz čutim brce predvsem v rebra. Najpopularnejše je seveda desno rebro, potem se včasih odloči tudi za levega...in to boli!!! Če ležim na boku (desnem ali levem) pa prav vidim ''bunke'' od nog ko brca na strani. Spodaj pa predvidevam da čutim rokice?! Čisto spodaj na levi in desni. Očitno bo tale naš nek strašni boksar, ker ogromno in močno miga!!!

slikce - evo slike mojega bosija. Meni se zdi ogromen in me kar moti! Saj vem, da boste rekle, da ni velik, ampak...zame je user posted image . Dodala sem tudi sliko, da boste videle moj popek. Kaj je tu ven ''ratalo''user posted image ?!
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 13:56:59   
M&A
Joj punce, zunaj tak lep dan, jaz pa notri zaprtauser posted image   Pokora, pa sem se takoj spomnila nate in ugotovila, da nimam kaj jamrat. Sam moji fantje so že zjutraj šli na Primorsko in jih ne bo do jutri zvečer. Sama user posted image ... jaz in knjige... le še 2 tedna moram zdržat, pol pa začnem uživat user posted image Sem že pravi psiho od tega študija. Vsak dan vas na hitro prečekiram, za pisanje pa si ne vzamem več časa. Zdaj sem pojedla kosilo ("poštokano" zelje = kuhano sladko zelje, pretlačeno s krompirjem, in jajca na oko), mal prebavljam in nabiram moči za drugo rundo. Pol pa ni user posted image da ne grem na en kratek sprehod. 

Tudi jaz imam težave zaradi pritiskanja navzdol in bolečin v sramnici. Se mi zdi, da se že kar odpiram in da bo vsak čas vse padlo ven user posted image Tudi trebuh se mi je že spustil, zgaga me ne matra več toliko. user posted image je dosti bolj miren, čutim bolj premike kot prave brce. Ma po moje je sam psiha, ker se bojim prezgodaj roditi. Itak sem večino časa napol leže na kavču, pijem Donat (mi je boljši kot magnezijeve šumečke, količina Mg pa je ista), user posted image pa sva do konca meseca ukinila (ubogi moj user posted image , meni pa zaradi trenutnega stresa itak ni). 

3x mami in ostale, ki ste v nizkem štartu, držite se! Sem pa res firbčna, katera bo prva user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 14:00:06   
M&A
PixieM - user posted image za buši!
Moj je podoben. 

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 14:29:03   
tinaaleks
pokora- za ponedeljek večinoma velja. Moram samo še ugotoviti koliko bom v službi (če sploh bom). To boš pa v Dravljah v ZD ne? (ga moram še najt), amapak načeloma ni problema za kakšno kavo, samo povej kdaj boš približno kon pa bom čakala.

Jaz sita-smo bili na Viču v gostilni, kjer sem jedla puranje medaljone v orehovi omaki s pomfrijem-za malo. Sem zdaj sita kot boben, najraje bi šla spat, samo kaj ko čakam, da me pokliče mož, da ga pridem iskat. Danes je imel intenzivne vaje za letni koncert (je zborovodja), saj je še mene prepričeval, da pridem, samo mi je prav muka sedet 6 ur na trdem stolu. Malo sem dala počivat, pa čeprav bo samo pol urce, amapk ravno toliko da pride k sebi, ker če ne spi je zoprna kot hudič!

3Xmami-dobra da me ena zastopiuser posted image

(odgovor članu M&A)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 14:29:45   
polmaja
IZVIRNO SPOROČILO: caroline1



Sem sosedu (ta smotanemu) garažo zaparkirala. Ker je on parkiral na moj plac...in ne grem avta odmaknit, pa če bo ne vem kej!NAj počaka ta 6 uro, da pride lubi domov in mu bo on preparkiral! A sem žleht? user posted image  Mi grejo na živce folki, ki nimajo nobenega spoštovanja in odnosa do drugih! Jaz se vedno držim dogovora...



Bravo!!! Tako je treba! Žleht pa sploh nisi - tudi meni gredo na živce sosedje "seniorji", ki si prilaščajo posebne pravice zaradi takih ali drugačnih izmišljenih razlogov. Imam tudi jaz dva primerka v okolici... Klinc jih gleda! user posted image

Zdaj pa si grem "skuhat" golaž iz zmrzovalnika in pašto! Dober tek user posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 14:54:07   
3x mami
pixieM, lep busi user posted image in ja, je majhen user posted image

caroline1, eh, enim ni pomoci, ne vidijo nobenega okoli sebe in pika. sam ne zgubljaj prevec zivcev z njimi...

M&A, dobra si, da sploh zmores studirat. kapo dol! in 2 tedna, to se bosta tako hitro obrnila, ne skrbi! in potem noge v luft user posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 15:40:35   
caroline1
pixieM- nikoli ne boš vedela kako je imeti velik nosečniški trebuh user posted image . Moj mi je danes po telefonu povedal, da je končno ugotovil zakaj ene nosečke (ki jih je gledal v porodnišnici) tako čudno hodijo. (porinejo križ naprej in racajo). Zakaj? Ker je pogruntal, da se je moj bierbauch spustil zelo nizko in v tem je našel vzrok. Pravi, da če ne grem v 14 dneh, ga bom nosila pri kolenih!!! Prav vesela si lahko, da imaš mičkenega bušija. Bo manj težav z odvečno kožo itd...ampak kaj čemo?! Na to noben ne more vplivat!user posted image

Sem rezervirala voziček pri malih vragcih! Menda majo neke težave z izdajanjem računov, tako, da bo po 20 mogoče dobiti. Me je pa prav opozoril, da ne morem montirat nobene lupinice na voziček! Zelo prijazno!

Spanje- jaz spim kot dojenček, če me ne muči zgaga! Res da vstajam in hodim lulat, ampak ni problem zaspat nazaj, povrh vsega zadnjih nekaj dni zalegnem za kako urco tudi čez dan!

user posted image - jaz tudi včasih mislim, da se mi moj smili...pa si rečem, zakaj pa že?! user posted image  sej tudi jaz ne, povrh vsega že lep cajt nosim user posted image , pa mi ni vedno lepo in fajn, a na koncu bo on ubog, ker ne počenjava nič?!user posted image  no way!

Meso se duši za papriko. Cela bajta diši po čebuli...njami...jaz pa še brez kosila pa ne vem, kaj bi jedla! Najbrž torteline s kakim sirom in kislo smetano čez!

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 15:49:44   
mamamajča
Hej!
Na hitro se vam javim, pol vas grem pa prebrat!
Mi smo se imeli super, Marissa iz avstralije je tipica do konca, stara 21 let pa že tretjič sama v Evropi.
Lepo je, ko obraz iz FB in pisem dobi še dejansko podobo!

Pripeljali smo si hrčka Stuarta, je naš nov družinski član!user posted image

In pa.... ne vem, če sem samo tak fejst utrujena, al se že kaj dogaja, vsekakor upam, da še ne, boli me pa kot 300 user posted image . Od kosti naprej vse.

Tako, upam, da ste vse še user posted image , šibam prebrat, kaj ste načvekale!

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 15:51:17   
anju
hej!

evo me po internetnem mrku. hja tako je na vasi. kje drugje bi komot menjali ponudnika.
čist bi znorela na našega operaterja, če bi zamudila rojstvo prvega oktobrčkauser posted image

danes sem se pa nakuhala. paradižnikova juha, pohane bučke in malancane, pa prašiča za moški del, krompir, slivov štrudel. zmatralo me je in nekje vmes sem skoraj obupala saj bi blo bolše če bi se z mulčkom igrala, tako pa sva se mogla malo prerekat. zdaj sem v pol-horizontali pospravila tretji kos štrudlauser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: polmaja

Ravnokar sem se nabasala z rženim kruhom in bakalajem, njam! Kaj pa vi jeste tako za prigrizke in večerjo?

absolutno ničuser posted image

Pokora mi je nerodno da bi prilepila svoj obraz sem. sploh pa nisem preveč zadovoljna s frizuro tokratuser posted image franzeuser posted image ne uspe ji vedno, js pa samo to vidim. ampak tokrat mi res ni fajn, pa še mi hodi narobe da bom na zelo pomembnih slikcah taka. no sej, če ne rodim prej, bom šla še mal pred rokom in ji rekla naj zelo pazi. ma js mam itak čudno frizuro, pa lase, pa barvam se ne, sem brala da je dandanes čist out če se ženska ne barva, pa kaj!!
kolikor sem ženska. oni dan je pristopil policaj, ker sem nepripeta pripeljala mulčka v vrtec in me vprašal, če sploh imam izpit. zgleda da mi ni prisodil 18 letuser posted image

včeraj sem poklicala na CSD ker ni poštar prinesel odločbe, začeti pa imam v ponedeljek. mi je delavka rekla da ima čas do konca meseca, da je, za nazaj. ampak a to teoretično pomeni da mene lahko delodajalec pokliče delat (še 13., 14. kolikor imam pog.)? da ja, samo da delodajalci ponavadi razumejo. haloooo???!!! potem pravi da saj sem komaj 1. sept. oddala. ja ja, sem bla pri vas začetek avgusta in je vaša kolegica, ki vas je nadomeščala, rekla da bo vse urejeno, če oddam do 5. sept.! danes sem prejela odločbo. že včeraj pa je poklicala na firmo, mi je potem naša iz kadrovske sporočila, da je ok. prišla je tudi odločba za denar namesto paketa, pa ne piše kdaj bo nakazano. to je verjetno običajno?

Roberta69 user posted image za uvajanje!

majabar da primejo zdravilauser posted image

tinaaleks zoprno tam spodi.
sej kar se poroda tiče se js najbolj bojim da me spodi razštela. al šivi al hemeroidi al ke takega. bolečina tako vem da bo - IN DA MINE! z ostalim se mi pa res ni za ukvarjat.

m&a pridna!!! res občudujem voljo!

pixieM hja... hja!user posted image user posted image
caroline kako benti sosed tvojga kliičauser posted image bravo kliičuser posted image še meni je ljubo pri srcu!


- petek 17.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, 2ursae, tinaaleks

- sobota 18.9.: missD, Pokora, sasadejan, anju, Najki, tinaaleks

a štima tako? js hitro kaj pozabimuser posted image

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 16:12:13   
majabar
polmaja, tu jedo kar konkretne stvari, tudi zvecer, riz, meso, pecen platano (kot banana), ocvrte stvari. Jaz sem trenutno na mleku in kruhu zvecer, mi bolj pase. V celem zivljenju nisem popila toliko mleka, kot v 14 dneh zdaj. Da mali dobi nekaj kalcija. Prej mleka sploh pila nisem, mi ni padlo na pamet. Ali si pa kaksno solto narediva, s tuno. Se 9 dni torejuser posted image !
kpmk, mene boli, ko se gibam. Ce pocivam pa zelo redko.
PixieM, trebuscek rasteuser posted image

(odgovor članu polmaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 16:12:52   
3x mami
caroline1, tole o trebuhu - user posted image user posted image user posted image

anju, saj lasje zrasejo user posted image

oh, mamamajca, potem je nevihta mimo, ce tako pridno sirite druzino user posted image

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 16:16:03   
caroline1
Anju- ja skor me je zaskrbelo, da si spoznala kakega fejst frizerja in te ne bo več nazaj! user posted image
S CSDjem je pa pri meni isto. Sem jo klicala, ker imam v pondelk začetek porodniške in nimam še odločbe. BTW- jaz sem vlogo oddala avgusta! Pa je rekla, da ni nobene panike. Da dobim drug teden! Za evrčke sem pa tudi dobila odločbo. Mislim, da je mamamajča nekje napisala, da je nakazilo 13.9.
To da je cliič car- pa itak! in to totalni!

No zdaj pa filanje paprik! user posted image  Vsaj nekej se fila, bi rekel user posted image .

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 16:21:36   
anju
nekaj je pa že ornk nafilano caroline! vsaj nekaj se fila, pa ja! eh, user posted image mene moj sploh ne vpraša. js pa molčim ker mi paše takouser posted image

js "paket" dnar dobim menda šele naslednji mesec, ker nisem oddala v avg.

a da bi s frizerjem bežala. ma če ti povem kdo me je včeraj na kafe povabil... kam bi js bežalauser posted image

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 16:24:04   
anju
no zdej ko sem na tekočem z oktobrom grem pa mirne duše spatuser posted image izkoristit edini dnevni počitek kadar je razgrajač doma.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 16:27:53   
majabar
Jaz 'paket' dobim 15.10. Samo, da bo:).
Vceraj na pregledu mi je rekla, da moram 7 noci uporabljati svecke, potem 3 dneve nic, nicuser posted image  in potem naj pridem spet na pregled izcedka. In sem jo vsa prestrasena takoj vprasala, a vseh 10 dni nicuser posted image  ali smo zadnje 3. Me je malo cudno gledala in rekla, da samo zadnje 3. Se je moj smejal:).
Cez pol ure imam eno predavanje, kot materinska sola. Ne vem o cem, bo pa vse prav prislo.

(odgovor članu anju)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 16:44:14   
caroline1
Anju- Ja vsaj s frizerjem! user posted image  Jaz sem šla zadnjič s sestrco na drink. Je njen rekel tamali, da naj čuva mamico. Moj pa cel glasen: žena, ti si kar daj duška, hahaha!!! user posted image  naj čez eno leto to pove! user posted image

Ma ja s tem user posted image ...za vse bo še čas! Se mi zdi, da je bilo pretežko prinest user posted image  do septembra...bomo zdržali še malo, samo da bo malo zlato ok!

Majabar- ti se samo pozdravi. Meni kljub slabemu urinu niso dali antibiotika! Ja pa bil ta teden izvid pri G boljši.

3x mami- sej ti veš o čem govorim! čeprav se mi tvoj buši zdi visoko!!! user posted image

(odgovor članu majabar)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 17:08:54   
3x mami
caroline1, a mislis na tole mojo slikico v avatarju? eh, da te potolazim, je iz daljnega 32t (al celo prej)... zdaj je, am, predstavljaj si, da se usedes, in trebuh prav fino pociva na tvojih nogah, ti imas pa eno fajn povisano policko, kamor lahko prislonis kako knjigo, salco za caj, ... sam ne najdem nobene slikice (lusne), da bi jo dala gor.

< Sporočilo je popravil 3x mami -- 11.9.2010 17:10:46 >

(odgovor članu caroline1)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
   RE: Oktobrke 2010 II
11.9.2010 17:31:21   
caroline1
3xmami- ok! user posted image jaz ga sicer zarad jošk ne morem uporabljat za odlagalno poličko! sma pa zadnjič naredla nekej fotk...ampak jaz sem tak smešna, da ne morem dat nobene gor.ampak to je blo na hitrco, da ne bi slučajno šla prej rodit, kot me uspe poslikat!!! morava si en dan vzet cajt pa narest kako lepo fotko- umetniško user posted image  

(odgovor članu 3x mami)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
FOTO: 13 osupljivih fotografij poroda
Fotografinja Leilani Rogers že skoraj pet let ustvarja fantastične slike poroda in dojenja. Delila je zbirko nekaterih n...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?